Бензбромарон - 01 benzbromaron-al-100-01

Бензбромарон. Откъде се прави поръчка за Benzbromaron AL 100

Точно откъде се прави поръчка за Benzbromaron AL 100? Какво представлява търсеното немско лекарство и как да го използваме? Действие и неговото значително засилване с помощта на билки за лечение на подагра

Подагра е заболяване, което не търпи некачествено лечение. Рискът е поражения върху бъбреците и обездвижване на ставите. Затова фармацията постоянно разработва все по-дори препарати, които да се прилагат заедно със задължителната диета, билките и физиотерапия. При навременно и качествено лечение подаграта се поставя завинаги под контрол, а симптомите повече не се възвръщат.

Водещи в лечението на подагра са медикаментите. Те коригират обмяната на пикочна киселина, премахват подагрозни артрити и тофуси, предпазват от бъбречна недостатъчност. Най-съвременната и усъвършенствана разработка е Бензбромарон. Лекарството е толкова ново, че все още не е регистрирано за продажба в България. Внася се от чужбина или се поръчва онлайн. Ето един сайт, в който цената му е оптимална, а доставките – бързи.

Какво представлява търсеното немско лекарство

Бензбромарон е лекарство, което отрегулира обмяната на пикочна киселина в тялото. Той разтваря уратните отлагания и предотвратява ново утаяване на опасното съединение.

Води се урикозуричен препарат, което означава:

  • намалява количеството пикочна киселина в урината и
  • увеличава изхвърлянето й чрез бъбреците

Бензбромарон е и хипоурекимично лекарство, което означава:

  • нормализира количеството на пикочна киселина в кръвта

Влияейки на всички нива, той се превръща в най-ефикасното и съвременно лекарство при подагра.

И как да го използваме?

Бензбромарон се използва в терапия на подагра, артрити, хиперурикемия, псориазис, ред хематологични патологии. Той се произвежда в Германия само в една единствена форма:

Таблетки от 100 мг

Всяка розова таблетка съдържа по 80 мг бензбромарон (хипурик). Ето оригиналната опаковка:

benzbromaron_01
Немско лекарство за подагра
  1. Обикновено лечението започва с ½ таблетка (50 мг). Това е възприетата доза при леко изразено заболяване или на старта на терапията. Изпива се заедно с храната.
  2. Ако лечението с такава дозировка не носи достатъчно облекчение, то бензбромарон се увеличава до 100 мг (1 таблетка).
  3. При по-сложни форми на заболяването е възможно удвояване на стандартната доза от 100 мг. Това е и максимално допустимото количество – 200 мг на ден.

Действие на бензбромарон

Бензбромарон потиска всмукването на пикочна киселина от проксималните каналчета (разположени в централната зона на бъбреците) и увеличава изхвърлянето на този отпадъчен продукт през бъбреците и червата.

Освен това потиска ензимите, които участват в синтеза на пурини.

Така от една страна се увеличава изхвърлянето на пикочна киселина, от друга се потиска отделянето на нови количества. В резултат нивата в кръв и урина бележат значително понижение.

Засилване на бензбромарон с билки за лечение на подагра

При терапия на подагра оптимално се съчетават бензбромарон с билки за подагра. Ще обясним защо. Лекарството пречи на задържането на пикочна киселина. Съчетаването му с билки, които подсилват извеждането, подобрява резултатите от неговото прилагане. Същественото е да се подберат изчистващи и диуретични билки, които насочено работят и спрямо уратите.

Билките при подагра условно делим на две групи:

  • Първата се използва при подагра и ревматизъм, както и при засягане на краката. Тук са подходящи т.нар. природни аспирини, които действат противовъзпалително. Към групата се отнасят блатен тъжник, божур и др.;
  • Втората включва растения, които имат вещества с хормоноподобна структура. Тук се отнасят сладък корен, великденче, смокинов лист и др. При подагра имат обезболяващо и диуретично действие.

При обостряне на подагра някои билки водят до значително подобрение само за няколко седмици. Сред добрите съчетание е нареченото Демир бозан – комбинация от 6 лечебни растения. Те почистват кръвта и тъканите, детоксикират черен дроб, извеждат излишъците и регулират обменните процеси. Съчетани с бензбромарон, те подпомагат извеждането на излишъците от пикочна к-на.

Билките, миксирани в чая Демир бозан, лекуват подагра и самостоятелно. Те изчистват кръвта и подкрепят бъбреците, заедно с още няколко значими ефекта. Работата им, като при всички фито средства, се извършва с натрупване. Това се случва бавно, но ефектът е траен.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

При съчетаване на лекарство като Бензбромарон с билки като Демир бозан се събира най-доброто от двете – ефектът настъпва бързо, той е по-категоричен и устойчив.

Още по темата за подаграта ТУК: Как се лекуват хората от подагра с лекарства и билки!

Първоначално публикувано на:27.01.2021 @ 12:00

За Гроздан Михайлов

Прочети още

Какво ядат врабчетата?

Тайните на едно врабче. Какво ядат врабчетата? Хранилка за птици как се прави?

Какво ядат врабчетата? Каква храна за врабчета да вземем? Как да направим хранилка за птици …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *