Ваня Червенкова
Ваня Червенкова в помощ на хората, разкри как се е излекувала

Ваня Червенкова: Може да ме осъдят, но искам да кажа на хората с какво се излекувах от Covid-19 у дома!

Бизнесдамата Ваня Червенкова премина през вируса на Covid-19!

Бизнесдамата Ваня Червенкова е една от успелите да се преборят с бича на века Covid-19. Буквално преди минути тя обясни и точно как и с какво се е излекувала, при това без да влиза в болница. Била си е у дома няколко седмици.

Ваня Червенкова
Ваня Червенкова в помощ на хората, разкри как се е излекувала

Червенкова уточни, че това е нейният личен метод за оздравяване като не ангажира никого с него. И дори се опаси, че може да бъде осъдена от някои, че дава съвети. Тя обаче отново повтаря, че описва личния си случай и личната среща със заразата.

Ваня Червенкова съветва хората няколко неща. Ще започнем оттам, че трябва почти постоянно да проветряват помещението, в което стоят. Дори да е студено, да се проветрява по малко.

Потенето при вируса е сериозно и след всяко обилно потене трябва да се взима душ, както и да се сменят дрехите. Пие се много течност – вода или чай. А има и една специална напитка, която е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!

Тя се прави без варене, без никаква термична обработка и включва вода три литра, в която има около три лъжици мед, седем изстискани лимона, лъжица куркума и настъргани джинджифил и хрян. Тази смес НЕ СЕ ВАРИ!

Тя престоява на открито в кухнята за около два часа, а после се прецежда и се пие от нея по 1 чаша на всеки два часа. На всеки ДВА ЧАСА, отново повтаря бизнесдамата. Това е особено важно!

Витамин В комплекс и много пресни плодове, зеленчуци, без меса и млечни продукти, съветва Червенкова. Както и да спите много, колкото можете, защото това лекува.

Като лекарства тя самата е приемала следните – Нурофен стопколд ако има температура, таблетки дексометазон, корвирал, имунофан и антибиотик Сумамед 500 в период от седем до девет дни.

„Не се отчайвайте! До десет дни след преболедуването ще започнете да изграждате антитела. А относно ваксината, в Русия ми казаха, че тя никога не бива да се поставя на хора, които вече са били заразени с коронавирус“, обясни Червенкова.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Петър Волгин за Кирил Петков и Румен Радев

Петър Волгин сечé: На нефелния психопат без едно смислено изречение, Радев му е виновен!

Петър Волгин буквално „отряза главата“ на Кирил Петков! Петър Волгин взриви мрежата след обвиненията на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *