Кеворк Кеворкян
Кеворк Кеворкян моли Петков да се усмири

Кеворк Кеворкян: Кирил Петков не знае елементарни неща! Озаптете го, че ще е страшно!

Кеворк Кеворкян остро критикува премиера Кирил Петков!

Гуруто на родната журналистика (без значение на кого отърва това или не) Кеворк Кеворкян остро разкритикува новият премиер Кирил Петков. И, както обикновено, не със злоба, а с леката иронична усмивка на човек, видял 2 и 200 в живота и политиката.

Кеворк Кеворкян
Кеворк Кеворкян моли Петков да се усмири

Кеворк не скри, че е потресен от това колко много неща не знае Петков при все, че прие да стане министър-председател на България. Едно от тях е безумното му твърдение, че ще сменя членовете на КЕВР. Само дето същата е независим орган и няма как да го стори.

„Правехме го преди, започнаха да го правят и новите управници сега – да словоблудстват. В това сме най-добри и сме го доказали отдавна. Само че не си даваме сметка, че точно заради това словоблудстване, държавата ни може да стане жертва на всеки. Да падне в лапите на всякакви чужди интереси и на практика да се поднесем на тепсия“, коментира Кеворк Кеворкян.

Той дори стигна по-далеч в изказването си като помоли да вържем и озаптим Кирчо, който надминал самата Меглена Кунева по говорене на безсмислици.

„Ако преди години Кунева се пъчеше, че българите щели да направят нов ЕС, то сега Кирчо заяви, че сме щели да го надграждаме. Да надграждаме ЕС… Чува ли се това момче какво излиза от устата му?!

И ако Кунева закри два блока от АЕЦ, боя се в скоро време Кирчо да не я затрие цялата – нали ще надгражда?!“, казва Кеворкян.

А после припомня двата факта, които трябва да помним и върху които да мислим, ако можем. Първият е, че сме най-бедната страна в ЕС, а вторият, че сме на второ място по смъртност в любимата на политиците ни Европа.

Още по темата четете по-долу:


Кеворкян: Бойко, да си направим ли сепуко и да хвърлим червата в краката ти?!

С риск да предизвика нервен срив на министър-председателя Бойко Борисов, големият журналист Кеворк Кеворкян му прави всичко друго, но не и метани. И точно затова неслучайно го определят като „папата на журналистиката“ у нас.

Кеворкян отдавна остро критикува Борисов, ГЕРБ и цялото безумно, алчно и некадърно управление на държавата, докарало половината народ до емиграция, а другата половина до просешка тояга.

Единственият, в който арменецът вижда лъч светлина и някаква надежда за прокопсията на България, това е президентът Румен Радев. Който не се срамува да признае мизерията на народа си, без да му хвърля прах в очите от екрана с думи за щастливо и светло настояще и бъдеще.

И който, за разлика от предходния си колега Росен Плевнелиев, посмя да размаха пръст на мутрите. На големите крадци и измамниците с бели якички и костюми в държавата.

Това обаче ни най-малко не се нрави на Бойко Борисов и на обслужващите го от години медии, смята Кеворк Кеворкян. Нещо повече – изкаже ли се Румен Радев, то веднага след него пристига някой, за да обори думите му и да се подиграе с личността му. Като редовното в такива случаи присъствие – Плевнелиев.

„Бойко иска всички журналисти да си направят общо сепуко и да си хвърлят червата в краката му. С тамян иска да го кадят, светена вода да му леят. И пак няма да му стига, и пак ще му е малко. Е, не става! Няма да я бъде тая работа, защото не е нормална“, категоричен е Кеворкян, пише alarmanews.com.

Който саркастично подхвърля към премиера да извади имената на мисирките (т.нар. журналистки), които е окичил като трофеи на своя „любовен пояс“, пише informiran.net.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

За жалост обаче, май Кеворк е единственият сред журналистическата гилдия у нас, който дръзко и директно казва нещата такива, каквито са. И отразява реалната действителност.

А не захаросаните и лустросани картинки на социолози, политолози и икономисти, дерящи гърлата си с ежедневни викове „Осанна“ пред „величавата“ осанка на Борисов.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Виктор Орбан

Така се прави: Виктор Орбан връща евтините цени на основните продукти в Унгария!

Унгарците случиха на премиер с Виктор Орбан! Безспорно унгарците случиха на премиер в лицето на …

2 Мнения

  1. СТОЯНКА СПАСОВА

    Иии ти Арменски доносник имаш не пряко участие във АШЛАДИСВАНЕТО на ТОЗИ ГАРГАМЕЛСКИ ШУТ на българска почва?!!!? Скрий се ЗАДНИК!?! ЗАДУШАВАТЕ ЦЕЛОКУПНИЯТ БЪЛГ. НАРОД ПРИРОДА ! НЕ САМО ТОЗИ ПАЛЯЧИ не е виновен!!! Той е само върхът на Айсберга! Някои ЧУКУНДУРИ го наричат върхът на“ СЛАДОЛЕДА

  2. Доносник жалък .

  3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *