Денис Ризов
Денис Ризов не вижда изход за България

Денис Ризов: Любен народ сме, ей! 10 години Бойко ни „оправя“, сега Славито ще ни довърши!

Денис Ризов не вижда никаква надежда за страната ни след тези избори!

Светлинката в тунела е още далече, да не кажем, че я няма никаква. Това смята продуцентът Денис Ризов след поредната бутафория, наречена родни парламентарни избори 2021.

Денис Ризов
Денис Ризов не вижда изход за България

И ако той може някак си да се „спаси“ – себе си и семейството си, живеейки половината време от годината зад океана, то за милионите българи не вижда изход. Дори обратното – затъваме все повече в блатото на несигурността и правилото „проба-грешка“.

„Без думи съм от това, което се случва. Стивън Кинг не би сътворил по-чудовищна и ужасяваща картинка. Не знам карма ли е това, какво е, но няма „по-любен“ народ от нашия. Повече от десет години мощно ни люби и оправя Бойко, а сега излиза, че Слави е напът да ни довърши“, иронично и с тъга коментира Денис Ризов.

Рокаджията от „Ахат“ бе един от първите, които още навремето се противопоставиха на управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ. Ризов дори предвеща, че ако човекът от Банкя отново спечели изборите, родината ни ще се затрие буквално до 2028-ма.

Той обаче е повече от категоричен, че Слави Трифонов не само не е алтернатива, но е и „последният пирон в ковчега“ на държавата. Защото да си брилянтен шоумен няма нищо общо с това да си политик.

А Слави доказа тоталното си политическо невежество още с обявяването на кандидат премиера си в лицето на печално известния от управлението на НДСВ Николай Василев. Кой стои зад Дългия и какви са договорките с него, със сигурност ще стане ясно някой ден.

„Всички, абсолютно всички мутри от политическото статукво на България през последните 30 години трябва да се изметат. Чак тогава, чак когато дойдат нови, подготвени, образовани и най-вече честни хора, тогава промяната ще може да започне.

И най-силно се моля чалгаризацията и опростачването на младите да спре, защото изтървем ли тях, изтървали сме всичко. Завинаги“, убеден е Денис Ризов.

Още по темата четете по-долу:


Денис Ризов: Вземе ли Бойко изборите, до 2028 г. БГ няма да я има!

Държавата ни уверено върви към гибел, категоричен е рокаджията Денис Ризов, който прогнозира нещо много страшно. А именно – продължи ли управлението на Бойко Борисов и цялата престъпна клика, то до 2028-ма година България няма да я има.

„За съжаление това виждам. Или България няма да я има, или хората няма да ги има. Всичко се съсипа тук. А най-ужасяващото е, че успяха да разкажат играта на образованието и културата. И се стигна дотам, че ни управляват хора, горди от факта, че не са прочели и една книга в живота си“, коментира Денис Ризов.

Заговорим ли за политика, неистово закопнявам да се изкъпя с вряла вода, добавя той. По думите му, премиерът, който вече три мандата дърпа юздите и се разпорежда с всичко в държавата, ни е „оправил“ мощно и продължава да ни оправя – с все по-голям хъс.

„Помислете и ще видите, че при него имаше строга последователност. Първото, което направи Борисов, бе да ни „оправи“ медиите и журналистките. След това започна да ни „оправя“ и всички нас като най-стръвно „оправя“ пенсионерите и бедните хора.

Не може да не му се признае, че използва отделен и индивидуален подход към всяка една от „оправените“ групи. Плаче ми се като видя хора, които още го имат за месия, това е тотално зомбиране“, коментира Денис Ризов.

И добавя, че мнозина смятат шоуменът Слави Трифонов за алтернатива на Борисов, но това не е така. Защото Дългия е неподготвен да се включи в поредното „оправяне“ на съсипаното вече българско общество, пише offnews.bg.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

„Просто си отворете очите за миг и ще видите ясно картинката. Всичките ни главни стопански сектори са буквално подарени на чужди, външни собственици.

Никакви закони и правила не се спазват тук. Европа може и да ни дава пари за икономика и социални дейности, но когато тези, които ги разпределят, крадат като невидели, няма как да стане друго, освен погром и нарастване на външния дълг. С две думи – колапс на държавата“, смята Денис Ризов.

Той обаче не спира да се надява, че можем да обърнем нещата – всички заедно!

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

2 Мнения

  1. Един от Тримата

    Да но ще останат от България Магистралите му уви Рушащи се …..

  2. Денис е в Америка и не е давал никакви интервюта

  3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *