Кеворк Кеворкян
С думите си Кеворк Кеворкян срина със земята Бойко Борисов

Кеворкян: Бойко, да си направим ли сепуко и да хвърлим червата в краката ти?! Що не си извадиш любовния пояс?!

Кеворк Кеворкян здраво захапа премиера Бойко Борисов, с риск да му предизвика нервен срив!

С риск да предизвика нервен срив на министър-председателя Бойко Борисов, големият журналист Кеворк Кеворкян му прави всичко друго, но не и метани. И точно затова неслучайно го определят като „папата на журналистиката“ у нас.

Кеворк Кеворкян
С думите си Кеворк Кеворкян срина със земята Бойко Борисов

Кеворкян отдавна остро критикува Борисов, ГЕРБ и цялото безумно, алчно и некадърно управление на държавата, докарало половината народ до емиграция, а другата половина до просешка тояга.

Единственият, в който арменецът вижда лъч светлина и някаква надежда за прокопсията на България, това е президентът Румен Радев. Който не се срамува да признае мизерията на народа си, без да му хвърля прах в очите от екрана с думи за щастливо и светло настояще и бъдеще.

И който, за разлика от предходния си колега Росен Плевнелиев, посмя да размаха пръст на мутрите. На големите крадци и измамниците с бели якички и костюми в държавата.

Това обаче ни най-малко не се нрави на Бойко Борисов и на обслужващите го от години медии, смята Кеворк Кеворкян. Нещо повече – изкаже ли се Румен Радев, то веднага след него пристига някой, за да обори думите му и да се подиграе с личността му. Като редовното в такива случаи присъствие – Плевнелиев.

„Бойко иска всички журналисти да си направят общо сепуко и да си хвърлят червата в краката му. С тамян иска да го кадят, светена вода да му леят. И пак няма да му стига, и пак ще му е малко. Е, не става! Няма да я бъде тая работа, защото не е нормална“, категоричен е Кеворкян, пише alarmanews.com.

Който саркастично подхвърля към премиера да извади имената на мисирките (т.нар. журналистки), които е окичил като трофеи на своя „любовен пояс“, пише informiran.net.

За жалост обаче, май Кеворк е единственият сред журналистическата гилдия у нас, който дръзко и директно казва нещата такива, каквито са. И отразява реалната действителност.

А не захаросаните и лустросани картинки на социолози, политолози и икономисти, дерящи гърлата си с ежедневни викове „Осанна“ пред „величавата“ осанка на Борисов.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Васил Михайлов

Васил Михайлов към Борисов: Плюя на лъжите ви! Няма да ми затворите устата, продажници!

Васил Михайлов не се страхува от нищо и никого! Великият и обичан актьор Васил Михайлов, …

2 Мнения

  1. СТОЯНКА СПАСОВА

    Иии ти Арменски доносник имаш не пряко участие във АШЛАДИСВАНЕТО на ТОЗИ ГАРГАМЕЛСКИ ШУТ на българска почва?!!!? Скрий се ЗАДНИК!?! ЗАДУШАВАТЕ ЦЕЛОКУПНИЯТ БЪЛГ. НАРОД ПРИРОДА ! НЕ САМО ТОЗИ ПАЛЯЧИ не е виновен!!! Той е само върхът на Айсберга! Някои ЧУКУНДУРИ го наричат върхът на“ СЛАДОЛЕДА

  2. Доносник жалък .

  3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *