Цвета Караянчева
Валери Симеонов изплиска по Цвета Караянчева

Валери Симеонов точи лиги по Цвета Караянчева: Тя е изкусителка! (ПКП или фатална жена?)

Валери Симеонов звучи почти като влюбен мъж в преценката си за Цвета Караянчева!

Досущ като влюбен мъж звучи лидерът на НФСБ Валери Симеонов в коментарите си за председателя на НС Цвета Караянчева. Дамата, която премиерът Бойко Борисов нарече ПКП (всички отлично разчитаме абревиатурата), се оказа изкусителка за Симеонов.

Цвета Караянчева
Валери Симеонов изплиска по Цвета Караянчева

Последният го декларира и днес, при това в национален ефир. Пред водещите на Нова телевизия зам.-председателят на парламента заяви или по-скоро натърти, че Караянчева е крайно обаятелна и привлекателна жена. Както и възможно най-добрият политик.

„Не разбирам и не приемам нападките срещу нея. Такова съчетание между красота, излъчване и лидерски качества, не се среща често. Г-жа Караянчева е достойна за уважение и адмирации“, с нескрита възхита каканижеше Валери Симеонов.

След което, като същински рицар на печалния образ, се спусна да брани Цвета Караянчева от обидите и всенародното недоволство. Той заяви, че председателят на НС има пълната му и всеотдайна подкрепа във всичко, което прави.

А въпросът за исканата от нея и на правителството оставка, буквално го остави без думи. „Ама как така? Каква оставка?! Аз не виждам никакво основание, а и няма никакво недоволство, за да се настоява за това“, отсече Симеонов, оставяйки с отворена уста водещият.

Припомняме, че вчера жители на Благоевград ругаеха и замеряха с яйца същата тази Цвета, дошла на посещение в града. Тях обаче г-н Валери Симеонов определи като „няколко хулиганчета“, събрали се с кофи на главите.

„Това не е събитие, което трябва да се коментира, то е смешно и жалко“, заключи цветиният защитник, пише сайтът maxnews.bg.

Знаем, че самата Цвета Караянчева защити себе си след случката в Благоевград като бе доста по-рязка от лидера на НФСБ. Тя сравни нападателите с яйцата с терористи и бе категорична, че щом посягат на нея, то посягат и на институцията. Което било равносилно на престъпление.

За хората обаче тази изцепка е поредната капка в чашата на търпението им. А ПКП затвърди позицията си на… ПКП.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Христо Гърбов

Христо Гърбов: Политиците ни искат едно – да ни направят възможно най-тъпи и прости! Гади ми се!

Христо Гърбов не крие отвращението си от поредните избори! Огромно отвращение и омерзение от всичките …

Едно мнение

  1. Васил Ковачев

    ЗА ВАЛЕРИЯ ВЕЛЕВА : ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА ПО ПАНТОФИ !

  2. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.