Кеворк Кеворкян
Кеворк Кеворкян не пести нищо на никого!

Кеворк Кеворкян: Управляват ни формени идиоти с развити бурми! Горко на България!

Кеворк Кеворкян посече управляващите и с право!

Горко на България, която се управлява от формени идиоти с развити бурми в главите. Това заяви големият Кеворк Кевокян за властта у нас през последните над 30 години, а в частност и за настоящото правителство на Кирил Петков и на Асен Василев.

Кеворк Кеворкян
Кеворк Кеворкян не пести нищо на никого!

Кеворкян споделя, че се моли, горещо се моли тегобата на родината ни и този карък най-сетне да спрат. И на власт да дойдат ако не умни и мъдри, то поне донякъде умни, някак си леко умни хора – различни от настоящите.

„Тези, които не знаят още как да си вържат потурите и ходят разгащени, седнали да се правят на знаещи, на можещи и на всяко гърне мерудия. Погледнете ги само какви безумия вършат! Това е за диагноза, не за парламент.

Италия и Германия помислиха и клекнаха пред Русия като си откриха сметки в рубли и мирясаха. Но това са стабилни държави, с опит. А и всъщност не се иска много мозък, за да постъпиш така. Лошото е, че ние нямаме никакъв.

Не може да се държиш като квартален гамен, когато си премиер на една държава и от теб зависи най-важното – нейното бъдеще и животът на хората в нея. А ние рием дъното, отдавна при това. Дънна държава сме“, не пести нищо на никого Кеворк Кеворкян.

Още по темата четете по-долу:


Кеворк размаза Соломон Паси: Докога ще търпим мастия?!

Големият Кеворк Кеворкян не остана безразличен (за разлика от националните ни медии) към помията, която редовно се излива от устата на Соломон Паси. И то не към някой политически конкурент, а към самата България и българите.

Днес Кеворкян скочи и безмилостно захапа Соломон Паси като го сравни с невменяем. Директно и в прав текст!

„Докога ще търпим този хлевоуст клерк, този отцеругател, да петни и да се гаври с честта на България?! От години това нещо произвежда не само лъжи или фалшиви новини, той произвежда фекалии. А му се прощава. Откъде накъде?!

Няма да забравим неговото, цитирам: „Майната му на Православието“, което е ярко ругателство срещу родината и историята ни. А тези дни пък написа, явно горд от себе си: „Време е да скопим лъва на България, за да изразим позицията си към Украйна“.

Този шарлатанин, този угодник американски, се е превърнал в мерило за търпимостта ни и слава Богу, че от него нищо не зависи. Медиите ни обаче къде бяха, защо не реагираха на изказванията му?! Паси не унижава лъва от Герба, той унижава нашата чест, а вие медии мълчите!“, бесен е Кеворк Кевокян.

След което се обърна към еврейската общност у нас, която винаги е изказвала благодарността си към България за спасението на евреите във войната. И ги попита защо не са се разграничили публично и защо не са укорили Соломон Паси за бездумното му изказване.

„Скоро ще се избира и генерален директор на БНТ. Към него имам само един въпрос, той е достатъчен: „Как би реагирал и какво би направил, ако някоя мастия поругае българската чест?“, завърши достойно Кеворк Кеворкян.

Още по темата четете по-долу:

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Кеворк Кеворкян: Кирил Петков не знае елементарни неща!

Гуруто на родната журналистика (без значение на кого отърва това или не) Кеворк Кеворкян остро разкритикува новият премиер Кирил Петков. И, както обикновено, не със злоба, а с леката иронична усмивка на човек, видял 2 и 200 в живота и политиката.

Кеворк не скри, че е потресен от това колко много неща не знае Петков при все, че прие да стане министър-председател на България. Едно от тях е безумното му твърдение, че ще сменя членовете на КЕВР. Само дето същата е независим орган и няма как да го стори.

„Правехме го преди, започнаха да го правят и новите управници сега – да словоблудстват. В това сме най-добри и сме го доказали отдавна. Само че не си даваме сметка, че точно заради това словоблудстване, държавата ни може да стане жертва на всеки. Да падне в лапите на всякакви чужди интереси и на практика да се поднесем на тепсия“, коментира Кеворк Кеворкян.

Той дори стигна по-далеч в изказването си като помоли да вържем и озаптим Кирчо, който надминал самата Меглена Кунева по говорене на безсмислици.

„Ако преди години Кунева се пъчеше, че българите щели да направят нов ЕС, то сега Кирчо заяви, че сме щели да го надграждаме. Да надграждаме ЕС… Чува ли се това момче какво излиза от устата му?!

И ако Кунева закри два блока от АЕЦ, боя се в скоро време Кирчо да не я затрие цялата – нали ще надгражда?!“, казва Кеворкян.

А после припомня двата факта, които трябва да помним и върху които да мислим, ако можем. Първият е, че сме най-бедната страна в ЕС, а вторият, че сме на второ място по смъртност в любимата на политиците ни Европа.

Още по темата четете по-долу:


Кеворкян: Бойко, да си направим ли сепуко и да хвърлим червата в краката ти?!

С риск да предизвика нервен срив на министър-председателя Бойко Борисов, големият журналист Кеворк Кеворкян му прави всичко друго, но не и метани. И точно затова неслучайно го определят като „папата на журналистиката“ у нас.

Кеворкян отдавна остро критикува Борисов, ГЕРБ и цялото безумно, алчно и некадърно управление на държавата, докарало половината народ до емиграция, а другата половина до просешка тояга.

Единственият, в който арменецът вижда лъч светлина и някаква надежда за прокопсията на България, това е президентът Румен Радев. Който не се срамува да признае мизерията на народа си, без да му хвърля прах в очите от екрана с думи за щастливо и светло настояще и бъдеще.

И който, за разлика от предходния си колега Росен Плевнелиев, посмя да размаха пръст на мутрите. На големите крадци и измамниците с бели якички и костюми в държавата.

Това обаче ни най-малко не се нрави на Бойко Борисов и на обслужващите го от години медии, смята Кеворк Кеворкян. Нещо повече – изкаже ли се Румен Радев, то веднага след него пристига някой, за да обори думите му и да се подиграе с личността му. Като редовното в такива случаи присъствие – Плевнелиев.

„Бойко иска всички журналисти да си направят общо сепуко и да си хвърлят червата в краката му. С тамян иска да го кадят, светена вода да му леят. И пак няма да му стига, и пак ще му е малко. Е, не става! Няма да я бъде тая работа, защото не е нормална“, категоричен е Кеворкян, пише alarmanews.com.

Който саркастично подхвърля към премиера да извади имената на мисирките (т.нар. журналистки), които е окичил като трофеи на своя „любовен пояс“, пише informiran.net.

За жалост обаче, май Кеворк е единственият сред журналистическата гилдия у нас, който дръзко и директно казва нещата такива, каквито са. И отразява реалната действителност.

А не захаросаните и лустросани картинки на социолози, политолози и икономисти, дерящи гърлата си с ежедневни викове „Осанна“ пред „величавата“ осанка на Борисов.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

6 Мнения

 1. СТОЯНКА СПАСОВА

  Иии ти Арменски доносник имаш не пряко участие във АШЛАДИСВАНЕТО на ТОЗИ ГАРГАМЕЛСКИ ШУТ на българска почва?!!!? Скрий се ЗАДНИК!?! ЗАДУШАВАТЕ ЦЕЛОКУПНИЯТ БЪЛГ. НАРОД ПРИРОДА ! НЕ САМО ТОЗИ ПАЛЯЧИ не е виновен!!! Той е само върхът на Айсберга! Някои ЧУКУНДУРИ го наричат върхът на“ СЛАДОЛЕДА

 2. Доносник жалък .

 3. Николай

  Този сулейман Паша требе да върне всичко откраднато от държавата и да се сложи на топло за сто години…

 4. Виктор Градинарски

  Охо-о-о, и Кеворк се намеси!
  Бравос! Но от тези еклектични, разхвърляни на посоки (но иначе верни) критики и възхвалата на президента (нашето си българско Че-Геварче) не става ясно:
  – Кой, аджеба, ги вкара настоящите недомислия в политиката!? Не беше ли именно президентчето, бе!?
  – Какво стана с устрема (на Че-Геварчето, де) за борба с „корупцията по високите етажи“!? Да не би Достоевски-Български (т. е. плямпащия на теми по „Престъпление и наказание“ велик юрист и по съвместителство министър на вътрешните работи) да е козът на президентчето!?
  – Къде по дяволите, отидоха мутрите, на които се бил „опълчил“ Че-Геварчето!? Изчезнаха ли, покръстиха ли се в правата вяря (т. е. комунистическите плямпания на БС(К)П – с други думи поддръжниците на президентчето!?
  – Не става ясно и още нещо – Как тъй, по каква вездесъща „случайност“, всяко плямпане излязло от устата на Че-Геварчето съвпада с позициите на Москва Путинска!?
  Хайде да приключвам, че току виж съм почнал да задавам въпроси и относно миналото на самия „велик“ журналист. Че то, току виж, отговорите са ме накарали да повярвам, че към ДС не имало нито 1 доносник, а само разузнавачи и че всъщност концлагерите в Белене, Скравена и т. н. са се пълнили не по доноси, а с конкурси и „прием по документи“!

 5. БРАВО НА КЕВОРКЯН БРАВО НА ЕДИНИЦИТЕ БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТИ. МНОГО КАЛ СЕ БЪЛВА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ. ИСТИНАТА ЗА ТАЗИ ВОЙНА ЕЧЕ САМО ВОЙНА РЕШАВА ДЪЛБОКАТА КРИЗА НА ЗАПАДА. ТОВА Е ВОЙНА НА САЩ И РУСИЯ.НА УКРАИНСКА ТЕРИТОРИЯ .ВСИЧКО Е ЗА РУСКИТЕ СУРОВИНИ И ПАЗАРИ.РАЗПАДЪТ НА ТАКА НАРЕЧЕНОТО ЦИВИЛИЗОВАНО ОБЩЕСТВО Е НА ХОД. ЗА ПУТИН – НАЙ ГОЛЯМИЯ Т СТРАТЕГ НА ВРЕМЕТО

  • Разходка с луноходка

   Чудя се само каква му е стратегията, че до момента изглежда като да е решил да докара Русия до пълна изолация от страна на западния свят, до продоволствена криза, както и до пожертването на много човешки живота в качеството си на човешки бойни единици, хвърляне на огромен ресурс в една такава “военна операция” и омаломощаване на военната си мощ, така че сам да се поднесе слаб на тепсия на “враговете си”, каквито ще станат в миг и съюзниците му, само да видят Русия слаба и клекнала. Китай няма да пропуснат възможност да ѝ влезнат през задния двор, видят ли отворената врата, нищо, че днес подкрепя Русия и Путин. Общо взето Путин ще докара Русия до самоубийство, явно надцени военните си възможности, както и стратегически не си върза гащите преди това та и без пари и стоки останаха. Аз, буквално му се чудя на стратегията и на какво се надява и как вижда нещата дори и в най-оптимистичните планове.
   А Вие, можете да пишете и с малки букви, доста е нелепо и невъзпитано да се пише с главна буква изцяло, научете се най-накрая да махате капслока и да не “крещите” полуграмотно в интернет.

 6. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *