Васил Найденов
Васил Найденов заклейми всички т.нар. политици

Васил Найденов: За кого да гласувам?! Всички са подлоги, които изкуствено надуват цените!

Васил Найденов е омерзен от всички политици, не знае дали ще гласува!

Големият ни певец Васил Найденов показа, че не се вълнува само от музика, но и от заобикалящата ни реалност, в която живее и самият той. Макар приходите му да са далеч от тези на средния българин. Васко Кеца обаче следи живо политиката и не крие отвращението си от разиграващото се у нас вече втора година. Признава обаче, че не знае дали изобщо ще гласува на поредните избори на 2 април.

Васил Найденов
Васил Найденов заклейми всички т.нар. политици

„За кого да гласувам, за какво да гласувам?! За всички онези подлоги, родоотстъпници и безбожници, които вкараха държавата там, където никой досега не е успявал – в девета глуха! Които нарочно и изкуствено вдигат цените и то ежедневно, а хората се чудят как да разпределят все по-мижавите си доходи така, че да не останат гладни.

Ами хората, които трябва всеки месец да си купуват лекарства, за тях какво ще кажат?! Оставени са на самотек. И това се отнася за всички, които се титуловат политици в момента, абсолютно всички. Няма партии, няма цветове – едни и същи са маскари всичките“, гневи се публично Васил Найденов.

И споделя, че му се плаче – и от радост, но и от болка, когато види на своите концерти възрастни хора. „Защото знам какво им е коствало на тези хора да дойдат. Знам, че за да си купят билет, са отделили от залъка си и им благодаря от все сърце!“, казва Найденов.

А за другите – онези горе, не иска и да говори повече. Вярва, че някой ден нещата за България ще се оправят и ще дръпнем нагоре, но няма идея кога ще настъпи този момент.

Още по темата четете по-долу:


Васил Найденов: Аз оставка на Борисов не искам!

Васил Найденов безспорно е една от най-големите ни музикални звезди и певец, спечелил любовта на няколко поколения. Дали ще продължи да бъде такъв обаче за хилядите българи по площадите, които месеци наред настояват за оставката на Бойко Борисов и управляващите.

Защото преди дни Васко Кеца категорично и ясно се разграничи от тях. Той заяви, че не иска оставката на министър-председателя и никой няма право да му насажда кого да харесва, кого да мрази и кого да подкрепя.

„Най-малкото това не е демократично и нарушава моите лични и конституционни права. Научих, че името ми е било вписано в декларация, искаща оставката на правителството. Това е абсурдно!

Аз такава не само не съм подписвал и няма да подпиша, но и дори не знаех, че съществува“, изригна възмутен Васил Найденов, пише агенция Пик.

Той недоумява защо името му е замесено в документа, заедно с това на други негови колеги, творци и интелектуалци, но е бесен от лъжата. Не по-малко изнервени и гневни от факта са приятелите му Богдана Карадочева и Стефан Димитров, чиито имена също фигурират вътре.

Музикалното семейство и Васил Найденов са пределно ясни – те подобно решение няма да подкрепят. Най-малкото, защото към момента доказана и силна алтернатива на Борисов в управлението няма.

Знаем, че Васил Найденов, Богдана Карадочева и Щурците бяха най-дейните и постоянни присъстващи на митингите за демокрация на СДС преди 30 години.

И напълно очаквано не биха дали подкрепата си за „комунисти“, като каквито често са определяни от ГЕРБ техните най-големи опоненти и врагове в лицата на Румен Радев, Корнелия Нинова, че и Мая Манолова.

В това му изказване обаче Васил Найденов среща отпора дори на някои от дългогодишните си почитатели. Които го карат да се замисли нямаше ли „друга песен да пее“ ако трябваше да живее със заплата от 600 лева и пенсия от 300 лева.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Дори само това – без да включват останалите стотици безумия и направди от управлението през последните три мандата.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

2 Мнения

  1. Боряна

    Онези, които живеят със 600 лева заплата или 300 лева пенсия не могат да правят това, което Васил Найденов е направил и прави, нали? Но пък и тези заплати и пенсии са несравнимо по-големи от 2-3 долара пенсия, които стигнахме при управлението на Виденов и икономическия министър Румен Гечев.

  2. Светла

    Борисов е по засукани мацки.
    Колкото и да го ласкае, няма да го огрее.

  3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *