Бензбромарон - 01 benzbromaron-al-100-01

Бензбромарон. Откъде се прави поръчка за Benzbromaron AL 100

Точно откъде се прави поръчка за Benzbromaron AL 100? Какво представлява търсеното немско лекарство и как да го използваме? Действие и неговото значително засилване с помощта на билки за лечение на подагра

Подагра е заболяване, което не търпи некачествено лечение. Рискът е поражения върху бъбреците и обездвижване на ставите. Затова фармацията постоянно разработва все по-дори препарати, които да се прилагат заедно със задължителната диета, билките и физиотерапия. При навременно и качествено лечение подаграта се поставя завинаги под контрол, а симптомите повече не се възвръщат.

Водещи в лечението на подагра са медикаментите. Те коригират обмяната на пикочна киселина, премахват подагрозни артрити и тофуси, предпазват от бъбречна недостатъчност. Най-съвременната и усъвършенствана разработка е Бензбромарон. Лекарството е толкова ново, че все още не е регистрирано за продажба в България. Внася се от чужбина или се поръчва онлайн. Ето един сайт, в който цената му е оптимална, а доставките – бързи.

Какво представлява търсеното немско лекарство

Бензбромарон е лекарство, което отрегулира обмяната на пикочна киселина в тялото. Той разтваря уратните отлагания и предотвратява ново утаяване на опасното съединение.

Води се урикозуричен препарат, което означава:

 • намалява количеството пикочна киселина в урината и
 • увеличава изхвърлянето й чрез бъбреците

Бензбромарон е и хипоурекимично лекарство, което означава:

 • нормализира количеството на пикочна киселина в кръвта

Влияейки на всички нива, той се превръща в най-ефикасното и съвременно лекарство при подагра.

И как да го използваме?

Бензбромарон се използва в терапия на подагра, артрити, хиперурикемия, псориазис, ред хематологични патологии. Той се произвежда в Германия само в една единствена форма:

Таблетки от 100 мг

Всяка розова таблетка съдържа по 80 мг бензбромарон (хипурик). Ето оригиналната опаковка:

benzbromaron_01
Немско лекарство за подагра
 1. Обикновено лечението започва с ½ таблетка (50 мг). Това е възприетата доза при леко изразено заболяване или на старта на терапията. Изпива се заедно с храната.
 2. Ако лечението с такава дозировка не носи достатъчно облекчение, то бензбромарон се увеличава до 100 мг (1 таблетка).
 3. При по-сложни форми на заболяването е възможно удвояване на стандартната доза от 100 мг. Това е и максимално допустимото количество – 200 мг на ден.

Действие на бензбромарон

Бензбромарон потиска всмукването на пикочна киселина от проксималните каналчета (разположени в централната зона на бъбреците) и увеличава изхвърлянето на този отпадъчен продукт през бъбреците и червата.

Освен това потиска ензимите, които участват в синтеза на пурини.

Така от една страна се увеличава изхвърлянето на пикочна киселина, от друга се потиска отделянето на нови количества. В резултат нивата в кръв и урина бележат значително понижение.

Засилване на бензбромарон с билки за лечение на подагра

При терапия на подагра оптимално се съчетават бензбромарон с билки за подагра. Ще обясним защо. Лекарството пречи на задържането на пикочна киселина. Съчетаването му с билки, които подсилват извеждането, подобрява резултатите от неговото прилагане. Същественото е да се подберат изчистващи и диуретични билки, които насочено работят и спрямо уратите.

Билките при подагра условно делим на две групи:

 • Първата се използва при подагра и ревматизъм, както и при засягане на краката. Тук са подходящи т.нар. природни аспирини, които действат противовъзпалително. Към групата се отнасят блатен тъжник, божур и др.;
 • Втората включва растения, които имат вещества с хормоноподобна структура. Тук се отнасят сладък корен, великденче, смокинов лист и др. При подагра имат обезболяващо и диуретично действие.

При обостряне на подагра някои билки водят до значително подобрение само за няколко седмици. Сред добрите съчетание е нареченото Демир бозан – комбинация от 6 лечебни растения. Те почистват кръвта и тъканите, детоксикират черен дроб, извеждат излишъците и регулират обменните процеси. Съчетани с бензбромарон, те подпомагат извеждането на излишъците от пикочна к-на.

Билките, миксирани в чая Демир бозан, лекуват подагра и самостоятелно. Те изчистват кръвта и подкрепят бъбреците, заедно с още няколко значими ефекта. Работата им, като при всички фито средства, се извършва с натрупване. Това се случва бавно, но ефектът е траен.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

При съчетаване на лекарство като Бензбромарон с билки като Демир бозан се събира най-доброто от двете – ефектът настъпва бързо, той е по-категоричен и устойчив.

Още по темата за подаграта ТУК: Как се лекуват хората от подагра с лекарства и билки!

Първоначално публикувано на:27.01.2021 @ 12:00

За Гроздан Михайлов

Прочети още

Сервизи за хранене servizi-za-hranene-01

Сервизи за хранене. Кой е най-издръжливият материал за тях?

Кои сервизи за хранене са направени от най-издръжливия материал? Как да изберем измежду луксозните порцеланови, …

Едно мнение

 1. Бат Сали

  Изглежда това лекарство вече е от така наречените реимборсирани лекаства т.е. втора ръка. Това означава че има по-добро и по-ефективно и без странични въздеиствия, но ние не сме дорасли за такива

 2. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *