Дермални филъри - 01

Дермални филъри – неоспорими предимства

Да поговорим за набиращите популярност и ставащите все по-модерни дермални филъри, хиалурона и техните предимства.

Нека си го признаем – живеем в свят, воден от суетата. Свят, в който водещ критерий за добро самочувствие и гаранция да привлечете вниманието, е външният вид. За щастие, това е и свят, в който естетичната медицина е достигната достатъчно високо ниво, за да ни предложи изобилие от методи, терапии, процедури и продукти за поддържане на естествената и безупречна красота.

Разбира се, фокусът основно е върху лицето, акцентът е анти-ейдж ефектът, съчетан с изчистване на допълнителни несъвършенства, а търсеният резултат – гладка кожа с равномерен тен. Възможно ли е всички тези естетични цели да бъдат постигнати с една конкретна процедура?

Да, възможно е. Процедурата е позната като инжектиране на дермален филър. А нейните предимства са не просто доказани и неоспорими, но и достатъчно разнопосочни, за да привлекат вниманието на дами от различна възрастова категория. Нека хвърлим един бърз поглед върху предимствата на дермалните филъри!

0% болка. Точно така, лягането на операционната маса и челният сблъсък със скалпела отдавна не са единствените възможности за попълване на бръчки и справяне с признаците на стареене. Дермалният филър се инжектира под действието на стандартна местна упойка. Дискомфорт няма, включително и след процедурата.

Бърза и лесна терапия. На практика, поставянето на филър отнема около половин час, като в това време е включена и подготовката на кожата (почистване, поставяне на упойка). Скоростта, с която се извършва подмладяващата терапия, между другото, дава възможност на много дами, да си я прилагат дори по време на обедната почивка и без притеснение да се върнат на работа.

Сравнително дълготраен ефект. Изглаждането на фините линии или запълването на белези и хлътнали зони по лицето с филър трае средно половин година като ефект. Някои дами се радват и на по-дълготраен резултат – до една година. При всички случаи инжектирането на дермален филър не е еднократна процедура. Веднъж на половина година е оптималният период за поддържане на траен резултат, препоръчват медицинските специалисти от Po-krasivi.bg. Там пише интересни неща и за хиалурона, известната хиалуронова киселина. Също и за средството Геритамин, което става все по-популярно и предпочитано.

Многофункционално приложение. Дермалните филъри, както вече загатнахме, съвсем не се прилагат само за заличаване на бръчки и фини линии, тоест те не са с ясно и единствено анти-ейдж ефект. Напротив, филърите показват доста добри резултати при борбата с упорити белези от акне, както и за корекция на околоочната зона, оформяне на скулите и брадичката. На практика, процедурата е приложима за всички зони на лицето – около очите, бузите, скулите, брадичката и разбира се, устните.Дермални филъри - 03

Моментален резултат. Точно така – вече съвсем не е нужно да чакате месеци наред кожата ви да се адаптира към даден козметичен продукт и още толкова, за да забележите ефекта му. Защото с дермалните филъри резултатът е налице веднага. Едновременно с това, процедурата пристига с последваща изненада. Най-добрите резултати от процедурата на практика се показват след седмица.

Безопасност. Рисковете от инжектиране на дермален филър на практика са никакви. Единствената възможност да получите някакво раздразнение или страничен ефект е в следствие на некачествен продукт, който се инжектира в кожата, или некачествената работа на манипуланта. Това ни кара да ви напомним да се подлагате на подобен тип процедури единствено при сертифицирани специалисти или медицински лица.

Противопоказност – почти никаква. От дермални филъри трябва да се въздържат бременните и кърмачките. Не се препоръчва поставянето на филъри и в случай на инфекция в зоната, която ще се третира.

Без специална поддръжка. Обикновено, специалистът по естетическа медицина ще ви обясни какво трябва да правите след процедурата. Това са дребни и лесни за спазване указания – повишен прием на вода през първите няколко часа, без грим до 24 часа след инжектиране на филъра и въздържане от солариум.

Нищо повече!

Както виждате, дермалните филъри пристигат с множество ползи, не носят никакъв риск за здравето, а освен това и дават наистина видим и моментален ефект!

За Гроздан Михайлов

Прочети още

Как се прави маска за лице с яйце. И канела.

Видове маска за лице с яйце. С Аспирин и белтък. За пъпки със сода и др.

Точни и прецизни рецепти за домашна маска за лице с яйце. Маска за яйце с …

2 Мнения

  1. Снежана Димитрова

    Филърите за устни са страхотен и бърз начин за корекция, и то на достъпна цена. Само мили дами, не прекалявайте с количеството, моля ви! Идеята на тези процедури е да бъдем по-красиви, а не да се орезеляваме. 🙂

  2. Виктория

    Внимавайте с поставянето на филъри и ботокс! Последните години станаха много популярни, заради добрите резултати и множество козметични студия решиха и те да слагат. Обаче по закон се поставят задължително от доктор. Не се подлъгвайте по примамливи оферти от куцо, кьораво и сакато!

  3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *