Цветан Цветанов
Цветан Цветанов разкри скандални истини за Борисов

Цветан Цветанов: Бойко ни набута в такава финансова криза, че няма да се освестим години напред!

Цветан Цветанов застана директно срещу премиера Бойко Борисов!

Бившият вътрешен министър и дългогодишна дясна ръка на премиера Бойко Борисов – Цветан Цветанов директно застана срещу него. И не само като лидер на партия „Републиканци България“, но и с жестоки разкрития.

Цветан Цветанов
Цветан Цветанов разкри скандални истини за Борисов

Като човек, който познава в най-дребни детайли действията и измамите на Борисов, Цветанов заяви ясно, че изборите досега са били манипулирани и фалшифицирани, пише informiran.net.

Това той потвърди и с настояването си полицейските шефове по градове и райони да бъдат разместени по време на предстоящия вот на 4 април. Защото искрено се съмнява, че и този път нещата няма да бъдат нагласени предварително.

Цветан Цветанов е категоричен, че Борисов винаги е играл и продължава да играе вързано с ДПС. Това е огромен проблем за държавата, но още по-големият е, че е довел страната ни до жестока финансова криза. Криза, от която няма да можем да се измъкнем години наред.

„Голямата беда е в бюджета за тази година и гигантските задължения, заложени в него. Пет милиарда лева дупка за 2020 година, пет милиарда лева дупка за 2021 година.

Какво ви говори това, освен че ни чака дългова финансова криза. И всички онези, които управляват след Борисов ще носят огромна отговорност“, даде пример Цветанов.

И допълни, че ако Бойко Борисов изгуби тези избори, той е вече подготвен с отговора си. Който е: „Давах по 50 лева на всеки пенсионер няколко месеца наред“. А това са държавни пари, които не може да се харчат, както си искаме и без отчет, категоричен е Цветанов, пише segabg.com.

Още по темата четете по-долу:


Веселин Маринов: Българите обичат Цветанов!

Хиляди българи са изпаднала в състояние на тотално умопомрачение от думите на трубадура Веселин Маринов. А именно – че народът у нас обича, направо обожава Цветан Цветанов и Росен Плевнелиев. Много повече, отколкото президента Румен Радев.

Любимецът на дамите от третата възраст никога не е крил, че с бившия вътрешен министър Цветанов са първи приятели. Но въпреки че личното отношение и професионалното би трябвало да не си влияят, при Веско явно не е така.

Дори и днес, след толкова месеци на протести срещу управлението, той е убеден, че както Плевнелиев, така и Цветанов са били добрият избор в политиката. И че отново биха ни помогнали и извели на върха ако имат възможността да управляват и да се чува думата им.

„Вярвам дълбоко в партията на Цветанов! Вярвам, защото го познавам отлично и знам колко почтен, достоен и устремен човек е. Знам и колко много го обичат българите, макар винаги да има и такива, които ще те оплюят и ще злословят“, казва Веско Маринов, пише bntnews.bg.

Нещо повече – той припомня, че победата на Росен Плевнелиев на президентските избори преди години, се е дължала до огромна степен на личността и уважението, с което се ползва Цветанов, сочи mediapool.bg.

Към днешна дата певецът е убеден, че Плевнелиев е бил достойният и добър избор за президент, с какъвто страната ни да се гордее. Защото той обединявал нацията, а не я разделял, както се случва в момента с Румен Радев и Бойко Борисов.

Веселин Маринов твърди, че във време на пандемия като сегашната е трябвало Радев да послуша премиера и двамата да работят заедно, да се подкрепят.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Защото последното, от което държавата ни има нужда в тежките времена на предстояща икономическа криза, са метежи и протести по улиците. За всяко нещо си има времето, но според певеца, за размирици и нестабилност в държавата определено не бил сега моментът.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Проф. Иво Христов

Проф. Иво Христов

Биография на проф. Иво Христов. Книги, интервюта, видеа в Youtube. Съпруга, семейство Социолог, юрист, геополитически …

4 Мнения

 1. Веселине,
  недейте се пробва на поприще, което въобще не Ви е по мяра ! Имате си публика – цялата МИЛИЦИЯ е Ваша…почти 70 000 човека, повече от армията ни!
  Дори и…ПОГРЕБАЛНИЯ МАРШ да им изпеете, пак ще Ви ръкопляскат ! А от време на време и Цветанов ще идва, но …
  не говорете от името на целия БЪЛГАРСКИ НАРОД…!!!

 2. Валентин

  Това, че някой споменава любовни действия с Плевнелиев и Цветанов не значи че ги обича. Примерно лафа „Плевньо, да та е(“а в гьона да та е(„а “ не значи, че хората обичат Плевньо. Същото е и с Цветанов. А и президента не трябва да се обича. Президентът трябва да си води политиките и да е даже опозиция на дебилщината показвана от мин. предс. и разните му там Цецки, ПКП-та, Тикви, Калинки и друга такава флора, фауна и гинекология в политиката.

  • Анмари

   Цветанов, Цветанов, защо не се разделихте 2015. В Армеец гледахте в различни посоки ,влезнахте скарани,май и закъсняхте. Борисов твореше глупости на 17 -тия ,вие се хилехте на 15-тия. Не зная ,но Борисов и сега е заобиколен от верни ваши хора. Знаете ли, той сега обикаля, но разликата е, че и да обикаля не се снабдява с информацията ,която вие получавате, дори когато спите. А защо се съгласяваше да обикаля ,въпреки споровете, докато други бяха в кръчмата. Защо работеше усърдно , а знаеше истината? Ще излезе ли истината за Кралев и други министри. Платили си поста,защо казвате част от истината, а не цялата. Знаете кой дърпа конците, не сте ли зависим от Вие. Цветанов, Цветанов, как да махнем комунистите.В ГЕРБ се напълни, а до Вас са хора на Софиянски и Божков, къде се затваря веригата и защо няма изход. Как ще управлявате без обвързаност ,как ще се справите със зависимостта. Наркоманите ги лекуват, а с какво,да излекуваме политиците. Ще ми кажете ли Партия , която не плаща на податливите. Когато се обърна един господин и ми каза, да всички плащат ,аз дълго не си затворих устата..

 3. Вярвам на казаното срещу Борисов! Първо ние не сме овце и виждаме сами и второ Цветанов говори от първо лице!

 4. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *