Васил Найденов
Васил Найденов не иска оставката на Бойко Борисов

Васил Найденов: Аз оставка на Борисов не искам! Вие ли ще ми кажете кого да харесвам?!

Васил Найденов не иска оставката на Бойко Борисов и кабинета!

Васил Найденов безспорно е една от най-големите ни музикални звезди и певец, спечелил любовта на няколко поколения. Дали ще продължи да бъде такъв обаче за хилядите българи по площадите, които месеци наред настояват за оставката на Бойко Борисов и управляващите.

Васил Найденов
Васил Найденов не иска оставката на Бойко Борисов

Защото преди дни Васко Кеца категорично и ясно се разграничи от тях. Той заяви, че не иска оставката на министър-председателя и никой няма право да му насажда кого да харесва, кого да мрази и кого да подкрепя.

„Най-малкото това не е демократично и нарушава моите лични и конституционни права. Научих, че името ми е било вписано в декларация, искаща оставката на правителството. Това е абсурдно!

Аз такава не само не съм подписвал и няма да подпиша, но и дори не знаех, че съществува“, изригна възмутен Васил Найденов, пише агенция Пик.

Той недоумява защо името му е замесено в документа, заедно с това на други негови колеги, творци и интелектуалци, но е бесен от лъжата. Не по-малко изнервени и гневни от факта са приятелите му Богдана Карадочева и Стефан Димитров, чиито имена също фигурират вътре.

Музикалното семейство и Васил Найденов са пределно ясни – те подобно решение няма да подкрепят. Най-малкото, защото към момента доказана и силна алтернатива на Борисов в управлението няма.

Знаем, че Васил Найденов, Богдана Карадочева и Щурците бяха най-дейните и постоянни присъстващи на митингите за демокрация на СДС преди 30 години.

И напълно очаквано не биха дали подкрепата си за „комунисти“, като каквито често са определяни от ГЕРБ техните най-големи опоненти и врагове в лицата на Румен Радев, Корнелия Нинова, че и Мая Манолова.

В това му изказване обаче Васил Найденов среща отпора дори на някои от дългогодишните си почитатели. Които го карат да се замисли нямаше ли „друга песен да пее“ ако трябваше да живее със заплата от 600 лева и пенсия от 300 лева.

Дори само това – без да включват останалите стотици безумия и направди от управлението през последните три мандата.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Виктор Орбан

Виктор Орбан ги смълча: Западът ме „ухажва“ постоянно, но винаги ще заставам зад Русия!

Виктор Орбан не се страхува от последиците за себе си и за страната си! Премиерът …

2 Мнения

  1. Боряна

    Онези, които живеят със 600 лева заплата или 300 лева пенсия не могат да правят това, което Васил Найденов е направил и прави, нали? Но пък и тези заплати и пенсии са несравнимо по-големи от 2-3 долара пенсия, които стигнахме при управлението на Виденов и икономическия министър Румен Гечев.

  2. Светла

    Борисов е по засукани мацки.
    Колкото и да го ласкае, няма да го огрее.

  3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *