Татяна Дончева
Татяна Дончева не подкрепя идеята на Бойко Борисов за Мария Габриел

Татяна Дончева: Мария Габриел е кукла на конци, нищо не разбира! Бойче ще си върне държавата с нея!

Татяна Дончева е твърдо против Мария Габриел за премиер!

Татяна Дончева е твърдо против кандидатурата на Мария Габриел за премиер на държавата и не го крие. Знаем, че тя винаги е била директна и ако трябва рязка, но отстоява принципите и мнението си без страх. В случая Дончева потвърждава и свои стари думи относно професионализма на Мария Габриел, която вчера официално бе издигната от лидера Бойко Борисов за кандидат министър-председател.

Татяна Дончева
Татяна Дончева не подкрепя идеята на Бойко Борисов за Мария Габриел

Ако помним, още навремето Татяна Дончева определи Мария Габриел като „марка“ и „фототапет“, която не излъчва сериозност и твърд професионализъм. „Никой не гледа на нея на сериозно. Какво като е в ЕС, какво като е еврокомисар?! Колко души и тук, и в ЕП заемат позиции, от които нищо не разбират, а и не им трябва да разбират, за да ги заемат“, бе заявила преди време Дончева.

И днес тя е убедена, че чрез Мария Габриел, Борисов ще си „върже гащите“ и ще застане начело на България отново. Защото Габриел ще е просто една марионетка, една кукла на конци, която той лично ще управлява. Така никой няма да може да го пипне, дори да го попита за кюлчетата, за Барселона, за откраднатите милиарди.

„Тя ще бъде не премиер на България, а служебен премиер на Борисов. Безумно е това, абсурдно! Кой ли не бе предлаган за премиер през последните години – то не бяха продавачи на шнорхели, то не бяха шахматисти, то не бяха преписвачи на дипломи, че и Кирил Петков, който продавал екстракти от кокичета. Е, той успя, добра се до поста. Мария Габриел е просто един чиновник, без собствени идеи и воля, а това ще бъде страшно за държавата“, категорична е Татяна Дончева.

Още по темите четете по-долу:


Дончева: Щом Русия е враг, какви са ни онези, разрушили София?!

Татяна Дончева не крие левите си убеждения. Преди часове тя остро изрази възмущението си от псевдо патриотизма и платения евроатлантизъм на тези, които наричат Русия наш враг и все по-нахъсано драпат за разрушаване на паметници.

„Вместо да изграждат, искат да рушат. Това е по-лесно, нали?! Дайде да отклоняваме вниманието от инфлацията, корупцията, спекулата с цените, това го умеем най-добре… Щели да махат паметника на Съветската армия. Ами да махнем и този на Цар Освободител, да „помислим“ и за Шипка, а?!

Ама Русия имала имперски интереси… Какво общо има това бе, аланкоолу?! Освободила ли те е, освободила те е. Носиш ли фес, не носиш. Хората благодарни ли са, да. Защо ровите като мишки в историята и паметта, няма да ги промените! И щом Русия е враг, да кажат мишоците какви са ни онези, дето разрушиха София! Първи приятели са, нали?!“, иронично пита Татяна Дончева.

Тя е твърдо против и изпращането на оръжие на Зеленски и въвличането на България във войната. Както и смята за безумно настояването България да премине към еврото толкова скоро, било то и догодина. Убедена е, че няма да се разминем с още по-голяма криза, ако това се случи.

„Житейското и битово равнище на народа ни е под критичния минимум. Какво евро, какви пет лева?! Първо трябва да си подобрим икономическите и социални параметри, после да говорим за валути“, категорична е Татяна Дончева.

Още по темата четете по-долу:


Татяна Дончева: Искат да съставим правителство под чатал!

Външните сили, разбирайте ЕС и САЩ, натискат партиите ни да съставят правителство и то бързо. Това заяви Татяна Дончева като поясни, че това правителство буквално ще бъде „под чатал“, както самата тя го нарече. И ще бъде сформирано не, за да защитава интересите на българите и да подобри живота им, а в името на украинския интерес.

„Първата и основна цел да се създаде работещо правителство е една – Украйна да бъде набутана в НАТО, както вече сума време реве президентът й Володимир Зеленски. То хубаво – да ги приемат в НАТО, да ги приемат в ЕС, където щат да ги приемат, ама нас българите какво ни топли това?!

Никой няма да се занимае с цените и с това, че идва зима, а не е ясно как изобщо ще я изкарат много от хората. Да сте ги чули и една дума да обелват – я за инфлация, я за цени, я за социална политика, щото аз не съм. От сутрин до мрак слушам за Украйна, за Владимир Путин, за Елеонора Митрофанова и за Зеленски… толкова, че вече аз позеленях. Аман! Не са политици това, не и български политици“, бясна е Татяна Дончева.

Която е категорична, че е престъпление родни политици да се занимават единствено с темата дали нечий посланик щял да бъде в залата на НС и къде дамите щели да си „късат чорапогащниците“, както сама се изрази в типичния си стил.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Още по темата четете по-долу:


Дончева: Бойко е налапал милиони за собствен кеф и з@дник!

Татяна Дончева направи на пух и прах не само екс премиера Бойко Борисов, но и съпартийците му от ГЕРБ. Разкривайки не всеослушание кражбите им за милиони.

„Тази партия има от какво да се страхува и то много. Защото ако загубят отново на изборите, то загубите им няма да са партийни, загубите им ще са чисто финансови – за всеки поотделно.

Имате ли представа в какви размери са крали тези хора и как всеки един от тях е налапал милиони по време на управлението им повече от десет години. Милиони, които са прибрали за личния си кеф и з@дник.

Бойко Борисов и всички гербаджий сега треперят и се тресат като есенни листа от ужас, че ще трябва да им се изземат тези пари. От които и един лев не им се е полагал, но са се оказали в джобовете и сметките им“, разкрива Татяна Дончева.

Тя допълва и че отделно от това са извършвани и редица други тежки престъпления, които категорично и безапелационно се наказват със затвор, пише informiran.net.

Колкото до войната на Бойко Борисов с президента Румен Радев, Татяна Дончева заяви само, че Радев е доказано честен и морален човек и лидер, докато лидерът на ГЕРБ не е.

„Затова са всички тези изцепки и напъни. Вижте го, горкият Бойко, той на човек не мяза вече. Подпухнал, недоспал, личи си, че сън не го хваща. Ами и мен нямаше да ме хваща, ако ги бях надробила като него“, заключва Татяна Дончева.

Още по темата четете по-долу:


Вижте как Татяна Дончева отряза квитанциите на Слави!

Сега вече партията на Слави няма друг избор, освен да разчитат на гласовете на БСП и на това, Бойко Борисов да извади депутатите си от парламентарната зала по време на гласуването. Татяна Дончева се изяви радикално в програма „Хоризонт“, предаването „Неделя 150“, като отряза рязко с брутални думи всякакви надежди на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“. Според нея те се опитвали да я накарат да подпише „празен чек“, тоест да гласува на сляпо за хора, които не познава.

Пробутвали ѝ комунистически номера, като ѝ пеели песента „Пред нас са блеснали житата…“. ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Тя препоръчва Бойко наистина да изкара депутатите си от залата и така да осигури необходимия кворум на ИТН. Няма как ние да отговаряме за тяхното управление, при положение че те не желаят да ни съобщят кои ще бъдат министрите, каза Дончева. Тя иска да се разпише специално споразумение, едната дума не е достатъчна. Също така депутатката смята, че зад атаките срещу служебните министри прозира дългата ръка на БСП. Още можете да видите във видеото. А ето и някои реакции по темата:

Асен Кочев: Ще разгражда модела Борисов с модела Доган.Той е по устойчив и се е доказал във времето вече 30 години.

Rayna Koleva: Досега всички властували са много зле. Абсолютно негодни за високи постове. И това е така от много десетилетия, та до ден днешен. Проблемът може и вековен да се нарече. Некадърни, прости, но амбициозно алчни, лакоми, крадливи,… откъдето и да ги погледне умен човек, властуващите у нас бяха, и сега също са все лоши негодници гадняри.

Ludmil Bankov: Философът -бизнесмен Пламен Николов има аналог по професия…точно Доган е човекът….макар че започна с философията в Климент Охридски май взе диплома от Шумен….после стана и бизнесмен и в края олигарх…е наложи му се да направи воден и енергиен проект в областа на хидромелиорациите….съвсем инженерна специалност…. и да се превърне в специалист по енергетиката….където направи милиони без да произвел дори един мегават мощност.Този ще го видим как от шнорхели и плавници ще се превърне в премиер….та да мине поне Борисов по управление.Дано да се докаже ,но преди това трябва да го изберът в парламента….не е много ясно.

Maximilian-Stefan Günter Czernetz: Те житата блестят пред вас, старите навлеци вече толкова много години, ама тази светлина така ви огрява, че дори и комичният ви образ не може да избледнее.От вас умиране има, но отърваване не се очертава.Колко още години в очакване ще минат не се знае,защото сте като хлебарките, навсякъде и във всичко.

Олга Ангелова: АКО ЗАПЕЯТ , ПАРТИЗАН ЗА БОЙ СЕ СТЯГА , ДАЛИ ЩЕ СИ ПРОМЕНИТЕ МНЕНИЕТО ДОНЧЕВА …И ВИЕ ПЕЕХТЕ С ИЛИЯ ПАВЛОВ И ПРОЧИЕ ,ХУБАВИ ПАРТИТА ПРАВЕШЕ ТОЙ …МНОГО ВИ Е КЪСА ПАМЕТТА..

Ето какво още сме писали по-рано за Татяна Дончева:

Татяна Дончева: Бойко Борисов ще се влачи по корем с отрязана глава!

Татяна Дончева е категорична – присъдата на Бойко Борисов е подписана!

Присъдата на премиера Бойко Борисов е подписана и връщане назад няма, той е бита карта. В това е категорична лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева, която с усмивка съветва – просто гледайте!

Татяна Дончева
Татяна Дончева убедена – Борисов е бита карта

Дончева заяви, че никога България не е имала правителство, което да е по-зависимо от чужди интереси. Именно тези чужди, външни интереси са наясно с всичките далавери на властта, със сметките в чужбина и престъпната корупция сега и в миналото.

„Когато това е факт, когато нито една от институциите в тази държава не работи, когато съдебната система и всичко, абсолютно всичко се намира в тотален колапс… Е, тогава вече идва краят на тази власт и връщане назад няма. Борисов е прочетена книга, ще се влачи по корем с „отрязана глава“, цветиста е Татяна Дончева.

Юристката стига и по-далеч в изказването си като изказа на глас обществената „тайна“ за реалното управление на държавата от Делян Пеевски, пише pazel.eu.

„Пеевски държи половината кабинет на верижка, това е ясно отдавна. А Борисов е вътре с двата крака и няма никакъв начин да се измъкне от ситуацията. Държава на мутри сме, мутри ни управляват, но това вече е ясно и на света“, коментира Дончева.

И за пореден път заяви да гледаме внимателно какво ще се случи на изборите на 4 април. Защото този път Борисов няма как да вземе властта – не и по честен и демократичен начин. Няма кой да му го позволи.

Припомняме, че Татяна Дончева неведнъж е заставала зад президента Румен Радев като управник, мъж и човек с позиция, доблест и достойнство. И е убедена, че само хора като него могат да изведат страната до просперитет.

Още по темата четете по-долу:


Татяна Дончева за Борисов: Крадлив некадърник!

Лидерът на „Движение 21“ – адвокат Татяна Дончева направи премиера Бойко Борисов за две стотинки. Без да му „цепи басма“, както я познаваме, тя директно го нарече крадлив некадърник. А всеки един ден, в който продължава да управлява, според нея е пагубен за страната ни.

„Омръзна ми този човек, който съсипа държавата, съсипа народа, разруши всичко, което можеше, да се бие в гърдите и да се хвали какво чудо е постигнал.

Както казват хората – циганката умря, та се хвалиш сам. Това е неадекватно поведение. А в моментите, в които не се хвали сам, очевидно си плаща яко за пиар. Защото няма толкова ненормален човек, който безплатно да ниже дитирамби за този крадлив некадърник“, срази го Татяна Дончева.

Тя е категорична, че служебният кабинет беше в пъти по-добра алтернатива за страната ни от това Борисов и хората му да продължават да управляват, да крадат и да рушат, пише skandalno.net.

„И този служебен кабинет да бъде подреден от президента Румен Радев, който редица пъти досега е показал и доказал качествата си на политик и човек.

Радев е този, който може да смаже Борисов. Да премахне силовите лостове на ГЕРБ, които от години упражняват страшен натиск по време на избори и много преди тях.

Шефовете на специалните служби, шефовете на МВР-та – всички те са хора на Борисов и ГЕРБ. А с подкрепата на Иван Гешев, който е вторият, дето трябва да изхвърчи заедно с Бойко, властта в момента прави, каквото й скимне“, възмущава се Татяна Дончева.

И за пореден път алармира, че премиерът е поел сериозни обещания към мутрите от някогашните силови групировки като СИК, пише offnews.bg.

„Борисов има задължения към Маргините, Маджовци и тем подобни лица. Да не говорим за задълженията му към Кирил Домусчиев – само наблюдавайте как се раздават концесиите на пристанищата. Съвсем скоро Домусчиев ще прилапа всички пристанища по морето“, твърди Дончева.

Завършва с разочарованието си от неуспеха на протестите, но не крие надеждата си, че на изборите, когато и да са те, ГЕРБ ще бъде изритан от парламента. И то не от друг, а от народа.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Проф. Иво Христов

Проф. Иво Христов

Биография на проф. Иво Христов. Книги, интервюта, видеа в Youtube. Съпруга, семейство Социолог, юрист, геополитически …

22 Мнения

 1. Евгения Джу

  Султаните са избивали до крак всички наследници,а по-точно, кръвните си братята ,за да запазят власта,да не мислите че сега е по-различно? Различното е сега че всичките които се правят че управляват ,заслужават по един куршум в главата,иначе няма да има спасение за народа.

  • Емил Странжев

   заслужават по един куршум в главата,иначе няма да има спасение за народа.

 2. Американците ни написаха един холивудски сценарий и ние се напъваме да го изиграем този филм. Сега го снимат. Кога ще е монтажа не е ясно, защото сериите се увеличават.

 3. „Тишината в спалнята ражда безумия“… – Татяно, за такива изказвания си направо за сливенския… – очаквам прокуратурата да се самосезира…

 4. Дааа, мога да ви кажа какво Ви очаква…частен урок- 45 минути 100 лева. Предлед при доктор, но не личния-150 лева. Майстор за покрив или ВиК- за 10 минути да види проблема-20 лева.

 5. Костова

  Стига с тия партии! Засрамете се! Говорим за бъдещето на децата ни! С връзки ли искате да имате свестни учители, доктори, архитекти, майстори. Какви партии…..ще ви заличат като инсектициди от собствената ви къща. Нямате ли мнение, отговорност пред деца и внуци! Няма тук партии

 6. Краси М

  На мутрите адвоката няма право да говори за демокрация и промени! Адвокатката на Илия Павлов пък още повече , създадени от ДС и БКП!!!!!!!

 7. Прекалено драматично. Според мен е свършено и в двата случая. Но бъдещите поколения може да са по-сполучливи. А засега бананови републики има много в света и те си живуркат славно.

 8. Атанаска З

  Много точно казано… Дори да не е икономист, човек трябва да е наясно, че хазната се пълни от осигуровки и данъци. За да стане това трябва да има работеща икономика,но почти няма бизнес на който държавната машина да не посегна. И как ще се оправим ако това продължи? Заради това и заради липсата на морал в управлението то става все по вредно за нас.

 9. Така като чета коментарите тука са само главочи от рода на тиквоча! Вече ясно се вижда какъв нарцис е тиквоча . Той смята, че не само управлява България, но и Европа, и света. Няма вече ЧОВЕЦИ В ТАЗ ОЗВЕРЯЛА България!!!
  Той си е такъв боклук , че и червеите ще повръщат, като го ядат ( тиквоча) .

 10. Абе Tатянке, ти като беше във властта, какво направи, и ти беше в БСПто и крадохте, нищо хубаво не видяхме!!

 11. Димитър Христов Димитров

  Относно убедеността на Дончева за резултата от изборите. Много хора в България с нетърпение очакват смяна на модела на управление, но както мъдрия народ е казал-„краставите магарета през девет баира се удушват“…, а и самата тя посочва, че цялата власт е при тях и до сега не са допускали ЧЕСТНИ ИЗБОРИ, както е казано- а дано, ама надали…

 12. Паулина Жандарова

  Много й прилича на тази дърта изкуфяла мома,която не е саздала семейство,не се е грижила за деца.!Грубиянка,подла мръсница,клепотница,няма капка съвест и култура.!ДЪржи се като годзила ,на екрана.!Дано да не влезе в парламента,защото двете с мая кучката ще подивеят да се блещят .!!татяна дончева .ти си такава.!

 13. Гошо Метала

  Браво,много добре госпожо Дончева разбира се,че не трябва да мълчим да пренебрегват мнениято на гражданите на България.Тази хубава, прекрасна уникално красива родина имаме ами тея скапаняци, шибани от“герб“и я разкатаха, Българските народ не трябва да спира да оплюва тези жалки нещастници, боклуци,шибаняци,скапана стока сте, защо ще им позволяваме на тези да продължат да ограбват майка България.Както е казала,коментирала госпожа Дончева,че всичко е в тотален колапс,здравеопазването е в огромна,тотална яма от безотговорност спрямо някой който продължават да унищожават Българският народ. Съдебната ни система е много голяма даже бих казал колосална тотална дупка, много дълга и дълбока. Колкото до финансирането става въпрос за минимум работна заплата е под всякаква критика едни гърци са много с заплати от около 1500,1700до 2000евра,а някой са с средно статистическа и по-висока.Защо те взимат толкова много,а ние тук мизерстваме с някакви си 300евра дори мен ме е срам да го изрека,кажа има такава заплащане в нашата страна майка България, хубава, прекрасна.Ами те гърците имали индустрия,а каква индустрия имат тези на юг от България, плодове и зеленчуци и това е нищо повече,кой направи така,че в България да няма абсолютно никаква индустрия като цяло,всичката тази мутренска, мафиотска орда скапана стока всички“гербери“са много отворени като на градски „к_неф“вратата ама само,че миризлив конска, кравешка,камилска тор

 14. Алиса Пенчева

  Тая не е у ред.

 15. ДО ТАМ ЛИ СА ВИ ДОКАРАЛИ РУСИЯ, ТУРЦИЯ, САЩ, ЗАПАДНА ЕВРОПА И БЪЛГАРСКИТЕ ПАРТИИ С ТЕХНИТЕ АКТИВИСТИ – БКП-БСП, БЗНС, СДС, ДеПъСе, ЦАРСКАТА ПАРТИЯ, ПРОСЕЩАТА И ПРОСТАШКА ПАРТИЯ, ГЕРБ, АТАКА, ОБЕДИНЕНИТЕ И РАЗЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ, ВМРО, НЕВОЛЯ, ВЪЗРАЗРАЖДАНЕ, НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, ПАДНИ И ЗАЛЕГНИ, ВСИЧКИ МУТРИ И МУЦУНИ ВЪТРЕ И Т.Н.???

 16. Значи, след това брутално отрязване на квитанциите, чорапите на Слави Трифонов пуснаха бримка….излъгах, той не носи чорапи

 17. Кой ли пък я пита нея.Ванко1,толкова олеква, не знам не се ли усеща.

 18. Борис Т.

  Дрогаре, не е виновен за нищо Сламчо Тригунов, че му позволихме да се изживява като дон Корлеоне – и не само на него, а на сите „политици“ на ДС – да богатеят на наш гръб!
  Допуснахме го щото сме доста ентелегентне, активни и разбирачи!
  Особено днешните пенсионери, които през последните 30 години непрекъснато овластяват гаулайтерите от номенклатурата на цекато на бекапето им, гещаповците от ДС=КГБ/ГРУ и техните отроци – напълно заслужават мизерните си пенсии и жалките подаяния на господарите си!

 19. Венера

  Таня, стига шикалкави. Кой ви извива ръцете? За какво ви е писмено споразумение? Целите ви са еднакви с ИТН. Изчегъртване на модела Бойко, махане на Гешев, ремонт на съд. с-ма и всичко останало.
  „Не искаме постове, ама без нас не могат“!!! Всеки достатъчно грамотен ще разбере за какво иде реч. Започнахте да се правите на интересни. Може би ще забравите с какви заявки дойдохте?!? Всички помним и ще ви търсим отговорност за намаляване на заплатите ви, субсидия 1лв,,пенсиите и пр.
  Тези неща и ИТН го искат. БСП няма да подкрепят тези предложения. Като председател дай предложение : който не си е на работното место в парламента и не стои в зала да му се спрат заплатите. Няма кворум, търсят се поименно къде са! Тази практика е от години и трябва да се спре. Народа ви избира и ви плаща заплатите. Работен ден – 8часа и сте длъжни да сте там. Ако ли Не – намаляване на парламента от 240 хрантутника на 120.Ако не се справите с най важното да има дисциплина в парламента ТОГАВА по добре да има Президентска република. От всички вас няма полза.

  • Венера Каквото и да направят ,240 депутати са много за нашите умиращи пенсионери и изпадналите в ужасна мизерия неграмотност и озверяване роми!!!Колкото повече там в парламента се натискат да бъдат ,толкова повече далавери измислят да крадат и да се джавкат!

 20. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *