Христо Гърбов
Христо Гърбов с отвращение към политическата клика

Христо Гърбов: Политиците ни искат едно – да ни направят възможно най-тъпи и прости! Гади ми се!

Христо Гърбов не крие отвращението си от поредните избори!

Огромно отвращение и омерзение от всичките ни политици (с изключение донякъде на Румен Радев), както и от поредните парламентарни избори, изрази Христо Гърбов. Актьорът, който маже да разсмее и дърво, не крие отношението си към политическата клика у нас, при това от години насам. И признава, че вече наистина не знае за кого да гласува.

Христо Гърбов
Христо Гърбов с отвращение към политическата клика

„Наше право и задължение е да дадем вота си, но кажете ми за кого да го направя?! Разбира се, въпросът е риторичен, но ме боли, защото осъзнавам, че на когото и да гласуваш доверие, ще те предаде и продаде още щом си намърда Д-то на депутатския стол.

Най-лошото не е, че имаме крадливи управници, най-лошото е, че от години нашите политици се стремят да опростачват народа. Тяхната мисия е да ни превръщат в тъпи и прости същества, на които могат лесно да дърпат юздите и да ги залъгват, както си поискат.

Погледнете и сами вижте каква съсипия е на образованието, на културата. Та ние реално оставаме без интелигенция, а това е престъпление към цялата държава. Ако нещо може да затрие България, то това ще е именно липсата на будни, умни, можещи и честни хора“, убеден е Христо Гърбов.

И добавя, че е актьор от толкова много години, но сваля шапка на онези в парламента. Защото техният актьорски талант бил в пъти по-голям от неговия и този на колегите му. „Виртуози са! Царе на спектакъла, само това мога да кажа. Признавам им го“, саркастично се усмихва Христо Гърбов.

Въпреки това той споделя, че се надява повече българи и особено млади хора, да намерят защо и за какво да гласуват. Но най-вече се надява да дойде скоро ден, в който тези млади и наистина свестни млади хора да успеят да си пробият път и да изместят преялите търбуси от парламента, начело с Бойко Борисов.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *