Александър Йорданов
Александър Йорданов нагло оплю президента Румен Радев

Бате Сашо Йорданов изпълзя: Егоистът Радев подкрепя протеста, защото драпа за втори мандат!

Само евродепутатът Александър Йорданов не се беше изказал за протестите и Румен Радев!

И бате Сашо изпълзя от „дупката“, за да се изкаже за президента Румен Радев и протестите у нас. Евродепутатът от СДС/ЕНП Александър Йорданов застана пред камерите на БНТ и дръпна „прочувствено“ слово за ситуацията в България.

Александър Йорданов
Александър Йорданов нагло оплю президента Румен Радев

Без да му трепне окото, той нарече държавния глава Румен Радев „размахал юмрук партиен партизанин“ и участник в „руската хибридна война“. Според него договорките му с Русия започнали още по време на номинацията му за президентските избори преди няколко години.

„Този човек, нашият настоящ президент, подкрепя протестите на хората с чисто егоистични подбуди. Целта му е просто да си осигури втори мандат на „Дондуков“ 2“, изцепи се върлият седесар от миналото, пише сайтът barikada.info.

Александър Йорданов обаче не спря дотук. Той определи болшинството от протестиращите вече повече от два месеца българи като болшевики и русофили. Едва ли не хора със замъглен разум и фанатични убеждения.

Минути след потресаващото му интервю, интернет се напълни с коментари на възмутени от дън душа потребители, които рязко скочиха срещу него.

Повечето от хората с пълно право пожелаха да узнаят как би живял бате Сашо с пенсията от 200 или 300 лева… Защото на практика той е в пенсионна възраст. И ако не гушеше по 12 000 евро депутатска заплата, друга песен щеше да пее.

„Кои наричате болшевики, господине?! Хората, които изнемогват в България от години?! Младите, които отказват да създават семейства и да раждат деца, защото няма как да ги изгледат?! Болни, които не могат да платят лечението си?! Хора с 40 години трудов стаж, които гладуват и студуват… Това ли са вашите болшевики“, кипна мрежата.

Разбира се, бате Сашко, както го наричат хората, няма да се наеме да отговори на въпросите им, едва ли му отърва. А може би и той, като Цвета Караянчева, ще започне да бие тъпана колко сме дръпнали в развитието си след управлението на „здравата ръка“ на Бойко Борисов.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Христо Гърбов

Христо Гърбов: Политиците ни искат едно – да ни направят възможно най-тъпи и прости! Гади ми се!

Христо Гърбов не крие отвращението си от поредните избори! Огромно отвращение и омерзение от всичките …

2 Мнения

  1. Александър Йорданов е Помияр.
    Нищо не е направил за България.
    Само говори глупости, да набира точки.

  2. Дойчо Люцканов

    На миризливо лайно не трябва да се обръща внимание.

  3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.