Осман Октай
Осман Октай вещае края на Бойко Борисов и Делян Пеевски

Осман Октай: Партиите на Делян Пеевски и Борисов няма да са част от кабинета след изборите!

Осман Октай е убеден, че ще има правителство без мафията на Делян Пеевски и Бойко Борисов!

Правителство без мафията на Делян Пеевски и на Бойко Борисов – това прогнозира Осман Октай, който е много навътре и е добре запознат с политическите схеми и игри още от време оно.

Осман Октай
Осман Октай вещае края на Бойко Борисов и Делян Пеевски

Преди ден само Октай каза, че Румен Радев ще даде третия мандат не на ДБ, а на партията на Корнелия Нинова. И позна. Преди часове стана ясно, че утре президентът връчва мандата на БСП.

Според Осман Октай обаче ще има избори. Те ще са предсрочни и на тях хубавото ще е, че партиите ГЕРБ, ДПС, че дори и БСП ще останат извън кабинета. Защото няма да могат да съберат нужните гласове, дори и с машинации, каквито да добре познати на Делян Пеевски и човека от Банкя.

„ПП ще има водещо мнозинство, въпреки глупостите, които направиха от незнание и неопитност досега. Ако обаче се обединят с ДБ им е гарантиран още по-висок вот.

Възраждане на Костадин Костадинов също ще е вън от играта, за сметка на Стефан Янев, който ще дръпне доста напред с партията си „Български възход“. Крайно време е да се прекрати управлението или по-точно играта на власт и кражбите на хора, които опустошаваха държавата ни десетилетия“, заяви Октай.

Още по темата четете по-долу:


Осман Октай: Борисов, Доган и Пеевски ще блокират държавата!

Бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай, който в момента е политически анализатор, би тревога относно плановете на мафията у нас. Делян Пеевски, Ахмед Доган и Бойко Борисов са трите имена, които той счита за реална заплаха за страната, канещи се буквално да блокират държавата.

„Сами помислете – Делян Пеевски води в цели две листи за изборите. Тази явна провокация е на път да блокира страната заради казуса Магнитски и санкциите. Огромна е заплахата да бъдат блокирани банковите сметки на Народното събрание, както и тези на ЦИК.

Знаем, че ЦИК би трябвало да внесе финанси на ДПС като доказан участник в изборите. И точно заради това и санкциите към Пеевски, сметките могат да бъдат запорирани“, предупреждава съвсем сериозно Осман Октай.

Според него, Делян Пеевски е силен играч в случая, тъй като разполага с множество силни и опасни козове срещу Доган и Борисов. Точно те са му осигурили безпроблемното участие в двете листи.

От друга страна, мафията около Доган и Бойко Борисов се е раздвижила и прави всичко възможно да ликвидира президента Румен Радев и хората от служебния кабинет. За да си върнат контрола върху държавата и разграбването да продължи с пълна сила.

„Престъпните групировки са тези, които сега вадят камионите с протестиращи срещу Румен Радев и служебното правителство. Да сте видели лицата на собствениците на протестиращите фирми?! Не! Няма и да ги видите.

Защото това са контролирани, платени, нарочни протести. Единствената цел е да се дестабилизира и срине държавата, за да може мафията отново да сложи ръката си отгоре“, категоричен е Октай.

По думите му обаче, най-сериозният проблем и чудовищна заплаха, е за етническия мир и запазването му. Защото „моделът Доган“ и мафията заплашват именно мира в страната ако някой се осмели да посегне върху обръчите и престъпленията им, пише novini.bg.

Още по темата четете по-долу:

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Мръсотия срещу президента готвят Пеевски и Борисов!

Всички поддръжници и симпатизанти на президента Румен Радев трябва да се обединят сега. За да го защитят от престъпния удар, който се готвят да му нанесат Делян Пеевски и Бойко Борисов.

Изтече меко казано скандална стенограма с разговор между премиера и Пеевски, поставил на колене повечето медии у нас. В този разговор ясно се вижда какъв удар се готви срещу държавния глава и как брутално ще се опитат да опетнят името му.

Ген. Румен Радев ще бъде обвинен в присвоянане на пари, само и само Борисов да си гарантира победа на идващите избори. А Делян Пеевски преспокойно да продължи да дебелее с присвоените от кражби милиарди.

Ето го и текста на самата стенограма, която е изпратена на сайта istinskitenovini.bg от имейл joker221@gmail.com.

Бойко Борисов: Идват изборите, Деляне.

Делян Пеевски: Наредили сме всичко, ти спокойно.

Бойко Борисов: Радев не спира да следи всичко! Трябва да сме внимателни.

Делян Пеевски: Нищо няма да направи, а ако много си повярва, лесно ще го унищожим.

Бойко Борисов: Страшен боклук е тоя.

Делян Пеевски: Добре го знам това. Но ако имаше представа какво го чака след изборите, сам щеше да се моли за мир. Но няма да му стане работата.

Бойко Борисов: Задължително е да спечелим изборите и да им натрием носовете, иначе ще ни мачкат.

Делян Пеевски: Всичко вече е уредено, така че не бери грижа за това.

Бойко Борисов: Дай Боже!

Делян Пеевски: Имаме записи за това как Румен Радев взима пари. Така че не искам изобщо да се тревожиш.

Тук разговорът приключва.

Вдигайте се, българи, подкрепящи президента Румен Радев! В този момент трябва да му засвидетелстваме подкрепата си.

Още по темата четете по-долу:


Божков: Делян Пеевски ще е новият премиер!

Олигархът Васил Божков взриви страшна бомба тази сутрин с разкритието, което направи и то публично. Той обяви на всеослушание, че Делян Пеевски е готвен да заеме премиерския пост на Бойко Борисов. Който очевидно си отива от властта.

Това, което се задава обаче, е в пъти по-страховито – от години Пеевски се подготвя за министър-председател на България, а желанието му вече гриничи с мания.

„Чудовищна е схемата, по която от месеци Борисов „постила“ пътя му към върховната власт. И това са труповете на хиляди българи, хвърлени в жертва, заради ненормалните му амбиции и огромните злоупотреби с милиони, милиарди от ЕС. Както и хилядите фалирали бизнеси“, алармира Божков.

Знаем, че въпреки положението си на „низвергнат“ и „избягал“ от България, Васил Божков е отлично запознат и съвсем наясно с всички мръсотии, измами и престъпни далавери, случващи се в управлението – и преди, и сега.

Той е категоричен, че неадекватното поведение на Борисов и свитата му в дните на пандемия от Covid-19 е добре преценено и премерено от тях. Всеки един от ходовете!

„Бойко затвори държавата напълно излишно и дори смешно преди десет месеца, докара до просешка тояга малкия и среден бизнес. След това, с абсурдните си решения направи така, че страната ни да излезе на първо място по смъртност в Европа.

Не, тези решения на правителството не се взимат ог глупост, не вярвайте в това! Тези решения са съвсем умишлени и добре обмислени. А целите са две – да се прибират колосални средства от Европа, голяма част от които се отклоняват именно към Делян Пеевски.

Същият този Шиши без капка срам си изгражда ореол и имидж на благотворител – колко пари дал, на кого помогнал, самарянин същ… Половината медии са в ръцете му и го възхваляват до небесата. Планът работи, а крайната цел е премиерския стол“, разкрива Васил Божков.

Той е убеден, че единственото решение ще бъде на изборите догодина, защото в момента нищо не е в състояние да накара Борисов да хвърли оставка. Но денят на изборите ще бъде решаващ за България и дори един от нас не бива да го „проспива“.

Имате близък, който е загубил битката с COVID-19. Имате бизнес, който е загубил битката с COVID-19.
Загубата на…

Posted by Васил Божков on Monday, December 21, 2020

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

7 Мнения

 1. Така е загубихме много близки хора защото просто здравеопазването е абсолютен хаос в момента.
  Да не могат да окажат помощ и да дадат най простото кислород.Безумие.
  Но трябваше всички да набутат по болниците и който трябва и който не трябва за да се усвояват едни пари.Много хора трябва да си понесат отговорността за това което се случва.

 2. Тодор Ш.

  Божков мисля че е редно да престанеш вече ! Всички те видяхме, как само говориш и до момента нищо не показа, нищо което да е дало някакъв положителен резултат ! Можеш да си ги хулиш колкото искаш тиквун, но ще ти кажа само едно, “Дела трябват а не думи”!!! До вчера им плащаше под масата днес искаш народа да вземе твоя страна защото бе ощетен от твойте бизнеспартньори ! Хайде моляти се… ако ще правиш нещо го направи и тогава ще видиш любовта на Българския народ ! До момента с подобни самонадъхващи се пибликаций със нищо не помагаш на Българския народ ! Ако ще правиш нещо успех и респект ! Ако не по добре си живуркай в дубай и не давай празни надежди на истрадалия народ ! Хубав ден и весели празници !

 3. Красимир

  ШЕФЕ……На ТАЛИБАНЪТ (ТИКВАТА) и ХУНТАТА Вече им СВИРЯТ ПОСЛЕДНИЯТ ВАЛС и И в МОМЕНТА ТИКВАТА е НЕ АДЕКВАТВАТЕН. ..РАЗБИРА СЕ ЧЕ СЪС ВСЯКЪКВИ МЕТОДИ И СПОСОБИ ПРИТИСКАТ ХОРАТА да ГЛАСУВАТ за ХУНТАТА ..ТУК в МОЕТО село БЕЛОЗЕМ, ПЛОВДИВСКО Също НЯКОЙ ЛИЦА ЧАСТ от ХУНТАТА ПРИТИСКАТ със МЕТОДИ и СПОСОБИ .НО Съм и ОБЕЩАЛ на ЛИЦАТА да ИМ СИПЯ ДА ЯДЪТ СТУДЕНО ЯСТИЕ ,В МОМЕНТА се ОХЛАЖДА..НЕ ОСТАНА..ОСТАВКА на ТАЛИБАНЪТ (ТИКВАТА)…БЪДЕТЕ СМЕЛИ..

 4. Ганка Х.

  А хунтата, която отклоняваше десетилетия наред обществен ресурс, за да гради частни замъци и колекции, с което доведе до съсипването на социални системи като здравеопазване и образование? Нещо за нея? Защото това има не по-малко значение за безсилието в настоящата криза.

 5. Веселин Н.

  Божков, Тиквата е в Панически страх и Параноята го тресе Панически ако бъде свален от Власт което съм Сигурен че ще стане след 96 дни. А след това го чака Видов Дан– JOCA AMSTRDAMA,и всички Знайни и Незайни войни на Ъндърграундът който го чакат като Топъл Хляп или като Хиени на Плячка за това Панически Тиквата купува си ИЗБОРИТЕ със всички възможни методи като Принуждава Държавната Администрация,МИЛИЦИЯТА и Общински и всякакви Служби като Казва най Учтиво или гласувш или си вън от Сигурното работно Място.Та за това има много Хора който се Страхуват. За това на 28.03.2021 трябва да го Пометем Като Мръсен Парцал…Граждани Не се СТРАХУВЙТЕ….Изборът е в вашите Ръце… Оставка на ХУНТАТА И БЪДЕТЕ СМЕЛИ…

 6. предлагам да пуснем лотария, в която местата за търкане да са пропити с ваксина, така че хем търкаш и чакаш печалба, хем се ваксиниргаш! шот измрат ли от ковида още от потенциалните търкобилетци и нема да има ни кой да гласува, ни кой да търка …

 7. БОШКОВ, ПЕЕВСКИ, БОРИСОВ, и вашите приятели сте за бесилката мародери, изнасилвачи, педофили мръсни.

 8. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *