Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Световноизвестният българин, виден пловдивчанин и знаков футболист Христо Стоичков има две дъщери – Михаела и Христина. Голямата – Михаела, му дари първа внучка на име Миа.

Данни за Мика
Пълно име Михаела Христова Стоичкова
Рождена дата 10 юли 1988
Актуална възраст към момента 35 навършени
Брак Айкут Рамадан 2016 – 2019
Дъщеря Миа Кристина
Местоживеене България
Бизнес основател на DS SPIRITS, производител на водка, маркетинг консултант на H8S, фен шоп на Христо Стоичков
Най-нова проява консултант на луксозни имоти в Luximmo и Barnes
Инстаграм профил @michelle_stoichkova

Коя е Михаела Стоичкова

Легендата Христо Стоичков прекарва целия си съзнателен живот и кариера с една жена до себе си – съпругата му Мариана. Тя споделя всички мигове и вълнения от последните 35 години. На такава възраст е и първата им дъщеря, родена от любовта между Христо и Мариана. Тя се казва Михаела, накратко – Мика.

Като всяко дете на известен човек, Мика е научена да пази личния си живот и се стреми да изпъква с лични качества, а не с авторитета на баща си. Показателна е история от живота й в Испания, когато младото момиче се явява на кастинг в местна телевизия. Тя е избрана сред 6000 конкурентки, без да се разбере коя е. Шефът на ТВ се оказва приятел на Стоичков и сам той е изненадан, че Мика е минала през кастинг инкогнито. За момичето това е фундаментален успех – показва нейната самостойност. По-нататък в бизнес кариерата си Михаела има път с баща си, има и свой, независим път.

Стоичков Мика стоичкова 07
Михаела като бизнес дама и като мис Силикон

Съпругът Айкут Рамадан. Сватба

Пролетта на 2016 г. в общественото пространство се явява приятна снимка на Мика и бъдещия й съпруг. Все още не се знае за тази негова роля. През април във Фейсбук Мика пише за точен човек и точно място, но за липсата на правилното време да даде разяснения. Оказва се, че към този момент тя е във връзка с Айкут Рамадан и бременна в петия месец.

Мика и Айкут се запознават в САЩ, Флорида. Според жълтите сайтове, Камата харесва зетя си и „благославя“ връзката. Тя се официализира на семпла церемония в Америка. Булката, младоженецът и кумовете са в полуофициални летни костюми, мъжете с къси панталони. Кумуват приятелите им Ангел и Жени. Датата е 22 юли 2016 г, мястото комплекс Boca Raton Resort в Маями, Флорида. Мика и Айкут остават да живеят в САЩ, където по-късно през 2016 г. се ражда Миа Кристина, тяхната дъщеря.

Плановете са сватбата на Мика и Айкут да бъде повторена в България, Правец. И наистина има такава сватба, но младоженците са други – малката дъщеря Христина с Хърватина Лука Белич. Голямата дъщеря остава със скромната американска церемония, както първоначално семейството посочва, че е против грандиозните церемонии и обича семплите неща.

Айкут е български гражданин с турски произход. Произхожда от Шумен. Емигрират в САЩ в неговото детство. Той има фирма за отдаване на луксозни лимузини. Живее в Маями, където се запознават с Мика.

Дъщерята на Стоичков характеризира връзката си като най-лежерната, мирна и хармонична в живота й. Има намеци, че бащата не е особено ентусиазиран от зетя, но Мика е супер щастлива.

Семейно положение на Мика Стоичкова

Бракът на Мика с Айкут продължава малко под 4 години и се прекратява през 2019 г. Връзката им се е развалила по-рано, след около 2.5 години съвместен живот.

Стоичков Мика стоичкова 02
Според някои публикации, церемонията във Флорида е била годеж, а не бракосъчетание

Известно време двойката е била разделена, преди да прекрати официално. Мика и Айкут се спрягат за разделени от есента на 2018 г. Първоначално са слухове, после Мика създава нов профил в Инстаграм, в който съпругът не присъства.

Бебе на Михаела Стоичкова, кърмене

Миа Кристина Айкут Стоичков е пълното име на първородната внучка на Стоичков. По въпроса защо не е Миа Рамадан, можем само да спекулираме. Явно майката поднася почитта си към своите родители, като Миа идва от Мариана, а фамилията – от Христо.

Момиченцето изплаква в Маями на датата 27 септември в прекрасната зодия Везни. Тя се ражда по обяд в 11:38 часа. Има перфектните размери – тегло 3.214 кг, ръст 49 см. В профила на Мика има достатъчно снимки, чрез които да проследим развитието на Миа. Моментът, в който тя става ученичка, е паметно отбелязан. Детето участва заедно с дядо си в реклама на Кауфланд, която приканва бъдещите първокласници да закупят всички необходимо от тази верига.

Актуално гадже – Виктор или?

След развода си Мика се отдава на забавления и вълнуващ живот, гърмят жълтите сайтове. Приписват й, че избира само млади гаджета. Лицата и имената им не се знаят, защото дамата ги криела.

През 2022 г. излиза информация за Виктор Ненчев, стоматолог. Връзката им се развива около 2 – 3 години след развода. За нея говори само една снимка от дипломирането на Виктор и текст за важността на любовта.

Красавецът Йордан Георгиев

Йордан се появява през 2023 г. Отначало на снимките се виждат само части от тялото – крак или тил, никога лице. Публиката научава, че Мика има нов мъж до себе си, но кой е той? Казват, че от суеверие го крие, за да не се провалят отношенията им. Все пак изтичат подробности като тази, че Стоичков не е особено възхитен и е подложил любимия на кръстосан разпит. Бил загрижен и за внучката си.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Йордан Георгиев е 10 години по-млад от Мика. Съдружник е в рекламна агенция. Запознали са се при професионални ангажименти.

Разкрива се, че Йордан е от Ловеч. Завършил е местна езикова гимназия, а след това – актьорство в НАТФИЗ. Не е работил като актьор, а направо е навлязъл в рекламата. Сайтовете го наричат „ученика“ заради младата му възраст. Пишат, че Мика е безумно влюбена и е възприела тийнейджърски стил.

Любовта с Йордан приключва за няколко месеца. Мика го съобщава по обичайния начин – в социалните мрежи: Сама съм! Това произтича, когато сайтовете спекулират, че двойката очаква дете. Оказва се, че Михаела е подкрепила бюста си със силикон.

Образование и биография

Като млада, Мика е живяла извън България – в Испания, в САЩ.

Стоичков Мика стоичкова 03
Животът й винаги се върти около спорта

Знае 6 чужди езика. Когато се връща в България, българският й е най-зле. Споделя, че не може да преодолее навика да мисли на испански. Други й езици са португалски, френски, италиански, английски и каталунски.

Образованието й също е придобито в чужбина. Средният диплом носи печата на американското училище в Барселона. В същия град тя взема висша степен. В Европейския университет учи спортен и бизнес мениджмънт, като надгражда с магистратура в направлението комуникации и PR.

В Испания се изявява като спортна водеща, води спортна рубрика по каталунска ТВ, сутрешен блок в местна радиостанция, коментира футболни мачове.

В България променя изцяло направлението. Пробва се в дизайна на дрехи, но това й начинание не потръгва.

Нейна фирма създава собствена марка водка. Менажира фен сайт на баща си. Поема директорския пост на БГ професионална футболна лига, направлението за комуникации и международни отношения.

От 2024 г. е обявена за консултант на агенциите Luximmo и Barnes, които оперират в сегмента на елитните имоти.

С какво е известна? (Скандали)

Мика Стоичкова не е генератор на скандали и не поражда вълнуващи разкрития, каквито лелеят жълтите сайтове. Тя не е склонна към афиширане и демонстрации, на моменти добре прикрива личния си живот. Ако има нещо да съобщи, го прави лично чрез Инстаграм или Фейсбук. С имената по-долу я свързват общи истории, не скандали. За съжаление на търсачите на сензации.

Христо Стоичков и Мика Стоичкова

Камата неотклонно стои зад дъщеря си и я подкрепя. Не се четат негативни изказвания, критики, размахване на пръст.

Стоичков Мика стоичкова
Стоичков е щастлив и се гордее с децата си

Дори към неудачните „любови“ на Мика ексфутболистът проявява разбиране, приемане, поддръжка. Семейството на знаменития футболист без съмнение е прекрасно и отношенията между членовете му са за пример. Тук няма скандали и няма как да бъдат изспекулирани такива.

Мартин Трайков и Мика Стоичкова

Той е архитект, 2 години по-млад от Михаела, Рак като нея. Появява се в живота й в края на 2023 г. Разведен е и има момче в ученическа възраст. Мартин и Мика обитават заедно негова къща в подножието на Витоша. Мартин влиза в живота на Мика, след като тя приключва връзката си с Йордан.

Мика Стоичкова и Иво Аръков

Преди брака си Мика има едно известно гадже – Иво Аръков.  През 2014 г. ефирът е залят от снимки на красивата млада двойка. Тогава актьорът се кани да прави кариера в Маями. Малко по-късно Мика съобщава във фейсбук, че връзката е приключила. Причината е сблъсък на две силни личности с различни призвания и пътища, които вървят в различни посоки.

Едуард Папазян и Мика Стоичкова

Отношенията на Мика Стоичкова с българската журналистика се бележат от някои „препъвания“. Например Едуард Папазян от 24 часа я поставя на място с едно изречение.

Мика критикува журналистите, че пишат за Трифон Иванов след смъртта му, а не приживе, когато е трябвало. На това Едуард отговаря леко пренебрежително, подчертавайки младостта на Михаела: Когато ние сме писали, ти си била в Ташкент. Разбира се, Михаела също отвръща на удара. Тази словесна престрелка е от 2016 г. и вече почти не са останали оригинални публикации.

Мика Стоичкова при Петя Дикова

Когато човек се показва пред обществото в България, рискува негативни коментари. Аз искам да предпазя себе си и детето си. Миа вече е голяма, може да чете – така Мика обяснява пред Петя Дикова защо стои по-далеч от общественото внимание и отбранява частния си живот.

Интервюто за бТВ тя е приела с надеждата, че ще е различно от предходните и няма да преповтаря обичайните от 20 г насам въпроси към дъщерята на футболиста Стоичков. Може да проследите всичко казано от Мика. Ето го и самото видео при Петя Дикова:

Вижте и ТОВА: Доцент Григор Сарийски и неговата зашеметяваща биография. Кой е той и защо стана толкова известен?

За Виктория Стоянова

Прочети още

Хималаи: Карта, данни и факти. Таблица на върховете. Алпинисти и жертви

Хималаи: Високи върхове и планини в Хималаите. Къде се намират? Карта. Факти

Какво представляват Хималаите: карта, къде се намират, държави. Таблица на върховете над 8 000 метра. Интересни …

25 Мнения

  1. Тази пандемия е най голямата измама на 21 век. Няколко човека искат да командват света, но аз мисля че трябва по – някакъв начин да ги спрем. Ние не сме опитни мишки на самозабравили се милярдери. Трябва да спрем това издевателства срещу човечеството!

  2. Баи Фичо

    Няма ли кои да го гръмне тоя нерез борисов ,и да махнат всички сатанински бази от българия

    • Няма смели момчета

      • ИМА !!! УМРЯХА Доста народ и от Файзер и от Модерна – а от Отровата : Астра Зенека до тук в България са УМРЯЛИ 100 души + 10 Лекари – Ваксинирани. Ти Разпространяваш Фалшиви Новини. Ваксерски Трол .

    • Александр

      Аз ще го грамна , това не е проблем

    • Само Путин ще го оправи?!Това зависи от всички нас,кой към кого е?ако сме към Росия,да го премахнем всички ние Бойко мутрата,Росия е с Нас?!!!

  3. Виктория

    Не разпространявате фалшиви новини!
    От ваксината на Pfizer няма починали, нито има приети в болница!
    Що се отнася за страничните ефекти все още е невъзможно да се каже и това се отнася за всички ваксини !

    • Valentina Vasileva

      Стига вече с тези защита и йготация за ваксини! Направиха хората на опитни зайчета с недоказани препарати!

  4. Димо Колев

    НЯКЪЙ ДРУГ МУ Е СРАЛ В ГАЩИТЕ. Б.Б. не е ли същият .пистолета бил неговия , но еврото и златото някой друг ги е сложил.

  5. Александр

    България обезателно трябва да излезе от НАТО, иначи нам будет хана, ние трябва да сме винаги с Россия

  6. Кенеф и дойна крава. И това е търговия на души, защото Русия вече няма абсолютно никаква перспектива, да добавим и продължаващата поквара с русофили и фоби. Орфеевите убийци ако искат и марсианци да стават, друго не им пренадлежи, колко повече на Русия.

  7. Кр.Ангелов

    Нищо не може да гарантира тоя масов убиец и дърт пръдльо. Неговите приятелчета вече са му подготвили мавзолей. Въпрос на време е.

  8. Лиляна

    Лелеее какво ще правят комунистическите дечица , които напълниха САЩ още от 89година.Там завършиха,работят и живеят .Жалко ,че избраха САЩ и Канада . Защо не отидоха в прекрасна Русия.

  9. не задавай ..тскива тъпи. Въпроси ,не знаеш ли че тъпите демократи това. Искаха? Да унищожат всичко що е. Българско!!!

  10. Стефан А

    РУМЕН РАДЕВ И ВЛАДИМИР ПУТИН ЩЕ ЗАВЛАДЕЯТ СВЕТА ТЕ СА НАЙ УМНИТЕ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ПРИЗИДЕНТА

  11. Мария А

    Да трябва всеобщо обединение срещу политиката на САЩ.Всичко което казва Путин е вярно и ако искаме да няма трета световна война трябва обединение на Европа с Русия.

  12. сталин СССР

    Какво чака господин Путин, да ги изпепели тези кравари, които се мислят за богове, а всъщност са сатаната…

    • Чака руснаците ,които са в САЩ,Великобритания,Канада,Германия,Франция,Италия ,Испания,Австрия,Швеицария,Швеция,Финландия да се приберату дома,че да не стане сакатлък.Т.е. война няма да има.Споко.

  13. И аз го имах за човек, но нали казва Бог : По делата им ще ги познаете,ражда ли добро дърво лоши плодове? Когато стигнат лидерите педестака, започват да оглупяват,пример за това е Хитлер.Какво каза Ботев:“Патриот е,душа дава,но не свойта душа братя,а душата на народа. Ако е доблестен,да отиде той да се бие с Украйна,да не се крие в бункера си и да праща деца на 18 г.като ги лъже,че ги пращат на учение.

  14. Станчев

    И как я направиха тая статистика 65% за Европа и 35%за Русия поредната пропаганда писна ми от тая държава политици и всичко срам ме е че съм българин една Сърбия бе дето беше бомбардирана вече са много по напред от нас и си живеят добре просто нямам думи докога ще търпим да ни мачкат

  15. Попови

    Аз както гледам в Италия,е обратното.Някои го искат за президент даже.Хаха.Днес се опитаха да стачкуват 1 час за мира е Украйна…..Фабрика от 600-700 човека,надали са били повече от 10 човека,8 от тях не са влезнали,защото не им се работи

  16. Обективен

    Публкуването на фалшиви и измислени новини не прави чест на никоя медия и е контрапродуктивно, защото обезценява всяка кауза, колкото и да е правилна и благородна. Глупаво е да се подценява интелекта на читателя!

  17. Каролина

    Живее си живота жената, кефи се, пари има, всичко й е наред.

  18. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *