Симеон Сакскобургготски
Симеон Сакскобургготски е твърдо против заповедта за арест на Путин

Симеон Сакскобургготски: Бисмарк е казал „Не дразнете руската мечка“! Арестът на Путин е безумие!

Симеон Сакскобургготски смята, че заповедта за арест на Путин е безумна и безсмислена!

Симеон Сакскобургготски е твърдо против решението на съда в Хага, който издаде заповед за ареста на Владимир Путин. Според царя това е безпрецедентно и страшно глупаво. Постъпка, граничеща с безумие, която може да доведе до сериозни последици, както за ЕС, така и за целия свят.

Симеон Сакскобургготски
Симеон Сакскобургготски е твърдо против заповедта за арест на Путин

„Още Бисмарк е казал: „Недейте да дразните руската мечка, защото ако се събуди, светът ще ви се стори тесен“. А Европа не спира да прави това от много време, според мен това е груба грешка. Не се мисли рационално вече, даже изобщо не се мисли. Взимат се решения, едно след друго и тези решения, пак едно след друго, са ненужни и вредни за Европа.

Мир не се търси по този начин, това не е желание за мир, а за война. Отстрани изглежда така, сякаш ЕС обявява война на Путин и на Русия, сякаш иска да ги унищожи. Нито ще унищожи Путин, а още по-малко Русия. Недай си Боже Руската федерация да реши, че достатъчно е търпяла и да реагира. Тогава не ми се мисли какво ще стане“, коментира Симеон Сакскобургготски.

Той посочи и фактите, че самият Владимир Путин спокойно е посетил вчера Мариупол, летял е с хеликоптер, а после сам е шофирал по пътищата и е говорил с хората от народа. Той е бил придружаван от политици на висши длъжности в Русия и разбира се, никой не му е казал и „копче“.

„Заповедта за този негов арест ще попречи на Путин да пътува и да се среща с политически представители в европейските държави, което още повече възпрепятства преговорите за мира с Украйна.

И не на последно място, не бива да се слушат непрестанните искания на Володимир Зеленски за оръжия, оръжия и пак оръжия. Не ми се иска да го казвам, но Европа започна да прилича на неадекватен човек, който откровено не знае какво прави“, смята Симеон Сакскобургготски.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Изборът на чай за отслабване може да бъде трудна задача с множеството налични опции.

Как да бъдем сигурни в качеството на избрания чай за отслабване

Изборът на чай за отслабване може да бъде трудна задача с множеството налични опции. Гарантирането, …

2 Мнения

  1. Rumen Ivanov

    Tzqla Bulgariq stoi zad Putin i Russiq .ako trqbva shte i dem v Haga i shte gokajem.slava Russiq.

  2. Шибани мръсници!!!

  3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *