Владимир Путин
Владимир Путин от години съветва българите да се отърват от зависимостта си към ЕС и САЩ

Путин за България: ЕС ви налага управниците, цената на тока, че и формата на краставиците!

Владимир Путин отдавна съветва България да се отърси от „послушанието“ към ЕС и САЩ!

Руският президент Владимир Путин го е казвал няколко пъти през годините и продължава да държи на мнението си. А то е, че България и българският народ трябва да се отърсят от „послушанието“ към ЕС и САЩ, за да тръгнат към развитие.

Владимир Путин
Владимир Путин от години съветва българите да се отърват от зависимостта си към ЕС и САЩ

Защото на никого от Западна Европа, а още по-малко от Америка, не му дреме за народа и за страната ни. Те гледат на нас просто като на средство за постигане на собствените си цели и алчност.

„Сигурно ще прозвучи страшно, но е истина. ЕС отдавна е погълнала икономиката на България. Той определя всичко, което се случва в държавата ви. От най-горното до най-ниското стъпало.

Западна Европа налага кой да управлява страната – правителството, министрите, че дори и кметовете. Тя определя цената на тока, цените по курортите, формата на краставиците. Посочва с пръст кой е корумпиран и кой не е.

Скоро ще ви наложат и „осмия“ пол, както и браковете между еднополови. Това е пълно и агресивно затриване и заличаване на България, която е толкова древна държава, с толкова славна история. Длъжни сте да се противопоставите“, съветва Владимир Путин.

Той е категоричен и в друго – огромна и опашата лъжа е твърдението, че родината ни е поставена пред избора между Европейския съюз и Русия. Нищо подобно не съществува.

„Държавата ви трябва да избира между новото европейско „нормално“ и между собственото си оцеляване и прогрес. Ако, разбира се, някой не иска да превърне България в обикновена германска провинция“, коментира Владимир Путин, пише pan.bg.

Не на последно място той смята, че образованието и културата, които българите винаги са имали и то на високо ниво, не са удобни за ЕС. Той би се радвал далеч повече на една обезлюдена територия, под негов контрол. Цената за това обаче, е българският народ!

Още по темата четете по-долу:


Путин: ЕС и САЩ са чудовища! Ще ги спрем!

Да се бори докрай с дивия капитализъм на ЕС и САЩ се зарече руският президент Владимир Путин. Той е категоричен, че това са две чудовища, които убиват хората, държавите, бизнеса и обществото като цяло.

Путин заяви това по време на среща с руски синдикални организации и заяви, че Русия е склонна да национализира и да подпомогне финансово на фирми и предприятия, които не можат да се справят във време на кризата заради пандемията от Covid-19. Това предаде finanz.ru.

По време на срещата към Владимир Путин бе зададен въпрос дали е възможно да се национализират социално значими стратегически предприятия, ако същите не изпълняват функции, като например запазване на заетостта.

„Да, това е напълно възможно. Ако настоящите собственици не са в състояние да се справят с работата си, държавата може и ще помогне в името на хората и служителите“, заяви Путин.

Руският президент поясни, че страната е намалила фискалната тежест върху заплатите за малките и средни компании. Тези освободени ресурси обаче е задължително да се използват, за да бъдат повишени месечните доходи на работниците.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

„Ако това не стане и ако собствениците не осигурят по-добър живот и препитание на хората си, ще бъдат изправени пред строги наказания и последици, които никак няма да им харесат.

Защото да поставиш на преден план само безграничното и безогледно богатеене, на гърба на хората, е като сам да се гръмнеш в главата, да се самоубиеш“, заяви Владимир Путин, пише bultimes.bg.

Още по темата четете по-долу:


Байдън получи амнезия: Кога съм нарекъл Путин „убиец“?

Дни след световния скандал с американския президент Джо Байдън, който публично нарече Владимир Путин „убиец“, той оттегли думите си. Или по-скоро изпадна в странна амнезия.

Вчера пред журналисти в Белия дом Байдън се престори на ни лук ял, ни мирисал… и зае отбранителна позиция. „Кога сте ме чули да казвам подобно нещо?! Аз не си спомням. Такива думи не са излизали от устата ми“, отрече Джо Байдън.

Това се случи след въпрос от страна на журналисти какво мисли за „квалификациите“, които даде на руския президент Владимир Путин. Като освен „убиец“, той го определи и като човек без душа.

„Как е възможно? Как може дори да си представите от моята уста да излязат подобни думи“, почти потресен бе Байдън. Припомняме, че медиите се бяха събрали в Белия дом с въпроси около изтеглянето на посланика на Русия от Вашингтон и дипломатичната реакция на Москва.

Знаем и че шефът на Държавната дума счете тези действия като директна атака срещу Русия. В този ред на мисли има два варианта за „амнезията“ на Байдън.

Първият е американският президент действително да е подвластен на възрастовите изменения и да не помни какво е говорил. А вторият – да се е изплашил от първичната си реакция и да го играе навинен.

Защото е ясно каква сила имат Путин и Русия, които могат да заличат Щатите от лицето на земята за няма и един час. Колкото и Джо да се бие у гърдите.

В Америка все повече се говори за вероятността съвсем скоро да бъде задействана 25-та поправка. И президентския стол на Байдън да бъде зает от Камала Харис, пише vestnikutro.com.

Колкото до реакцията на Владимир Путин след обидите, той прояви възпитание и снизхождение към годините на Байдън. И единственото, което му пожела с усмивка в ефир е да бъде здрав.

Още по темата четете по-долу:


Путин: Преклонението пред ЕС и САЩ ще заличи България

На ЕС и още повече на САЩ не им пука за България и българите. В това е категоричен президентът на Русия Владимир Путин, за който нашият народ продължава да бъде „братски“.

Както неведнъж Путин е казвал публично, той и Русия обичат българите заради славното им минало заедно и кръвта на хилядите жертви на двата народа, паднали в битките за свободата. Чувства, които нито Европа, нито Америка питаят към страната ни.

„Властта в България прави огромна грешка в това, че безропотно се подчинява на Европейския съюз за всичко. Всяко едно решение трябва първо да е съгласувано с ЕС, да получи съгласие от него. Това е крайно опасна политика, която води страната ви към претопяване“, смята руският президент.

Според Владимир Путин дори някогашният СССР не е оказвал чак такъв ежеминутен контрол и натиск върху случващото се в родината ни.

„Тогава се е настоявало за лоялност към съюза, но държавността не е била така разбивана, както сега. Огромна част, да не кажем почти всички решения за страната, са се взимали от нейното ръководство, от първия в държавата. Докато сега дори дребни детайли са съгласувани с ЕС“, казва Путин.

Нищо в България не се прави без знанието на Америка и Европа, което лека полека ни обезличава и рискуваме сами да се заличим като нация, смята президентът.

А най-страшното според него е, че Европа не се интересува от хората у нас, от културата, икономиката и просперитета ни. Тя гледа на нас единствено като на удобна територия, която е ключова за Балканския полуостров.

И колкото по-малко българите й „печат“ да взима удобни решения за тази територия, толкова по-добре. Същото е отношението и на НАТО, което може да използва България срещу Русия във все по-нажежените отношения между новия президент Джо Байдън и Путин, пише sosnovini.eu.

„Не позволявайте това! Не позволявайте малцинствата да ви претопят и да ви заличат като доминиращ етнос. Не и след цялата велика и многовековна история, която имате“, смята Владимир Путин.

Още по темата четете по-долу:


Тръмп унизи Байдън: Ще лазиш в краката на Путин!

Бившият президент на Щатите Доналд Тръмп унизи жестоко своя конкурент и настоящ държавен глава Джо Байдън, намесвайки името на Владимир Путин. Нещо, което Байдън едва ли лесно ще преглътне и прости.

Тръмп заяви на всеослушание, че възрастният Байдън съвсем скоро ще лази в краката на Владимир Путин и буквално ще се моли на Русия. А причината за това ще бъде петролът.

„Заради управлението на Джо Байдън, което аз никога няма да одобря, Америка изгуби статута си в най-важния, в енергийния сектор. Мога да чакам и ви уверявам, че много скоро Щатите ще зависят изцяло от петрола на Русия“, заяви Доналд Тръмп на конференция на партията на републиканците.

Той не пропусна да клъвне врага си като уточни, че по време на неговото управление САЩ са били истинска енергийна сила. Докато сега, само месеци след встъпването в длъжност на Байдън, Америка изживява най-кризисния си и лош период, пише trud.bg.

Ако заканата на Тръмп стане истина, то на президента Джо Байдън ще му е доста трудно в общуването с Владимир Путин, когото само преди дни публично нарече „убиец“. Подобна обида не се прощава, а още по-малко се забравя. Макар Путин да прояви великодушие и да отвърна с усмивка и пожелание за крепко здраве към американеца.

Най-показателното обаче е страхът на Байдън, който вчера отказа предложението на руския президент за открит дебат в ефир. Знаем, че Владимир Путин официално покани американския си колега за разговор, който да се излъчва на живо и в който няма да има забранени теми, пише mediapool.bg.

Путин бе готов да го проведат още тези дни или най-късно в понеделник, но изведнъж Джо Байдън се сети, че не му е удобно. Що ли?!…

Още по темата четете по-долу:


Путин: Гарантирам, че „Спутник V“ е по-добра ваксина

Руският президент Владимир Путин застава с името и честта си зад ваксината „Спутник V“, която обещава да се превърне в единственото спасение от изкуствено създадения Covid-19.

Както вече стана ясно днес, Унгария е държавата, която се надигна срещу широко рекламираните и пропагандирани ваксини Пфайзер и Moderna, за да сключи договор именно с Русия за доставката на „Спутник V“.

Лично президентът Владимир Путин от дни говори за предимствата на руското откритие, които са наистина съществени. На първо място това е пълната безопасност на ваксината, която е преминала през множество тестове и изпитания.

До момента не са наблюдавани никакви странични ефекти, освен леко покачване на температурата при поставяне на втората доза. Това се е случило при единици от пациентите и е траело не повече от час време.

Разликата с ваксината Пфайзер е огромна. Знаем, че от нея вече има починали десетки хора по цял свят, както и такива с получени сериозни усложнения, налагащи спешен прием в болници.

Путин е категоричен, че руската ваксина е предложена на народа му и света в момент, в който е напълно проверена и сигурността и ефективността й са гарантирани.

В свое интервю президентът я препоръчва не само на руснаците, но и на българите, които неведнъж досега е наричал и нарича „братски народ“. По думите му, връзката между Русия и България е неразривна и това е доказано през вековете, пише fakti.bg.

„Нашата ваксина срещу Ковид-19 е не само в пъти по-добра и безопасна, но и в пъти по-евтина от западните. И аз, с цялото си сърце и отговорност, я препоръчвам на света. Убеден съм, че масовото ваксиниране с нея може да започне веднага“, заяви Владимир Путин, предаде nova.bg.

Още по темата четете по-долу:


Владимир Путин: Русия може да унищожи Америка за 30 мин.!

На президента Владимир Путин му дотегна от вечните заплахи на Щатите и от навика им да разпалват размирици по всички краища на света.

Както вече знаем, от известно време насам Америка крои пъклен план за ядрена война, а нейната основна цел е Русия. Това обаче няма да стане, тъй като руският президент попари мераците на янките само с едно изречение.

Това оповести политическият експерт Яков Кедми, който повтори изявлението на министъра на отбраната на Америка. Последният бе категоричен в изказване, че няма друга държава, освен Русия, която може да заличи Америка от картата за 30 минути.

На ежегодния голям брифинг, Владимир Путин беше попитан за това изказване. А отговорът му бе категоричен: „Можем да ги унищожим и по-бързо“ – изречен с лека, но многозначителна усмивка.

Това е абсолютно вярно, тъй като Русия разполага с нечувана ядрена мощ, която в пъти надхвърля тази на Америка. Думите на големия лидер Владимир Путин веднъж завинаги „порязаха“ плановете на Пентагона да осъществи замисления ядрен удар срещу Русия.

Голямата пресконференция на Путин пред журналисти се състоя на 17 декември, но поради пандемията и мерките, тя се проведе като видеоконференция, пише zapisna.info.

Президентът на Русия говори от своята резиденция в Ново-Огарьово. В сравнение с този, миналогодишният брифинг бе на 19 декември и продължи цели 4 часа и 18 минути. На Путин бяха зададени повече от 70 въпроса.

Знаем, че българският президент Румен Радев е в близки и топли отношения с Русия и президента Путин. Той не крие обичта си към руския народ, заради което редовно е обвиняван и нападан от привържениците на Бойко Борисов и ГЕРБ.

Въпреки това обаче Радев е категоричен, че никой няма правото да петни името на тези, които толкова пъти са помагали на родината ни и са оставили милиони жертви в името на свободата. Не само на България, но и на цяла Европа.

Голяма част от българския народ е единодушен с президента и твърдо застава зад братския народ, както от години нарича руснаците.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Велислав Минеков

Проф. Велислав Минеков: Румен Радев поема юздите на държавата, българите са спасени!

Българите са спасени, категоричен е проф. Велислав Минеков! Проф. Велислав Минеков даде надежда на милионите …

6 коментара

 1. Тази пандемия е най голямата измама на 21 век. Няколко човека искат да командват света, но аз мисля че трябва по – някакъв начин да ги спрем. Ние не сме опитни мишки на самозабравили се милярдери. Трябва да спрем това издевателства срещу човечеството!

 2. Баи Фичо

  Няма ли кои да го гръмне тоя нерез борисов ,и да махнат всички сатанински бази от българия

  • Няма смели момчета

   • ИМА !!! УМРЯХА Доста народ и от Файзер и от Модерна – а от Отровата : Астра Зенека до тук в България са УМРЯЛИ 100 души + 10 Лекари – Ваксинирани. Ти Разпространяваш Фалшиви Новини. Ваксерски Трол .

 3. Виктория

  Не разпространявате фалшиви новини!
  От ваксината на Pfizer няма починали, нито има приети в болница!
  Що се отнася за страничните ефекти все още е невъзможно да се каже и това се отнася за всички ваксини !

 4. Димо Колев

  НЯКЪЙ ДРУГ МУ Е СРАЛ В ГАЩИТЕ. Б.Б. не е ли същият .пистолета бил неговия , но еврото и златото някой друг ги е сложил.

 5. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *