Мариела Нордел
Мариела Нордел иска по-голяма власт и права за президента Румен Радев

Мариела Нордел: Радев трябва да има по-голяма власт, всичко останало са проститутки!

Мариела Нордел настоява за по-големи права на президента Румен Радев в държавата!

Журналистката, пиар и кулинар Мариела Нордел не издържа. Преди часове тя изригна гневна с настояване за тотална промяна в държавата. И предоставяне на много по-големи права на държавния глава в лицето на генерал Румен Радев.

Мариела Нордел
Мариела Нордел иска по-голяма власт и права за президента Румен Радев

„Този човек и неговото служебно правителство направиха много повече за страната ни от който и да било през последните 31 години. Това са хора можещи и хора работещи за националните интереси. Крайно време е те да поемат изцяло управлението.

Време е всички т.нар. партийки и партии да останат извън парламента. Защото това не са политици, това са проститутки! В буквалния смисъл на това понятие. Ролята им отдавна е изчерпана, те не защитават идеи, не работят, те прибират за себе си“, възмущава се Мариела Нордел.

Която дава пример още с древна Гърция, където са били избирани представители, а не фракции и партии. На гръцки самата дума „демос“, от която произлиза демокрацията, означава не партия, а народ.

„Хайде да видим коя е тази партия след 89-та година, която да се е водила от интереса на народа, а не от личния си такъв?! Да не се е измятала като фурнаджийска лопата и да е имала ясна политическа платформа. Има ли такава партия, май не!

Всички досега нагло и без никакви скрупули предаваха своите избиратели. Вероятно само ДПС е била праволинейна и твърда в своята полиника за икономическо влияние чрез етническия си електорат. Другите са магистрални труженички“, ядосва се Мариела Нордел.

Тя зове да гласуваме за истински личности като президента Румен Радев, които да носят своята персонална отговорност за решенията и действията си. А самият държавен глава да има не по-малки права от тази на Народното събрание.

„Едва тогава ще се оправим и ще видим светлина в тунела. Едва, когато изринем цялата тази кочина до основи“, категорична е Нордел. С чието мнение са съгласни на сто процента и повече огромна част от българските избиратели. Отдавна при това.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Виктор Орбан

Така се прави: Виктор Орбан връща евтините цени на основните продукти в Унгария!

Унгарците случиха на премиер с Виктор Орбан! Безспорно унгарците случиха на премиер в лицето на …

5 Мнения

 1. Ами ако Борисов или Учиндолеца Славун бъдат избрани за президенти и имат голяма власт??
  Какво ще кажете тогава??

  • Хайди пък Ти, Това ли ти се иска много???
   Май натам заавиваш ти ?Не виждашли че целият народ е с Румен Радев пък ти бе господинчо?

 2. Тос назначи един кабенет един крадец другиа с 19 имота третиа наплаща данаци вопще луда работа

  • Сия Данчева

   И ти умнико неграмотен, откъде знаеш това. Да не си им братовчед.

 3. Ние сме парламентарна република и такава трябва да си останем.Народа трябва да се събуди и да гласува за правилните хора.

 4. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *