Ето няколко модела, пример за евтини и достъпни и качествени часовници с метална верижка:

Евтини часовници с метална верижка

Ето няколко модела, пример за евтини и достъпни и качествени часовници с метална верижка:

Достъпна елегантност: Seiko 5 SNKL23

evtini chasovnici s metalna verijka 01

Когато търсим евтин, но стилен часовник с метална верижка, Seiko 5 SNKL23 е чудесен избор. Този модел предлага японско качество на достъпна цена. С класически дизайн и 38 мм корпус, SNKL23 е подходящ за всекидневна употреба и по-официални поводи.

Металната верижка е изненадващо добре изработена за тази ценова категория, с комбинация от полирани и матирани звена. Автоматичният механизъм елиминира нуждата от батерия, а прозрачният заден капак позволява да се наблюдава работата му. Недостатък може да бъде по-ниската водоустойчивост от само 30 метра, но на тази цена трудно ще намерите по-добро качество.

Спортен стил на ниска цена: Casio Edifice EF-125D

evtini chasovnici s metalna verijka 02

За любителите на по-спортен вид, Casio Edifice EF-125D предлага впечатляващ дизайн на изключително достъпна цена. Този модел се отличава с хронографски циферблат и солидна метална верижка. Въпреки ниската цена, часовникът изглежда доста по-скъп, благодарение на детайлите по циферблата и качеството на изработка.

Кварцовият механизъм осигурява точност, а водоустойчивостта от 100 метра позволява носене при плуване. Основен недостатък е, че хронографските функции са само за украса и не работят реално, но на тази цена това е разбираемо.

Класически дизайн на достъпна цена: Orient 3 Star FAB00009N9

evtini chasovnici s metalna verijka 03

Orient 3 Star FAB00009N9 е отличен избор за тези, които търсят автоматичен часовник с класически дизайн на ниска цена. С 38 мм корпус от неръждаема стомана и елегантна метална верижка, този модел изглежда много по-скъп, отколкото е в действителност. Циферблатът е изчистен и лесен за четене, с дата на позиция 3 часа.

Автоматичният механизъм е надежден и осигурява точност, характерна за по-скъпи модели. Прозрачният заден капак позволява да се наблюдава работата на механизма. Недостатък може да бъде по-ниската водоустойчивост от 30 метра, но за всекидневна употреба това рядко е проблем. Orient предлага изключително добро съотношение цена-качество, особено за любителите на механични часовници.

Спортна елегантност на бюджетна цена: Invicta Pro Diver 8926OB

evtini chasovnici s metalna verijka 04

Invicta Pro Diver 8926OB е популярен избор сред любителите на достъпни часовници с дизайн, вдъхновен от луксозни модели. С 40 мм корпус от неръждаема стомана и солидна метална верижка, този часовник изглежда и се усеща като много по-скъп модел. Автоматичният механизъм Seiko NH35A е надежден и точен.

Въртящият се безел и водоустойчивостта от 200 метра го правят подходящ за плуване и гмуркане. Циферблатът е лесен за четене, с луминесцентни маркери и стрелки. Основен недостатък може да бъде качеството на заключващия механизъм на верижката, което понякога не е на нивото на останалата част от часовника. Въпреки това, на тази цена Pro Diver 8926OB предлага невероятна стойност.

За Виктория Стоянова

Прочети още

test za bremennost

Кръвен тест за бременност и др. Отчитане на стойности. Кои тестове са най-добри? Цена

Някои „купешки“ тестове. Тест за бременност и отчитане на стойности. Колко ранен е ранният тест? …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *