Корнелия Нинова
Елена Йончева потресена от Корнелия Нинова

Елена Йончева към Нинова: Договорките с Бойко Борисов са в ход! Затова ли не подкрепихте Радев?

Елена Йончева е погнусена от постъпката на Корнелия Нинова спрямо Румен Радев, стана ясно от нейно изявление във Фейсбук.

Погнусена и отвратена от лидера на БСП Корнелия Нинова е евродепутатът Елена Йончева. Тя не скри чувствата си към подлата постъпка на Нинова към президента Румен Радев, чиято кандидатура за втори мандат не подкрепи до момента.

Корнелия Нинова
Елена Йончева потресена от Корнелия Нинова

Вече няколко дни Корнелия Нинова мълчи по темата, което според умната Йовнчева означава само едно – червената лидерка играе вързано не с друг, а със самия Бойко Борисов. На чиято яростна опонентка се представяше през всички тези години.

Е, явно само се е представяла, а истината е съвсем друга. Видно е за всеки разумен човек, че договорките на Нинова и Борисов са в ход и са пределно ясни. С това обаче тя сама си направи харакири и на практика унищожи втората по големина и доверие партия в страната ни, коментират запознати.

Евродепутатката е категорична, че досега държавата ни не е имала толкова истински и достоен президент като Румен Радев. Който е единствената реална и доказана опозиция и на Борисов, и на Нинова, и на цялата гмеж и корупция в България.

Според нея Радев е истинският лидер, за когото ще дадат гласа си над 80 процента от всички българи по време на изборите. Защото той е единственият, който се бори с всички средства не за себе си, а за народа си.

Откакто е на поста си, Радев е обединител на българите, който получава много повече доверие от БСП и ГЕРБ взети заедно. Това не се нрави нито на Корнелия, нито на Бойко. Но и на двамата песента им е изпята. За да тръгне най-сетне родината ни нагоре, казват приближени до Йончева.

Още по темата четете по-долу:


Корнелия Нинова: Борисов лъже! Няма да получите и 5 лева след локдауна!

Корнелия Нинова – лидерът на БСП вдигна България на крак с жестокото разкритие, което оповести на глас. А именно, че затварянето на държавата от днес вечерта до 21 декември (минимум), няма да донесе и пет лева на обикновените хора.

Червената лидерка открито обвини премиера Бойко Борисов в лъжа и манипулиране на обществото. А въпросните обещани средства ги нямало. Няма и да ги има!

„Миналия път, когато затвориха страната за няколко месеца, т.нар. помощи за бизнеса дойдоха цели три месеца по-късно. И разбира се, от тях се ползваха само 8 процента от фирмите у нас.

Сега Борисов се тупа в гърдите и щедро обещава на родителите по една минимална заплата, обещава помощи за хората без работа… той обещава.

Но знаете ли защо тези обещания са празни приказки и лъжа – защото ГИ НЯМА в бюджета за идната година. Няма ги и в бюджета до края на тази година. Тях просто ги няма никъде“, гневи се Корнелия Нинова.

Тя пита как и откъде тогава министър-председателят възнамерява да плати обещаното на хората, след като тези финанси не фигурират в държавния бюджет. Отговор, разбира се, няма.

Според Нинова грижата за здравето на българите е най-важното и е основен приоритет, но е недопустимо да обявяваш локдаун, без да си се погрижил за оцеляването на народа.

„Икономиката ще бъде срината безвъзвратно и много хора от средния и от малкия бизнес ще фалират. Г-н Борисов щял да обсъжда, щял да се погрижи.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Е, погрижи се – с нито лев в бюджета на държавата, предназначен за хората“, възмущава се Корнелия Нинова.

Думите й бяха потвърдени само преди минути от президента Румен Радев, който заяви, че хората у нас не умират от Covid-19, а от потресаващо лошото управление на правителството.

Което ще остави зад себе си изцяло опоскана хазна, гладни и бедни хора, и тотален колапс на икономиката. Държавният глава не вярва на обещанията на премиера и помощите, които той уж обеща на гражданите.

 

За Виктория Стоянова

Прочети още

Бойко Рашков

Бойко Рашков: С шутове бих изритал Борисов и Карадайъ от страната! Те предадоха България!

Бойко Рашков е категоричен, че на България не са й нужни предатели! България е имала …

2 коментара

  1. Пламен

    Живот по време на време Бойко, по зле от живота с мащеха.

    • ima-takyw-narod

      Корделата и бочката да се хванат ръка за ръка , да скочат в Черно море и да не се връщат !!!

  2. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *