Румен Петков
Румен Петков нанесе директен и страшен удар по Бойко Борисов

Румен Петков смля Борисов: Ти не си просто крадец, ти си Българоубиец! Кармата ти ще бъде страшна!

Румен Петков попиля премиера Бойко Борисов, без да му мигне окото!

Бившият вътрешен министър и настоящ член на АБВ Румен Петков попиля премиера Бойко Борисов като му отправи най-страшното обвинение – обвинение в убийство.

Румен Петков
Румен Петков нанесе директен и страшен удар по Бойко Борисов

Според Петков настоящият министър-председател, който яростно драпа за четвърти мандат, спокойно може да бъде наречен Българоубиец. А престъплението, за което е длъжен да отговаря, е смъртта на близо 60 000 българи.

„Тези хора, всички тези хора, си отидоха без време именно заради техния „премиер“ Бойко Борисов. Той, който напълно съзнателно остави държавата и народа на самотек, обричайки го на физическа гибел.

Как ще обясни той фактите, а те са, че миналата година починалите в България са с цели 18 000 повече от предходната. И не, тези 18 000 не са жертви на Covid-19, както му е угодно да разправя.

Тези хора, много повече от половината от тези хора, загинаха от липса на грижи, от калпавата и проядена здравна система, от пълното безхаберие на така наречената власт и здравеопазване.

Хора умират на улицата, в коридорите и по стълбите на болниците, а той седнал да се бие в гърдите и с дебилско упорство да си кара джипката… И да ни показва, видиш ли, колко бил построил и направил. Ние дебили ли сме бе, Борисов?! За дебили ли ги смяташ българите“, гневи се Румен Петков.

Той е категоричен, че Борисов и членовете на НОЩ са напълно неадекватни в налагането на мерките против пандемията вече повече от година. И продължават да упорстват, да си разиграват кончето, без пет пари да дават ни за физическото, ни за психическо оцеляване на народа, пише bulnews359.zbox7.eu.

„60 000 българи си отидоха от сърдечни заболявания – няма кой да ги погледне, кой да им обърне внимание. Всичко е Ковид, други болести няма. Къде са изолираните болници за коронавируса, но и тези, в които хората да се лекуват от хроничните си болежки – няма ги, всичко е леш“, коментира Румен Петков.

Лично той настояваше за проверка на ваксините и последиците от тях, след като много хора получиха тежки увреждания, сред тях имаше и десетки починали. Тази информация обаче остана скрита за страната, никой никъде не я оповести.

„Защо медиите мълчат? Защо правителството мълчи? Защо уж експертите от НОЩ си трая?! Защото така е удобно. Защото всичко, което правят, от разхлабването до затягането на мерките, е прецизно съобразено с изборите и личната им изгода. Време е това да спре! Време е да изхвърлим отпадъка“, бесен е Румен Петков.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Виктор Орбан

Така се прави: Виктор Орбан връща евтините цени на основните продукти в Унгария!

Унгарците случиха на премиер с Виктор Орбан! Безспорно унгарците случиха на премиер в лицето на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *