Владимир Путин
Владимир Путин показа на целия ЕС кой командва парада

Владимир Путин показа на ЕС кой е силният: Свали цената на газа от раз!

Владимир Путин свали цената на газа в момент, в който тя е шокиращо висока навсякъде!

Владимир Путин е Владимир Путин и втори като него няма. Руският президент успя да покаже на целия ЕС кой командва парада като се наложи и остави Брюксел с отворена уста. След като само в рамките на ден взе решението да свали цената на газа – и то осезаемо.

Владимир Путин
Владимир Путин показа на целия ЕС кой командва парада

Путин съобщи новината навръх рождения си ден като това е уникален подарък, който той направи на целия свят, включително и на Европа. Той накара ЕС да се замисли върху така наречената си власт и сила, предлагайки далеч по-ниски цени на газа и нефта.

Идеята на Путин, както самият той обясни, е да помогне за стабилизирането и излизането от тази тежка кризисна ситуация. И поясни, че Русия е в състояние да изнесе наистина рекордни обеми от горивото за континента още тази година, цитира Вlооmbеrg.

Ако до вчера цeнaтa възлизаше на 2000 дoлapa зa 1000 ĸyбични мeтpa, което е повече от 10 пъти над средното за миналата година, то след изявата на Путин, цената спадна на по-малко от 1250 дoлapa.

Путин заяви, че е добре скоростно да се cepтифициpa гaзoпpoвoдa „Ceвepeн пoтoĸ 2“, така че да не зависи от политизираното и протяжно издаване на разрешителни, пише rns.bg.

„Страната ни винaги e билa нaдeждeн и добър дocтaвчиĸ нa гaз зa цeлия cвят и винаги сме изпълнявали стриктно задълженията си“, уточни Владимир Путин.

Още по темата четете по-долу:


Путин: САЩ водят Европа към война на нейна територия!

Атаките и с години насажданата омраза към Русия трябва да спре, защото води света към трета световна война. В това е категоричен руският президент Владимир Путин, който вижда причината за тази ситуация единствено в управлението на САЩ.

„Не може всички нормални отношения с нас, на всяко едно ниво, да бъдат сравнявани с антиамерикански дейности. Това е една истерична и токсична кампания, която идва отвъд океана и залива Европа.

Лошото е, че води до война, която ако избухне, ще избухне именно на територията на Стария континент. И ще доведе до пълната разруха на европейския свят – нещо, което ние не бихме искали за нищо на света.

Това, към което винаги сме се стремили, е приятелска атмосфера и сътрудничество с останалия свят. Но и не бихме позволили вмешателство в националната ни сигурност и интереси“, твърд е Владимир Путин.

Руският президент е убеден, че атаките на западните пропагандисти играят ролята на димна завеса, която да скрие реалните опасности, застрашаващи европейския свят. Като основната от тях е именно опасността от ядрена война.

Още по темата четете по-долу:


Путин: Безумие е да пускаш в страната си престъпници!

„Няма да допусна сигурността на държавата и гражданите да бъде застрашена по никакъв начин“, това заяви Владимир Путин. Руският президент категорично отказа да приюти евакуирани бежанци от Афганистан.

Тези дни стана ясна молбата бежанците да бъдат насочени в Русия или близки до нея държави, докато се обработят визите им към Европа и Америка. Путин обаче твърдо застана против това. Според него, рискът е огромен.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

„Много от тези хора са бунтовници и престъпници, които се крият зад маската на бежанци. Безумие е да им отвориш границите си, вратите на дома си, за да може после те да злоупотребят с доверието ти и да се случи непоправимото“, казва руският държавен глава.

Владимир Путин допълва, че щом Западът отказва категорично да приеме тези хора без визи, то защо си мислят, че Русия ще го направи. Това е дори унизително за нас, ядосва се президентът, пише investor.bg.

Отделно от темата, Путин заяви, че заради покачването на някои цени в Русия, ще повиши доходите на част от населението. Разбира се, първи в това ще са пенсионерите, всеки от които ще получи сумата от 10 000 рубли.

Още по темата четете по-долу:


Путин към мюсюлманите: В Русия ще живеете като руснаци!

Русия не е Америка, Франция, Англия, Холандия. Тя няма да бъде завладяна от мюсюлманите, както се случи с тези държави – това заяви Владимир Путин в своя скорошна реч.

Руският президент се изказа по повод на нарастващото напрежение и проблеми с малцинствата в държавата. Но е категоричен, че тези хора избор нямат – или ще спазват законите и правилата на Русия, или пътят им навън е отворен.

„В Русия се живее като руснаците, друг начин няма. И не ме интересува дали някой ще ме обвини в дискриминация, незачитане на права или каквото иска още. Изключения няма да правим за никого.

Щом искаш да живееш, да работиш, да получаваш заплата и да се храниш тук, в Русия, значи задължително ще говориш руски език и ще спазваш руските закони.

Който иска да живее според шериатското право и да следва мюсюлманските закони, никой не го задържа насила тук. Тези хора имат пълната свобода и право да напуснат пределите на държавата ни във всеки един момент“, твърд е Владимир Путин.

И добави, че не Русия има нужда от мюсюлманските малцинства, а самите те имат нужда от нея. Затова да не разчитат на специално отношение, компромиси и „галене по главата“ – без значение на кого няма да се понрави това.

„Много държави в Европа позволиха на малцинствата си твърде много и видяхме отлично какво се получи от това. Русия няма да направи тази грешка. Ние браним културата, историята и националните си интереси“, заяви президентът Путин, цитира skandalni.eu.

Още по темата четете по-долу:


Путин ги закла: Не се сърдете на огледалото, ако сте грозни!

„Не огледалото ви е виновно, ако се виждате грозни“, иронично и право в целта подхвърли в свое интервю руският президент Владимир Путин. Думите му са насочени към политиката на САЩ и държавният глава Джо Байдън.

Путин заяви, че отношенията между Русия и Америка не са били толкова лоши от десетилетия насам, но вината за това не е в „неговото поле“. Според Путин, Щатите са тези, които насаждат агресия и зло в света, а след това го приписват на руснаците.

„Обвинявани сме в какво ли не, изкарвани сме чудовища. А истината се вижда от всички. И тя е, че Америка се намеси агресивно във всяка точка на света.

То не бяха Сирия, Либия, Афганистан. Толкова разпалени войни с многобройни жертви. И защо – всичко беше само заради едно единствено нещо – интересите на американската политика“, каза Путин, цитира istinata.net.

И допълни, че всичко, в което САЩ обвинява Русия, де факто го правят самите те, при това най-безцеремонно и безсрамно. Ами ако ние изпратим войски на вашите граници, защото спокойно можем да го направим, тогава какво ще стане, пита руският президент.

Владимир Путин е категоричен, че ей така, от кумова срама, Америка би следвало поне веднъж да предостави на света доказателство за твърденията си срещу Русия. Такова обаче няма, вероятно няма и да има.

Колкото до президента Джо Байдън и предшественика му Доналд Тръмп, Путин не скри уважението си към втория. По думите му, той е умен, талантлив и колоритна личност, с която се работи добре.

„Ние не искаме вражда, но няма да допуснем и заплаха за националните си интереси. А какво ще се случи отсега нататък и дали мирът ще бъде запазен, зависи изцяло от решенията на САЩ“, твърди Владимир Путин.

Още по темата четете по-долу:


Путин: Европа и Русия трябва да се обединят срещу САЩ!

Да се даде дружен отпор на САЩ, преди да предизвикат най-лошото в света – трета световна война. Това заяви в своя статия Владимир Путин. Статията е публикувана заради началото на Великата отечествена война, отбелязва ТАСС.

В нея Путин ясно съобщава за пагубното влияние на Америка върху света и припомня, че именно Щатите са тези, които през 2014-та година са организирали въолъжения преврат в Украйна и излизането на Крим от състава й. Всичко това, както и настоящите военни действия, са единствено по вина на политиката на САЩ.

Владимир Путин посочва още, че много държави в Европа не са имали избор и са били поставени пред ултиматум. Те е трябвало да избират на чия страна да застанат.

„Аз не ги обвинявам. В момент, в който им се казва – или сте против Русия, или сте против нас, нямат голяма алтернатива. А знаем как Америка умее да си отмъщава и какви злини е предизвиквала през годините в световен мащаб“, казва Путин.

По думите му все по-големи стават рисковете от нова световна война, а напрежението вече ескалира. При това системата на европейската сигурност е тотално и безвъзвратно деградирала, пише glasove.com.

„Русия никога не е искала конфликти. Дори във войната с Германия не сме целяли да си отмъстим на германците, а сме се вдигнали на война за свободата, като освободители.

Днес също Русия иска мир, приятелство и добро сътрудничество с Европа. И само това би успяло да спре най-големия световен терорист в лицето на САЩ. Няма място, където политиката на Америка не е пуснала пипалата си, няма военни действия, които да не са провокирани от Щатите.

Време е това да спре. Да сложим край на едно дългогодишно господство на света, в който живеем. Всички ние сме свободни хора, независими държави, имащи правото на глас и национална идентичност.

И трябва да се изправим заедно и твърдо срещу тези, които се опитват да ни ги отнемат“, убеден е Владимир Путин.

Още по темата четете по-долу:


Путин: Политиците направиха България зависима!

България е на предела си, в нея вече няма място за старите муцуни от политическата сцена, та дори и за ден. Това смята категорично руският президент Владимир Путин.

В един от разговорите си с бесарабски българи наскоро, той за пореден път заяви симпатиите си и приятелските си чувства към българския народ, които датират от векове. Но и не скри ироничната си усмивка, относно политиците и групировките, управляващи страната ни десетилетия наред.

„Много време отнема, но идва един момент, в който всичко става ясно. Истината е грозна, но трябва да бъде приета. И да се помни, за да не се повтаря отново. Това зависи изцяло от избирателите и от тези, които ще дойдат на власт след поредните парламентарни избори.

Това, разбира се, не се отнася само за България, то е всеобщо правило. Но протестите, недоволството на милиони българи, както и докладите и санкциите от Европа и САЩ са ясен признак, че „рибата у вас отдавна се е вмирисала“.

Властта в България през последните години я направи силно зависима отвън и на практика й отне свободата. Нужни са хора на място, истински лидери, за да си върне тя суверенитета, честта и достойнството. И да осигури добър живот на хората си“, убеден е Владимир Путин.

Той се въздържа от посочването на конкретни имена или партии у нас, но заявява категорично, че подкрепя всяко бъдещо управление на България, което е готово на коректни партньорски отношения с Русия.

„Не мисля, че имаме бъдеще с хора, които ще продължат стриктно и фанатично да следват всяка една заповед на Щатите и президента им Джо Байдън. Човек, който още през 2014-та година беше уличен в търговия с влияние и корупция в Украйна“, язвителен е Путин.

Владимир Путин застава зад управлението на Радев в България!

Руският президент Владимир Путин застана изцяло в подкрепа на държавния глава Румен Радев и решенията му за управлението на страната. Нещо повече – говори се, че Русия би подкрепила и евентуалните стъпки за превръщането на България в президентска държава.

Знаем, че в момента Путин е изправен на нож с голяма част от западния свят и особено със САЩ. Напрежението расте, а само преди ден руският президент заяви, че страната му ще ръфа живо месо от всеки, който се осмели да й посегне.

Владимир Путин упорито търси съмишленици и приятели на Русия, които да застанат на нейна страна в спора с НАТО и ЕС. Един от тях той намери категорично в лицето на унгарския премиер Виктор Орбан, а другият, с чиято разумна политика си пасват изцяло, е президентът Румен Радев.

„Путин има огромни планове за Радев, защото той е един от начините за връщане на руското сътрудничество и влияние в България. За разлика от Борисов и ГЕРБ, чиято политика беше тотално „наведена“ пред ЕС и САЩ, то Радев е разумен и мъдър в решенията си.

И се ръководи от реалните ползи на България от отношенията й с чуждите държави, а не да стои и да раболепничи, само и само да усвои едни милиарди“, коментира в ефир преди време първият беларуски президент Станислав Шушкевич, пише e-novini.com.

„Румен Радев също разчита на приятелството на Русия, иначе не би бил толкова смел и решителен да крещи „Мафия“ за управляващите. Той обаче има подкрепата на Путин и това е достатъчно“, казва Шушкевич.

Самият Владимир Путин в скорошна среща с бесарабските българи коментира, че ако кражбите и корупцията в България спрат, то в държавния бюджет ще влязат още едни 6-7 милиарда евро.

Още по темата четете по-долу:


Русия ще направи България силна и защитена, ако излезе от НАТО!

Ако излезете от НАТО не бива да се тревожите за нищо. Ще получите цялата подкрепа, закрила и стабилни икономически отношения с Русия. Аз гарантирам това, заяви Владимир Путин пред българи в Бесарабската област преди дни.

Държавният глава сподели, че България и българите винаги са били близо до сърцето на руския народ и той самият с готовност би ги закрилял. Едно от доказателствата за това е документът на руското военно министерство за военно подпомагане на държавите, които сътрудничат на Русия.

Пример за това е съседката ни Сърбия, която вече получи няколко танка Т-72 и изтребител Миг-29 с благословията на Путин.

„Знаем, че малките страни са принудени да влязат в НАТО само, защото имат нужда от защита. Те се уповават на празни обещания и така отслабват армиите си. Това е грешно, това ги прави зависими.

Затова и Русия е готова да подари 700 танка и 50 самолета на всяка една държава, която иска да напусне НАТО. Така тя може да се чувства сигурна и да бъде независима от много чужди интереси“, казва Владимир Путин.

Пред българите в Бесарабия президентът коментира още положението на родината ни през неговия поглед. Той определи страната ни като богата страна, с много възможности пред себе си, но разграбвана и смазвана години наред от алчни правителства.

„Вземете например факта, че близо 600 000 руснаци притежават имоти на българското Черноморие. Българските власти обаче се опитват да ги прогонят, заради абсурдните твърдения, че били заплаха.

Смешно е жалко е това. Тази е и причината Крим, чиито летен сезон е едва месец и половина, да изкарва тройно повече пари от България, където летният сезон е три месеца.

Лошо е положението на България и със субсидиите от ЕС, с концесиите и всичко, което десетилетия е хранило единствено политическите и олигархични кръгове“, смята Владимир Путин, пише novini.0.bg.

Още по темата четете по-долу:


Владимир Путин: Русия застава зад президента Румен Радев!

Руският президент Владимир Путин категорично застава зад българския държавен глава Румен Радев в мисията за създаването на една нова България. България без корупционното управление и съсипия на Бойко Борисов и ГЕРБ.

Премиерът в оставка Борисов лично катурна везните в полза на генерал Радев с чудовищния си гаф на святата за руския народ дата 9 май. Навръх Деня на победата, властникът от Банкя не си направи труда да спомене и дума за Русия в поздравителното си слово.

Единственото, за което той говори, е Денят на Европа и използва дори тази велика историческа дата, за да „рекламира“ отново себе си, управлението си и псевдо връзките си с европейските лидери.

„На този ден отбелязваме и 76 години от победата над нацизма, почитайки паметта на жертвите“ – това смънка Борисов в края на пледоарията си, като направи всичко възможно да се дистанцира от Русия и руските войни. Престъпно отношение, което няма да му бъде простено!

Владимир Путин ясно заяви, че Русия ще се изправи срещу всеки, дръзнал да посегне на честта й и да накърни миналото, историята и територията на страната му. Разбираемо с поведението си Борисов си спечели най-страшния враг в лицето на руския президент.

За сметка на това Путин многократно засвидетелства уважението си към своя български колега Румен Радев, който никога не падна на колене и не клекна пред натиска на НАТО и ЕС спрямо Русия, припомня fakti.bg.

„Ние помним. Ние никога не забравяме приятелите, които са ни подкрепили и които са на наша страна. И умеем да се отблагодаряваме подобаващо, с всички средства.

На това може да разчита и България в дни на предизвикателство и смяна на една порочна форма на управление, която народът категорично показа, че не желае повече“, изказва подкрепата си Владимир Путин.

Още по темата четете по-долу:


Путин: Ще отсечем главата на „джендърската ламя“!

Нищо не е по-силно и по-велико от Бог, Исус Христос и вярата. Именно тази вяра и християнските ценности ще спасят света според Владимир Путин. И ще отсекат главата на „новото нормално“, налагано все повече от Западна Европа и САЩ.

Това заяви руският президент в краткото си обръщение към хората навръх Великден. И сподели, че вярата в тържеството на любовта, доброто и живота, връща надеждите и смисъла в душата на всеки един християнин.

„Това са традиции от векове, неразривна връзка на духовните традиции, обичаи и вярата. Те са се запазили през времената досега, сигурен съм, че ще се съхранят и занапред.

Защото никое зло, никоя жажда за власт, за пари и господство не е по-силна от нашия Бог. Именно в тези традиции и ценности ние възпитаваме и ще продължим да възпитаваме децата си. И няма да позволим на сатаната да поквари душите им. Ще запазим нормалността в света“, категоричен е Путин.

Владимир Путин ясно и открито въстава срещу идеите, налагани от Запада. А именно – одобряване на еднополовите връзки, бракове и отглеждане на деца, смяната на пола, въвеждането на трети и 35-ти пол, обезличаването на семейството като най-важната структура на обществото и още, и още безумия…

Още по темата четете по-долу:


Курц посече Запада: Атаките срещу Русия да спрат!

На страната на Владимир Путин и Русия застана изненадващо австрийският канцлер Себастиан Курц. Той буквално посече Запада и Европейския съюз с настояването атаките срещу Русия да престанат незабавно.

Под „атаки“ Курц визира санкциите, налагани от ЕС и опитите да се внуши, че Путин и държавата му са агресивни и едва ли не олицетворение на злото.

„Европа трябва да осъзнае, че мирът на континента не може да съществува без приятелство и сътрудничество с Русия. Това не е „лошата“ държава, тя не ни е враг.

Всички твърдения, че тя трябва да бъде поставена и държана в изолация, са смешни и безпочвени. Аз се поставям категорично против допълнителни и самоцелни санкции, Астрия няма да участва в този лов на вещици“, заяви Себастиан Курц, пише eurocom.bg.

Припомняме, че наскоро той обяви решението си Австрия да закупи около милион дози от руската ваксина Спутник V като преговорите се водиха лично с президента Владимир Путин.

Спутник V все още не е одобрена от европейските регулаторни органи, но отдавна вече се ползва масово в Унгария и Италия. Австрия е следващата държава, която я предпочита пред западните ваксини.

„Мен не ме вълнува откъде идват ваксините. Интересува ме кои от тях са ефективни и наистина безопасни за народа. Затова и залагам на руския вариант, достатъчно факти има вече в негова полза“, казва Курц.

Путин: НАТО иска да използва България срещу Русия!

Братя по съдба, по история и славни битки. Такива са народите на България и Русия според президента Владимир Путин. Който за пореден път затвърждава вековната дружба на двете страни.

Днес, когато напрежението между Русия и САЩ става все по-голямо, под предлог сложните отношения на Русия и Украйна, Путин повтаря, че залага на мира и разчита на разумно решение на проблемите.

„Украйна и Русия са напълно способни да дискутират и решат проблемите си сами. Намесата на НАТО не е нищо повече от желание за господство, за терор, за слагане на ръка върху руските богатства. Нещо, което ние няма да позволим.

Убеден съм, че чрез членството на България в НАТО, Америка ще се опита да превърне страната ви във фронтова държава за война срещу Русия, но едва ли ще успее.

Истината е, че нашата обща история е вековна. Вековна е връзката и обичта между двата ни народа. Та ние говорим един език, имаме една вяра, една кръв. Винаги сме си помагали и искрено се надявам това да продължи“, казва Владимир Путин.

Знаем, че руският президент е единодушен с българския държавен глава Румен Радев по темата за борбата със световната корупция.

Също така двамата настояват за конкуренция и равнопоставеност на регулацията на глобалната икономика. Която към днешна дата е всичко друго, но не и справедлива. А виновник за това е Западът.

Още по темата четете по-долу:


Владимир Путин: Русия не е ваш враг!

Русия не е враг! Тя не е ваш враг и не иска насилие, иска мир. Тези, които правят всичко възможно да се стигне до гибелта на стотици хиляди или милиони хора, са ЕС и САЩ. Това заяви категорично руският президент Владимир Путин като буквално „удари по масата“ в свое изказване.

Думите на президента се разпространяват с бясна скорост в социалната мрежа и то от хора от всякакви държави и националности.

„Вашите управници, политиците ви искат да покажат колко големи са ЕС, САЩ и НАТО. Постоянно се опитват да нагнетяват и разпалват напрежение между Русия и Украйна. Защото целта им, реалната им цел е една и това е богатството на Русия.

И руснаците, и украинците са два мъдри народа, които сами могат да взимат решенията си, без намесата на външните пипала на ЕС и САЩ. Русия никога няма да се поддаде на натиск – не го е правила преди, няма да го направи и сега.

И ако започне война в Украйна, то тя няма да свърши там. Бъдете сигурни, че тя ще завземе цяла Европа. И в тази война победители няма да има. Какви победи, какви победители, когато децата ни ще умрат от нея, семейства ще бъдат погубени.

Имате ли достатъчно запаси и по-дълбоки бункери, за да издържите 100 години на нивото на радиацията, която ще избухне?! Целият свят ще гори и в името на какво – на демокрацията?!

Къде е демокрацията в случая с населението в Украйна, чиято единствена вина е, че говори руски и иска независимост. Това е геноцид над собственото им население от едно жестоко правителство“, коментира Владимир Путин.

Президентът е категоричен, че всички хора могат заедно да се противопоставят на избухването на Трета световна война. Като направят само няколко простички неща.

И те са следните: Да бойкотират всички ненаситни и корумпирани политици, подстрекаващи към намеси и санкции срещу Русия. Бойкот на влизането на Украйна в НАТО, както и бойкот на подкупните медии, които лъжат, че това е единственото възможно решение.

Още по темата четете по-долу:


Путин за България: ЕС ви налага управниците!

Руският президент Владимир Путин го е казвал няколко пъти през годините и продължава да държи на мнението си. А то е, че България и българският народ трябва да се отърсят от „послушанието“ към ЕС и САЩ, за да тръгнат към развитие.

Защото на никого от Западна Европа, а още по-малко от Америка, не му дреме за народа и за страната ни. Те гледат на нас просто като на средство за постигане на собствените си цели и алчност.

„Сигурно ще прозвучи страшно, но е истина. ЕС отдавна е погълнала икономиката на България. Той определя всичко, което се случва в държавата ви. От най-горното до най-ниското стъпало.

Западна Европа налага кой да управлява страната – правителството, министрите, че дори и кметовете. Тя определя цената на тока, цените по курортите, формата на краставиците. Посочва с пръст кой е корумпиран и кой не е.

Скоро ще ви наложат и „осмия“ пол, както и браковете между еднополови. Това е пълно и агресивно затриване и заличаване на България, която е толкова древна държава, с толкова славна история. Длъжни сте да се противопоставите“, съветва Владимир Путин.

Той е категоричен и в друго – огромна и опашата лъжа е твърдението, че родината ни е поставена пред избора между Европейския съюз и Русия. Нищо подобно не съществува.

„Държавата ви трябва да избира между новото европейско „нормално“ и между собственото си оцеляване и прогрес. Ако, разбира се, някой не иска да превърне България в обикновена германска провинция“, коментира Владимир Путин, пише pan.bg.

Не на последно място той смята, че образованието и културата, които българите винаги са имали и то на високо ниво, не са удобни за ЕС. Той би се радвал далеч повече на една обезлюдена територия, под негов контрол. Цената за това обаче, е българският народ!

За Виктория Стоянова

Прочети още

Анастас Герджиков

Анастас Герджиков с публично харакири: Не ме интересува дали Борисов е корумпиран!

Анастас Герджиков буквално се самоуби в интервю! Кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков си направи …

15 Мнения

 1. Тази пандемия е най голямата измама на 21 век. Няколко човека искат да командват света, но аз мисля че трябва по – някакъв начин да ги спрем. Ние не сме опитни мишки на самозабравили се милярдери. Трябва да спрем това издевателства срещу човечеството!

 2. Баи Фичо

  Няма ли кои да го гръмне тоя нерез борисов ,и да махнат всички сатанински бази от българия

  • Няма смели момчета

   • ИМА !!! УМРЯХА Доста народ и от Файзер и от Модерна – а от Отровата : Астра Зенека до тук в България са УМРЯЛИ 100 души + 10 Лекари – Ваксинирани. Ти Разпространяваш Фалшиви Новини. Ваксерски Трол .

  • Александр

   Аз ще го грамна , това не е проблем

 3. Виктория

  Не разпространявате фалшиви новини!
  От ваксината на Pfizer няма починали, нито има приети в болница!
  Що се отнася за страничните ефекти все още е невъзможно да се каже и това се отнася за всички ваксини !

 4. Димо Колев

  НЯКЪЙ ДРУГ МУ Е СРАЛ В ГАЩИТЕ. Б.Б. не е ли същият .пистолета бил неговия , но еврото и златото някой друг ги е сложил.

 5. Александр

  България обезателно трябва да излезе от НАТО, иначи нам будет хана, ние трябва да сме винаги с Россия

 6. Кенеф и дойна крава. И това е търговия на души, защото Русия вече няма абсолютно никаква перспектива, да добавим и продължаващата поквара с русофили и фоби. Орфеевите убийци ако искат и марсианци да стават, друго не им пренадлежи, колко повече на Русия.

  • Освен отново да се разделят на русофили и русофоби и да се самоунищожат без чужда помощ

 7. Кр.Ангелов

  Нищо не може да гарантира тоя масов убиец и дърт пръдльо. Неговите приятелчета вече са му подготвили мавзолей. Въпрос на време е.

 8. Лиляна

  Лелеее какво ще правят комунистическите дечица , които напълниха САЩ още от 89година.Там завършиха,работят и живеят .Жалко ,че избраха САЩ и Канада . Защо не отидоха в прекрасна Русия.

 9. не задавай ..тскива тъпи. Въпроси ,не знаеш ли че тъпите демократи това. Искаха? Да унищожат всичко що е. Българско!!!

 10. Стефан А

  РУМЕН РАДЕВ И ВЛАДИМИР ПУТИН ЩЕ ЗАВЛАДЕЯТ СВЕТА ТЕ СА НАЙ УМНИТЕ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ПРИЗИДЕНТА

 11. Мария А

  Да трябва всеобщо обединение срещу политиката на САЩ.Всичко което казва Путин е вярно и ако искаме да няма трета световна война трябва обединение на Европа с Русия.

 12. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *