Румен Петков
Румен Петков скочи на медиите - спрете да правите хората на глупаци!

Румен Петков: Гнусно е да криеш престъпленията на Украйна, за да представяш Русия като чудовище!

Румен Петков е категоричен, че българите обичат Русия и това няма да се промени!

Българският народ не е глупав, колкото и да се опитват медиите да го изкарат такъв. В това е убеден Румен Петков, който призова родните телевизии, радиа и вестници да спрат да крият престъпленията на „Володимир Зеленски и шайката му“ – цитираме.

Румен Петков
Румен Петков скочи на медиите – спрете да правите хората на глупаци!

Според лидера на АБВ това се случва с единствената цел да бъде изкарана Русия, начело с Владимир Путин, като чудовище, което е много далеч от истината.

„А тя, истината, е следната – ето такива „доброволци“ и „юнаци“ като нашия Брендо, са се установили в Украйна, имат и гражданство там, а господин Ви Зеленски ги пази. Същият този Зеленски се подиграва с правосъдието на Европа и това тази Европа трябва да го знае.

Аз уважавам приноса на Украйна в спорта, в културата и в много други неща, но е долно и гнусно всички да си затварят очите за престъпленията, вършени в нея години назад“, заявява Румен Петков, пише anteni.eu.

Колкото до влошените ни отношения с Русия и факта, че тя ни постави в списъка с вражеските страни, заради изказванията на Кирил Петков и други политици, лидерът на АБВ е уверен, че това няма да трае дълго.

„Ние с Русия имаме славна и дълга история. Хората у нас масово обичат Русия, както и руснаците обичат нас. И никое медийно облъчване няма да унищожи това, напротив – българинът ще си даде още по-ясна сметка къде е истината. И това ще стане съвсем скоро“, прогнозира Румен Петков.

Той настоява за обективна информация за Русия и пълно разяснение относно доказаното биологично оръжие, за което САЩ са финансирали Украйна. „Защото това оръжие може да има далеч по-жестоки последици от Ковида“, казва Петков.

Още по темата четете по-долу:


Румен Петков смля Борисов: Кармата ти ще бъде страшна!

Бившият вътрешен министър и настоящ член на АБВ Румен Петков попиля премиера Бойко Борисов като му отправи най-страшното обвинение – обвинение в убийство.

Според Петков настоящият министър-председател, който яростно драпа за четвърти мандат, спокойно може да бъде наречен Българоубиец. А престъплението, за което е длъжен да отговаря, е смъртта на близо 60 000 българи.

„Тези хора, всички тези хора, си отидоха без време именно заради техния „премиер“ Бойко Борисов. Той, който напълно съзнателно остави държавата и народа на самотек, обричайки го на физическа гибел.

Как ще обясни той фактите, а те са, че миналата година починалите в България са с цели 18 000 повече от предходната. И не, тези 18 000 не са жертви на Covid-19, както му е угодно да разправя.

Тези хора, много повече от половината от тези хора, загинаха от липса на грижи, от калпавата и проядена здравна система, от пълното безхаберие на така наречената власт и здравеопазване.

Хора умират на улицата, в коридорите и по стълбите на болниците, а той седнал да се бие в гърдите и с дебилско упорство да си кара джипката… И да ни показва, видиш ли, колко бил построил и направил. Ние дебили ли сме бе, Борисов?! За дебили ли ги смяташ българите“, гневи се Румен Петков.

Той е категоричен, че Борисов и членовете на НОЩ са напълно неадекватни в налагането на мерките против пандемията вече повече от година. И продължават да упорстват, да си разиграват кончето, без пет пари да дават ни за физическото, ни за психическо оцеляване на народа, пише bulnews359.zbox7.eu.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

„60 000 българи си отидоха от сърдечни заболявания – няма кой да ги погледне, кой да им обърне внимание. Всичко е Ковид, други болести няма. Къде са изолираните болници за коронавируса, но и тези, в които хората да се лекуват от хроничните си болежки – няма ги, всичко е леш“, коментира Румен Петков.

Лично той настояваше за проверка на ваксините и последиците от тях, след като много хора получиха тежки увреждания, сред тях имаше и десетки починали. Тази информация обаче остана скрита за страната, никой никъде не я оповести.

„Защо медиите мълчат? Защо правителството мълчи? Защо уж експертите от НОЩ си трая?! Защото така е удобно. Защото всичко, което правят, от разхлабването до затягането на мерките, е прецизно съобразено с изборите и личната им изгода. Време е това да спре! Време е да изхвърлим отпадъка“, бесен е Румен Петков.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Изборът на чай за отслабване може да бъде трудна задача с множеството налични опции.

Как да бъдем сигурни в качеството на избрания чай за отслабване

Изборът на чай за отслабване може да бъде трудна задача с множеството налични опции. Гарантирането, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *