Шкумбата
Шкумбата е убеден - трябва да има наказания и възмездие!

Шкумбата за Борисов: Трябва да го „обесим“ на площада, за да знаят другите как НЕ бива да се управлява!

Димитър Туджаров – Шкумбата е убеден, че не бива да повтаряме порочния цикъл отново и отново!

Порочният цикъл, в който се върти България от 89-та насам, трябва да бъде прекъснат веднъж завинаги. В това е убеден Димитър Туджаров – Шкумбата. Този път човекът-виц е напълно сериозен в становището си.

Шкумбата
Шкумбата е убеден – трябва да има наказания и възмездие!

Той е на мнение, че първата стъпка най-после е направена. А именно – народът показа, че не иска премиера Бойко Борисов и ГЕРБ в управлението. Това обаче изобщо не е достатъчно.

„Не стига само Борисов да се оттегли като министър-председател, да се изниже по терлици и ни лук ял, ни го мирисал. Същото и с министрите му, с депутатите. Не става така. Трябва да има наказания, трябва възмездие за стореното.

Както се казва – веднъж да го „обесим“ на площада и другите, които идват след него, отлично ще знаят как НЕ трябва да се управлява. Разбира се, това е в преносен смисъл – не насилие трябва, а съд и присъда!

Крайно време е властта в България да носи наказателна отговорност за деянията си, както всички редови граждани. Та те разсипаха родината ни, да му се не види“, ядосва се с право Шкумбата.

Убеден е, че досега всички управници обещават и се кълнат само и само да влязат в парламента. А влязат ли, се започва – крадат и четири години правят, каквото си поискат. Не може така, пише nova.bg.

Той не крие потреса си от факта, че все още действащият премиер продължава да обикаля с джипката си и да се държи като единствен тартор и главатар. Хората му отнеха това право още на 4 април.

Шкумбата е категоричен, че за доброто на България е от съществено значение да се сформира нов кабинет, който да заработи веднага.

Но ако това не стане и избраните от народа партии не стигнат до консенсус, спасението е служебен кабинет, определен от президента Румен Радев. Който поне е доказал, че има глава на раменете си я знае как да я използва.

Още по темата четете по-долу:


Шкумбата: Боклуците, които ни окрадоха, лъжат за Ковид!

Димитър Туджаров – Шкумбата за първи път излиза в ефир без вечната си шеговита физиономия и набор от смешки. Защото този път изобщо не му е смешно.

Любимецът на поколения българи изнесе ясни и категорични факти в ефира на БНТ, касаещи смъртността от Covid-19 в България. Заради която и заради нарастващият брой на заразените, държавата е в локдаун за няколко месеца. Хора остават без работа и доходи, бизнеси фалират.

Това, което заяви Шкумбата и настоя за незабавен отговор, е фактът, че смъртността в страната ни за тази година е в пъти по-малка от предходните. И за тази цел си послужи с категорични и официални данни на ООН.

„Направих си труда тази сутрин лично да вляза в сайта на ООН и да проверя как стои въпросът със смъртността в България. Какво открих и видях с очите си:

През 2017 година в страната ни са починали над 109 хиляди души. През следващата 2018-та са над 107 000, през 2019 те са също над 107 000, а за тази – годината на пандемия, са 101 000 до момента.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Е, питам аз – как някой ще ми обясни това и може ли изобщо да го направи?!“, съвсем сериозен задава въпроса си Шкумбата.

Той остава напълно категоричен и в мнението си, че настоящите управници, начело с Бойко Борисов, са адски нагли хора, работещи единствено и само за себе си и интересите си.

„Мислят си, че са хванали Господ за шлифера, влезли са в парламента и ще си правят каквото си искат. Хайде нема нужда! Самозабравиха се отдавна.

Затова и все съветвах хората да водят и децата си на протестите. За да видят какви боклуци ще срещат в живота си и да знаят, че трябва да ги отстранят, да ги махнат от пътя си“, споделя Шкумбата. Който от години е убеден, че България трябва да се управлява от млади, смели и кадърни хора, пише nova.bg.

А не от шепа свързани с мутрите престъпници, които вечно ще грабят, тъпчат и съсипват народа, в името на собствения си търбух и амбиции.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Бойко Рашков

Бойко Рашков: С шутове бих изритал Борисов и Карадайъ от страната! Те предадоха България!

Бойко Рашков е категоричен, че на България не са й нужни предатели! България е имала …

10 коментара

 1. Йордан Николаев

  Шкубата е бесен защото му спряха участията а от там и финансиите

  • Росица

   Не само на него . Дъщеря ми приятеля и са редови музиканти .От месец март са без работа . В цяла България този отрасъл е в пълен колапс . Само някои наши и ваши съществуват.

  • А ти се кефиш на нещастието на другите,понеже със сигурност и без това си безработен.С такъв интелект не бих ти поверил и чистенето на тоалетна.

  • Доста хора повярваха на един шоумен и сега ще му сърбаме попарата, сега се появи друг да раздава акъл и то за убийства.

 2. Бихте ли дали линк към предаването, в което е казал това?!

 3. Бай Иван

  Простичко е. Погледнах данните от НСИ за смъртността в България по години. От януари до октомври 2020 г. смъртността в България е напълно съпоставима с тази от 2012 г. та до 2019 г. Дори смъртността е малко по-ниска от преходните години. По необясними за мен причини обаче от 3 ноември 2020 г. смъртността започва да се увеличава. Верни ли са данните в НСИ или не са не мога да гарантирам. Възможно е всички болни от всевъзможни болести от началото на годината до момента като не са лекувани от началото на годината до ноември, да са почнали да умират в ускорен план. Но в никакъв случай увеличената смъртност не е от ковид 19. Няма логика!

 4. Пролет

  ШКЬМБЙТА УЖ ПРОВЕРИЛ САЙТА НА ООН,НО НЕДОВИДЯЛ ТАМ ЦИТИРАНИТЕ ЗА НАС ПО ГОДИНИ :
  2017 -111 000, 2018 -107000,2019-…2020-101000 до момента.КОЕ ТИ Е В ПЪТИ ПОВЕЧЕ.???НАГЛО ЦАТИРАШ ДАННИ И МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ ТИ МИНЕ НОМЕРА.НЕ ТЕ ПУСКАТ ВЕЧЕ ,НА ХОРАТА НЕ ИМ СЕ СМЕЕ НА ТЪПОТИИТЕ ТИ!ЗАЛЕЗНА,ТАМ ТЕ СТИСКА ЧЕПИКА!!!

 5. Стайков

  А бе Пролет ли си, Зима ли си, хем цитираш точно числата, хем не можеш да вденеш, че 101 хиляди са по-малко от 1011 хиляди, или от 107 хиляди.
  Колко имате по аритметиката?

 6. Альоша Сталински

  Да те сложа при баща ми в гроба, боклук, да го питаш от какво е умрял!

 7. Инж.Надежда Михайлова от Мездра.

  Не бива да се говори така защото наистина има такъв вирус и трябва съобразяване с този факт,меко казано.Хората може да са починали от друго,но са имали и този вирус.

 8. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *