Мариела Нордел
Мариела Нордел надигна глас срещу това, което се случва

Мариела Нордел: Украинци, защо лъжете? Бягате от фашизма в страната си, а не от Путин!

Мариела Нордел скочи публично, без да я е страх, че някой ще я нарочи!

Мариела Нордел доказа още веднъж, че има повече „топки“ от много мъже. Журналистката, пиар и кулинар скочи публично в нета като заговори директно на украинските бежанци. Без да й пука дали някой ще я обяви за враг народен, русофил продажен или изкукала путинистка. Тя заяви това, в което вярва.

Мариела Нордел
Мариела Нордел надигна глас срещу това, което се случва

Нордел попита директно украинците, търсещи помощ и убежище в страната ни, защо лъжат. И колко им е платено, за да повтарят заучените фрази, които са им продиктували продажните медии.

„Защо лъжете? След като идвате в нашата родина и чакате помощи от нашите хора, от нашите – народните пари, кажете поне истината! Защото тези пари няма да дойдат от бизнеса и държавата, те идват от нашите джобове. На данъкоплатците, много от които не разполагат с 40 лева на ден.

Та кажете си поне от кого и защо бягате! Признайте, че не бягате от другаря Владимир Путин и от Русия, а от собствената си държава и от фашисткия режим в нея. От това бягате! Защото вие най-добре знаете на колко репресии сте подлагани и колко години… от нацистките организации в страната ви“, пише разпалено Мариела Нордел, цитира blitz.bg.

Тя е отвратена от „общата мода“ да се клевети Русия и руския народ, в името на нечие пъклено облагодетелстване. И зове бежанците от Украйна да спрат с „театъра“ и „крокодилските сълзи по поръчка“, а да говорят. Да говорят истината.

„Няма да ни накарате да намразим руските си братя, които и в този момент приютяват в Русия ваши сънародници. И които доставят помощи с камиони в страната ви. В тази страна, в която лабораториите ви правят вируси и биологични оръжия“, бясна е Мариела Нордел.

Още по темата четете по-долу:


Мариела Нордел: Радев трябва да има по-голяма власт!

Журналистката, пиар и кулинар Мариела Нордел не издържа. Преди часове тя изригна гневна с настояване за тотална промяна в държавата. И предоставяне на много по-големи права на държавния глава в лицето на генерал Румен Радев.

„Този човек и неговото служебно правителство направиха много повече за страната ни от който и да било през последните 31 години. Това са хора можещи и хора работещи за националните интереси. Крайно време е те да поемат изцяло управлението.

Време е всички т.нар. партийки и партии да останат извън парламента. Защото това не са политици, това са проститутки! В буквалния смисъл на това понятие. Ролята им отдавна е изчерпана, те не защитават идеи, не работят, те прибират за себе си“, възмущава се Мариела Нордел.

Която дава пример още с древна Гърция, където са били избирани представители, а не фракции и партии. На гръцки самата дума „демос“, от която произлиза демокрацията, означава не партия, а народ.

„Хайде да видим коя е тази партия след 89-та година, която да се е водила от интереса на народа, а не от личния си такъв?! Да не се е измятала като фурнаджийска лопата и да е имала ясна политическа платформа. Има ли такава партия, май не!

Всички досега нагло и без никакви скрупули предаваха своите избиратели. Вероятно само ДПС е била праволинейна и твърда в своята полиника за икономическо влияние чрез етническия си електорат. Другите са магистрални труженички“, ядосва се Мариела Нордел.

Тя зове да гласуваме за истински личности като президента Румен Радев, които да носят своята персонална отговорност за решенията и действията си. А самият държавен глава да има не по-малки права от тази на Народното събрание.

„Едва тогава ще се оправим и ще видим светлина в тунела. Едва, когато изринем цялата тази кочина до основи“, категорична е Нордел. С чието мнение са съгласни на сто процента и повече огромна част от българските избиратели. Отдавна при това.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

10 Мнения

 1. Ами ако Борисов или Учиндолеца Славун бъдат избрани за президенти и имат голяма власт??
  Какво ще кажете тогава??

  • Хайди пък Ти, Това ли ти се иска много???
   Май натам заавиваш ти ?Не виждашли че целият народ е с Румен Радев пък ти бе господинчо?

 2. Тос назначи един кабенет един крадец другиа с 19 имота третиа наплаща данаци вопще луда работа

  • Сия Данчева

   И ти умнико неграмотен, откъде знаеш това. Да не си им братовчед.

 3. Ние сме парламентарна република и такава трябва да си останем.Народа трябва да се събуди и да гласува за правилните хора.

 4. иВАН Михайлов

  Откакто затвориха психиатриите, всичките им пациенти си направиха фейсбук профили и мяма отърване от тях. Някои са кротки и безобидни, но на други по-добре да не им излизаш на пътя.

 5. Ст. Стайков

  Не ги упреквайте, те скоро няма да смеят да споделят истината. Просто трябва да ги посрещнем според възможностите ни. Страха от наказание и отмъщение ще се преодолее след военния конфликт. Да ги подкрепим.

 6. Пенка Ватова

  Хей хора като сте толкова умни и всичко знаете, кажете защо тези хора на които завидяхте за скъпите коли и прическите и скъпите палта бягат през глава.Та нали те би трябвало да са доволни от живота си, къде са тръгнали да си развалят рахатлъка .Задействайте си мозъците и не вярвайте на тролове!

  • Тези със скъпите коли и палта са тръгнали на една малка разходка ,като мислят ,че САЩ скоро ще ги върне на бял кон и да грабят народа отново и с това си действие помагат на антируската пропаганда за да представят ужаса претърпели от Русия .

 7. В никаква заблуда,не е изпаднала.
  На теб бабо пенсийо, ти е лесно,защото нямаш представа какво правиха украинците с техните съграждани които говориха на Руски и в последствие от тормозите в Донбас и Крим, станаха украинци.
  Така сте вие реститутките!
  Хулите този и онзи,ама твоя баща е бил под турско робство и именно благодарение на Руснаците, вместо шалвари, баща ти е носил панталони.

 8. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *