Демир бозан за шум в ушите

Можете да поръчате Демир бозан като дадете мобилен телефон за връзка и офис на Еконт или адрес, на който да получите пратката.

Цената е 43 лева за една кутия или 80 лева за 2 кутии, тоест при поръчка на 2 спестявате 6 лева. Доставката е за сметка на изпращача. Отзиви има по-долу.

  Също така Демир бозан може да се купи и на място от избрани аптеки в страната. Поръчка можете да направите и на телефон 0896 85 97 67, като кажете, че се обаждате във връзка с написаното в Лекар.БГ.

  Истории на други справили се с шума в ушите

  С Демир бозан настъпи тишина

  Огнян Атанасов, Излекувах се от шум в ушите 01 Демир бозан 03
  Огнян Атанасов

  Последните пет години имах шум в ушите. Не беше нещо побъркващо, но присъстваше – тихо, постоянно, като жужене.

  До 32 г. вече бях прекарал месеци пред УНГ-кабинетите. Накрая ме сложиха в звукоизолирана кабина, със слушалки и ми пуснаха различни честоти. Всичките ги чувах без една. Оказа се, че тази една честота се заглушава от моя собствен шум в ушите.

  И какво? Нищо! Не можело да се лекува. След като лекарите вдигнаха ръце от мен, бях свободен да се оправям, както намеря. И аз намерих – билкар, който ме насочи към Демир бозан. Четири месеца го пих, преди шумът да изчезне завинаги. Но си струваше. Най-после тишина! Най-после!

  Огнян Атанасов, Силистра

  Шумът си отиде с билки за 23 дни

  Невена Кирова, Излекувах се от шум в ушите 01, Демир бозан 02
  Невена Кирова

  Изненадващо ми се появи звънтене в лявото ухо. Отначало съвсем рядко, после – по 1-2-3 пъти всеки ден. Изведнъж ухото заглъхва за секунди и в тишината идва остро свистене или звън. Трая 10 секунди и край. Случва се навсякъде, къде да е, кога да е.

  Купих си Демир бозан по препоръка на приятел, който го е пил за общо укрепване. Твърдеше, че оправя доста проблеми, дори да не ги знаеш какви са. Не възложих надежди, струваше ми се несериозно да се твърди, че нещо може да помогне ей така, без диагноза. Не съм знаела, че билките са така – действа на всякакви нива.

  Звънтенето изчезна след 23 дни. Пих до края на опаковката, след което спрях. Ослушвах се дали ще се върне проблемът. Засега не.

  Невена Кирова, Поморие

  Лекувах нерви, оправих шума

  Васил Минков, Излекувах се от шум в ушите 03, Демир бозан 01
  Васил Минков

  Чувах шум само нощем, когато съзнанието ми беше свободно. Изследвах си слуха – идеален. Проблемът не беше в ушите, а или в мозъчните артерии, или в шийните. Почнах лекарства за кръвообращението.

  Тази история ме психира. Почнаха ме паник атаки, развих фобия. Представях си как в един миг ще ми се пукне някоя вена в мозъка и ще вегетирам в леглото до живот.

  Започнах да пия Демир бозан заради паник атаките. Билките в него ги дават като силно успокояващи и лекуващи страхова невроза. Но резултатът се оказа неочакван. Шумът почна да избледнява и много скоро напълно спря!

  Оказа се, че проблемът бил в кръвното, а Демир бозан го регулира перфектно. Продължавам да пия билковия чай, за да излекувам напълно и страховете си.

  Васил Минков, Търговище

  Можете да направите поръчка ТУК:

   Демир бозан наистина лекува панически и нервни разстройства. За това разказва Иван Пенчев във видеото: