Костадин Костадинов
Костадин Костадинов със зловеща валутна прогноза

Костадин Костадинов: Мор ще е ако приемем еврото сега! Простете се със спестяванията си, защото…

Костадин Костадинов е убеден, че еврото трябва да се отложи и то спешно!

Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов е категоричен и заяви пред БНТ, че смяната на валутата ни и приемът на еврото трябва задължително да се отложи. И то не с година или две, а до 2043-та. Въпреки че лично той се съмнява, че тогава изобщо ще съществува Европейски съюз в сегашния си вид.

Костадин Костадинов
Костадин Костадинов със зловеща валутна прогноза

„Приемем ли еврото догодина, това означава мор в пълния смисъл на думата. И добре запомнете това, което ви казвам, защото пак ще си говорим… Еврото означава тотална гибел за българската икономика и зверско, нечовешко обедняване на населението.

Инфлацията ще скочи в пъти, цените ще хвръкнат до небесата и няма да остане друга алтернатива на народа, освен масови бунтове. Хората ще изгубят спестяванията си. Разберете го сега, защото после ще е късно. Курсът на лева няма да е 1,95 като влезем в Еврозоната и де факто ще ограбят спестяванията ни“, заяви категоричната си позиция Костадин Костадинов.

Той не скри възмущението си от факта, че шест от седем партии приемат да се въведе еврото сега, без да мислят за хората и държавата като цяло. „Нашият лев е от най-стабилните валути в целия свят. Валутният борд е наше, той е суверенно решение и не бива да си правим експерименти с предрешен финал“, казва лидерът на Възраждане.

Костадин Костадинов изригна: Не бива да губим лева!

Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов изригна бесен от решението на родните управници, начело с Бойко Борисов, да въведат окончателно еврото в България през 2024-та година.

Костадинов е категоричен, че това ще бъде краят за хиляди наши сънародници и тотално връщане назад на икономиката и развитието ни.

„Еврото е вредно за нас, не си ли даваме сметка в каква черна дупка ще ни запрати?! Толкова много икономисти се изказваха по темата, обясняваха, че това ще се отрази не зле, а пагубно на живота на хората.

Какво ще стане, когато цените скочат двойно, а заплатите паднат?! Някой дава ли си сметка за това, или не им изнася, защото те са и ще бъдат добре – финансово подплатени“, гневи се Костадинов.

Той и „Възраждане“ настояваха и ще продължат да настояват за въвеждането на референдум относно замяната на лева с еврото, пише fakti.bg. Защото по официални статистики 50 и повече процента от работещите българи са твърдо против да губим валутата си.

„Адски сериозен е въпросът с унищожаването на лева. На практика по този начин ще изгубим безвъзвратно и голяма част от суверенитета си. Това ще бъде чудовищен погром за икономиката ни, за цялата държава. А лошото е, че целият този процес няма да продължи дни или месеци, а години“, обяснява Костадин Костадинов.

На същото становище е и доц. Григор Сарийски, който изрази днес мнението си в ефир. „Виждаме как отново поскъпва всичко – скачат сметките за парното, топлата вода, тока. Пенсиите на хората са смешни и имат спешна нужда от преизчисляване.

Та България е с най-ниския коефициент на дохода в целия Европейски съюз. Ако минем към еврото, както са го предвидили, то за един голям период от време страната ни ще бъде блокирана, вкаменена. Няма да има никакви шансове за маневри“, коментира и доц. Сарийски, предава bnr.bg.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Проф. Иво Христов

Проф. Иво Христов

Биография на проф. Иво Христов. Книги, интервюта, видеа в Youtube. Съпруга, семейство Социолог, юрист, геополитически …

5 Мнения

 1. Йордан

  ИХАААААА, КАКЪВ КЕФ!
  ПРЕЗ 1989 ГОДИНА ДРУГАРИТЕ ОТ БКП СА НАПРАВИЛИ „ДЕМОКРАТИЧНА” , „КУЛТУРНА“ И „НАУЧНА“ РЕВОЛЮЦИЯ В БЪЛГАРИЯ И ТО БЕЗ НАРОДА ДА РАЗБЕРЕ. ХИТРЕЦИТЕ МУ С ХИТРЕЦИ ПРЕВЪРНАЛИ НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В ГАНГСТЕРСКА БОКЛУКЧИЙСКА, ПЛЕВЯСАЛА И БУРЕНЯСАЛА ДЪРЖАВА И ТО „ЕВРОПЕЙСКА”, ЧЛЕНКА НА НАТО И ЕВРОПЕЙСКАТА „ОБЩНОСТ“.
  Оле мале изсекли горите и поясите в България да се отоплявали през зимата. Йордан

 2. Еврото ще ни ликвидира. Та ние сме най бедните. Ще вземаме по 300 евро на месец, за къде сме с заплата колкото надницата на другите евро стани. Помислете си.

 3. Мария 45

  Независимо от несъгласието на некрадците и бедните българи еврота ще бъде въведено ако нямаме дейни политици да организират референдум. Така че политици бъдете солидарни поне за това с бедния си народ.

 4. Това със смяната на нац. валута с еврото ,беше част от злокобния план на бившия/за щастие!/премиет да ни ликвидира тотално! Слава на Бога, че е аут от политическата сцена и връщане назад няма за охранителя! независимо, че никога няма да приеме този факт…, сорри за него

 5. Маряна Ем.

  Благодаря ви Господин Константинов!Самата истина е! Не на Еврото!НАТО вън от България и си искаме нашето Левче!

 6. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *