Мика Зайкова
Мика Зайкова не крие яда си от глупостите на депутатите

Мика Зайкова: Дебили да бяхме, нямаше да стигнем до трети избори! Кокошките ни се смеят!

Мика Зайкова изригна ядосана от поредицата глупави грешки на партиите на протеста!

Бясна е Мика Зайкова и не го крие. Най-възрастният и уважаван депутат от партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ размаха пръст към колегите си. Защото именно на тях е ядосана в момента, а не на Бойко Борисов или ГЕРБ – те са ясни.

Мика Зайкова
Мика Зайкова не крие яда си от глупостите на депутатите

„Дебили да бяхме, той много добре ни определи навремето проф. Иво Христов, нямаше да се докараме до трети избори. При това сега ще трябва да бъдат и две в едно с президентските. Малоумни ли сме, олигофрени ли сме, или нелечими егоисти, че за толкова време не успяхме да се разберем?!

Не се прави така, момчета и момичета, това не е работа! Не знам на кого да се моля вече следващият път да успеем да сформираме правителство, което реално да заработи. И то да заработи добре“, коментира Мика Зайкова.

Тя ясно заяви, че за жестокия провал на съдебната реформа са виновни всички те – партиите на протеста. Които, улисани в собствените си дрязги и интереси, всъщност са направили нещата удобни за ГЕРБ и Борисов, пише fakti.bg.

„Защото партиите на статуквото си искат Иван Гешев и специализираните съдилища. И как няма да ги искат, като са им удобни и им служат перфектно от години?! Ние сме виновни, че съдебната реформа така и не се случи. Срамота“, накара им се с право Мика Зайкова.

Зайкова се разфуча: Идиоти… хамстерът има повече мозък!

Бясна не само на Бойко Борисов и ГЕРБ, но и на целия ни т.нар. политически елит, е най-възрастният народен представител Мика Зайкова. Чаровната, експанзивна, но умна и опитна дама, обвинява колегите си за хаоса в държавата.

„Ако тези хора, които се явиха два пъти на избори и успяха да влязат в парламента, искаха да работят за народа и за България, щяха да подкрепят кабинета ни. За да може най-после, след сума увъртания и потрошени пари, да се заемем със задачите.

Но не – всички те са си мислели за собствените з@дници, за изгодата си и за постовете, които искат да прилапат. Мая Манолова и Христо Иванов са таяли надежди, че ще станат вицепремиери в коалиционно правителство. Това им е болката.

Но не са само те. Говорим за обща, масова глупост, която ще ни струва скъпо. Защото егото на родния политик е по-голямо от мозъка му. Приличаме на идиоти, от които и хамстерът е по-умен – това е в очите на избирателите“, ядосва се Мика Зайкова.

Колкото до вероятността да има нови избори, Зайкова е повече от обезверена в честността им. Според нея Бойко Борисов и ГЕРБ ще видят в това златен шанс за машинации.

„Ще ни кажат моментално, че при избори 2 в 1 не могат да настроят машините за гласуване – не забравяйте, че фирмите, които ги осигуриха, са техни близки. И така ще ни пробутат пак бюлетините, кебапчетата и 50-те лева за глас в гетата“, коментира Мика Зайкова.

Тя силно се надява да не се стигне до двойни избори – президентски и парламентарни, тъй като тогава дори служебното правителство на Румен Радев трудно би могло да се справи с мафията, предава eurocom.bg.

Мика Зайкова: Обединяваме се с Радев!

Колоритната Мика Зайкова даде да се разбере, че твърдо подкрепя президента на България Румен Радев и с охота приема решението на ИТН да подкрепи именно него на президентските избори.

Тя е на сто процента съгласна с думите на Слави Трифонов, който заяви преди часове, че Радев е най-истинският лидер, който страната ни има до момента и заслужава да остане на поста си.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

„Обединяваме се с Румен Радев и съм сигурна, че ще ги отвее всичките още на първия тур. Не се съмнявайте в това! На тази държава й трябват можещи, честни и кадърни управници. Аман от имбецили, продажници и наглеци“, ядоса се Мика Зайкова.

Тя е убедена, че този, който най-отчаяно ще скубе коси след победата на Радев, е екс премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. И признава, че това я кара доволно да се усмихва.

„Този човек от месеци сън не го лови и се чуди по коя телевизия да наплюе генерала. Ами няма да стане на твоята този път, Бойко! Тръшкай се, злобей, на високоговорител крещи против Радев, песента ти е изпята.

А аз самата с радост ще чакам момента, в който България най-после ще има работещ кабинет и достоен президент. Забавихме се с цели 30 години, но знам, че доброто предстои“, убедена е Мика Зайкова.

Още по темата четете по-долу:


Мика Зайкова за Бойко: Бих го зашлевила!

Чаровната и безспорно харесвана от народа Мика Зайкова не се бои да говори направо. И макар че е на 79 години, не би се поколебала да зашлеви шамар на екс премиера Бойко Борисов. Не и ако въпросният продължи с глупостите и тирадите си пред медиите.

След като очевидно изгуби изборите и бе натирен веднъж завинаги от българите, Борисов продължава да сипе огън и жупел срещу президента Румен Радев, срещу Бойко Рашков, Слави Трифонов и всеки, който не му играе по свирката.

Това отдавна преля чашата на търпението на Мика Зайкова, която пита г-н Борисов как и защо доведе България до ръба, на прага на мизерията и отчаянието. И вместо да си посипе главата с пепел и сам да влезе в килията, той продължава да тропа с крак и да реве за власт.

„Това не е нормално, бе! Да каже господинът защо българите сме единствените в света, не само в Европа, които не получиха нищо, абсолютно нищо през цялата тази криза от пандемията. Всички други държави броиха пари на домакинствата, без да се интересуват дали и колко деца имат, дали работят или не.

Само в България нито едно домакинство не получи нищо, освен назидателен тон от екрана и размахване на пръст от мнимия „Спасител“. Срамота! Да не ми се ваксинира и да разиграва сцени в ефир, а да обясни как Гърция даде по 800 евро на калпак, Америка по 1200 долара, Англия по 1000. А нашата страна нищо, кръгла нула.

Забранено беше на хората да работят, но никой не им помогна да преживеят. Затова и съм категорична, че българинът е страшно търпеливо същество. Но историята ни показва, че това търпение винаги е до време. После става страшно за изедниците“, гневи се Мика Зайкова.

Тя е убедена, че следващият премиер на България трябва да бъде тотален антипод на Бойко Борисов. Да бъде млад, образован и най-вече работлив човек, пише btvnovinite.bg. Но работлив за държавата си, а не за себе си и потомството си до девето коляно, както беше три мандата при ГЕРБ.

Още по темата четете по-долу:


Мика се ядоса: Ама не може серсем с 2 пръста чело да бъде премиер!

Колоритната Мика Зайкова е убедена, че бъдещият премиер на държавата ще си струва. И най-сетне ще бъде човек, който не само разбира от политика и управление, но и носи човечността в себе си.

Най-възрастният експерт от партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ избухна публично като заяви, че не може повече серсеми с два пръста чело да ръководят страната ни.

„Министър-председател на България да бъде пожарникар или физкултурник, или човек без нужната грамотност… В коя друга държава го има това, посочете ми само една такава?!

Ами не може, не трябва. Това е престъпление към нацията, което ние, за жалост, търпим десетилетия наред. И да – вече имам представа кой ще бъде издигнат за премиер от Слави, но няма да кажа името, не и засега“, каза Мика Зайкова.

Тя обаче бе категорична, че самият Слави Трифонов няма да се кандидатира за поста, нито пък ще влиза в парламента. Той нямал политически амбиции за себе си, а единственото, на което държи, е в НС да влязат образовани, можещи и кадърни хора, пише 1den.bg.

„Аз също няма да ставам министър или нещо подобно. Но моля ви се, та вижте годините ми… Отдавна ми е минало времето за кариера и слава.

Влязох в „Има такъв народ“, защото обичам младите хора и ми се иска да им предам опита си, да им помагам. Особено, когато целта е доброто на България“, казва Мика Зайкова.

Припомняме, че според последните проучвания на социолозите, партията на Слави Трифонов има огромни шансове да се превърне в първа политическа сила на изборите. Изпращайки Бойко Борисов и ГЕРБ окончателно в забвение.

Още по темата четете по-долу:


Мика Зайкова: Борисов е обещал на ЕС да спре АЕЦ!

Омерзена от наглостта и действията против държавата на екс премиера Бойко Борисов е Мика Зайкова. Най-възрастният депутат от Има такъв народ в 45-ия парламент заяви открито, че Борисов по никакъв начин не бива да се докопа отново до властта.

„Тези избори ще бъдат решаващи за съдбата на всеки един българин, защото ако ГЕРБ се сдобие с четвърти мандат, всичко е свършено. Знаете ли вие какви договорки е направил Борисов с ЕС зад гърба ни?! Знаете ли, че е обещал официално да спре АЕЦ „Козлодуй“?!

Ако позволим това да се случи, България е обречена на мизерия. Ще трябва да внасяме ток на безумни цени, което ще съсипе българите окончателно. Ще гладуваме. Буквално!“, гневи се от сърце и душа Мика Зайкова.

Тя дава пример със страни като Германия и Полша, които винаги и при всички ситуации поставят на първо място националния си интерес и препитанието на гражданите.

„Тези държави имат хиляди работници по мините, затова се уговориха с ЕС да намалят кафявата икономика и вредните емисии чак през 2050-та година. Докато Борисов заяви, че ще го направи от раз, още до 2024-та. Дотогава щял да спре и АЕЦ-а, това е престъпление към нацията“, не е на себе си Мика Зайкова.

Тя обясни и липсата на икономическо развитие и недостига на чужди инвеститори у нас. А причината е дълбоко вкоренената корупция и липсата на адекватна съдебна система в страната ни, пише btvnovinite.bg.

„Ако инвеститорите знаеха, че ще дадат парите си в нормална държава, с ясен и точен законов ред и работеща съдебна система, щяхме отдавна да сме далеч напред. Но това все още е химера, несъществуващо нещо, мираж… Докога?!“, пита Зайкова.

Още по темата четете по-долу:


Мика Зайкова попиля Борисов: Този е откровен дебил!

Близо 80-годишната Мика Зайкова размаза „големия мъжкар“ Бойко Борисов. Според нея бившият премиер на България няма никаква връзка с реалността, което е присъщо на откровените дебили.

Мика Зайкова не знае кое би било по-подходящо за човек като лидера на ГЕРБ – да отиде доживот в затвора или да се лекува доживот в клиника за психични и личностни разстройства.

„Това е за лечение, да. То е някаква лудост. Не може, не е възможно целият народ да те иска в затвора, да иска да бъдеш съден за кражбите и престъпленията си, а ти да седиш като тулуп. И да продължаваш да твърдиш колко добрини си направил за тая страна.

Нито Бойко Борисов, нито някой от хората му в ГЕРБ изказаха съжаление за съсипията, в която вкараха държавата ни, при това за толкова много години. Това означава, че и гербаджиите са прихванали от „болестта“ на шефа си и живеят в една изцяло друга паралелна реалност“, смята Мика Зайкова, пише narodenudar.com.

Тя е категорична, че няма да прости на човека от Банкя как спи с милиони в нощното шкафче, докато българите напускат масово родината си. Или се самоубиват, оставени на самотек и оцеляване по законите на джунглата.

„Още когато хората се палеха по площадите, Борисов трябваше сам да се оттегли. Всички си спомняме отлично поредицата от самозапалвания, отнели живота на толкова млади хора. Такова нещо не се забравя, то е клеймо над страната ни.

И какво направи той – бащицата?! Обяви хората за нестабилни или ядосани на живота, на някой друг, на Господ ако щете, но не и на него. На негово „светейшество“, дето си уреди родата до девето коляно от нашите пари, парите на родителите, бабите и дядовците ни“, бясна е Мика Зайкова.

Тя се надява предстоящите парламентарни избори да изтикат напълно ГЕРБ от управлението на България, за да дойдат на тяхно място достойни хора като президента Румен Радев. А ако щеш и такива като служебния вътрешен министър Бойко Рашков и служебния премиер ген. Стефан Янев. Дано!!!

За Виктория Стоянова

Прочети още

Васил Михайлов

Васил Михайлов към Борисов: Плюя на лъжите ви! Няма да ми затворите устата, продажници!

Васил Михайлов не се страхува от нищо и никого! Великият и обичан актьор Васил Михайлов, …

20 Мнения

 1. ТАЗИ НЕГРАМОТНАТА ЛИ,ПОПИЛЯ БОРИСОВ?
  БОЖЕЕЕ,АКО ИКОНОМИЧЕСКИТЕ И ПОЗНАНИЯ,СА КАТО ГРАМАТИКАТА И,БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
  СРАМ И ПОЗОР ЗА ЕДИН ДЕПУТАТ ДА СЕ ИЗЛАГА ТАКА,НО ОЩЕ ПО-СРОМНО Е ЗА ТЕЗИ,КОИТО И СЕ ВЪЗХИЩАВАТ!
  НИСКА ИНТИЛИГЕНТНОСТ!
  ЕТО ВИ ОЩЕ ЕДИН С КОГОТО МОЖЕТЕ ДА СЕ „ГОРДЕЕТЕ“!
  ДЪРТИЯ МУ ПРЪЧ С МЛАДИ МОМИЧЕТА!
  НЕКА ЦЕЛИЯ СВЯТ РАЗБЕРЕ КАКЪВ ПУТЬО ИМАМЕ ЗА ДЪРЖАВЕН ГЛАВА!
  ВИДЕОТО Е ПО-ПИКАНТНО!СПОМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ НА БСП!

  • Anto Хей, плазмодей, трол на Герб! Посочи ми, къде М. Зайкова има грешка в пунктоацита си, за разлика от теб? Аз се възхищавам на тази жена, въпреки ,че е на 80 години, тя има бистър ум и логични разсъждения!

  • Антигербер

   И ти си същия простак като асфалт паша – Бойко тъпото, я ходете се гръмне те дебили!

  • Я. скрий се бе обратен!!!

 2. Въобще не е дебил, той е много в час какво се случва и до къде може да стигне с неговата си наглост и идиотизъм, затова се прави на дебил. Всички вие които казвате, че е психично болен и, че трябва да се лекува, вие му помагате един ден той наистина да се отърве от отговорността която носи за всичките години назад в които е оправлявал. Той е много прост, но накрая с простотията си ще си отърве кожата. Тези, които са на власт сега, трябва да действат бързо и да го натикат в затвора, докато наистина не ди препише някое ново заболяване. При него диагнозите бързо идват,… днес е с опериран ми искус, утре нещо друго…

 3. Много съм живяла,много съм виждала но едно изкукало бабел
  Да дава акъл в политиката е просто безумно!
  Седни си на д…о г-жо и си гледай старините и памперса!!!

  • Димитър

   А ти Та Nia,колкото и да сиживяла и видяла пак проста си си останала.

 4. Милева

  Кой си ти безгръбначно животно , който си позволява да обижда жена на достолепна възраст с много сиво вещество, с мечтано образование, честна, пряма, директна?!!Сложи си физиономията за да видим смелостта ти и дали си нещо повече от нея.Чест и почитания за госпожа Мика Зайкова.Поклон и правя до земя за това , че поставя някой хора на място което са заслужили и за това , че е отдала живота си в името на строителство на РБ.Никой- независимо кой е и какъв ценз има няма право да обижда тази жена.А вие от ГЕРБ трябва краката да и миете и водата да пиете. Поучете се от нея има какво да научите, а не само да се перчите и репчите.Адмираций за вас госпожо Зайкова./ нве съм от вашата партия/

  • Що за тъпотии ръсите за г-жа Мика Зайкова!Десетилетия трябва да изминат за да се появи новата Мика!Чест и почитания за Вас,г-жо Зайкова за смелостта и рекушета срещу най-престъпната клика Герб и нейния главатар Боко!Всички до един са за съд и публичен линч!Да върнат до стотинка всичко заграбено от бедния и злощастен народ!

   • Защо сте се прицели в г-жа Мика Зайкова моля ако има някой по компетентен от нея за тези които я нападат да я обори в това което казва а не да обижда знам, че има Гербаджииски лапачи които ще защитават интереса си.
    Но факта си остава Българинът е на колене и тъне в мизерия не четете ли какво пишат от западната преса за България.

 5. пиколото на ЕС

  Всички политически брокери на ГЕРБ вкупом защитават правата вяра и все за липса на доказателства говорят. Приказките, че Буци заплащва опоненти как щели да станат вечеря на собственото си семейство е напълно в извратената му лексика, която сме слущали пред камери на мисирки, в министерски съвет, където се изгаври най-демонстративно с глашатайчето и то пред сведените глави на целия кабинет баравар с уж коалиционните им дружки, дето на скоро Валерко опроверга твърдението, че са били патерицата на ГЕРБ, нещо повече, видиш ли, те се явявали повече в ролята на гьостерица.. Може би сте забравили един по-стар случай, където Буци предлагаше на опечалени родители, вместо да се вайкат срещу системата, да бяха почерпили кучетата намерили трупа на дъщеря им с няколко пържоли… Що за болен мозък би казал подобно нещо и то публично?!? След толкова много бисери, къде по записи, къде пред медии, няма какво да се чудим, дали това е поредната му извратена мисъл.. Да не говорим за оправданията му относно златото и пачките и видиш ли, как Радев го шпионирал с дрон, който му подарили при визиата му в Китай.. После пък някакви агенти се промъкнали в сенките в дома му, аранжирали спалнята му с пачки и злато, и дим да ги няна. Иначе за отношенията му с Божков разбрахме, че от него има само една пура, това малко ми напомня за случая с Василев, от който пък имал само една икона и тя стояла в офиса му. а за отношенията му с Пеевски разбрахме, че такива не съществуват, длъжни сме да му се доверим, щом стигна дотам да се прекръсти и закълне, това ще да е самата истина.

 6. Бабишкерче,я върви за духате с аверите ти ИТН заедно с президента на машините та да не прегряват!!!

 7. Ta Nia защо, какво толкова се вълнувате, по добре изчакайте, още много неща ще има, предателски, и предателството, нанякъде се наказва със смърт, така правят развиващите се страни

 8. Васил Морев

  Какъв Мор,иди на морето да видиш как е за да седнеш на заведение се чака,хората харчат като луди

 9. Стоянка

  Бойко е страшен гат из тормози народа бес работа без пари той си имаше сега се натиска няма кой дамо теги патрона данего виждаме само ни дразни този денбел

 10. Радка Г.

  Бравоо на вас да сте жива и здрава мнооооого години да сте пример за всички с вашия бистър ум

 11. Ники Ник

  Управлявайте бре.Стига с тоя Бойко.Цените на тока се вдигат,на олиото на всичко ,а те Бойко та Бойко.Като се надерете,а то е неизбежно пак Бойко ли ще ви е виновен.

 12. Баба зайка е оглупяла,е то ти е простено,от годините е.
  Как може да сравняваш България е Амглия, Америка и дори Гърция з
  Тия дуржави са свободни от 800 години,а ние едва от 31.
  И въпреки всичко дадоха 60 на 40 ,80 на 20,на тези с НЕПЛАТЕНИЯ отпуск им платиха по 24лв на ден
  Знаеш ги тия работи ама си забравила.
  Простено ти е,!

 13. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *