Илиана Раева
Илиана Раева защити президента Румен Радев

Илиана Раева избухна: За кои се взехте, бе?! Не можете да се мерите с Румен Радев, завистници!…

Илиана Раева е известна с откровеността си и с факта, че хич и не си поплюва!

Някогашното златно момиче и настоящ председател на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева е известна не само с множеството си спортни заслуги и постижения, но и с езика си – по-остър от бръснач.

Илиана Раева
Илиана Раева защити президента Румен Радев

През годините тя е доказала, че не може да си мълчи и това й е донесло много овации, но и обиди. Въпреки обвиненията, че е застанала на страната на премиера Бойко Борисов и партията му, Раева успя да изненада българите.

Тя скочи във върла защита на президента Румен Радев и яко посече онези, които си позволяват да говорят зле за него и да го клеветят пред света. Особено по време на протестите и конфронтацията му с управляващите.

Съпругата на Наско Сираков показа огромното си уважение и респект към държавния глава, с когото неведнъж се е срещала по работа. А той лично е посрещал нея и златните момичета след успехите им по света.

„Долу ръцете от президента! Престанете да злословите за него и да злобеете само, защото завиждате. Кои сте вие, бе?! За кои се взехте?! Аман от хейтъри и хора пълни със злост. Научете се да цените и да уважавате институциите, въпрос на възпитание и разум е“, категорична е Илиана Раева.

Преди време тя се подразни жестоко от одумките срещу Румен Радев, че пилотирал френски самолет изтребител.

„Че как няма да пилотира?! Разбира се, че ще го прави! Пилот е, следователно ще пилотира каквото и когато си иска! Или ви е яд и му завиждате, че вие не можете“, изригна в мрежата съпругата на Наско Сираков.

Илиана Раева е убедена, че народ, съставен предимно от озлобени и невъзпитани хора, е обречен на провал. И за този провал няма да са виновни власти и институции, пише zarata.info.

Това обяснява и защо Раева не взима директна страна във войната Бойко Борисов – Румен Радев, а е в отлични отношения и с двамата.

А и както президентът, така и министър-председателят са били винаги благосклонни към проблемите на художествената гимнастика и са помагали с всичко, от което тя има нужда.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Бойко Борисов

Борисов довършва България: Без избори догодина заради коронавируса!

Бойко Борисов ще продължи да си разиграва кончето, както му скимне! Пандемията от Covid-19 е …

Едно мнение

  1. Татяна Петкова

    Казва самата Истина ! Поздравления!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *