Шкумбата
Шкумбата подреди Борисов, както си умее

Шкумбата за Борисов: Лейте му един куршум на тоя човек против уплах, че Радев му взе страха!

Шкумбата се смее на Борисов за това, че седмици наред името на Радев не слиза от устата му!

Димитър Туджаров – Шкумбата погна екс премиера Бойко Борисов така, както само той си може. От седмици и месеци вече името на президента Румен Радев не слиза от устата на Борисов. Днес отново беше същото.

Шкумбата
Шкумбата подреди Борисов, както си умее

Баце се появи на празника на етносите в Котел, със зор изслуша няколко песни, изгледа два танца и му дойде сърце на място чак, когато застана пред микрофоните на медиите. Където подхвана старата песен на нов глас – Радев, та Радев. По-голямо чудовище от него нема…

„За всичко е виновен Радев. Радев създаде етническа война в България. Радев е злото, което доведе страната ни до разруха. Слави Трифонов трябва да стане премиер и да взима решения. Но няма да го направи, защото Радев няма да позволи“, нареждаше ли нареждаше Борисов, предава nova.bg.

В социалната мрежа вече откровено го взеха на подбив, а знаем, че Шкумбата отдавна е изразил мнението си за пожарникаря-премиер. Той поне не си поплюва.

„Вземете му лейте един куршум на Бойко, бе! Против уплах така… че не яде, не спи вече, само Румен Радев му е в главата. То бива да му е взел страха, ама чак толкова. Сигурно подскача в леглото и скача изпотен от ужас нощес“, шеговито подмята Шкумбата.

Според него, ожесточената атака на Бойко Борисов срещу Румен Радев е породена от една единствена причина. И тя е, че човекът от Банкя вижда в държавния глава личност, която не може да бъде купена, заплашена, компрометирана.

Радев не подлежи на машинации и заговори, което го прави не просто неудобен, но ужасяващ за Борисов. Който е напът да изгуби две неща – милиардите и свободата си.

Шкумбата за Баце: Да знаят другите как НЕ бива да се управлява!

Порочният цикъл, в който се върти България от 89-та насам, трябва да бъде прекъснат веднъж завинаги. В това е убеден Димитър Туджаров – Шкумбата. Този път човекът-виц е напълно сериозен в становището си.

Той е на мнение, че първата стъпка най-после е направена. А именно – народът показа, че не иска премиера Бойко Борисов и ГЕРБ в управлението. Това обаче изобщо не е достатъчно.

„Не стига само Борисов да се оттегли като министър-председател, да се изниже по терлици и ни лук ял, ни го мирисал. Същото и с министрите му, с депутатите. Не става така. Трябва да има наказания, трябва възмездие за стореното.

Както се казва – веднъж да го „обесим“ на площада и другите, които идват след него, отлично ще знаят как НЕ трябва да се управлява. Разбира се, това е в преносен смисъл – не насилие трябва, а съд и присъда!

Крайно време е властта в България да носи наказателна отговорност за деянията си, както всички редови граждани. Та те разсипаха родината ни, да му се не види“, ядосва се с право Шкумбата.

Убеден е, че досега всички управници обещават и се кълнат само и само да влязат в парламента. А влязат ли, се започва – крадат и четири години правят, каквото си поискат. Не може така, пише nova.bg.

Той не крие потреса си от факта, че все още действащият премиер продължава да обикаля с джипката си и да се държи като единствен тартор и главатар. Хората му отнеха това право още на 4 април.

Шкумбата е категоричен, че за доброто на България е от съществено значение да се сформира нов кабинет, който да заработи веднага.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Но ако това не стане и избраните от народа партии не стигнат до консенсус, спасението е служебен кабинет, определен от президента Румен Радев. Който поне е доказал, че има глава на раменете си я знае как да я използва.

Още по темата четете по-долу:


Шкумбата: Боклуците, които ни окрадоха, лъжат за Ковид!

Димитър Туджаров – Шкумбата за първи път излиза в ефир без вечната си шеговита физиономия и набор от смешки. Защото този път изобщо не му е смешно.

Любимецът на поколения българи изнесе ясни и категорични факти в ефира на БНТ, касаещи смъртността от Covid-19 в България. Заради която и заради нарастващият брой на заразените, държавата е в локдаун за няколко месеца. Хора остават без работа и доходи, бизнеси фалират.

Това, което заяви Шкумбата и настоя за незабавен отговор, е фактът, че смъртността в страната ни за тази година е в пъти по-малка от предходните. И за тази цел си послужи с категорични и официални данни на ООН.

„Направих си труда тази сутрин лично да вляза в сайта на ООН и да проверя как стои въпросът със смъртността в България. Какво открих и видях с очите си:

През 2017 година в страната ни са починали над 109 хиляди души. През следващата 2018-та са над 107 000, през 2019 те са също над 107 000, а за тази – годината на пандемия, са 101 000 до момента.

Е, питам аз – как някой ще ми обясни това и може ли изобщо да го направи?!“, съвсем сериозен задава въпроса си Шкумбата.

Той остава напълно категоричен и в мнението си, че настоящите управници, начело с Бойко Борисов, са адски нагли хора, работещи единствено и само за себе си и интересите си.

„Мислят си, че са хванали Господ за шлифера, влезли са в парламента и ще си правят каквото си искат. Хайде нема нужда! Самозабравиха се отдавна.

Затова и все съветвах хората да водят и децата си на протестите. За да видят какви боклуци ще срещат в живота си и да знаят, че трябва да ги отстранят, да ги махнат от пътя си“, споделя Шкумбата. Който от години е убеден, че България трябва да се управлява от млади, смели и кадърни хора, пише nova.bg.

А не от шепа свързани с мутрите престъпници, които вечно ще грабят, тъпчат и съсипват народа, в името на собствения си търбух и амбиции.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Боян Чуков

Проф. Боян Чуков: Битката в България вече е само за едно – Сорос срещу антиСорос!

Боян Чуков е убеден, че битката утре ще бъде само с една цел! Сорос срещу …

12 Мнения

 1. Йордан Николаев

  Шкубата е бесен защото му спряха участията а от там и финансиите

  • Росица

   Не само на него . Дъщеря ми приятеля и са редови музиканти .От месец март са без работа . В цяла България този отрасъл е в пълен колапс . Само някои наши и ваши съществуват.

  • А ти се кефиш на нещастието на другите,понеже със сигурност и без това си безработен.С такъв интелект не бих ти поверил и чистенето на тоалетна.

  • Доста хора повярваха на един шоумен и сега ще му сърбаме попарата, сега се появи друг да раздава акъл и то за убийства.

 2. Бихте ли дали линк към предаването, в което е казал това?!

 3. Бай Иван

  Простичко е. Погледнах данните от НСИ за смъртността в България по години. От януари до октомври 2020 г. смъртността в България е напълно съпоставима с тази от 2012 г. та до 2019 г. Дори смъртността е малко по-ниска от преходните години. По необясними за мен причини обаче от 3 ноември 2020 г. смъртността започва да се увеличава. Верни ли са данните в НСИ или не са не мога да гарантирам. Възможно е всички болни от всевъзможни болести от началото на годината до момента като не са лекувани от началото на годината до ноември, да са почнали да умират в ускорен план. Но в никакъв случай увеличената смъртност не е от ковид 19. Няма логика!

 4. Пролет

  ШКЬМБЙТА УЖ ПРОВЕРИЛ САЙТА НА ООН,НО НЕДОВИДЯЛ ТАМ ЦИТИРАНИТЕ ЗА НАС ПО ГОДИНИ :
  2017 -111 000, 2018 -107000,2019-…2020-101000 до момента.КОЕ ТИ Е В ПЪТИ ПОВЕЧЕ.???НАГЛО ЦАТИРАШ ДАННИ И МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ ТИ МИНЕ НОМЕРА.НЕ ТЕ ПУСКАТ ВЕЧЕ ,НА ХОРАТА НЕ ИМ СЕ СМЕЕ НА ТЪПОТИИТЕ ТИ!ЗАЛЕЗНА,ТАМ ТЕ СТИСКА ЧЕПИКА!!!

 5. Стайков

  А бе Пролет ли си, Зима ли си, хем цитираш точно числата, хем не можеш да вденеш, че 101 хиляди са по-малко от 1011 хиляди, или от 107 хиляди.
  Колко имате по аритметиката?

 6. Альоша Сталински

  Да те сложа при баща ми в гроба, боклук, да го питаш от какво е умрял!

 7. Инж.Надежда Михайлова от Мездра.

  Не бива да се говори така защото наистина има такъв вирус и трябва съобразяване с този факт,меко казано.Хората може да са починали от друго,но са имали и този вирус.

  • Караиванов

   Е и аз съм инженер, та смятам, че сте допуснали грешка. Там в края на вашето писано го поправете на „а може да са имали и този вирус“. Та нали сме инженери-„ръка да пипне око да види.“

 8. Венцислав

  Трябваше първо да обесим Костов и оня пуяк Коня-президент.
  Ако го бяхме направили тогава сега нямаше да има Борисовци, бибитковци и т н..

 9. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.