Шкумбата
Шкумбата вижда решението в управлението на Румен Радев

Шкумбата: Да ставаме президентска република, че камък връз камък няма да остане в тая държава!

Шкумбата вече е убеден, че няма друг изход!

Димитър Туджаров – Шкумбата зове за референдум и превръщането на България в президентска република. Според най-известния комик у нас, който обаче в момента е повече от сериозен, друг изход няма и Румен Радев трябва да поеме еднолично управлението на страната.

Шкумбата
Шкумбата вижда решението в управлението на Румен Радев

„Ако не сте забелязали, това се случва отчасти вече от много време. Та ние нямаме нормално редовно правителство от две години и отгоре. Лашкаме се от избори в избори, после пак избори и така до безкрай. А докато онези отгоре си гледат интереса – техният и този на ЕС, нещата в милата ни родина стават кошмарни.

Колко пъти се вдигнаха цените, колко пъти скочиха горивата, колко пъти щяха да се правят реформи и в съдебната, и в здравната, и в образователната система. Нищо не е направено. Идват на власт след избори и първата им задача е Украйна. Добре бе, аланкоолу, а българите какво – кучета ни яли, така ли?! Явно така излиза.

Румен Радев поне показа, че има нещо в главата и я използва в управленито си. Само при него чуваме думите „народ“, „бедни хора“, „недоимък“, „помощ за социално слабите“ и „защита на родните интереси“. Останалите все едно не живеят на тази планета“, бесен е Шкумбата.

И е категоричен, че ако нещата продължат по същия безумен начин – с нови избори и ново нищо, камък върху камък няма да остане на тази територия. „Защото това отдавна не е държава, това е просто територия. Милите политици я превърнаха в такава с общи усилия“, омерзен е Шкумбата.

Още по темата четете по-долу:


Шкумбата: Защо нито един лидер не отиде при бедстващите от потопа?

Димитър Туджаров – Шкумбата е бесен. Човекът – виц, който сме свикнали да ни разсмива, сега е ядосан и то с абсолютно право. Шкумбата е отвратен от поведението на всичките ни политически лидери и то особено сега, месец преди поредните предсрочни избори. Дори сега, в предизборните си кампании, те показаха на българите един определен пръст от ръката си – всички знаем кой е той.

„Замислете се за кого ще гласуваме, как ще гласуваме, има ли изобщо за кого?! При положение, че половината ти държава е под вода и то само за ден и половина. Толкова села са наводнени, хората преживяха потоп, много от тях останаха без домове и ужасът им едва сега започва…

А къде са нашите политически лидери през това време?! До хората ли са?! Не! Как ще са до хората?! Те си стоят широко усмихнати, спретнати в официалните костюмчета и примамват минувачи от предизборните си павилиони в центровете на големите градове. Спокойни и щастливи, с пълни търбуси и уютни домове, в които ще се приберат довечера, защото в тях вода няма.

Защо бе, лидерчета, не отидохте при бедстващите хора, при българите, които не знаят къде ще прекарат не само тази, но и много нощи занапред?! Защото не са украинци ли?! И не заслужават. Хайде сега да видим ще настаните ли нашите, българите, в скъпи хотели, докато си стъпят на краката?! Но какво ли питам, отговорът е ясен и го знаем всички“, омерзен се чувства Шкумбата.

Шкумбата попиля Бойко Борисов, ето къде го изпрати!

Килия за него, а не пост и власт – това смята Димитър Туджаров – Шкумбата за Бойко Борисов и то не от днес. Енциклопедията за вицове неведнъж е протестирал срещу кражбите и корупцията при управлението на борисовата партия и алармира, че не бива да допускаме те да се докопат до властта отново.

„Защото това ще бъде краят, особено в тази нечувана криза, породена от войната, от вируса и обхващаща цяла Западна Европа и света. Позволим ли да се върнат гербаджиите, ще видите какво значи марокански скакалци да опоскат де що видят, нищо няма да остане.

Бедните ще станат още по-бедни, ако има накъде изобщо, а богатите и онези с гушите на пеликани, ще се търкалят и грухтят от имане. Това става винаги в такива кризисни моменти и историята го е доказала. Най-лесно мафията успява тогава“, казва Шкумбата.

Той се надява, макар да не е напълно убеден, че народът няма за пореден път да покаже къса памет и „преклонена главичка“, а ще мисли и ще гласува на изборите с акъла си.

„И най-важното е едно – всеки гражданин да излезе и да упражни правото си да гласува. Да не лежим на кълката, че другите ще го направят вместо нас, защото знаете каква е истината с купените от ГЕРБ и от ДПС гласове. И знаете, че този път те ще са сто пъти по-агресивни в измамите“, коментира Шкумбата.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Шкумбата за Борисов: Радев му взе страха!

Димитър Туджаров – Шкумбата погна екс премиера Бойко Борисов така, както само той си може. От седмици и месеци вече името на президента Румен Радев не слиза от устата на Борисов. Днес отново беше същото.

Баце се появи на празника на етносите в Котел, със зор изслуша няколко песни, изгледа два танца и му дойде сърце на място чак, когато застана пред микрофоните на медиите. Където подхвана старата песен на нов глас – Радев, та Радев. По-голямо чудовище от него нема…

„За всичко е виновен Радев. Радев създаде етническа война в България. Радев е злото, което доведе страната ни до разруха. Слави Трифонов трябва да стане премиер и да взима решения. Но няма да го направи, защото Радев няма да позволи“, нареждаше ли нареждаше Борисов, предава nova.bg.

В социалната мрежа вече откровено го взеха на подбив, а знаем, че Шкумбата отдавна е изразил мнението си за пожарникаря-премиер. Той поне не си поплюва.

„Вземете му лейте един куршум на Бойко, бе! Против уплах така… че не яде, не спи вече, само Румен Радев му е в главата. То бива да му е взел страха, ама чак толкова. Сигурно подскача в леглото и скача изпотен от ужас нощес“, шеговито подмята Шкумбата.

Според него, ожесточената атака на Бойко Борисов срещу Румен Радев е породена от една единствена причина. И тя е, че човекът от Банкя вижда в държавния глава личност, която не може да бъде купена, заплашена, компрометирана.

Радев не подлежи на машинации и заговори, което го прави не просто неудобен, но ужасяващ за Борисов. Който е напът да изгуби две неща – милиардите и свободата си.

Шкумбата за Баце: Да знаят другите как НЕ бива да се управлява!

Порочният цикъл, в който се върти България от 89-та насам, трябва да бъде прекъснат веднъж завинаги. В това е убеден Димитър Туджаров – Шкумбата. Този път човекът-виц е напълно сериозен в становището си.

Той е на мнение, че първата стъпка най-после е направена. А именно – народът показа, че не иска премиера Бойко Борисов и ГЕРБ в управлението. Това обаче изобщо не е достатъчно.

„Не стига само Борисов да се оттегли като министър-председател, да се изниже по терлици и ни лук ял, ни го мирисал. Същото и с министрите му, с депутатите. Не става така. Трябва да има наказания, трябва възмездие за стореното.

Както се казва – веднъж да го „обесим“ на площада и другите, които идват след него, отлично ще знаят как НЕ трябва да се управлява. Разбира се, това е в преносен смисъл – не насилие трябва, а съд и присъда!

Крайно време е властта в България да носи наказателна отговорност за деянията си, както всички редови граждани. Та те разсипаха родината ни, да му се не види“, ядосва се с право Шкумбата.

Убеден е, че досега всички управници обещават и се кълнат само и само да влязат в парламента. А влязат ли, се започва – крадат и четири години правят, каквото си поискат. Не може така, пише nova.bg.

Той не крие потреса си от факта, че все още действащият премиер продължава да обикаля с джипката си и да се държи като единствен тартор и главатар. Хората му отнеха това право още на 4 април.

Шкумбата е категоричен, че за доброто на България е от съществено значение да се сформира нов кабинет, който да заработи веднага.

Но ако това не стане и избраните от народа партии не стигнат до консенсус, спасението е служебен кабинет, определен от президента Румен Радев. Който поне е доказал, че има глава на раменете си я знае как да я използва.

Още по темата четете по-долу:


Шкумбата: Боклуците, които ни окрадоха, лъжат за Ковид!

Димитър Туджаров – Шкумбата за първи път излиза в ефир без вечната си шеговита физиономия и набор от смешки. Защото този път изобщо не му е смешно.

Любимецът на поколения българи изнесе ясни и категорични факти в ефира на БНТ, касаещи смъртността от Covid-19 в България. Заради която и заради нарастващият брой на заразените, държавата е в локдаун за няколко месеца. Хора остават без работа и доходи, бизнеси фалират.

Това, което заяви Шкумбата и настоя за незабавен отговор, е фактът, че смъртността в страната ни за тази година е в пъти по-малка от предходните. И за тази цел си послужи с категорични и официални данни на ООН.

„Направих си труда тази сутрин лично да вляза в сайта на ООН и да проверя как стои въпросът със смъртността в България. Какво открих и видях с очите си:

През 2017 година в страната ни са починали над 109 хиляди души. През следващата 2018-та са над 107 000, през 2019 те са също над 107 000, а за тази – годината на пандемия, са 101 000 до момента.

Е, питам аз – как някой ще ми обясни това и може ли изобщо да го направи?!“, съвсем сериозен задава въпроса си Шкумбата.

Той остава напълно категоричен и в мнението си, че настоящите управници, начело с Бойко Борисов, са адски нагли хора, работещи единствено и само за себе си и интересите си.

„Мислят си, че са хванали Господ за шлифера, влезли са в парламента и ще си правят каквото си искат. Хайде нема нужда! Самозабравиха се отдавна.

Затова и все съветвах хората да водят и децата си на протестите. За да видят какви боклуци ще срещат в живота си и да знаят, че трябва да ги отстранят, да ги махнат от пътя си“, споделя Шкумбата. Който от години е убеден, че България трябва да се управлява от млади, смели и кадърни хора, пише nova.bg.

А не от шепа свързани с мутрите престъпници, които вечно ще грабят, тъпчат и съсипват народа, в името на собствения си търбух и амбиции.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

13 Мнения

 1. Йордан Николаев

  Шкубата е бесен защото му спряха участията а от там и финансиите

  • Росица

   Не само на него . Дъщеря ми приятеля и са редови музиканти .От месец март са без работа . В цяла България този отрасъл е в пълен колапс . Само някои наши и ваши съществуват.

  • А ти се кефиш на нещастието на другите,понеже със сигурност и без това си безработен.С такъв интелект не бих ти поверил и чистенето на тоалетна.

  • Доста хора повярваха на един шоумен и сега ще му сърбаме попарата, сега се появи друг да раздава акъл и то за убийства.

 2. Бихте ли дали линк към предаването, в което е казал това?!

 3. Бай Иван

  Простичко е. Погледнах данните от НСИ за смъртността в България по години. От януари до октомври 2020 г. смъртността в България е напълно съпоставима с тази от 2012 г. та до 2019 г. Дори смъртността е малко по-ниска от преходните години. По необясними за мен причини обаче от 3 ноември 2020 г. смъртността започва да се увеличава. Верни ли са данните в НСИ или не са не мога да гарантирам. Възможно е всички болни от всевъзможни болести от началото на годината до момента като не са лекувани от началото на годината до ноември, да са почнали да умират в ускорен план. Но в никакъв случай увеличената смъртност не е от ковид 19. Няма логика!

 4. Пролет

  ШКЬМБЙТА УЖ ПРОВЕРИЛ САЙТА НА ООН,НО НЕДОВИДЯЛ ТАМ ЦИТИРАНИТЕ ЗА НАС ПО ГОДИНИ :
  2017 -111 000, 2018 -107000,2019-…2020-101000 до момента.КОЕ ТИ Е В ПЪТИ ПОВЕЧЕ.???НАГЛО ЦАТИРАШ ДАННИ И МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ ТИ МИНЕ НОМЕРА.НЕ ТЕ ПУСКАТ ВЕЧЕ ,НА ХОРАТА НЕ ИМ СЕ СМЕЕ НА ТЪПОТИИТЕ ТИ!ЗАЛЕЗНА,ТАМ ТЕ СТИСКА ЧЕПИКА!!!

 5. Стайков

  А бе Пролет ли си, Зима ли си, хем цитираш точно числата, хем не можеш да вденеш, че 101 хиляди са по-малко от 1011 хиляди, или от 107 хиляди.
  Колко имате по аритметиката?

 6. Альоша Сталински

  Да те сложа при баща ми в гроба, боклук, да го питаш от какво е умрял!

 7. Инж.Надежда Михайлова от Мездра.

  Не бива да се говори така защото наистина има такъв вирус и трябва съобразяване с този факт,меко казано.Хората може да са починали от друго,но са имали и този вирус.

  • Караиванов

   Е и аз съм инженер, та смятам, че сте допуснали грешка. Там в края на вашето писано го поправете на „а може да са имали и този вирус“. Та нали сме инженери-„ръка да пипне око да види.“

 8. Венцислав

  Трябваше първо да обесим Костов и оня пуяк Коня-президент.
  Ако го бяхме направили тогава сега нямаше да има Борисовци, бибитковци и т н..

 9. ВОЛОДЯ ДИМИТРОВ

  РАДЕВ най големия хитрец от НАТО . Колко години вече управлява еднолично държавата със служебни правителства???????

 10. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *