Наско Сираков
Наско Сираков е погнусен от политиката на страната ни

Именикът Наско Сираков: Кръвопиецът Борисов ни направи най-бедните в Европа! Бог ще го накаже!

Съпругът на Илиана Раева застава плътно до народа в битката срещу Бойко Борисов и управлението!

Съпругът на Илиана Раева, златното момче на футбола Наско Сираков е погнусен от политиката и управлението на България през последните години. Той твърдо застава до народа и подкрепя исканията за смяна на правителството.

Наско Сираков
Наско Сираков е погнусен от политиката на страната ни

Наско Сираков обаче настоява и се надява тази смяна да бъде наистина качествена и стойностна, а не просто замяната на едни крадци с други. Които отново да си пълнят гушите на гърба на изстрадалия и една свързващ двата края народ.

Защото половинката на Илиана Раева си дава отлична сметка, че хиляди българи нямат с какво да напълнят хладилниците си и да си нахранят децата.

Той обвинява за това премиера Бойко Борисов, който за три мандата управление докара държавата дотам, че българите масово да нададат вика „Мутри вън!“.

„Лично аз винаги съм подкрепял хората на протестите. Омерзен и погнусен съм от кръвопийците и крадците, които ни управляват, а още по-страшното е, че това не е само Борисов.

Много са. Това са хора, които с десетилетия са си пълнили джобовете за сметка на народа и направиха България най-бедната страна в Европа.

Тези, които доведоха българите дотам, че да плачат над сметките си за парно и ток, и да не могат да осигурят една нормална закуска на децата си. Но Бог гледа и съм сигурен, че ще им даде заслуженото“, убеден е Наско Сираков.

Той вярва, че България е жива и че е време за действия. Такива, които да върнат младите българи от чужбина и да покажем, че в нас действително тече непримиримата кръв на Аспарух, хан Крум, цар Симеон и великите ни революционери, пише nova.bg.

Още по темата четете по-долу:


Илиана Раева избухна: Не можете да се мерите с Румен Радев, завистници!

Някогашното златно момиче и настоящ председател на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева е известна не само с множеството си спортни заслуги и постижения, но и с езика си – по-остър от бръснач.

През годините тя е доказала, че не може да си мълчи и това й е донесло много овации, но и обиди. Въпреки обвиненията, че е застанала на страната на премиера Бойко Борисов и партията му, Раева успя да изненада българите.

Тя скочи във върла защита на президента Румен Радев и яко посече онези, които си позволяват да говорят зле за него и да го клеветят пред света. Особено по време на протестите и конфронтацията му с управляващите.

Съпругата на Наско Сираков показа огромното си уважение и респект към държавния глава, с когото неведнъж се е срещала по работа. А той лично е посрещал нея и златните момичета след успехите им по света.

„Долу ръцете от президента! Престанете да злословите за него и да злобеете само, защото завиждате. Кои сте вие, бе?! За кои се взехте?! Аман от хейтъри и хора пълни със злост. Научете се да цените и да уважавате институциите, въпрос на възпитание и разум е“, категорична е Илиана Раева.

Преди време тя се подразни жестоко от одумките срещу Румен Радев, че пилотирал френски самолет изтребител.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

„Че как няма да пилотира?! Разбира се, че ще го прави! Пилот е, следователно ще пилотира каквото и когато си иска! Или ви е яд и му завиждате, че вие не можете“, изригна в мрежата съпругата на Наско Сираков.

Илиана Раева е убедена, че народ, съставен предимно от озлобени и невъзпитани хора, е обречен на провал. И за този провал няма да са виновни власти и институции, пише zarata.info.

Това обяснява и защо Раева не взима директна страна във войната Бойко Борисов – Румен Радев, а е в отлични отношения и с двамата.

А и както президентът, така и министър-председателят са били винаги благосклонни към проблемите на художествената гимнастика и са помагали с всичко, от което тя има нужда.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Мажд Алгафари

Мажд Алгафари: Изроди от САЩ и ЕС, Украйна пусна Ковид по ваше нареждане! Русия ви спря!

Мажд Алгафари изригна крайно бесен и то публично! Повече от бесен изригна Мажд Алгафари днес, …

2 Мнения

 1. Татяна Петкова

  Казва самата Истина ! Поздравления!!!

 2. Руми Димчева

  Ако е вярно, това което казва Сираков, съм готова да му простя и да прекратя делото срещу него, разбира се, преди това, ДА МИ каже ИЗВИНЯВАЙ!
  СЛЕД 20 ГОДИНИ, НЕ ИСКАМ ОТМЪЩЕНИЕ, ЕДНО ДЕЛИКАТНО ИЗВИНЕНИЕ И ЩЕ ОСТАВЯ, ВСИЧКО НА БОГ, НО ЩЕ ПРОСТЯ ЗА БОЛКАТА, МЪЧЕНИЯТА И СТРАДАНИЯТА, КОИТО МИ ПРИЧИНИ ОБЩЕСТВО
  ТО, ЗАРАДИ НЕГО!
  ЧАКАМ!
  Р. Д

 3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.