Фънки
Фънки бесен, скочи срещу тези, които обрекоха народа на глад

Фънки към Борисов и НОЩ: Идиоти, отваряйте държавата! Убихте бизнеса и хората, ваш’та…

Димитър Ковачев – Фънки не се побира вече в кожата си!

Зевзек от класа, но и бизнесмен с доказани нюх и качества, Димитър Ковачев – Фънки вече едва търпи положението у нас. Той признава, че едва се побира в кожата си, ежедневно слушайки и наблюдавайки идиотщините на управниците ни.

Фънки
Фънки бесен, скочи срещу тези, които обрекоха народа на глад

„Тези келеши съсипаха всичко, което можаха. Убиха бизнеса, ликвидираха нормалния живот и битуване на хиляди българи. Идиотщината със затварянето на държавата беше краят за мнозина, също и за мен.

Добре, че са богатите ми авери, та да имам какво да ям в много дни през изминалата година. Искам да кажа на премиера и на НОЩ – отваряйте страната, че ни съсипахте! Довършихте хората, ваш’та ненормалност и неадекватност ти докараха до дъното“, гневи се Фънки.

Той не може да каже колко време ще му отнеме, за да се възстанови финансово, дори и ако България премахне наложения локдаун още утре. Процесът ще бъде труден и мъчителен. И определено много дълъг, пише fakti.bg.

Димитър Ковачев не е от хората, които ще се наредят на опашки, за да бъдат ваксинирани с ваксината Пфайзер, Moderna или която и да било друга.

Като всички разумни и мислещи хора той също е на мнение, че има огромно количество неизвестни около страничните ефекти, които може да донесе имунизацията срещу Covid-19.

„Ако някой от милите ни политици – било Бойко Борисов, било друг, мислеше наистина за хората, нямаше да повтарят едно и също като малоумни за това ваксиниране, а щяха наистина да помогнат на хората в кризата.

Цяла година, цяла една година правителството не даде пукнат лев на българите, които остави да мрат от глад. Дрънкат се само някакви уникални простотии и глупости по брифингите, а народът вече си яде ушите“, беснее Фънки.

Който е и категоричен, че много от културните и интелигентни хора отдавна вече са зад граница, тъй като родината им се е постарала добре да ги натири, пише nova.bg. Останали са обаче множество блюдолизци като тези в парламента, които трябва да си оберат крушите час по-скоро.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

4 Мнения

 1. Цоева Василка

  ГОСПОДИ, ФЪНКИ, НЕ МОГА ДА ТЕ ПОНАСЯМ, НО ИМА ОПАСНОСТ ДА МИ СТАНЕШ БЕЗКРРАЙНО СИМПАТИЧЕН, ЗАЩОТО СИ НАПЪЛНО ДИРЕКТЕН КЪМ БОЙКО И НОЩ, КОИТО СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА, ТИ СИ ЕДИН ОТ МАЛКОТО, КОИТО СМЕЯТ ДА ГОВОРЯТ ИСТИНАТА! БРАВО ФЪНКИ!

 2. Мария Николова Порязовa

  Радвам се,че хора известни на всички ни в България, хора от елита,съсипват тиквата Борисов– с неговите камъни ,по неговата глава!Сега е момента да се вдигнем всички в подкрепа на казаното от тях и да изметем боклука.Да кажа,,Хайде,българи!“,но болшинството са зад граница.Хитро скроена защита на управляващите!
  Тук сме повече пенсионери,инвалиди,деца и болни такива, които са ненужни на Правителството и затова предлагат масова имунизация,за да измрем по– бързо.Да им преседнат нашите пари!!!

 3. Цецс Пашова

  Фънки е люта мозувирка ,която ,ако я хапнеш,ще изгориш и пожарната неможе да я угаси!
  Това сме ние врачаните!

 4. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *