Димитър Байрактаров
Димитър Байрактаров разкри чудовищната истина

Ето го: Вижте сваленото видео на Димитър Байрактаров, доказващо огромната лъжа за Covid-19!

Димитър Байрактаров разкри с факти лъжата на властите за Covid-19!

Бившият депутат, журналист и икономист Димитър Байрактаров направи нещо съществено, за което никой не се сети. Или по-скоро не посмя да направи, от страх пред властта. А именно – доказа и разкри с видео факти лъжата за коронавируса у нас.

Димитър Байрактаров
Димитър Байрактаров разкри чудовищната истина

Не, Байрактаров не твърди, че пандемия и вирус няма. Показва обаче колко абсурдни са ежедневно завишените и фрапантни бройки на заразени. При все, че има едни удобни и „уютни“ местенца, които никой не смее да пипа. Става дума за санаториумите.

Видеото, което той направи, бе свалено на минутата, тъй като посегна на сериозни интереси. Уточняваме, за да сте наясно, че депутатски син и здравното министерство са мажоритарни акционери в един от споменатите санаториуми.

И така – какво виждаме и чуваме във видеото на практика! Димитър Байрактаров обикаля няколко санаториума, единият от които в Банкя. И установява, че там не се взимат НИКАКВИ мерки. Няма контрол, не се изискват PCR тестове на влизащите вътре пациенти.

„Как така в опери, театри, кина и прочие други места се налагат драконовски мерки и ограничения, а тук – в санаториумите, където се събират хора от цялата страна, няма нищо затворено, няма карантина, няма ограничения?!

Тук ежедневно идват хора от различни градове. Не им се иска тест, както ясно се вижда и чува във видеото, а вместо това се слагат по двама или трима в стая. В една стая дни наред съжителстват напълно непознати хора, като не се знае кой болен, кой здрав.

Тези същите хора се хранят в една обща столова, а маски по коридорите почти не видях. А сега и ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС – как става така, че в тези санаториуми до момента няма НИТО ЕДИН СЛУЧАЙ НА ЗАРАЗЕН, при все, че страната прелива от положителни случаи, по хиляди на ден?!“, риторично пита Димитър Байрактаров.

Вариантите са два – или чудовищните бройки са умишлено завишени, или заради нечии интереси санаториумите са превърнати в инкубатори на заразата. И в двата случая става дума за огромно престъпление. И в двата случая някой трябва да направи нещо!!!

За Виктория Стоянова

Прочети още

Тялото започва да губи мускулна маса, силата на мускулните влакна намалява, костите стават по-крехки.

Проблеми със ставите, костите и мускулите с напредване на възрастта

С напредването на годините в човешкото тяло настъпват различни промени на обмяната на веществата и …

Едно мнение

  1. Анастасия

    Още през голямото затваряне напролет зададох въпрос на тогавашния министър Ананиев дали ще работят СБР -тата, защото имах направена резервация. Интервюто с него беше по телевизията. Отговорът му беше, че няма основания да се затварят, защото хората имали нужда да се лекуват. Абсурден отговор, според мене, защото приемът във всички болници за лечение беше прекратен. Напълно съм съгласна с Вашите констатации и тревоги. Именно поради тези съображения, които излагате, аз се отказах от рехабилитацията, за която чаках два и половина месеца. Едва месец след това излезе заповедта за затваряне и на СБР – тата.

  2. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *