Цветозар Томов
Доц. Цветозар Томов - Борисов душа няма!

Цветозар Томов за Борисов: Патологично болен фашист! Разберете, че този човек няма душа!

Доц. Д-р Цветозар Томов е убеден, че Бойко Борисов води България към свършека й!

Ако българинът най-сетне не излезе от летаргичния си сън и ако най-сетне не се отврати от своя премиер, ще стане страшно. Без цел да плаши хората, но съвсем съзнателно коментира социологът доц. д-р Цветозар Томов.

Цветозар Томов
Доц. Цветозар Томов – Борисов душа няма!

Той застава твърдо зад думите си. Като според него България не е била ограбвана и потъпквана в нито едно друго управление досега.

„Когато Бойко Борисов и ГЕРБ сдадат властта, ако и когато това се случи, то техните наследници в управлението ще се сблъскат с нещо в пъти по-страшно и тежко от наследниците на провителството на Жан Виденов преди години“, заявява Томов. И застава зад думите си, че ГЕРБ е най-патологичната партия.

Колкото до самия министър-председател, Цветозар Томов не се поколебава да заяви – това е фашист, болен човек!

„Главата си залагам, че ако Борисов се беше родил по-рано и управляваше страната ни през 30-те години на двадесети век, то щяхме да имаме най-гнусния и страшен фашистки режим в цяла Европа.

Просто манталитетът му е такъв. Той няма душа, душата му е на престъпник и това не се променя, не се оправя. И ако българинът и сега не се отврати до мозъка на костите си от този свой премиер, лошо го чака. Сами ще видим какво е Адът“, коментира Цветозар Томов.

Борисов и хората му трябва да бъдат изритани с шут от политиката, да бъдат съдени и да понесат наказанията си, смята социологът. Защото години наред позволяваме на шепа кукловоди да манипулират политическия живот в страната ни.

„Борисов не прави друго, освен да плещи откровени глупости по икономически теми, да мачка дребния и среден бизнес, да раздува административни разходи и да намалява само капиталовите. Това срива все повече и повече държавата. Това е картелизация“, гневи се Цветозар Томов.

По думите му тази картелизация обхваща не само политиката, но и всички икономически сектори. А България е в тотален колапс, пише burgas-podlupa.com.

„Да се събудим, имаме още време до 4 април. Дайте си сметка, че в избирателните списъци има повече от 1 милион фалшиви имена на хора, на избиратели, които на властите не им е угодно да изчистят. Защо ли?! Хайде да отгатнем до три пъти…“, възкликва социологът.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Виктор Орбан

Виктор Орбан: От джендърството, та до ареста на Путин – ЕС се превърна в клоака и вони!

Виктор Орбан е възмутен и потресен от искания арест на Владимир Путин! Виктор Орбан е …

Едно мнение

  1. George Aleksiev

    Удивително точно и цялостна характеристика на сегашната власт и наглия и ,,водач“ изпълнител…?!

  2. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *