Владимир Путин
Владимир Путин взе за мезе ЕС

Путин: ЕС, като глупава жена, задоволява перверзните капризи на САЩ и руши икономиката си!

Владимир Путин разпердушини ЕС след брътвежите на Макрон!

Владимир Путин буквално разпердушини ЕС и НАТО след изказването на Еманюел Макрон, че Русия е изгубила геополитическата битка и ще се превърне във васал на чужди страни.

Владимир Путин
Владимир Путин взе за мезе ЕС

Нещо повече – Путин се усмихна и се пошегува, че вероятно френският президент има прекалено много срещи с украинския си колежа Володимир Зеленски, които оказват вредно влияние на психиката му.

„За какво геополитическо поражение можем да говорим, когато първо НАТО ни отхвърли относно гаранциите за сигурност миналата година, а оттогава всеки Божи ден страните членки на Алианса си лягат и се будят с мисълта и страха от Русия. Има и толкова страхливи като една Полша, която направо се „изпапа“.

Затова казвам, че ако реално има загуби, то те са загуби от неадекватната политика на НАТО и напъните им за васалитет. Истината е, че Европа, целият ЕС се е превърнал в една послушна „красавица“, която слуша и изпълнява и най-перверзните капризи на Америка. Без да мисли, камо ли да се интересува, че тази му раболепност и глупост унищожава икономиката на обикновените хора европейци“, заяви Владимир Путин.

Съдържание:

Още по темата четете по-долу:


Владимир Путин: Борим се с жесток режим!

Русия няма да спре да се бори с жестокия режим в Украйна, заяви преди ден Владимир Путин. Руският президент бе директен и обясни, че това, което се разиграва вече не само година, а дълги години преди старта на войната с Украйна, е чудовищно.

„Говорим за циничен и жесток режим, воден от крайно безскрупулни, алчни и зли хора, които не се спират пред абсолютно нищо. Тях човешкият живот не ги интересува, жените, децата, старците, доброто на народа им – нищо не ги интересува. Интересува ги само техният АЗ и жаждата за милиарди, жаждата за еднолична власт.

Няма да спрем да се борим с този режим, който и сега показа, че не щади и няма да пощади не само живота на руснаците, но и живота на своите собствени хора“, заяви Владимир Путин.

Думите му са по повод на ликвидираните руски, но и украински войници – 14 на брой, които преди ден се предадоха на руските сили и щяха да бъдат освободени от тях на сутринта.

След изстреляни 300 украински снаряда на едно място обаче, тези 14 украински бойци, заедно с няколкото руски, които ги пазеха, бяха убити на място. „Как наричате това?! С какви думи може да се оправдае това, което тези хора причиниха на собствените си мъже?!“, риторично попита Путин.

Още по темата четете по-долу:


Владимир Путин: Арест ли?! Моля, нека опитат!…

Западът стигна твърде далеч, а капката, преляла чашата, е заповедта за арест на Владимир Путин. Това заяви самият руски президент по време на срещата си с китайския си колега Си Дзинпин в Москва. Путин изрази удивлението, но и възмущението си от факта, че яно идеята на САЩ и ЕС е да се бият с Русия до последния… украинец.

„Да, за жалост, излезе точно това, от което се опасявах. Западът иска да се бие до последния украинец. Добре. Русия ще приеме хвърлената ръкавица. Не искахме да се стига дотук, но явно друг начин няма. Русия ще отговори на всичко, което получава от Запада, но отговорът никак няма да им хареса.

Искат война, ще я имат. И тепърва ще разберат и ще си спомнят какво всъщност представлява Русия. Предстои промяна, колосална промяна, каквато светът не е виждал от сто години насам. И тази промяна ние ще я направим заедно“, стиснаха си ръцете Владимир Путин и Си Дзинпин.

Колкото до рашението на съда в Хага, разпоредил ареста на руския президент, Путин не удостои това с друго, освен с иронична усмивка и думите: „Моля, нека опитат!“.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Още по темата четете по-долу:


Путин: Гледам едни тъжни и жалки БГ-политици

Големият скандал с демонтирането на паметника на Съветската Армия, одобрението на общинския съвет и протестите на българите, провокира реакция лично от президента на Русия. Владимир Путин заяви открито мнението си и нарече родните политици, подстрекали и одобрили този акт, с истинските им имена.

„Гледам новините и не проумявам какво и защо се случва в България?! Но не към хората са думите ми, не към народа, а към едни тъжни и жалки български политици, които искат да унищожат не само историята, но и страната си.

Не знам… Явно тези хора искрено съжаляват, че Хитлер изгуби войната и фашизмът си отиде, защото в момента това, което правят, е очевидна подкрепа и призив към фашизъм. Толкова млади хора, войници, милиони руснаци и българи си дадоха най-милото – живота, за да освободят народите си… А сега някой отчаяно се мъчи да изтрие техния живот и паметта за времето от съзнанието ни.

Няма да се случи! Дори всички паметници по света да се съборят, никой няма да убие истината и историята. Никой няма да отнеме на Русия обичта на българите затова, че са ги освободили от османското робство, че са били с тях и по времето на фашизма.

От Русия България не губи нито една своя територия и това е факт. Губи я заради други държави и интереси. Интереси, на които се кланят и днес управляващите я. Тези интереси и роля на подчинени, днес си имат име и то е САЩ. Жалко, че ако политиците продължат с безумието си, ще съсипят до основи родината си“, категоричен е Владимир Путин.

Още по темата четете по-долу:


Путин: Лошата Русия е в Турция и Сирия, за да помага!

Адското земетресение в Турция и Сирия, което доведе до хиляди жертви и още повече ранени, накара целия свят за изтръпне. Но докато едни си останаха просто „изтръпнали“, то други моментално реагираха и задействаха „машината“. Да, става реч за Владимир Путин, който светкавично се свърза с колегата си Ердоган и изпрати помощ на всички нива.

Русия веднага прати стотици екипи и техника за медицинска помощ, самолети, провизии и хранителни продукти, преведе и големи парични суми за борбата с щетите, които са опустошителни. А това, което от Запад не искат да признаят и не им отърва, както каза руският лидер е, че Русия помага и на двете пострадали държави, защото ЕС и пръста си не мърда за сирийците.

„Всъщност ЕС толкова прави и за Турция, досега едно нищо. България издпрати помощи, Азербайджан също, но къде е голяма Европа?! От дни лошата Русия е в Турция и в Сирия, за да помага, а добрата Европа?! Къде е тя и смята ли да помогне с нещо реално и различно от „морална“ и „духовна“ подкрепа?!“, иронично попита Владимир Путин.

Знаем, че отношенията на Русия и Турция останаха добри, въпреки войната и че Ердоган отказа да предприеме и да подписва безумни санкции срещу Русия.

Още по темата четете по-долу:


Путин: Ще умра, но Русия няма да се предаде пред Америка!

Руският президент Владимир Путин разтърси света с обещанието си, че няма да даде заден пред Съединените щати. По-скоро той даде не обещание, а обет.

„Ще умра, но пред Америка няма да клекна и няма да се предам! И не от инат или гордост, а защото знам, че истината е на моя страна, на наша страна, на страната на Русия. Не винаги, разбира се, но в случая е така. Няма да позволя да ми извиват ръцете, колкото и да съм търпелив“, заяви Путин.

Лидерът на Руската федерация обясни, че основната му цел е руснаците на територията на Украйна да живеят нормално и спокойно, без да треперят за живота си, както е било с години. И още нещо – да запази и спаси православието, срещу което яростно са се насочили от Запада, особено от САЩ.

„Това е война между доброто и злото, между нормалните хора и нацистите, между православието и католицизма, но не цялостният, а криворазбраният католицизъм, това е война на нормалните човешки ценности срещу упадъка, деградацията и р@зврата.

Няма да се дадем! Русия неведнъж е доказвала коя и какво може, ще го направи и сега. Не ни принуждавайте да вземем решения, които не искаме. Бъдете умни!“, заключва Владимир Путин.

Още по темата четете по-долу:


Путин към Зеленски: Ще спра войната, която вие започнахте!

Преди дни президентът Зеленски заяви публично, че не знае дали руският лидер Владимир Путин е жив. Той добави, че наистина няма информация за това и е възможно, както Путин да е жив, така и да не е, а на негово място да има заместник – двойник.

Думите на украинския лидер разбуниха духовете в световен мащаб, което наложи лично Путин да се намеси и да го „успокои“. Държавният глава на Русия призова колегата си от Украйна да не таи „напразни надежди“, защото той е добре.

„Не бой се, жив съм! И смятам, с Божията помощ, да остана такъв, поне докато не спра войната, която вие започнахте преди вече осем години. Всъщност не аз, а Русия ще спре тази война, защото Русия отказва повече да търпи и да гледа как се тормозят и избиват невинни хора, отказва да гледа плачещи деца и техните родители“, заяви Владимир Путин.

И обясни повторно, че военните действия в Донбас нито за миг не са спирали от 2014-та година, хората там са живели в непрестанен ужас и риск, но не само Украйна, а целия Запад, целия свят е „спял“ за нещастието им.

„Това е нещото, което Русия прави в момента. Иска да спре тази война, да спре геноцида върху толкова голям брой хора. Няма да се предадем и няма да се изплашим от нищо! В името на онеправданите и в името на истинския мир!“, категоричен е Владимир Путин.

Още по темата четете по-долу:


Владимир Путин: ЕС е пред фалит!

Руският президент Владимир Путин обяви края на ЕС и заяви, че съюзът е пред фалит. Буквално. Затова и са всички тези плонжове и кланяне на САЩ, заради надеждата, че щатите ще помогнат, но това няма да се случи. Те гледат само собствения си интерес и нищо друго не ги вълнува, каза Путин.

Държавният глава на Русия направи силно изказване и за еврото, което се канят да въведат и у нас през 2024-та година. Той цитира думи на един от „владетелите на света“ – Рокфелер.

„Прочетете и сами ще видите, че Рокфелер е заявил ясно и кратко – искате ли да съсипете един народ и нация, въведете му еврото! Знаел е накъде вървят нещата и разбира се, можем да му вярваме, предвид всичко, което се случи и продължава да се случва по света с бясна скорост. Особено инфлацията и кризата, които ще стават все по-дълбоки“, коментира Путин.

Той вижда изход от лабиринта, както сам го нарича, единствено в това да се обединят Русия и Европа и да работят заедно като партньори. „Само ако сме единни, ако се съюзим – Европа, Азия и Русия, само тогава ще можем да отхвърлим от себе си владичеството на Щатите.

Мнозина не го разбират, а на други не им отърва да го разбират, но истината е, че Америка отдавна работи на принципа – разделяй и владей. Обединим ли се, с господството й е свършено“, категоричен е Владимир Путин.

Още по темата четете по-долу:


Путин: Ракетата в Полша е на Зеленски!

Владимир Путин и Реджеп Ердоган се произнесоха по отношение на ракетата, паднала вчера в Полша и убила двама души. Ракета, която моментално бе обявена за руска и светът гръмна, че Русия започва Трета световна война.

Днес обаче самият Джо Байдън заяви, че няма данни ракетата да е изстреляна от Русия, като се уточни, че тя най-вероятно е украинска. Преди думите на Байдън, руският президент Владимир Путин категорично обяви, че родината му няма нищо общо с удара по Полша и че няма да търпи подобни лъжливи обвинения.

„Ние не сме водили никаква битка, която да е близо до полската граница и ако започне нападение срещу Русия, ще отвърнем моментално. Научете истината, кажете истината и спрете да буните духовете, защото ситуацията вече излиза от контрол“, заяви Путин.

Той беше незабавно подкрепен от турския президент Реджеп Ердоган, който направи нещо неочаквано. А именно – обяви, че Турция ще излезе веднага от НАТО, ако заради Украйна се започне Трета световна война.

„Ясно е, че този удар и тази ракета са украинско дело. Ясно е и какво се опитват да внушат на света, но Турция няма да им играе по свирката и аз като президент няма да поставя в риск страната и народа си. Веднага излизаме от НАТО ако се започнат действия срещу Русия по какъвто и да било начин“, категоричен е Ердоган.

Още по темата четете по-долу:


Доналд Тръмп: Не Путин, а Зеленски трябва да бъде спрян!

Владимир Путин постъпи и продължава да постъпва като истински лидер, който не иска война, но и не позволява да се подиграват с народа и страната му. Това заяви бившият американски държавен глава Доналд Тръмп, според когото не Владимир Путин, а Володимир Зеленски трябва да бъде спрян. За да се възцари мирът, който започва да се превръща във все по-голяма химера.

Тръмп заяви още, че това, което е трябвало да се направи отдавна, но настоящият щатски лидер Джо Байдън не е сторил, е да се натисне Украйна, за да се разбере какво точно са произвеждали биолабораториите на Америка в Украйна.

„Какво се е вършило там, за което нито аз, нито хората по света знаем?! С какъв бизнес се е занимавал синът на Джо Байдън в същата тази Украйна?! Това са въпроси с много неизвестни, но и със страшни съмнения, които трябва да се разяснят на часа!

Другото – това, което не търпи отлагане, е да се спре моментално всякаква помощ за страната на Зеленски. Не трябва да се изпраща нищо, камо ли оръжие, защото това подклажда огъня и прави пропастта между войната и мира още по-голяма. Манията за нечие господство в този свят трябва да бъде прекратена, но тази мания не е на Владимир Путин. Всички знаем чия е“, категоричен е Доналд Тръмп.

И добави, че ако той беше още лидер на САЩ, досега да се е споразумял с Путин и от войната с Украйна да не е останал дори блед спомен.

Още по темата четете по-долу:


Путин за България: Няма да воювам срещу тази страна, никога!

Владимир Путин получи въпрос от журналист, касаещ България и ходовете, които руският президент ще предприеме срещу нас, след като родното НС реши да даде оръжията ни на Украйна. Путин бе запитан дали са верни твърденията, че Русия ще поведе война и срещу България, както се спекулираше в публикации от САЩ.

„Това са безумни твърдения, само това мога да кажа като коментар. Русия никога няма да вдигне ръка срещу страната, в която лежат костите на нашите деди, където сме се сражавали като братя и рамо до рамо с българите. Аз уважавам България и уважавам държави, чиито земи са техни, извоювани в честни битки и пазени с хилядолетия.

Русия няма и никога не може да има претенции към България, защото това не е наша земя и никога не е била. За разлика от Украйна, чиято земя е наша, много хора се чувстват руснаци и искат да бъдат част от Руската федерация. В Украйна ние се борим за това и за изчистването на тези чудовищни неонацистки зверства и терор, които от години мъчат и убиват руските граждани там“, заяви Владимир Путин.

Лидерът на Русия каза и две думи за решението на българските политици да предоставят военна помощ на Володимир Зеленски. И тези думи бяха – срам и угаждане на чужди интереси.

„Всички са наясно, че народът на България не иска това, а решението е взето еднолично само от няколко човека в парламента. Тези хора трябва моментално да се оттеглят, за да не напрявят още и по-тежки поразии“, казва Владимир Путин.

Още по темата четете по-долу:


Путин: Ако Русия искаше война, досега Украйна нямаше да я има!

Владимир Путин излезе с ясното изказване, че нито той, нито Русия искат война, камо ли ядрена война. Той е категоричен, че ако родината му е целяла реална война с Украйна, то досега самата Украйна вече нямаше да съществува. Според него заплахата за света и мира са единствено Щатите и Володимир Зеленски, който лично подстрекава към ядрен удар.

„Зеленски е този, който нахъсва постоянно САЩ за ядрена атака, денонощно зове към тях и НАТО за това. Наясно ли сте вие, че ако бъде използвано ядрено оръжие, то няма да засегне само Русия. Ядреното оръжие не пада на едно единствено място и това го знае всеки със среден интелект. Както и е добре да се знае, че 15 такива ядрени оръжия могат да унищожат напълно Земята.

Пак казвам – ако исках злото на Украйна, от нея да не е останало нищо досега. Но аз и руснаците искаме мир. Но искаме да спрат и ще настояваме да спрат посегателствата, убийствата и тормозът, които толкова години са извършвани спрямо невинни хора в Донецк и в Луганск, ще се борим против фашизма, който открито изповядват много от хората на Зеленски“, категоричен е Владимир Путин.

И добавя, че истинската война е това, което прави Америка, цялата й политика от години, която е насочена само към лично облагодетелстване и рушене на останалия цивилизован свят.

Още по темата четете по-долу:


Путин: САЩ целят хаос и умишлена инфлация в Европа!

Руският президент излезе със скандална информация за план, целящ да хвърли цяла Европа в тотален хаос. Идеята е на Щатите, но в нея са замесени и много от европейските лидери, защото парите, които играят по високите етажи на властта, са огромни.

„Не виждате ли какво става, не можете ли да го проумеете?! Цели се страшен хаос в Европа, създава се напълно умишлена, целенасочена инфлация, която удря хората със страшна сила. И това сега не е нищо. Очаква се храните да скочат с повече от 1000 процента.

Нещо повече – тези въпросни мигранти, които НАТО пусна в Европа, не са никакви мигранти, това са обучени и нахъсани войници, които ще допринесат за ада на европейците. Името на Русия и моето е използвано, за да сеят заблуди и да се съцдават репресии над малките държави.

Знайте, че много от вашите политици, на които вярвате, всъщност слугуват и са подчинени на същите онези глобалисти. Те са слуги на Щатите. Не ги интересувате нито вие, нито Украйна – това е просто прах в очите! Целта им е дигитално робство и един нов световен ред, който ще бъде кошмарен за цялото човечество“, заяви Владимир Путин като добави, че Русия е тази, която е успяла да провали плана на СЗО с пандемията.

Още по темата четете по-долу:


Берлускони: Запитате се кой провокира Путин, крушката си има опашка!

Както Виктор Орбан, така и Силвио Берлускони не за пръв път взимат страната на Владимир Путин и се опитват да разсъждават обективно над ситуацията, без да следват „диригентската палка“ на Запада. Така е и днес, след взривяващото, според световните медии и политици, решение на руския президент да въведе частична военна мобилизация в държавата си.

„Запитахте ли се защо?! Кой и поради какви причини доведе Путин до това решение, до тези действия изобщо?! Кой го провокира и то не от днес, а от години, години преди това?! Ако си отговорите на тези въпроси, но да си отговорите логично и взимайки предвид всички гледни точки, ще разберете истината. Защото крушката си има винаги и опашка“, заяви Силвио Берлускони.

Изказването му, разбира се, бе прието като скандално и потресаващо от лидерите в Евросъюза, които веднага го „анатемосаха“. Интересно е обаче, че Виктор Орбан също не отстъпва и на йота от предишната си позиция, която е да се противопостави на новите санкции срещу Русия.

Дори моментната военна мобилизация не го разколеба и вчера той заяви твърдо, че Унгария казва едно силно и ясно: „НЕ!“ на нови агресивни действия спрямо Владимир Путин и родината му. „Защото ако нещо доведе до наистина кошмарна развръзка, то това ще са именно недомислиците на Европа“, заяви Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Путин: Западът ще съсипе държави с потенциал!

Ако бъде притиснат до стената, ще реагира незабавно. Това заяви Владимир Путин, категоричен, че не го е страх нито от САЩ, нито от Европа, нито от НАТО. Руският президент повтори, че Русия разполага с много по-мощни оръжия от Запада и няма да се поколебае да ги използва, ако ситуацията стане нетърпима.

„Аз не искам война и никога не съм искал. Русия не иска чужди земи, не иска нищо чуждо, но Западът цели унищожението ни. Той иска не само да срине Русия, но и да съсипе държави с потенциал, като много по-малки страни в Европа. Това не бива да се случва и няма да го позволим“, твърд е Владимир Путин.

Той обясни, че ядреното оръжие ще бъде последното, което би заповядал да се задейства и ще го направи само при положение, че родината му е поставена пред пряка опасност.

„Надявам се и другите държави да се осъзнаят. Тези страни, които са в пряка и дългогодишна зависимост от Щатите, трябва да разберат, че Америка гледа само собствения си интерес. На нея не й пука за другите страни и ще ги превърне в удобна жертва в първия момент, в който й изнася“, каза Путин.

И добави, че всяка „територия“, която в момента се води уж приятелска на САЩ, може скоростно да се окаже неин противник и да бъде обявена за „вражеска“, при най-малката промяна в интересите на Америка.

Още по темата четете по-долу:


Путин: Никога не съм искал нещо, което не е мое!

Лъжа е, че Русия иска да заграби чужди територии, да убива и да сее гибел. Това заяви Владимир Путин като добави, че никога – не само в управлението си, но и в живота си, не е искал нещо, което не е негово и не му принадлежи. Няма да го направи и сега, дори във войната с Украйна.

Путин обаче допълва, че неговите критерии и чувство за морал и дълг са коренно различни от тези на Запада и особено на Щатите, чиито лидери от години заграбват чужди територии и са управлявани от демони.

„Тези хора, които с право наричам демони, се стремят към едно и то е да затрият всичко истинско и духовно на нашата планета. Най-настървени са те към християнството и то към православието, но ние няма да позволим да го сквернят.

Докато съм на власт ще дам всичко от себе си, за да помогна на Русия. Да спася Русия и руския народ, но и да помогна с каквото мога и на останалия свят. Наказанията срещу държавата ми са безогледни и несправедливи, но знам, че самата Европа ще се осъзнае много скоро, когато дойде зимата“, казва Путин.

Президентът има предвид спрените доставки на газ от „Газпром“ и дълбоката енергийна криза, която вече се усеща в страните от целия ЕС. „Сами си го правят, сами вредят на народите си и това е безумното, но знам, че именно техните народи първи ще се осъзнаят и ще ги спрат“, казва държавният глава.

Още по темата четете по-долу:


Путин: Западът е постигнал много, ограбвайки други народи!

Идва нова ера, нов етап в историята на света и това е не само нормално, но и наложително. Това заяви Владимир Путин, според когото Западът наистина е постигнал много, но тези постижения до голяма степен са станали, благодарение на бруталното ограбване на други народи и държави.

„Да, знаете за „златния милиард“ и той се е превърнал в „златен“ и е постигнал много неслучайно. До огромна степен това се дължи на грабежите в Африка и в Азия. Ами Индия, вземете Индия! Колко пъти Индия беше грабена и опустошавана от същия този Запад?!

Затова и сега Западът се бои страшно много, да не кажа панически, от това, че други държави и центрове на световното развитие могат да предстяват нови и по-добри варианти за бъдещето.

Колкото и да се стремят да запазят господството си обаче, истината е, че идва нов ред. Ред, който да защитава стандарта и качеството на живот на всички хора, да брани традициите им и моралните им човешки идеали и ценности. Човекът не е средство, той е висша цел“, заяви Владимир Путин.

Още по темата четете по-долу:


Путин: Няма да закриваме посолството си в БГ!

Връзката между България и Русия няма да секне, поне не и на този етап. Това стана ясно след като Владимир Путин еднолично и категорично реши да не закрива посолството на Русия в столицата ни. Президентът на федерацията твърди, че народът на България обича руския народ и той е наясно, че българите нямат вина за грешките на хората, които ги управляват.

„Това решение, решението да бъдат изхвърлени и унизени толкова руски дипломати, реално не е на България. То е на САЩ и на европейските лидери, но остовно на Америка. А фактът, че управляващите в България се случиха марионетки именно на Щатите, е ясен на всички.

Между двете ни страни има вековна история, вековно приятелство, сътрудничество и нещо много по-голямо – братство. Ние сме славяни, изповядваме православното християнство и имаме близка душевност, която не може да бъде разбрана от никой западняк.

Жалко е, но бившият премиер на България не познава тази душевност, той не познава и народа си, а бе приел да се подчинява на американските интереси, до които явно е по-близо“, коментира Владимир Путин.

Руският държавен глава взе това си решение след като и Мария Захарова, и Елеонора Митрофанова изрично настояваха за спешното закриване на посолството на родината си у нас. А причината бе, че са жестоко обидени от позорното накърняване на руското достойнство от страна на бившите ни вече управници.

Още по темата четете по-долу:


Путин се изсмя на Петков: Това момченце слушка Запада!

Опасенията, че решенията на Кирил Петков могат да доведат до криза или, недай Боже, война с Русия, са неоснователни. И то само, защото се оказа, че руският президент взима толкова „насериозно“ премиера ни в оставка, колкото и клоуните в цирка.

След обвиняването в шпионаж и изгонването на цели седемдесет руски дипломата от България, защото работели против нашите интереси, Кирил Петков не само не спечели омразата на Путин, а предизвика смеха му.

Руски медии и високопоставени лица от политиката, сред които Песков, разкриха, че Владимир Путин искрено се е смял снощи, а после просто е констатирал, че наш Киро е или вдетинен, или заплашен, или просто дебилен.

„Това момченце няма свое мнение и това, което е направил, не е решение на България. Той слушка и изпълнява поръчките на хора, които са много далече на Запад. В противен случай ще му се скарат, ще се разсърдят и ще го накажат като не му дадат да „папка“, смял се Путин.

Медии в Русия пък обобщиха образа на премиера ни като глезено хлапе, което си излива кашата на пода, с единствената цел да привлече вниманието на своите родители.

Каквато и да е причината, лично Петков преди малко се отметна от снощната си позиция като се оправда, че видиш ли, това не било негово решение, а на Външно министерство. И той нямал думата – ни лук ял, нито пък го мирисал. Сладур!

Още по темата четете по-долу:


Мажд Алгафари към ЕС: На@кахте ли се?!

Вчерашната изява на Путин в Санкт Петербург на световния икономически форум и словото, което произнесе, накара Мажд Алгафари да изригне. От кеф и наслада затова, че онези, които се надпреварваха кой да умори Путин и кой да го прати в кома, останаха с пръст… неясно къде.

Мажд Алгафари се обърна директно към Запада – към ЕС и НАТО като подигравателно им заяви, че оттук насетне ще правят това и ще се движат по реда, който лично Путин им определи. И това, според него, е ясно като бял ден, след като отлично се видя, че западняшките санкции към Русия вредят яростно само на тях самите. А на Руската федерация не й дреме.

„Добре го запомнете този човек, когото изпращахте в кома и на операции, защото съвсем скоро името му ще бъде поместено в учебниците. И то с доста отделено място. Сигурно самият той е гледал своята си реч, докато е бил в кома, но… опа, забравих, че имал двойник. Ами, добре се представи двойникът му.

Така ви е насолил тоя двойник, че целият свят, буквално целият свят вчера и днес ще се скъса да пише и говори за речта му. Как пък в тая реч не обърка една държава с друга, както прави редовно дедо Байдън?!

И какво сте зяпнали, какво сте се умълчали – няма да ви напада човекът. Достатъчни са ви ядовете, които сами си създадохте с наказанията си срещу него. Още не можете и скоро няма да се освестите, защото тези проблеми са на гърба на собствените ви народи. Хак да ви е, но горките хора! А както казах – оттук нататък Путин решава кое как ще върви“, заяви Мажд Алгафари.

Още по темата четете по-долу:


Владимир Путин се появи на икономически световен форум!

Съдържание:

На голям и важен икономически световен форум в Санкт Петербург се появи Владимир Путин, когото от седмици вече не спират да „погребват“. Руският президент откри събитието с участници от повече от сто държави, много от които обаче запазиха анонимност, заради заплахата от санкции срещу тях.

Владимир Путин
Владимир Путин не се бои от Запада

Поне стана ясно, че Путин нито е предал Богу дух (жив и здрав да е), нито е кома, нито е по болници. Той лично откри форума и приветства участниците като не подмина и основната тема – за нестихващата омраза на Запада към Русия.

„Цялата тази масова и все по-агресивна русофобия, всички обвинения към нас и жестокости, които се стоварват не само върху политиците, но и върху невинните руски граждани и дори руски деца, си има причина. И тази причина е, че Русия дръзна да се бори и да се противопостави на прогнилия Запад.

На този Запад, който не мисли за никого, освен за една определена клика хора и който заплашва най-важното и ценно нещо на света – християнските ценности, християнското семейство и морал. Но ние няма да се предадем и няма да клекнем!

Санкциите срещу нас не ни вредят, те вредят реално на онези, които ги налагат. Така и ще продължи да бъде. Русия има много други възможности, канали и пазари, а икономиката ни ще продължи да се развива, дори по-успешно от преди“, заяви Владимир Путин.

Още по темата четете по-долу:


Моряк от „Царевна“: Руснаците ни спасиха, това е истината!

Световната неприязън не само към Владимир Путин, а и към всичко руско, е причината моряците от кораба „Царевна“ да се държат неадекватно, според стотици българи, както и да усукват на въпроса кой им е помогнал да напуснат Мариупол и да се спасят.

Един от тях обаче не издържа и разкри истината, от срам и неудобство, че трябва да си правят оглушки. Помним как при пристигането си у нас те бяха посрещнати от Кирил Петков и хора от екипа му, които ясно „подшушнали“ на нашите да си траят и да бъдат „политкоректни“ в изказванията си. Разминаването в думите им обаче разкри всичко още тогава…

„Да, така беше и няма какво повече да увъртаме. Факт е, че бяхме спасени от руснаците, от рускат страна. Те бяха страшно мили с нас и много внимателни. Нито за миг не е имало опасност или заплаха за нас. Това е истината.

Ескортирани бяхме от военни от Русия и такива от Донецк. Заведоха ни в Ростов на Дон, а после в Сочи. Какво има да се лъже – всеки знае чии са тези градове. На Русия са, не на Украйна. Разбираме обаче и това, че трябваше да мълчим, светът иска така в момента“, казва морякът от „Царевна“.

И повтаря, че никой от екипажа на кораба не храни лоши чувства към тези, които са им помогнали и са ги накарали да се чувстват сигурни, пише rikoshet.org.

Напомняме и че посланик Елеонора Митрофанова, както и Мария Захарова неведнъж алармираха, че нашите са държани от украинците и не им е позволено да напускат Мариупол, предава novinite-dnes.bg.

Още по темата четете по-долу:


Льо Пен: Стана ли президент на Франция, излизаме от НАТО!

По-тесни връзки и партньорство с Русия и Владимир Путин иска кандидатът за президент на Франция Марин льо Пен. Идната неделя тя ще излезе на балотаж срещу настоящия лидер Еманюел Макрон, а разликата между двамата е много малка и според политолозите има вероятност Макрон да изгуби.

Пред френски медии Льо Пен заяви твърдо тези дни, че ако народът на Франция гласува за нея и тя стане държавен глава, то ще направи така, че страната й да излезе от НАТО.

„Аз съм за сближаването на Алианса и Русия, това е необходимо – стратегическото им сближаване, а не тази нарастваща конфронтация, санкции и безумно поведение на Запада спрямо страната на Владимир Путин“, казва Льо Пен.

Знаем, че тя има забрана за влизане в Украйна, заради думите си, че Крим принадлежи на Русия. Днес, седмица преди новите избори, Льо Пен повтори тезата си и не се отрече от нея.

„Изобщо не съжалявам, че не съм допускана на територията на Украйна. Казала съм го и ще го повторя, колкото пъти и нужно – да, от години Крим е на Украйна, но преди това, много по-дълго време е бил руски. И за мен той продължава да е руски“, коментира Льо Пен, пише novinite.bg.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Изборът на чай за отслабване може да бъде трудна задача с множеството налични опции.

Как да бъдем сигурни в качеството на избрания чай за отслабване

Изборът на чай за отслабване може да бъде трудна задача с множеството налични опции. Гарантирането, …

24 Мнения

 1. Тази пандемия е най голямата измама на 21 век. Няколко човека искат да командват света, но аз мисля че трябва по – някакъв начин да ги спрем. Ние не сме опитни мишки на самозабравили се милярдери. Трябва да спрем това издевателства срещу човечеството!

 2. Баи Фичо

  Няма ли кои да го гръмне тоя нерез борисов ,и да махнат всички сатанински бази от българия

  • Няма смели момчета

   • ИМА !!! УМРЯХА Доста народ и от Файзер и от Модерна – а от Отровата : Астра Зенека до тук в България са УМРЯЛИ 100 души + 10 Лекари – Ваксинирани. Ти Разпространяваш Фалшиви Новини. Ваксерски Трол .

  • Александр

   Аз ще го грамна , това не е проблем

  • Само Путин ще го оправи?!Това зависи от всички нас,кой към кого е?ако сме към Росия,да го премахнем всички ние Бойко мутрата,Росия е с Нас?!!!

 3. Виктория

  Не разпространявате фалшиви новини!
  От ваксината на Pfizer няма починали, нито има приети в болница!
  Що се отнася за страничните ефекти все още е невъзможно да се каже и това се отнася за всички ваксини !

  • Valentina Vasileva

   Стига вече с тези защита и йготация за ваксини! Направиха хората на опитни зайчета с недоказани препарати!

 4. Димо Колев

  НЯКЪЙ ДРУГ МУ Е СРАЛ В ГАЩИТЕ. Б.Б. не е ли същият .пистолета бил неговия , но еврото и златото някой друг ги е сложил.

 5. Александр

  България обезателно трябва да излезе от НАТО, иначи нам будет хана, ние трябва да сме винаги с Россия

 6. Кенеф и дойна крава. И това е търговия на души, защото Русия вече няма абсолютно никаква перспектива, да добавим и продължаващата поквара с русофили и фоби. Орфеевите убийци ако искат и марсианци да стават, друго не им пренадлежи, колко повече на Русия.

 7. Кр.Ангелов

  Нищо не може да гарантира тоя масов убиец и дърт пръдльо. Неговите приятелчета вече са му подготвили мавзолей. Въпрос на време е.

 8. Лиляна

  Лелеее какво ще правят комунистическите дечица , които напълниха САЩ още от 89година.Там завършиха,работят и живеят .Жалко ,че избраха САЩ и Канада . Защо не отидоха в прекрасна Русия.

 9. не задавай ..тскива тъпи. Въпроси ,не знаеш ли че тъпите демократи това. Искаха? Да унищожат всичко що е. Българско!!!

 10. Стефан А

  РУМЕН РАДЕВ И ВЛАДИМИР ПУТИН ЩЕ ЗАВЛАДЕЯТ СВЕТА ТЕ СА НАЙ УМНИТЕ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ПРИЗИДЕНТА

 11. Мария А

  Да трябва всеобщо обединение срещу политиката на САЩ.Всичко което казва Путин е вярно и ако искаме да няма трета световна война трябва обединение на Европа с Русия.

 12. сталин СССР

  Какво чака господин Путин, да ги изпепели тези кравари, които се мислят за богове, а всъщност са сатаната…

  • Чака руснаците ,които са в САЩ,Великобритания,Канада,Германия,Франция,Италия ,Испания,Австрия,Швеицария,Швеция,Финландия да се приберату дома,че да не стане сакатлък.Т.е. война няма да има.Споко.

 13. И аз го имах за човек, но нали казва Бог : По делата им ще ги познаете,ражда ли добро дърво лоши плодове? Когато стигнат лидерите педестака, започват да оглупяват,пример за това е Хитлер.Какво каза Ботев:“Патриот е,душа дава,но не свойта душа братя,а душата на народа. Ако е доблестен,да отиде той да се бие с Украйна,да не се крие в бункера си и да праща деца на 18 г.като ги лъже,че ги пращат на учение.

 14. Станчев

  И как я направиха тая статистика 65% за Европа и 35%за Русия поредната пропаганда писна ми от тая държава политици и всичко срам ме е че съм българин една Сърбия бе дето беше бомбардирана вече са много по напред от нас и си живеят добре просто нямам думи докога ще търпим да ни мачкат

 15. Попови

  Аз както гледам в Италия,е обратното.Някои го искат за президент даже.Хаха.Днес се опитаха да стачкуват 1 час за мира е Украйна…..Фабрика от 600-700 човека,надали са били повече от 10 човека,8 от тях не са влезнали,защото не им се работи

 16. Обективен

  Публкуването на фалшиви и измислени новини не прави чест на никоя медия и е контрапродуктивно, защото обезценява всяка кауза, колкото и да е правилна и благородна. Глупаво е да се подценява интелекта на читателя!

 17. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *