Боян Чуков
Проф. Боян Чуков с анализ на войната и това, което да очакваме

Проф. Боян Чуков: Лавината тръгна! Западът се самоуби с действията към Русия!

Проф. Боян Чуков вещае разпад на Европейския съюз!

Проф. Боян Чуков е сред най-точните и безпристрастни анализатори у нас, в това число и за войната на Русия и Украйна. Той винаги говори с факти, а повечето от прогнозите му са се случвали с максимална точност.

Боян Чуков
Проф. Боян Чуков с анализ на войната и това, което да очакваме

Днес Боян Чуков заяви, че грешката за войната в Украйна е изцяло на Запада. Запада, който години наред подценяваше не само Владимир Путин, но и цяла Русия. За проф. Чуков тази е втората огромна грешка, а първата е влизането на НАТО до границите на Русия.

„Тепърва ще ставаме свидетели на тежката геополитическа битка в света. Западът вече разбира отлично, че по военен път няма никакъв шанс да реши въпроса с Русия, която този път не си затрая, а пое инициативата и показа силата си.

Санкциите, с които опита да отвърне Запада, са грешка и така той прекъсна възможността за нормална комуникация с Русия. Всичко това означава само едно – лавината тръгна и тепърва ще помита всичко по пътя си.

САЩ и ЕС наивно смятаха, че те ще наказват Русия, а тя, видиш ли, кротко и безропотно ще ги приема и ще си трае. Е да, но не! Сега тази игра вече загрубя и затова Еманюел Макрон и Шолц се усетиха и започнаха да дават на заден ход“, коментира проф. Боян Чуков.

Припомни, че Макрон съветва френските фирми да не бързат и да не напускат Русия. Вероятно съвсев скоро и европейските капитали ще офейкат в Америка.

„Започнете да се настройвате за това, че ЕС започва бавно и плавно да се разпада. Да, британците натискат Полша да се изрепчи остро на Путин и Русия, но си стоят на „сухо и закрито“ като само разпалват напрежението. Варшава обаче се дърпа.

Едва сега стартира геополитическият маратон, а тези, които вярват на глупостите, че Путин е луд, че Путин е хванат в капан, нека продължат да си вярват. Те не само, че не са в час, но явно са и от друго училище“, казва Боян Чуков.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Мажд Алгафари

Мажд Алгафари: Изроди от САЩ и ЕС, Украйна пусна Ковид по ваше нареждане! Русия ви спря!

Мажд Алгафари изригна крайно бесен и то публично! Повече от бесен изригна Мажд Алгафари днес, …

5 Мнения

 1. Георги Георг

  Тоя професор пред екрана говори едно, тук пише друго – има три обяснения според мене:
  – някой путинофил ползва името му;
  – шизофрения;
  – тотално е изтрещял.
  Кой нормален мозък ще твърди, че субект произвеждащ по- малко от 2% от световния продукт ще надвие субект произвеждащ 60% от сьщия продукт?!
  Тва даже и Копейкин не се решава да го каже.
  Един безплатен сьвет кьм писача на това безумие- прочети анализа на Владислав Иноземцев. Все пак човека е руснак и не е бил майор в ДС и сьветник в тройната коалиция

  • Благовест Илиев

   Уважаеми Георг има една поговорка „Дребното камъче гъта колата“ ! Казвам го по повод „че субект произвеждащ по- малко от 2% от световния продукт ще надвие субект произвеждащ 60% от сьщия продукт?!“ Наистина имаш „нормален “ мозъъък !? =) Според теб СТРУВА ли си за ДВА лева , да изхвърлиш ШЕСДСЕТ лева ? По натам ЗАЩО тия 60 % не затворят небето на Украйна за руските самолети ? Тактика приложена успешно при Сърбия , Ирак , Сирия и т.н. Така брутния доход но Сърбия е да кажем 50 млр.$ ОНИЯ 60% са към 51 трилиона $ в процент е 0,00001 % и има „затворено небе “ и въздушни атака ! Но интерсно какво е съотношението на 2% към 0,00001! И НЕМА как да има затворено небе над Украйна. Да разбирам ли драги Георг , ЧЕ американците ШЪ са спокойни акона БОРОДИНСКОТО ПОЛИ си направат военна база с/у МОСКВА ! Против войната съм НО да направиме справка за войните на САЩ и Русия1Царска и СССР) https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_Russia?fbclid=IwAR2rghuaouhqzBUgn_rJXYrjJogYDjG9oIPuqY502aKAg-dABalX76mzo4g войни на Русия

   https://glasove.com/na-fokus/pylen-spisyk-na-vojnite-i-intervenciite-osyshtestveni-ot-sasht – войни на САЩ
   Кибик Блаже ПП. Даплачеме за сълзите на всички ДЕЦА !

   • Шмайзер

    Баце, к’о ста’а? Посолья не ти плаща достатъчно за да научиш български, ли?

  • в много голяма грежкаси,опресни си информацията.в момента продукцията е 69% изток,срещу 31% запад

 2. Атила Тодоров

  ВИЖДАМ ЧЕ МНОГО УМНИ БЪЛГАРИ ИМА В БЪЛГАРИЯ КОИТО МОГАТ ДА ПРЕСМЯТАТ СЪС ТОЧНОСТ. ЗАЩО НЕ ПРЕСМЕТНЕТЕ УМНИЦИ КОЛКО ЗЛАТО ИЗНЕСЕ САЩ ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАЩО НЕ ПРЕСМЕТНЕТЕ КОЛКО НАРОД УМРЯ ЗАРАДИ ТАЗИ ПАНДЕМИЯ ИЗМИСЛЕНА ОТ САЩ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. И САМО РУСИЯ ПОГЛЕДНЕТЕ БЪЛГАРИЯ КАК НАРОДА ГЛАДУВА ПОГЛЕДНЕТЕ ПРОДАЖБАТА НА БЪЛГАРИЯ НА СОРОС ПОГЛЕДНЕТЕ АХМЕТ ДОГАН КАКВО КАЗА ЕДИН ТУРЧИН КОИТО УПРАВЛЯВА ВАС СВИНЕТЕ КАТО ПРОНАДЕ БЪЛГАРИЯ . ПЪРВАТА ИНФЛАЦИЯ КОГАТО Я НАПРАВИ АХМЕТЧО ИЗНЕСЕ ВСИЧКОТО ЗЪРНО В НЕОТРАЛНА ТЕРИТОРИЯ ЗА ЕНИН МЕСЕЦ И ГО ВЪРНА НА ДВОИНА ЦЕНА В БЪЛГАРИЯ И НАПРАВИ ДОЛАРА СКЪП И ПРЕЦАКА БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ. НО ТОВА БЕШЕ ИСКУСТВЕНО БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ Е НАИ ЦЕНАТА ВАЛУТА В СВЕТА ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ ЛЕЖИ ВЪРХУ ЗЛАТНИ НАХОДИЩА. А ВИЕ ДОЛАРЪТ, ДОЛАРЪТ Е НАЙ НИСКАТА ВАЛУТА В СВЕТА ТЯ ПРОСТО Е ЕДНА ХАРТИИКА ЗА ТОАЛЕТНА ЗА ДА БЪДЕ ДОЛАРЪТ ВИСОК ГО ПОДЪРЖАХА ДЪРЖАВИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛКИ ЗАЩОТО ТЪРГУВАХА СЪС ДОЛАРИ НО РУСИЯ ОТХВЪРЛИ ДОЛЪРЪТ И СКОРО МНОГО ДЪРЖАВИ ЩЕ ГО ОТХВЪРЛЯТ И САЩ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ НА ЩАТОВЕ ЗАЩОТО ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ГЛАДУВАТ И ЩЕ ПРОКЛИНЯТ БАИДАН ЗА УНИЩОЖЕНИЕТО НА САЩ. ЕТО ПОГЛЕДНЕТЕ БРЮКСЕЛ ТАМ ОТИВА ЦЯЛАТА ИКОНОМИКА НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ПРЕМИНАВАТ ХИЛЯДИ ТИРОВЕ ПАТУВАЩИ ЗА БРЮКСЕЛ А ЗА БЪЛГАРИЯ ОСТАВАТ РАВБИТИ МАГИСТРАЛИ И ПЪТИЩА. ЗАЩО НЕ ПРЕСМЕТНЕТЕ ТОВА А ВИЕ ПЛАЧЕТЕ НА ЧУЖДИ ГРОБОВЕ ЕДНИТЕ ПОНЪРЖАТ САЩ ДРУГИТЕ РУСИЯ А ПЪК БЪЛГАРИЯ НИКОИ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ОСВЕН АХМЕТ ДОГАН КОИТО Е КРЪСНИКЪТ НА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ, ДОРИ ПУБЛИЧНО АХМЕТ ДОГАН КАЗА АЗ СЪМ ЧОВЕКЪТ КОИТО РАЗДАВА ПОРЦИИТЕ ВСЕ ЕДНО ТОЙ КАЗВА КАВО ЩЕ СТАВА В БЪЛГАРИЯ. ПОГЛЕДНЕТЕ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ДАЛИ ИМА ВИСОКИ ЦЕНИ НА НЕЩО НЕ А В БЪЛФАРИЯ ВСИЧКО НЕ Е НА ДВОИНИ ЦЕНИ А НА ПЕТОРНИ И ОТКАДЕ ИДВА ОТ КРЪСНИКА НА ПЕЕВСКИ, КОСТОВ, СТОЯНОВ, БОРИСОВ И ОЩЕ МНОГО БИВШИ УПРАВЛЯВАЩИ КОИТО ЛИЧНО ОТИВАХА И ЦЕЛУВАХА РЪКАТА НА АХМЕТ ДОГАН А МОЖЕ И РЕЗАНИЯ ЕТО ТОВА СТЕ ВИЕ БЪЛГАРИТЕ РЕВЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И Я НАПРАВЕТЕ ДЪРЖАВА ЗА ЖИВЕЕНЕ НА УМНИ ХОРА КОИТО ДА ДВИЖАТ ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ. НЯКОИ ЩЕ КАЖЕ ЧЕ НЕ Е ВЯРНО Я МИ КАЖЕТЕ КОЯ ДЪРЖАВА ЩЕ ИЗБИРА ЧУЖ ПРЕЗИДЕНТ НЯМА ТАКАВА А В БЪЛГАРИЯ НА ИЗБОРИТЕ ТУРСКАТА ПАРТИЯ НА ДПС ИСКАХА ДА ПОСТАВЯТ ПРЕЗИДЕНТ ТУРЧИН АХМЕТ ДОГАН И КАКВО НИКОИ НЕ ПРЕЦЕНИ СЪС ТОЧНОСТ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ. КОГАТО ИИСУС БЕШЕ РАЗПНАТ ВСИЧКИ ПЛАЧЕХА НО КАКВО ИМ ОДГОВОРИ ТОЙ НЕПЛАЧЕТЕ ЗА МЕН А ЗА СЕБЕСИ, НО БЪЛГАРИНЪТ ВИНАГИ ГЛЕДА ДРУГИТЕ А СЕБЕ СИ НЕ. ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ РАЗБРАХ ЕДНО В БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО ФИЛОСОФИ И МНОГО РАЗБИРАТ ТОЛКОВА ХУБАВО ГОВОРЯТ ЧЕ ПРЕСПИВАТ НАРОДА А ВСЪЩНОСТ ДЕИСТВИЯ НИКАКВИ ЗАРАДИ ТОВА БЪЛГАРИЯ Е НАЙ БЕДНАТА НО БОГАТА НА СЛОВО И МНОГО ОТ ТОВА СЛОВО ЛЪЖЛИВО.

 3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.