Марина Овсянникова
Марина Овсянникова - мъченица или хитра лисица?!

Балонът Марина Овсянникова се спука: Тези факти свалиха ореола на Великомъченицата!

Марина Овсянникова се стреми към политическо убежище в Европа или Щатите!

Журналиската Марина Овсянникова се прочу по цял свят и се превърна едва ли не във Великомъченица, заради плаката, който навири в ефир, по време на излъчването на руските новини. Хора започнаха да я жалят, да плачат, че горката ще бъде едва ли не изгорена на клада или хвърлена в затвор за 15 лета.

Марина Овсянникова
Марина Овсянникова – мъченица или хитра лисица?!

Сътвориха се стихове, оди, похвални слова за смелостта и доблестта на Марина Овсянникова, която, видиш ли, душа и живот давала, в името на свободата украинска и свалянето на режима путинов…

Да. Тя наистина душа дава, но както стана ясно с неопровержими факти – душа дава за политическо убежище в Щатите или Европа, плюс редица преференции за „смелостта“ й – за да продължи да води охолния си и тежкарски живот.

Ако не вярвате, първото доказателство е наказанието, което вече бе отсъдено на Марина Овсянникова. И то е не 15 години затвор, не 50 тояги на голо, а… 237 евро. Да повтаряме – 237 евро, които тя не харесва и за кафето си в Париж.

А фактите за нея са следните – тази жена от дълги години прави единствено това – пропаганда на руската власт. Нормално. Това правят официалните медии по целия свят, всяка за своята си страна и власт.

Марина работи също така за една от основните пропагандни машини на тази руска власт, а именно „Первый канал“. А съпругът й печели добри пари в другата най-жестоко пропагандна медия „Russia Today“.

Поглед в мрежите и профилите й е достатъчен, за да се види какъв живот е водила и води, благодарение на тази пропаганда и хваленето на „режима на Владимир Путин“. Та същата тази „жестокост“ на този режим й е осигурил стотици почивки по екзотични места, маркови дрехи, скъпи бижута, уникален дом и още, и още…

Истината винаги е простичка и логична – не, Маринчето едва ли се е осъзнала в последния момент, нито пък е работила през целия си живот с омерзение (като алкохоликът, дето пиел, ама пиел с отвращение)… Тя просто явно осъзна накъде духа вятърът и че с досегашната пропаганда е свършено.

И няма ги вече палтата, почивките, колите, лъскавият живот, мечтаната къща на езерото Комо… На болшинството пропагандисти дори ще им бъде забранено да пътуват до Европа, та какво й остава на Маринчето, освен да измисли нещо „революционно“, да се обърне срещу Путин и да започне да вади добри пари. Пак от пропаганда – само че сега с обратен знак. Ай, честито на вярващите в чистотата и невинността й!

За Виктория Стоянова

Прочети още

Петър Волгин за Кирил Петков и Румен Радев

Петър Волгин сечé: На нефелния психопат без едно смислено изречение, Радев му е виновен!

Петър Волгин буквално „отряза главата“ на Кирил Петков! Петър Волгин взриви мрежата след обвиненията на …

Едно мнение

  1. иванчо

    обикновена върти-опашка;
    парад на продажническото, долно лицемерие;
    нищо ново …

  2. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *