Гал Сасон
Гал Сасон с прекрасна прогноза за България

Гал Сасон: През 2022 доходите на българите се повишават и страната тръгва към възход!

Гал Сасон предрича възход за страната ни!

Реален и дълго чакан възход за страната ни предрича пророкът Гал Сасон, известен с точните си прогнози в цял свят. При това тези добри дни за България той определя именно за настоящата 2022 година.

Гал Сасон
Гал Сасон с прекрасна прогноза за България

Гал Сасон споделя, че държавата ни няма да излезе от Европейския съюз и НАТО, но ще започне все повече да им се противопостява, поставяйки на първо място националните ни интереси.

Политиката на страната ще се определя до голяма степен от президента Румен Радев, въпреки че не сме президентска, а парламентарна държава. Думата на генерал Радев обаче ще се чува все повече и де факто той ще държи юздите в управлението.

Българите ще се радват на повишение на доходите и на спад на икономическата криза, която тегне над страната ни вече повече от десетилетие.

Другото, което ни очаква през настоящата година според Гал Сасон, е връщане към братските отношения с Русия. България ще спира агресивните атаки срещу Владимир Путин от страна на ЕС и САЩ като ще си гарантира защита и добри партньорски отношения с Русия.

Всъщност тези неща вече се случват, като първото от тях бе отказът на военния министър Стефан Янев да допусне допълнителни войски на НАТО у нас. А решението му беше подкрепено и адмирирано от самия президент Румен Радев.

Още по темата четете по-долу:


Гал Сасон: България ще има нов лидер от април!

Уникална прогноза за страната ни през тази година направи световноизвестният астролог Гал Сасон. Точно с две думи той заяви категорично, че Бойко Борисов си отива. А на негово място ще дойде нов лидер, който ще поведе България към просперитет.

Държавата ни ще бъде под знака на Телеца, което ясно означава скоростно развитие на всичко, което е свързано с лидерството. Абсолютно ясно се вижда новото лидерство за България, обяснява Гал Сасон.

И допълва, че такова чудо и такъв шанс за развитие и просперитет се случват веднъж на около 19-20 години. За жалост пред последните 20 и повече години страната ни е била застой, подобен на колапс. Но ето, че времето за промяна вече е дошло.

Гал Сасон е убеден, че финансите и икономиката в държавата ще тръгнат нагоре. И това се дава от планетата на растежа и позитивизма Юпитер, която се премества именно в дома на талантите и парите в родината ни.

За цялостното развитие и ренесанс за България обаче принос ще имат хората, народът. Според Сасон веднъж на 84 години имаме завръщането на Уран, което е свързано с бунтове, революции, иновации, нови технологии.

Именно тези революции ще се проявят по време нанаближаващите парламентарни избори на 4 април, когато хората ще покажат волята си. И то без никакво колебание и страх.

„Разместването на пластовете в основите на страната ви ще бъде осезаемо и категорично. Българите ще променят от корен отношението си към света, към собственото си бъдеще и развитие. Ще се промени и самоопределянето им, което ще е за добро“, предвижда Гал Сасон.

Не на последно място той вижда и развитие в дипломацията, както и отношенията на България с други страни. Ще има важни решения, взети с други държави, които ще изиграят положителна роля в бъдещето на страната ни, пише topnovini.bg.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Не ни остава друго, освен да стискаме палци и да се надяваме прогнозата на Гал Сасон, който почти никога не бърка, да се окаже вярна. Време е за истински разцвет на България и то отдавна.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

Едно мнение

  1. Касимиро

    Не е нужно да си Гал Сасон, нито, астролог, нито гадател. Всички тези глупости ги знаят даже и децата от 5 до 7 годишна възраст. Ако нямате нещо по интересно и съществено да пишете, поне не пишете глупости !

  2. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *