bo
Проф. Боян Чуков с реални цифри и факти

Проф. Боян Чуков: Страшна е инфлацията във всички държави, които се обявиха против Русия!

Проф. Боян Чуков не пропусна и България!

Страшна и все по-нарастваща е инфлацията в почти всички държави в Западна Европа, заяви проф. Боян Чуков. Той се позова на официални данни и таблици, от които става ясно, че кризата е ударила онези страни, които са се обявили за върли противници на Русия и всичко руско.

Боян Чуков
Проф. Боян Чуков с реални цифри и факти

Сред тях и като държавата с най-лошо положение в момента на Балканите, е нашата мила България. Любопитно е, но за самата Украйна, на която изброените страни се късат да „помагат“ няма данни за инфлация. Упоменато е просто, че „информация на този етап няма“.

Прибалтийските републики, които са ревностни защитници и помагачи на страната на Володимир Зеленски, са сред най-пострадалите от инфлацията, чиито край не се вижда. Дори обратното, тя май тепърва започва, смята Боян Чуков.

И пояснява, че ЕС сам се е вкарал в този капан с абсурдните наказания и омраза към Русия, която ги кара да спрат да мислят. Буквално! За разлика от тях, други държави не само са добре и работят за просперитета си, но и много повече.

„Вземете Китай, който е платил два пъти повече на Русия за доставката на въглища, нефт и газ от миналата година. Става дума за периода от март до май, за който са дадени 19 милиарда долара на Русия.

За същото това време Индия е дала на Русия над 5 милиарда долара, което за нея пък е пет пъти повече от миналата година“, обясни с точни цифри проф. Боян Чуков.

Още по темата четете по-долу:


Боян Чуков: Превърнаха ни в „разходен материал“!

Потресен от политиката и решенията, които се взимат през последните седмици, а и месеци, е проф. Боян Чуков. Той не крие отвращението си от факта, че Кирил Петков грозно изгони не един, не двама, а цели 70 дипломати от Русия, заедно с техните семейства. Всички бяха извозени със самолет до Москва днес.

Според Боян Чуков това е началото на адска криза, каквато не сме виждали в страната ни не от години, а сигурно повече от век. И е убеден, че ни чака такава страшна енергийна мизерия и толкова чудовищен недоимък, че не можем да си ги представим.

„Последиците за държавата ни след това, което извърши този кабинет, ще бъдат неописуеми. И това не е никак преувеличено. Ще бъдем подобни на страните от Прибалтика, превръщат ни в прифронтова държава, казвам го съвсем отговорно.

Социалното напрежение ще расте, престои ни драматична и още по-силна икономическа криза, а недоимъкът ще стане ежедневие. Не искам да го кажа, но ще има глад, голям глад“, смята Боян Чуков.

И добави, че очеизвадната ни подкрепа и слугинаж към НАТО и ЕС ни правят най-антируската и най-агресивна зона в цялата Източна Европа. „Българите не са вече нищо повече от „разходен материал“ за предстоящата и все по-набираща скорост Трета световна война. Това е истината“, заяви проф. Боян Чуков.

Още по темата четете по-долу:


Боян Чуков: Битката в България е – Сорос срещу антиСорос!

Сорос срещу антиСорос – само тази е целта на битката и задаващият се вот на недоверие срещу Кирил Петков и кабинета му. Това заяви публично Боян Чуков, според когото всичко останало са просто лакърдии, предназначени за „полезните идиоти“.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Чуков си позволи и да се обърне към все още действащия премиер и директно да му заяви позицията си. „Не мисля, че един канадски гражданин, който защитаваше повече украинските бежанци, отколкото собствения си народ, може и има правото да говори от името на този народ.

Екзотично е някак си и е странно при все, че днес имаше един рекорд в Народното събрание. Рекорд по произнасяне на епитета към Кирил Петков „г-н Лъжа“. Само една друга персона до него е наричана „г-жа Лъжа“ повече от него и всички знаят коя е тя“, каза Боян Чуков, очевидно визирайки Лена Бориславова.

Чуков нарече „словесен о*анизъм“ всичко, изстреляно от хората на ПП днес и ги обвини в подмяна на понятията „реформа“ и „промяна“. „В момента трябва да избираме между лошото и най-лошото, това е огромният проблем на държавата ни.

А още по-лошо е, че БСП тотално изгуби лицето си пред своите избиратели. Исках само да узная кой е този депутат от БСП, който е манифестирал под знамената на бандеровците от Азов?!“, хвърли бомбата Чуков.

Още по темата четете по-долу:


Проф. Боян Чуков: Западът се самоуби с действията към Русия!

Проф. Боян Чуков е сред най-точните и безпристрастни анализатори у нас, в това число и за войната на Русия и Украйна. Той винаги говори с факти, а повечето от прогнозите му са се случвали с максимална точност.

Днес Боян Чуков заяви, че грешката за войната в Украйна е изцяло на Запада. Запада, който години наред подценяваше не само Владимир Путин, но и цяла Русия. За проф. Чуков тази е втората огромна грешка, а първата е влизането на НАТО до границите на Русия.

„Тепърва ще ставаме свидетели на тежката геополитическа битка в света. Западът вече разбира отлично, че по военен път няма никакъв шанс да реши въпроса с Русия, която този път не си затрая, а пое инициативата и показа силата си.

Санкциите, с които опита да отвърне Запада, са грешка и така той прекъсна възможността за нормална комуникация с Русия. Всичко това означава само едно – лавината тръгна и тепърва ще помита всичко по пътя си.

САЩ и ЕС наивно смятаха, че те ще наказват Русия, а тя, видиш ли, кротко и безропотно ще ги приема и ще си трае. Е да, но не! Сега тази игра вече загрубя и затова Еманюел Макрон и Шолц се усетиха и започнаха да дават на заден ход“, коментира проф. Боян Чуков.

Припомни, че Макрон съветва френските фирми да не бързат и да не напускат Русия. Вероятно съвсев скоро и европейските капитали ще офейкат в Америка.

„Започнете да се настройвате за това, че ЕС започва бавно и плавно да се разпада. Да, британците натискат Полша да се изрепчи остро на Путин и Русия, но си стоят на „сухо и закрито“ като само разпалват напрежението. Варшава обаче се дърпа.

Едва сега стартира геополитическият маратон, а тези, които вярват на глупостите, че Путин е луд, че Путин е хванат в капан, нека продължат да си вярват. Те не само, че не са в час, но явно са и от друго училище“, казва Боян Чуков.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

6 Мнения

 1. Георги Георг

  Тоя професор пред екрана говори едно, тук пише друго – има три обяснения според мене:
  – някой путинофил ползва името му;
  – шизофрения;
  – тотално е изтрещял.
  Кой нормален мозък ще твърди, че субект произвеждащ по- малко от 2% от световния продукт ще надвие субект произвеждащ 60% от сьщия продукт?!
  Тва даже и Копейкин не се решава да го каже.
  Един безплатен сьвет кьм писача на това безумие- прочети анализа на Владислав Иноземцев. Все пак човека е руснак и не е бил майор в ДС и сьветник в тройната коалиция

  • Благовест Илиев

   Уважаеми Георг има една поговорка „Дребното камъче гъта колата“ ! Казвам го по повод „че субект произвеждащ по- малко от 2% от световния продукт ще надвие субект произвеждащ 60% от сьщия продукт?!“ Наистина имаш „нормален “ мозъъък !? =) Според теб СТРУВА ли си за ДВА лева , да изхвърлиш ШЕСДСЕТ лева ? По натам ЗАЩО тия 60 % не затворят небето на Украйна за руските самолети ? Тактика приложена успешно при Сърбия , Ирак , Сирия и т.н. Така брутния доход но Сърбия е да кажем 50 млр.$ ОНИЯ 60% са към 51 трилиона $ в процент е 0,00001 % и има „затворено небе “ и въздушни атака ! Но интерсно какво е съотношението на 2% към 0,00001! И НЕМА как да има затворено небе над Украйна. Да разбирам ли драги Георг , ЧЕ американците ШЪ са спокойни акона БОРОДИНСКОТО ПОЛИ си направат военна база с/у МОСКВА ! Против войната съм НО да направиме справка за войните на САЩ и Русия1Царска и СССР) https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_Russia?fbclid=IwAR2rghuaouhqzBUgn_rJXYrjJogYDjG9oIPuqY502aKAg-dABalX76mzo4g войни на Русия

   https://glasove.com/na-fokus/pylen-spisyk-na-vojnite-i-intervenciite-osyshtestveni-ot-sasht – войни на САЩ
   Кибик Блаже ПП. Даплачеме за сълзите на всички ДЕЦА !

   • Шмайзер

    Баце, к’о ста’а? Посолья не ти плаща достатъчно за да научиш български, ли?

  • в много голяма грежкаси,опресни си информацията.в момента продукцията е 69% изток,срещу 31% запад

 2. Атила Тодоров

  ВИЖДАМ ЧЕ МНОГО УМНИ БЪЛГАРИ ИМА В БЪЛГАРИЯ КОИТО МОГАТ ДА ПРЕСМЯТАТ СЪС ТОЧНОСТ. ЗАЩО НЕ ПРЕСМЕТНЕТЕ УМНИЦИ КОЛКО ЗЛАТО ИЗНЕСЕ САЩ ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАЩО НЕ ПРЕСМЕТНЕТЕ КОЛКО НАРОД УМРЯ ЗАРАДИ ТАЗИ ПАНДЕМИЯ ИЗМИСЛЕНА ОТ САЩ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. И САМО РУСИЯ ПОГЛЕДНЕТЕ БЪЛГАРИЯ КАК НАРОДА ГЛАДУВА ПОГЛЕДНЕТЕ ПРОДАЖБАТА НА БЪЛГАРИЯ НА СОРОС ПОГЛЕДНЕТЕ АХМЕТ ДОГАН КАКВО КАЗА ЕДИН ТУРЧИН КОИТО УПРАВЛЯВА ВАС СВИНЕТЕ КАТО ПРОНАДЕ БЪЛГАРИЯ . ПЪРВАТА ИНФЛАЦИЯ КОГАТО Я НАПРАВИ АХМЕТЧО ИЗНЕСЕ ВСИЧКОТО ЗЪРНО В НЕОТРАЛНА ТЕРИТОРИЯ ЗА ЕНИН МЕСЕЦ И ГО ВЪРНА НА ДВОИНА ЦЕНА В БЪЛГАРИЯ И НАПРАВИ ДОЛАРА СКЪП И ПРЕЦАКА БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ. НО ТОВА БЕШЕ ИСКУСТВЕНО БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ Е НАИ ЦЕНАТА ВАЛУТА В СВЕТА ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ ЛЕЖИ ВЪРХУ ЗЛАТНИ НАХОДИЩА. А ВИЕ ДОЛАРЪТ, ДОЛАРЪТ Е НАЙ НИСКАТА ВАЛУТА В СВЕТА ТЯ ПРОСТО Е ЕДНА ХАРТИИКА ЗА ТОАЛЕТНА ЗА ДА БЪДЕ ДОЛАРЪТ ВИСОК ГО ПОДЪРЖАХА ДЪРЖАВИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛКИ ЗАЩОТО ТЪРГУВАХА СЪС ДОЛАРИ НО РУСИЯ ОТХВЪРЛИ ДОЛЪРЪТ И СКОРО МНОГО ДЪРЖАВИ ЩЕ ГО ОТХВЪРЛЯТ И САЩ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ НА ЩАТОВЕ ЗАЩОТО ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ГЛАДУВАТ И ЩЕ ПРОКЛИНЯТ БАИДАН ЗА УНИЩОЖЕНИЕТО НА САЩ. ЕТО ПОГЛЕДНЕТЕ БРЮКСЕЛ ТАМ ОТИВА ЦЯЛАТА ИКОНОМИКА НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ПРЕМИНАВАТ ХИЛЯДИ ТИРОВЕ ПАТУВАЩИ ЗА БРЮКСЕЛ А ЗА БЪЛГАРИЯ ОСТАВАТ РАВБИТИ МАГИСТРАЛИ И ПЪТИЩА. ЗАЩО НЕ ПРЕСМЕТНЕТЕ ТОВА А ВИЕ ПЛАЧЕТЕ НА ЧУЖДИ ГРОБОВЕ ЕДНИТЕ ПОНЪРЖАТ САЩ ДРУГИТЕ РУСИЯ А ПЪК БЪЛГАРИЯ НИКОИ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ОСВЕН АХМЕТ ДОГАН КОИТО Е КРЪСНИКЪТ НА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ, ДОРИ ПУБЛИЧНО АХМЕТ ДОГАН КАЗА АЗ СЪМ ЧОВЕКЪТ КОИТО РАЗДАВА ПОРЦИИТЕ ВСЕ ЕДНО ТОЙ КАЗВА КАВО ЩЕ СТАВА В БЪЛГАРИЯ. ПОГЛЕДНЕТЕ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ДАЛИ ИМА ВИСОКИ ЦЕНИ НА НЕЩО НЕ А В БЪЛФАРИЯ ВСИЧКО НЕ Е НА ДВОИНИ ЦЕНИ А НА ПЕТОРНИ И ОТКАДЕ ИДВА ОТ КРЪСНИКА НА ПЕЕВСКИ, КОСТОВ, СТОЯНОВ, БОРИСОВ И ОЩЕ МНОГО БИВШИ УПРАВЛЯВАЩИ КОИТО ЛИЧНО ОТИВАХА И ЦЕЛУВАХА РЪКАТА НА АХМЕТ ДОГАН А МОЖЕ И РЕЗАНИЯ ЕТО ТОВА СТЕ ВИЕ БЪЛГАРИТЕ РЕВЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И Я НАПРАВЕТЕ ДЪРЖАВА ЗА ЖИВЕЕНЕ НА УМНИ ХОРА КОИТО ДА ДВИЖАТ ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ. НЯКОИ ЩЕ КАЖЕ ЧЕ НЕ Е ВЯРНО Я МИ КАЖЕТЕ КОЯ ДЪРЖАВА ЩЕ ИЗБИРА ЧУЖ ПРЕЗИДЕНТ НЯМА ТАКАВА А В БЪЛГАРИЯ НА ИЗБОРИТЕ ТУРСКАТА ПАРТИЯ НА ДПС ИСКАХА ДА ПОСТАВЯТ ПРЕЗИДЕНТ ТУРЧИН АХМЕТ ДОГАН И КАКВО НИКОИ НЕ ПРЕЦЕНИ СЪС ТОЧНОСТ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ. КОГАТО ИИСУС БЕШЕ РАЗПНАТ ВСИЧКИ ПЛАЧЕХА НО КАКВО ИМ ОДГОВОРИ ТОЙ НЕПЛАЧЕТЕ ЗА МЕН А ЗА СЕБЕСИ, НО БЪЛГАРИНЪТ ВИНАГИ ГЛЕДА ДРУГИТЕ А СЕБЕ СИ НЕ. ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ РАЗБРАХ ЕДНО В БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО ФИЛОСОФИ И МНОГО РАЗБИРАТ ТОЛКОВА ХУБАВО ГОВОРЯТ ЧЕ ПРЕСПИВАТ НАРОДА А ВСЪЩНОСТ ДЕИСТВИЯ НИКАКВИ ЗАРАДИ ТОВА БЪЛГАРИЯ Е НАЙ БЕДНАТА НО БОГАТА НА СЛОВО И МНОГО ОТ ТОВА СЛОВО ЛЪЖЛИВО.

 3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *