Реклама в сайта

За реклама в сайта Портал 21 или платена публикация с линк можете да получите оферта на най-ниските и приемливи цени, съществуващи в българския интернет!

Това е един от най-популярните новинарски сайтове, който се обновява всеки ден с актуални новини, предизвикващи голям вирусен ефект в социалните мрежи. В същото време по-значителната част от трафикът му идва от търсещите машини, защото те и най-вече Гугъл му имат голямо доверие. Затова публикациите на сайта се позиционират винаги на първа страница в резултатите на търсачката. Освен новините, на „Портал 21“ има много материали от областта на онлайн кредитите и залаганията, текстове на здравна тематика, ремонт на покриви, хамали, автомобили и акумулатори и тъй нататък. Също така имаме специализирани категории за деца, детски играчки, за жени и за мъже. Финанси и техника, дом и градина. Бизнес, дрехи и мода. Сайтът е особено подходящ за публикуване на статии с линк към вашия онлайн магазин, казино или финансова институция.

Цените за реклама са различни всеки месец, защото се определят от приходите на всяка рекламна позиция, която би ви заинтересувала. Така че пишете ни на мейла info@portal-21.com и ние ще ви изготвим специална и неустоима оферта, която със сигурност ще ви допадне!

Или направо използвайте формата за контакти по-долу, като дадете действащ имейл или телефон за връзка.

реклама сайт лекар.бг
Трафикът от Гугъл е над 83%, а директният трафик е повече от 14% от целия.

Цените за реклама в сайта Портал 21 се изчисляват за един месец на 100 процента от показванията на страниците. Ние ще ви дадем цена за едно каре с базисни размери, но на най-доброто място, а ако желаете по-голяма площ, нейната цена се изчислява пропорционално на изходната.

Сайтът Портал 21 прави над 860 000 импресии всеки месец, най-малко толкова пъти ще бъде видяна от хората вашата реклама. Аудиторията при нас е строго интересуваща се от здравни теми и не е привличана от сайта по нечестни начини. Трафикът е реален, предимно от Гугъл.

С рекламния ни отдел също така можете да направите контакт и по тел.: 0888 571 981.

  Вашето име (задължително)

  [honeypot newname]

  Вашият Email (задължително)

  Относно

  Вашето съобщение

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *