Елена Петрова се ядоса, както никога

Хубавата Елена Петрова не издържа: Махай се от очите ни, сган крадлива!

Елена Петрова никога не е била толкова рязка, но чашата й преля!

Хубавата и талантлива Елена Петрова винаги е била премерена и деликатна в изказа и начина си на изразяване. Актрисата с право е определяна като истинска дама, но и дамите имат своето ниво на търпение. А чашата на елениното търпение, по отношение на случващото се в държавата ни, вече преля.

Елена Петрова се ядоса, както никога

Къдрокосата чаровница изригна, както никога досега и попиля новите народни представители, които още от първия ден на 49-то Народно събрание показаха, че и него няма да го бъде. А на есен българинът ще трябва да ходи на поредните избори, за които ще бъдат пръснати още няколко десетки милиони левове.

„Само за уточнение трябва да кажем, че изборите дотук, чиято бройка вече изгубих, са ни отнели половин милиард лева – милиард! Хайде да се замислим какво можеше да се направи с тези пари, на колко българи да се помогне, колко деца да се излекуват, ако не бяха хвърлени ей така – за поредните ламтежи на алчните ни политици.

Нуждаем се от спешен и дълъг пост от политици, те са вредни за здравето ни. Иде ми отдавна да извикам – махай се от очите ни, сган проклета! Защото това са егоцентрични, алчни твари (да ме извиняват добрите хора за израза, но не се търпи повече), които са готови и майчиното си мляко да продадат за пари.

Омръзна ми и ми се гади като гледам как всеки път, след всеки пореден вот, влизат в парламента с огромните си раници, натъпкани с его, в които драпат да присвоят колкото се може повече. Това е един напълно омагьосан кръг, от който няма да излезем, докато не се смени и последният човек, пребиваващ в сградата, наречена парламент“, категорична е Елена Петрова.

Много са българите в мрежата, които застават плътно зад тезата й и се кълнат, че ако отново нямаме кабинет, при това добре работещ, ще изметат като боклук всички в НС.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Тялото започва да губи мускулна маса, силата на мускулните влакна намалява, костите стават по-крехки.

Проблеми със ставите, костите и мускулите с напредване на възрастта

С напредването на годините в човешкото тяло настъпват различни промени на обмяната на веществата и …

2 Мнения

  1. Румяна Димова Бърлсън

    Това наистина ме потресе! Някакъв, паднал от не знам къде в Родината ни, има наглостта да каже: аз с този няма да се коалирам. Моля? Кой си ти, бе? Ти забрави ли за какво си избран там? Забрави ли, че те избраха за да РАБОТИШ! Кога ще разберете, че сти избрани за определена работа, а не за да се лигавите! Ако сега не направите РАБОТЕЩО правителство, призовавам хората да не гласуват повече! НЕ ГЛАСУВАЙТЕ, БЪЛГАРИ! Не разрешавайте повече да се гаврят с народа и да харчат народни пари!

    • Екатерина Генчева

      Така е !Подобни позиции възмущават вече повечето българи. Нямат необходимия брой депутати, но непрекъснато претенции за самостоятелно правителство. Защо? За да подчинят управлението на България изцяло само на своите, но и на чужди интереси, които нямат нищо общо с нашите национални проблеми и въжделения.

  2. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *