Милица Гладнишка
Милица Гладнишка ги разби всичките!

Милица Гладнишка скочи: Какво свършихте бе, партиите?! Нещо направихте ли, или лапате само?!

Милица Гладнишка е убедена, че така повече не може!

Хората не са овце, които да подкараш с гегата. Това заяви след изборите Милица Гладнишка, която отдавна надига глас срещу безумията в родната политика и масовата корумпираност на управниците ни. Ето и сега тя не спести отношението си и директно попита партиите, ама всичките, какво са свършили, че да имат правото да обвиняват народа дали е гласувал, или не и за кого.

Милица Гладнишка
Милица Гладнишка ги разби всичките!

„Какво свършихте бе, партиите?! Направихте ли нещо, нещичко… поработихте ли, ама така, че реално да разберем, да видим ефекта от работата ви?! Или просто размятате едни пари и лапате ли, лапате?! Знаете ли колко взеха от държавата и народа тези непрестанни избори – всичките дотук са глътнали половин милиард лева – МИЛИАРД!!! Знаете ли колко неща можеха да се свършат с реална полза за хората с тези пари?!

А като гледаме, явно ще има и още, защото пак едва ли ще се разберете. Ама хората не гласували… Ама, за да гласуват, за да гласувам аз, трябва да ме убедиш, че нещо работиш и то е в мой плюс. Ние не сме овце, които да подкараш с гегата – ррррр, айде на паша!… А и старият ви лозунг, че трябва да се гласува за едните, за да не дойдат другите, вече отдавна не работи, осъзнайте го“, скочи им съвсем сериозно Милица Гладнишка.

Актрисата негодува и срещу липсата на каквато и да било връзка между политиците и народа като, разбира се, изключва лицемерието около предизборните кампании, в които няколко седмици се раздават топли чайчета, бонбонки, химикалки и тениски с образите на „бъдещите месии“.

„Платените ви вотове, все по-голямата корупция и гиганстките организации на неграмотните и тъпи гласуващи трябва да бъдат отсечени от раз и то незабавно! И спрете да говорите глупости и лъжи, излезте от хора на „само обещаващите“. Защото, пак казвам, ние не сме нито овце, нито футболни запалянковци, които може да прилъжете с тъпи призиви и лозунги“, категорична е Милица Гладнишка.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Петър Волгин за Кирил Петков и Румен Радев

Петър Волгин сечé: На нефелния психопат без едно смислено изречение, Радев му е виновен!

Петър Волгин буквално „отряза главата“ на Кирил Петков! Петър Волгин взриви мрежата след обвиненията на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *