Цветан Цветанов
Веселин Маринов вярва, че българите обожават Цветан Цветанов

Веселин Маринов: Българите обичат Цветанов и Плевнелиев, а не Румен Радев!

Веселин Маринов доведе мнозина до умопомрачение с това си твърдение за Цветанов и Плевнелиев!

Хиляди българи са изпаднала в състояние на тотално умопомрачение от думите на трубадура Веселин Маринов. А именно – че народът у нас обича, направо обожава Цветан Цветанов и Росен Плевнелиев. Много повече, отколкото президента Румен Радев.

Цветан Цветанов
Веселин Маринов вярва, че българите обожават Цветан Цветанов

Любимецът на дамите от третата възраст никога не е крил, че с бившия вътрешен министър Цветанов са първи приятели. Но въпреки че личното отношение и професионалното би трябвало да не си влияят, при Веско явно не е така.

Дори и днес, след толкова месеци на протести срещу управлението, той е убеден, че както Плевнелиев, така и Цветанов са били добрият избор в политиката. И че отново биха ни помогнали и извели на върха ако имат възможността да управляват и да се чува думата им.

„Вярвам дълбоко в партията на Цветанов! Вярвам, защото го познавам отлично и знам колко почтен, достоен и устремен човек е. Знам и колко много го обичат българите, макар винаги да има и такива, които ще те оплюят и ще злословят“, казва Веско Маринов, пише bntnews.bg.

Нещо повече – той припомня, че победата на Росен Плевнелиев на президентските избори преди години, се е дължала до огромна степен на личността и уважението, с което се ползва Цветанов, сочи mediapool.bg.

Към днешна дата певецът е убеден, че Плевнелиев е бил достойният и добър избор за президент, с какъвто страната ни да се гордее. Защото той обединявал нацията, а не я разделял, както се случва в момента с Румен Радев и Бойко Борисов.

Веселин Маринов твърди, че във време на пандемия като сегашната е трябвало Радев да послуша премиера и двамата да работят заедно, да се подкрепят.

Защото последното, от което държавата ни има нужда в тежките времена на предстояща икономическа криза, са метежи и протести по улиците. За всяко нещо си има времето, но според певеца, за размирици и нестабилност в държавата определено не бил сега моментът.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Атанас Мангъров

Доц. Мангъров алармира: Отварят ни на 1 март, за да ни затворят изцяло след 2 седмици! Подло и мръсно е!

Доц. Атанас Мангъров заяви, че всичко се прави по план! Най-големият опонент на Бойко Борисов …

2 коментара

 1. Веселине,
  недейте се пробва на поприще, което въобще не Ви е по мяра ! Имате си публика – цялата МИЛИЦИЯ е Ваша…почти 70 000 човека, повече от армията ни!
  Дори и…ПОГРЕБАЛНИЯ МАРШ да им изпеете, пак ще Ви ръкопляскат ! А от време на време и Цветанов ще идва, но …
  не говорете от името на целия БЪЛГАРСКИ НАРОД…!!!

 2. Валентин

  Това, че някой споменава любовни действия с Плевнелиев и Цветанов не значи че ги обича. Примерно лафа „Плевньо, да та е(“а в гьона да та е(„а “ не значи, че хората обичат Плевньо. Същото е и с Цветанов. А и президента не трябва да се обича. Президентът трябва да си води политиките и да е даже опозиция на дебилщината показвана от мин. предс. и разните му там Цецки, ПКП-та, Тикви, Калинки и друга такава флора, фауна и гинекология в политиката.

 3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *