Шкумбата
Шкумбата се ядоса, попиля властта!

Шкумбата: Боклуците, които ни окрадоха, нагло лъжат за починалите от Ковид! Видях с очите си!

Димитър Туджаров – Шкумбата излезе с тези факти директно в ефир!

Димитър Туджаров – Шкумбата за първи път излиза в ефир без вечната си шеговита физиономия и набор от смешки. Защото този път изобщо не му е смешно.

Шкумбата
Шкумбата се ядоса, попиля властта!

Любимецът на поколения българи изнесе ясни и категорични факти в ефира на БНТ, касаещи смъртността от Covid-19 в България. Заради която и заради нарастващият брой на заразените, държавата е в локдаун за няколко месеца. Хора остават без работа и доходи, бизнеси фалират.

Това, което заяви Шкумбата и настоя за незабавен отговор, е фактът, че смъртността в страната ни за тази година е в пъти по-малка от предходните. И за тази цел си послужи с категорични и официални данни на ООН.

„Направих си труда тази сутрин лично да вляза в сайта на ООН и да проверя как стои въпросът със смъртността в България. Какво открих и видях с очите си:

През 2017 година в страната ни са починали над 109 хиляди души. През следващата 2018-та са над 107 000, през 2019 те са също над 107 000, а за тази – годината на пандемия, са 101 000 до момента.

Е, питам аз – как някой ще ми обясни това и може ли изобщо да го направи?!“, съвсем сериозен задава въпроса си Шкумбата.

Той остава напълно категоричен и в мнението си, че настоящите управници, начело с Бойко Борисов, са адски нагли хора, работещи единствено и само за себе си и интересите си.

„Мислят си, че са хванали Господ за шлифера, влезли са в парламента и ще си правят каквото си искат. Хайде нема нужда! Самозабравиха се отдавна.

Затова и все съветвах хората да водят и децата си на протестите. За да видят какви боклуци ще срещат в живота си и да знаят, че трябва да ги отстранят, да ги махнат от пътя си“, споделя Шкумбата. Който от години е убеден, че България трябва да се управлява от млади, смели и кадърни хора, пише nova.bg.

А не от шепа свързани с мутрите престъпници, които вечно ще грабят, тъпчат и съсипват народа, в името на собствения си търбух и амбиции.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Слави Трифонов

Явор Дачков: Слави Трифонов излъга за Covid! Крие се, защото взе пари, но не изпълни задачата!

Слави Трифонов не е болен от Covid-19, коментира Явор Дачков! Журналистът и водещ Явор Дачков …

9 коментара

 1. Йордан Николаев

  Шкубата е бесен защото му спряха участията а от там и финансиите

  • Росица

   Не само на него . Дъщеря ми приятеля и са редови музиканти .От месец март са без работа . В цяла България този отрасъл е в пълен колапс . Само някои наши и ваши съществуват.

  • А ти се кефиш на нещастието на другите,понеже със сигурност и без това си безработен.С такъв интелект не бих ти поверил и чистенето на тоалетна.

 2. Бихте ли дали линк към предаването, в което е казал това?!

 3. Бай Иван

  Простичко е. Погледнах данните от НСИ за смъртността в България по години. От януари до октомври 2020 г. смъртността в България е напълно съпоставима с тази от 2012 г. та до 2019 г. Дори смъртността е малко по-ниска от преходните години. По необясними за мен причини обаче от 3 ноември 2020 г. смъртността започва да се увеличава. Верни ли са данните в НСИ или не са не мога да гарантирам. Възможно е всички болни от всевъзможни болести от началото на годината до момента като не са лекувани от началото на годината до ноември, да са почнали да умират в ускорен план. Но в никакъв случай увеличената смъртност не е от ковид 19. Няма логика!

 4. Пролет

  ШКЬМБЙТА УЖ ПРОВЕРИЛ САЙТА НА ООН,НО НЕДОВИДЯЛ ТАМ ЦИТИРАНИТЕ ЗА НАС ПО ГОДИНИ :
  2017 -111 000, 2018 -107000,2019-…2020-101000 до момента.КОЕ ТИ Е В ПЪТИ ПОВЕЧЕ.???НАГЛО ЦАТИРАШ ДАННИ И МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ ТИ МИНЕ НОМЕРА.НЕ ТЕ ПУСКАТ ВЕЧЕ ,НА ХОРАТА НЕ ИМ СЕ СМЕЕ НА ТЪПОТИИТЕ ТИ!ЗАЛЕЗНА,ТАМ ТЕ СТИСКА ЧЕПИКА!!!

 5. Стайков

  А бе Пролет ли си, Зима ли си, хем цитираш точно числата, хем не можеш да вденеш, че 101 хиляди са по-малко от 1011 хиляди, или от 107 хиляди.
  Колко имате по аритметиката?

 6. Альоша Сталински

  Да те сложа при баща ми в гроба, боклук, да го питаш от какво е умрял!

 7. Инж.Надежда Михайлова от Мездра.

  Не бива да се говори така защото наистина има такъв вирус и трябва съобразяване с този факт,меко казано.Хората може да са починали от друго,но са имали и този вирус.

 8. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *