Дермални филъри - 01

Дермални филъри – неоспорими предимства

Да поговорим за набиращите популярност и ставащите все по-модерни дермални филъри, хиалурона и техните предимства.

Нека си го признаем – живеем в свят, воден от суетата. Свят, в който водещ критерий за добро самочувствие и гаранция да привлечете вниманието, е външният вид. За щастие, това е и свят, в който естетичната медицина е достигната достатъчно високо ниво, за да ни предложи изобилие от методи, терапии, процедури и продукти за поддържане на естествената и безупречна красота.

Разбира се, фокусът основно е върху лицето, акцентът е анти-ейдж ефектът, съчетан с изчистване на допълнителни несъвършенства, а търсеният резултат – гладка кожа с равномерен тен. Възможно ли е всички тези естетични цели да бъдат постигнати с една конкретна процедура?

Да, възможно е. Процедурата е позната като инжектиране на дермален филър. А нейните предимства са не просто доказани и неоспорими, но и достатъчно разнопосочни, за да привлекат вниманието на дами от различна възрастова категория. Нека хвърлим един бърз поглед върху предимствата на дермалните филъри!

0% болка. Точно така, лягането на операционната маса и челният сблъсък със скалпела отдавна не са единствените възможности за попълване на бръчки и справяне с признаците на стареене. Дермалният филър се инжектира под действието на стандартна местна упойка. Дискомфорт няма, включително и след процедурата.

Бърза и лесна терапия. На практика, поставянето на филър отнема около половин час, като в това време е включена и подготовката на кожата (почистване, поставяне на упойка). Скоростта, с която се извършва подмладяващата терапия, между другото, дава възможност на много дами, да си я прилагат дори по време на обедната почивка и без притеснение да се върнат на работа.

Сравнително дълготраен ефект. Изглаждането на фините линии или запълването на белези и хлътнали зони по лицето с филър трае средно половин година като ефект. Някои дами се радват и на по-дълготраен резултат – до една година. При всички случаи инжектирането на дермален филър не е еднократна процедура. Веднъж на половина година е оптималният период за поддържане на траен резултат, препоръчват медицинските специалисти от Po-krasivi.bg. Там пише интересни неща и за хиалурона, известната хиалуронова киселина. Също и за средството Геритамин, което става все по-популярно и предпочитано.

Многофункционално приложение. Дермалните филъри, както вече загатнахме, съвсем не се прилагат само за заличаване на бръчки и фини линии, тоест те не са с ясно и единствено анти-ейдж ефект. Напротив, филърите показват доста добри резултати при борбата с упорити белези от акне, както и за корекция на околоочната зона, оформяне на скулите и брадичката. На практика, процедурата е приложима за всички зони на лицето – около очите, бузите, скулите, брадичката и разбира се, устните.Дермални филъри - 03

Моментален резултат. Точно така – вече съвсем не е нужно да чакате месеци наред кожата ви да се адаптира към даден козметичен продукт и още толкова, за да забележите ефекта му. Защото с дермалните филъри резултатът е налице веднага. Едновременно с това, процедурата пристига с последваща изненада. Най-добрите резултати от процедурата на практика се показват след седмица.

Безопасност. Рисковете от инжектиране на дермален филър на практика са никакви. Единствената възможност да получите някакво раздразнение или страничен ефект е в следствие на некачествен продукт, който се инжектира в кожата, или некачествената работа на манипуланта. Това ни кара да ви напомним да се подлагате на подобен тип процедури единствено при сертифицирани специалисти или медицински лица.

Противопоказност – почти никаква. От дермални филъри трябва да се въздържат бременните и кърмачките. Не се препоръчва поставянето на филъри и в случай на инфекция в зоната, която ще се третира.

Без специална поддръжка. Обикновено, специалистът по естетическа медицина ще ви обясни какво трябва да правите след процедурата. Това са дребни и лесни за спазване указания – повишен прием на вода през първите няколко часа, без грим до 24 часа след инжектиране на филъра и въздържане от солариум.

Нищо повече!

Както виждате, дермалните филъри пристигат с множество ползи, не носят никакъв риск за здравето, а освен това и дават наистина видим и моментален ефект!

За Гроздан Михайлов

Прочети още

Диамантени гоблени 02

Диамантени гоблени. Как се правят? Инструменти, схеми, аксесоари

Всичко за модерните диамантени гоблени. Как се правят, какви схеми се ползват? Инструменти и аксесоари. …

2 Мнения

  1. Снежана Димитрова

    Филърите за устни са страхотен и бърз начин за корекция, и то на достъпна цена. Само мили дами, не прекалявайте с количеството, моля ви! Идеята на тези процедури е да бъдем по-красиви, а не да се орезеляваме. 🙂

  2. Виктория

    Внимавайте с поставянето на филъри и ботокс! Последните години станаха много популярни, заради добрите резултати и множество козметични студия решиха и те да слагат. Обаче по закон се поставят задължително от доктор. Не се подлъгвайте по примамливи оферти от куцо, кьораво и сакато!

  3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *