Лаура Кьовеши
Мартин Карбовски попиля Лаура Кьовеши и Европа

Карбовски кресна срещу Кьовеши: Безполезна си! А Европа е съучастник в разпада на България!

Визитата на Лаура Кьовеши у нас не се понрави на мнозина, един от тях е Мартин Карбовски!

Главният прокурор на европейската прокуратура Лаура Кьовеши най-сетне посети България, но визитата й бе приета с огромно разочарование от мнозина. Един от тях е журналистът Мартин Карбовски, който така побесня, че директно направи на две стотинки и Лаура, и Европа.

Лаура Кьовеши
Мартин Карбовски попиля Лаура Кьовеши и Европа

„Спрете я най-после тая Европа, защото се видя, че оттам мирише рибата! Европа беше надеждата за справедливост и спасение, а се оказа корумпирана и безполезна. За какво ни е ЕС ако лиже, маже и мълчи, досущ като наш Ганя?!

Законите в Европа са глухи и неми, няма полза от тях и това се видя отлично днес, от всички умни хора в тая държава“, беснее Мартин Карбовски от голямото нищо, заради което Лаура Кьовеши би път до България, пише lentata.com.

Карбовски е категоричен, че вече е пределно ясно, че ние сами трябва да си свършим работата, а от Европа да не чакаме нищо. Или по-скоро нищо добро.

„Тая Лаура Кьовеши ми прилича точно на някаква котка, случайно попаднала в асансьор. Нито ще натисне копче, нито пък знае къде отива. Срам и позор!

Истината е една и тя е, че Европа е съучастник за разпада в България. Европа е пълна с корумпирани като Ангела Меркел, която е в съюз с Бойко Борисов, или като Вьорнер, който е съюзник в обирането на парите от европейските данъкоплатци“, гневи се Карбовски.

И отказва да коментира дори с една дума празните приказки и бръщолевеници на Лаура Кьовеши през цялото време на посещението й в страната ни.

Лаура Кьовеши: Борисов ще бъде съден в Европа!

Екс премиерът Бойко Борисов ще бъде съден не у нас, а в Европа. Това заяви Лаура Кьовеши – главен прокурор на европейската прокуратура. Последната повдига обвинения срещу лидера на ГЕРБ за престъпления и злоупотреби с европейски средства в рекордни размери.

„Отдавна разследваме управлението на Борисов и доказателствата срещу него и още редица български политици са многобройни. Знаем и, че българският народ очаква и настоява за справедливост, която ще бъде въздадена, дори и със закъснение“, казва Лаура Кьовеши.

Наскоро сдружение „Зограф“ извади цял списък с „прегрешения“ на родните власти, като освен кражбите на Борисов, вътре са замесени и хора като министърът на културата Боил Банов.

Последният, незнайно как, се е сдобил по време на управлението си, с къща в Копривщица от 140 квадрата, както и с високопроходима, супер луксозна кола, пише tema21.com.

Да не говорим за парите от европейските субсидии, дадени уж за строежа на пътища и магистрали, много от които не са и помирисали ремонтна дейност вече повече от година.

Пример е окаяният път до село Лилково, за който се твърди от сума време, че има отпуснати 20 милиона. Е, няма ги и до днес, макар че лично Бойко Борисов се цъфна пред табелата за родопското село преди половин година, да се бие в гърдите, че ремонтът започвал.

„Европейската прокуратура е създадена точно с тази цел – да разследва и наказва престъпления, свързани с парите от Европа и евро помощите за държавите. Разхищаването на публични средства е строго наказуемо и виновниците за това ще понесат цялата тежест на правосъдието“, категорична е Лаура Кьовеши.

Припомняме, че още при избирането й за главен прокурор, румънката Кьовеши се ползваше с огромен респект и уважение. Тя е определяна като безкрайно честна, неподкупна и благонадеждна за работата. Нещо, което не се е променило и до днес.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Тежко и горко на Борисов и хората му, ако се надяват, че ще бъдат съдени на родна замя и „помилвани“ по втория начин. Който им е до болка познат вече цели три мандата.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Владимир Путин

Путин: Политиците направиха България зависима! Новите да спрат да се кланят на чужди интереси!

Владимир Путин е категоричен, че в България вече няма място за старите муцуни от политиката! …

3 коментара

  1. Вълканов

    ВъвФейсбук се пускат разни коментарии, които нямат нищо общо с истината. Като по-горният. Кьовеши си няма хаир хабер какво се случва, та чак и подробности се „изнасят=, та чак за някакво си затънтено родопско село. Четиво за наивнци.

  2. мдам а и няма връзка към оригиналното и изказване ,,,,понеже няма такова

  3. Христофор Едрев

    Очаквам Прокурор Кьовеши да помогне за очистване на борисовщината от българската прокуратура. Ние като народ-избиращ своите управленци да свършим нашата. Избори-Парламент-Правителство без борисовщина. С това да подкрепим Президент Радев сега. Избори-Президент Радев втори мандат. Така ще осигурим времето за очистване на родината си от повсеместно внедрената борисовщина.

  4. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *