Владимир Путин
Владимир Путин нарича българите "братя", отново доказа обичта си към страната ни

Путин към българите: Гарантирам, че „Спутник V“ е в пъти по-добра, безопасна и евтина ваксина!

Владимир Путин нарича българите „братски народ“, както е било от векове!

Руският президент Владимир Путин застава с името и честта си зад ваксината „Спутник V“, която обещава да се превърне в единственото спасение от изкуствено създадения Covid-19.

Владимир Путин
Владимир Путин нарича българите “братя”, отново доказа обичта си към страната ни

Както вече стана ясно днес, Унгария е държавата, която се надигна срещу широко рекламираните и пропагандирани ваксини Пфайзер и Moderna, за да сключи договор именно с Русия за доставката на „Спутник V“.

Лично президентът Владимир Путин от дни говори за предимствата на руското откритие, които са наистина съществени. На първо място това е пълната безопасност на ваксината, която е преминала през множество тестове и изпитания.

До момента не са наблюдавани никакви странични ефекти, освен леко покачване на температурата при поставяне на втората доза. Това се е случило при единици от пациентите и е траело не повече от час време.

Разликата с ваксината Пфайзер е огромна. Знаем, че от нея вече има починали десетки хора по цял свят, както и такива с получени сериозни усложнения, налагащи спешен прием в болници.

Путин е категоричен, че руската ваксина е предложена на народа му и света в момент, в който е напълно проверена и сигурността и ефективността й са гарантирани.

В свое интервю президентът я препоръчва не само на руснаците, но и на българите, които неведнъж досега е наричал и нарича „братски народ“. По думите му, връзката между Русия и България е неразривна и това е доказано през вековете, пише fakti.bg.

„Нашата ваксина срещу Ковид-19 е не само в пъти по-добра и безопасна, но и в пъти по-евтина от западните. И аз, с цялото си сърце и отговорност, я препоръчвам на света. Убеден съм, че масовото ваксиниране с нея може да започне веднага“, заяви Владимир Путин, предаде nova.bg.

Още по темата четете по-долу:


Владимир Путин: Русия може да унищожи Америка за по-малко от 30 мин.!

На президента Владимир Путин му дотегна от вечните заплахи на Щатите и от навика им да разпалват размирици по всички краища на света.

Както вече знаем, от известно време насам Америка крои пъклен план за ядрена война, а нейната основна цел е Русия. Това обаче няма да стане, тъй като руският президент попари мераците на янките само с едно изречение.

Това оповести политическият експерт Яков Кедми, който повтори изявлението на министъра на отбраната на Америка. Последният бе категоричен в изказване, че няма друга държава, освен Русия, която може да заличи Америка от картата за 30 минути.

На ежегодния голям брифинг, Владимир Путин беше попитан за това изказване. А отговорът му бе категоричен: „Можем да ги унищожим и по-бързо“ – изречен с лека, но многозначителна усмивка.

Това е абсолютно вярно, тъй като Русия разполага с нечувана ядрена мощ, която в пъти надхвърля тази на Америка. Думите на големия лидер Владимир Путин веднъж завинаги „порязаха“ плановете на Пентагона да осъществи замисления ядрен удар срещу Русия.

Голямата пресконференция на Путин пред журналисти се състоя на 17 декември, но поради пандемията и мерките, тя се проведе като видеоконференция, пише zapisna.info.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Президентът на Русия говори от своята резиденция в Ново-Огарьово. В сравнение с този, миналогодишният брифинг бе на 19 декември и продължи цели 4 часа и 18 минути. На Путин бяха зададени повече от 70 въпроса.

Знаем, че българският президент Румен Радев е в близки и топли отношения с Русия и президента Путин. Той не крие обичта си към руския народ, заради което редовно е обвиняван и нападан от привържениците на Бойко Борисов и ГЕРБ.

Въпреки това обаче Радев е категоричен, че никой няма правото да петни името на тези, които толкова пъти са помагали на родината ни и са оставили милиони жертви в името на свободата. Не само на България, но и на цяла Европа.

Голяма част от българския народ е единодушен с президента и твърдо застава зад братския народ, както от години нарича руснаците.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

За Виктория Стоянова

Прочети още

Веселин Марешки

Марешки, безгръбначен селтак и духовен трипер! Ти си евтина джапанка, дори не си чехъл!

Веселин Марешки беше така накован, че сигурно му пищят ушите! На лидера на Воля Веселин …

3 коментара

  1. Тази пандемия е най голямата измама на 21 век. Няколко човека искат да командват света, но аз мисля че трябва по – някакъв начин да ги спрем. Ние не сме опитни мишки на самозабравили се милярдери. Трябва да спрем това издевателства срещу човечеството!

  2. Баи Фичо

    Няма ли кои да го гръмне тоя нерез борисов ,и да махнат всички сатанински бази от българия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *