Виктор Орбан
Виктор Орбан няма равен като управник

Така се прави: Виктор Орбан връща евтините цени на основните продукти в Унгария!

Унгарците случиха на премиер с Виктор Орбан!

Безспорно унгарците случиха на премиер в лицето на Виктор Орбан. „Лошото момче“ на Европейския съюз не спира да доказва, че единственото, което го вълнува, е доброто на народа му. Без да го е еня кой какво ще каже отвън.

Виктор Орбан
Виктор Орбан няма равен като управник

Последното решение на Орбан, заради което милиони му целуват ръка, е да замрази цените на основните хранителни продукти. В рамките на три месеца (до новите парламентарни избори в страната), а по всяка вероятност и след тях, стоките ще останат непокътнати ценово.

Нещо повече – цените не само няма да се вдигат, но от февруари трябва да спаднат. И да се върнат на старите цени от септември-октомври миналата година.

Става дума за продукти като олио, захар, свински бут, брашно, пилешко месо и мляко. Това обаче далеч не е всичко като се има предвид, че още от месец ноември Виктор Орбан наложи и таван за цените на тока, ипотеките и горивата, предава btvnovinite.bg.

Премиерът на Унгария е категоричен, че в тази тежка икономическа криза и жестоките последици от пандемията за всяко едно домакинство, това е най-малкото, което може да се направи. Адмирации за такъв управник!

Още по темата четете по-долу:


Съдържание:

Орбан: Изправите ли се срещу Русия, ще трябва да минете и през нас!

Категорично против атаките на Запада срещу Русия, при това изцяло за лични интереси, е Виктор Орбан. Премиерът на Унгария, който отдавна се е прочул като „лошото момче“ на ЕС застава зад президента Владимир Путин и руската държава.

Тези дни Виктор Орбан повтори за пореден път, без да го интересува дали някой ще му се обиди, че счита нападките и санкциите към Русия за един вид терор. Терор, целящ единствено и само съобразяване с интересите на САЩ.

Унгарският премиер държи твърдо на позицията си, че Европа трябва да бъде не само в добри, но в тесни приятелски и партньорски отношения с Русия. Защото това ще й донесе само благини в бъдещото икономическо и културно развитие.

Орбан не приема настояването на НАТО да разшири военните си части на Балканите, считайки, че подобни действия са много рискови и могат да предизвикат не само беди, но дори Трета световна война.

„Дава ли си някой в Брюксел сметка какво означава Русия и с какви войски, с какъв арсенал, с какви оръжия разполага?! Преди време самият Путин беше подметнал, че е в състояние да унищожи целите Съединени американски щати за половин час. И да, това е истина.

Това ли искаме за Европа – да я превърнем в бойно поле, което да вземе стотици хиляди, милиони жертви?! Не, Унгария няма да подкрепя подобна лудост!“, отсича Виктор Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Орбан: Германия тръгна срещу семейството и християнството!

Да следва принципите си докрай, каквото и да му коства това, се зарече за пореден път Виктор Орбан. Унгарският премиер без никакво колебание и страх заяви, че държавата му вече не играе в един отбор с Германия. Нещо повече – заема коренно различна позиция.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Орбан сподели, че през годините е бил близък с германския канцлер Ангела Меркел и дори я е убеждавал да не напуска поста си. От известно време насам обаче той вижда, че Германия е тръгнала по лош за цяла Европа път – този, приветстващ мирацията и особеностите на пола.

„Унгария и други страни от Европа държим и ще продължим да държим на изконните християнски ценности, морал и семейство. Със съжаление констатирам, че тези неща вече не са приоритет за Германия.

Това е много жалко, но още по-вредно, защото на практика, те започват една гибелна война срещу християнството и най-святите за всички нас неща. Няма да стоим и да гледаме това безумие“, категоричен е Виктор Орбан.

Той предвижда все по-дълбоки и сериозни разриви в политиките на Унгария и Германия като заяви това в статия за германския Билд.

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан: Ще променим ЕС, за да не ни затрие!

Унгария няма да излезе от ЕС, а ще продължи да държи на себе си и да му се противопоставя винаги, когато е необходимо. Това заяви премиерът Виктор Орбан като добави, че ако много неща в Брюксел не се променят, те заплашват да затрият нормалността в Европа.

Орбан беше категоричен, че държавата му ще продължи да спира мигрантите на границата си и да не ги допуска в страната. Както и че по всякакви начини ще забранява и възпрепятства промиването на мозъците на хората и най-вече на децата по темата кой мъж, кой жена, кой кон…

„Достатъчно време сме живели всички в комунистическа диктатура и си го спомняме отлично. Така че Брюксел да не се надява, че ще приемем нов диктат и ще се съгласим с него.

Но и ги уверявам, че няма да се отърват лесно от нас, ако се надяват ние просто да си излезем от ЕС доброволно. Това няма да се случи. Ще се случи обаче реформация на ЕС, която отдавна трябваше да стане“, увери Виктор Орбан, пише glasove.com.

Премиерът на Унгария заяви, че целта на държавата му е да запази своя суверенитет, а не в един момент да се превърне в част от някакви импровизирани съединени европейски щати.

Както знаем, догодина Орбан ще влезе в битка за премиерския пост, а огромна част от унгарците вече са заявили категоричната си подкрепа за него.

Още по темата четете по-долу:


Орбан: Престъпниците от Брюксел убиват средната класа!

Унгарският премиер Виктор Орбан отново излезе от кожата си и не си премълча. Той директно обвини „престъпниците от Брюксел“ в умишленото убийство на средната класа в Европа, цитира actualno.com.

„Те убиват, целенасочено унижощават средната класа, а именно тя е в основата на тази европейска демокрация, за която дедите ни са се борили и са извоювали.

ЕС доведе хората до ръба, енергийната криза е благодарение на техните утопични, нездрави фантазии. Това доведе до драстичния скок в цените на енергията. Както и неспирната им, глупава разпра с Русия и постоянното слугуване на САЩ“, гневи се Виктор Орбан.

Както знаем, наскоро около един милион унгарци излязоха по улиците в подкрепа именно на своя премиер. Те заявиха, че суверенитетът на родината им е неприкосновен и няма да се превърне в разменна монета.

Кой знае защо обаче, последното шествие на унгарците в подкрепа на Орбан не беше отразено достатъчно от медиите. Да не кажем, че дори мина незабелязано от почти всички телевизионни канали в Европа, а и у нас. Сами си отговорете защо…

Орбан: ЕС и САЩ са първи да ни прецакат!

Унгарският премиер Виктор Орбан се изправи пред народа си и заяви твърдо, че няма да позволи на Европейския съюз и Америка да навредят на страната му. С каквото и да било.

„Когато са ни били нужни – и ЕС, и САЩ, тях ги е нямало. Не им е удобно, не им изнася. Когато обаче не искаме тяхната намеса, те винаги са тук. За да се разпореждат, да командват, да налагат. И ако може, да прецакат всеки и всичко, в името на собствения си интерес.

Тези неща са до болка ясни на всеки трезвомислещ човек и ние няма да го позволим. Едно ще заявя – Унгария е Давид, така че Голиат най-добре да се обърне и да си тръгне. Да не се бори с нас“, изкрещя от трибуната на митинг Виктор Орбан, който след половин година ще се бори за поста си на задаващите се парламентарни избори.

Орбан заяви още, че ЕС се отнася с поляците и унгарците като с врагове. Но няма да успее да ги бутне – така, както и комунистите навремето не са успели да го направят, пише focus-news.net.

Според премиера на Унгария и много от сънародниците му, Европейският съюз отдавна вече се е превърнал в символ на открита диктатура. И страните членки, които държат и милеят за правилното развитие на страната си, трябва час по-скоро да се събудят и да се противопоставят на всичко, което им се налага в техен ущърб.

Още по темата четете по-долу:


Орбан: Брюксел е виновен за скока на цените!

Унгарският премиер Виктор Орбан скочи гневно срещу колегите си от Европейския парламент и ги обвини за буквалния ценови шок, завладял континента.

Българите също отлично знаем за какво става дума – най-високите цени от десетилетия насам, както обявиха експертите. Факт е, че с баснословните цени на тока и природния газ, все повече хора не смогват да закупят и половината от насъщните храни, които консумираха доскоро.

Виктор Орбан е убеден и заяви гласно, че за ръстът на цените на електроенергията и всичко останало, вината е изцяло на Брюксел. И на поредицата от грешки, които е направил ЕС.

Орбан настоя за незабавна корекция на всичко и за драстично намаляване на цените в най-кратък срок. Нищо, че Унгария не е пряко засегната от енергийната криза, но се сблъсква с ядове заради така наречената „Зелена сделка“, цитира novini.bg.

Заради нея притежателите на автомобили в Унгария са принудени да плащат доста по-високи данъци. „Това трябва да спре, оправете си бъкиите!“, категоричен е Виктор Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Орбан: Тия не знаят хора ли са, жаби ли са!

Лошото момче на ЕС – да, това определено може да се каже за Виктор Орбан, който за пореден път доказа, че заслужава прозвището си. Унгарският премиер отново скочи непримирим с новото нормално на Запада и отказа да се моли и да целува ръце на… нещо, което само не знае какво е.

„Превърна се в навик на ЕС да заплашва държавите членки и да се опитва да им връзва ръцете с това, че видиш ли, няма да получат пари, ако не са съгласни с тях и не козируват.

Ами не, ние няма как да правим това! Омръзна ми и няма да позволя страната ми да бъде зависима от онези, дето не знаят хора ли са, жаби ли са, жени ли са, мъже ли са…

На всички в момента са ни нужни средства и то не малко средства, за справяне с икономическата и здравна криза от пандемията. Но нека не позволяваме да ни поставят в ъгъла така, че да им „целуваме ръцете“, зове Виктор Орбан.

Той е категоричен, че ако повече европейски лидери погледнат разумно и пожелаят да „изтрезнеят“ от всеобщата лудост, то Западна Европа има шанса да се върне към предишната си стабилност и просперитет. И най-вече към ценностите, които са в основата на живота и човешкото общество.

Още по темата четете по-долу:


Орбан: Време е европейците да се борят срещу тиранията!

Унгарският премиер Виктор Орбан е категоричен, че днешното време е в пъти по-лошо и страшно за народите, от това на комунизма. И е готов да се закълне в това.

„Преди 30 години, когато уж бяхме хванати в капана на комунизма, си мислехме, че това е нещо страшно. Е, оказа се, че няма нищо подобно, а комунизмът е бил цвете пред настоящата реалност.

В момента така нареченият елит на света извършва престъпление като заразява нациите. Заливат ни изкуствено създадени вълни, за да може дадени кръгове да богатеят с чутовните печалби от трилиони долари.

Скоро всички пак ще се събудим затворени и ще бъдем заложници на собствените си домове. Това не може да продължава така. Хората, европейците трябва да се събудят и да въстанат срещу тиранията на тези чудовища, да се борят срещу глобалистите“, призова Виктор Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Велик Виктор Орбан подписа договор с Путин!

Едно име е в състояние да доведе до истеричен пристъп не само шефовете на ЕС, но и самия американски президент – и това е името на Виктор Орбан. Унгарският премиер отдавна го играе „лошото момче“ на Евросъюза и не смята да спре. Защото следва железни принципи в управлението си.

Поредният шамар на Орбан към Запада е подписването на 15-годишен договор с Владимир Путин и Русия за доставката на газ. Договорът с „Газпром“ влиза в сила още от 1 октомври и остави с отворени усти много от опонентите му в Брюксел.

На всичко отгоре Виктор Орбан е успял да договори за Унгария много ниска и атрактивна цена за доставката на газ – нещо, което е кауза пердута за повечето политици (нашите дори не ги причисляваме към тази категория, по обясними причини).

Другото, което продължава да прави и за което настоява Виктор Орбан, е да се прекратят санкциите към Русия, наложени от Запада. Те бяха приложени след като през 2014-та година се анексира Крим, но според Орбан са напълно безсмислени и глупави, пише banker.bg.

Още по темата четете по-долу:


Чудото Орбан в Унгария: Свали цените, вдигна заплатитe!

Безапелационен, понякога груб, но винаги мислещ за държавата и народа си, затова и Унгария го обожава. Това е премиерът Виктор Орбан, чието управление може да се определи като цяла една златна ера.

Знаем, че още 2018-та беше обявена за годината на унгарското семейство, след като сватбите и раждаемостта скочиха с цели 45 процента. Това, разбира се, не се случи току-така, а благодарение на политиката на Орбан.

През 2012-та година Виктор Орбан прави това, с което малко премиери, еле пък родният Бойко Борисов, могат да се похвалят. Той успява да свали цената на тока, газта, водата и другите консумативи с цели 11 процента за фирми и рекордните 25 процента за домакинствата.

Великото му постижение е и да затвори големите усти на монополистите и да спре банките, които досущ като в България заробваха потребителите с непосилни кредити и лихви.

Е, при нас още е така и промяна скоро не се очертава. Орбан обаче спаси около милион семейства от фалит и конфискуване на домовете им от същите тези банки…

Той насочи усилията си изцяло в посока на раждаемостта и семейството, което за него е основна ценност на всяко уважаващо себе си и стабилно общество, пише sosnovini.eu.

Ако в страната на Орбан имаш трето дете и работиш, разбира се, то държавата моментално ти дава 33 000 евро на ръка, съвсем безвъзмездно. Подарък, какъвто други дори не са и сънували.

Отпускът за майчинство при Виктор Орбан е цели шест години и да, той е платен. През първата половин година майките взимат 70% от своята заплата. Още година и половина след това получават половината си заплата, а после по сто евро на месец ако не поикат да се върнат на работа.

И още, и още, и още… Приносът на Орбан за държавата му е колосален и не можем да кажем нищо повече от едно „Респект“! Пък дано такова чудо да се случи и на нас, българите!

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан сече: Презирам „ценностите“ на Европа!

Никой не може да пипне с пръст Унгария, камо ли да я „изгони“ от Евросъюза. Това заяви категорично унгарският премиер Виктор Орбан, след като призна на всеослушание, че презира новите европейски „ценности“ и не смята да робува на нито една от тях.

Припомняме, че премиерът на Нидерландия Марк Рюте предложи съвсем сериозно държави като Унгария, които не приемат и не се съобразяват с новата ЛГБТ политика, да бъдат изключвани от ЕС.

От своя страна Виктор Орбан неведнъж натърти, че за него хомосексуализмът не е много по-различен от посегателството върху деца. И за нищо на света няма да позволи учениците в страната му да бъдат „образовани“ по подобни теми и казуси.

„Нито едно дете в тази страна няма да чуе с ушите си безумния въпрос – като какво се самоопределя. И няма да разбере, не и в училище, че видиш ли, можело да си смени пола и да мине на другия бряг.

Няма да нарича родителите си с номер, а ще им казва мама и тате, баба и дядо. И ако някой намира това за ненормално, то самият той има спешна нужда от продължително лечение в психиатрия“, посече ги Виктор Орбан.

Оказва се, че реалността и законът на ЕС е напълно идентичен с думите на унгарския премиер. Държавите, които не се подчиняват сляпо на разпорежданията на Съюза, по никакъв начин не могат да бъдат отстранени от него. И това е неоспорим факт!

Още по темата четете по-долу:


Велик! Виктор Орбан отказа 7 милиарда евро от ЕС

Унгария може да се справи и без вас, ако това е цената, която трябва да платим за „помощта“ ви. Аз пари от извратеняци не искам, задръжте си ги – това заяви категорично и гневно Виктор Орбан на партньорите си от ЕС.

Причината за яда му е условието на Европейския съюз да отпусне на Унгария финансова помощ за справяне с последиците от пандемията в размер на близо 7,2 милиарда евро.

За да я получи обаче, Унгария ще трябва да приеме ценностите на ЛГБТ общността и да се откаже от наскоро приетия закон, който ограничава разпространението на всякаква информация за различните ориентации в страната.

Виктор Орбан остава непреклонен и заяви в прав текст, че хлапета в детски градини, ученици и средностатистическите граждани на държавата му няма да бъдат тормозени с подобни безумия и скверности.

„Това някой да седне и да разправя на учениците в училище, че видиш ли, те не били момченца и момиченца, а можели да сами да си избират пола. Ами дай и на животни да ги пишем, натам е тръгнало.

Нямало родители, мама и татко, имало номер едно и номер две. Да се пръждосват оттук с тези престъпни идеи, това трябва да бъде подсъдимо. Към унижожението на света ли се стремят някои хора, че не осъзнават в какви мръсни води нагазват“, бесен е Виктор Орбан.

Унгарският премиер за пореден път потвърждава, че се отказва доброволно от парите на Европа в името на страната и народа си, пише novini.bg. Постъпка, за която беше аплодиран от болшинството унгарски граждани.

Още по темата четете по-долу:


Орбан побесня: ЕС ще задължи мъжете да носят рокли!

Анти-ЛГБТ законът, приет в Унгария, остава! Каквито и неприятности в отношенията с ЕС да донесе. Това е категоричната позиция на премиера Виктор Орбан, който не дава и дума да се издума за отмяната му.

Както знаем, въпросният закон забранява в унгарските училища да се изнася информация за нестандартно ориентираните хора, камо ли учениците да се учат на това в часовете, а още по-малко да бъдат питани като какви се самоопределят.

„Никой не отнема свободи. Всеки възрастен гражданин има правото да живее така, както пожелае. На децата и семейството обаче няма да позволим да се посегне. Защото в един момент ограничените ще бъдем всички ние – хората, които ценят и пазят християнските изконни ценности и морал.

Безумията на някои хора в Европа са ескалирали дотам, че ако не им се противопоставим и ако не ги спрем, то като нищо в скоро време ЕС ще задължи мъжете да носят рокли. Чия свобода ще бъде отнета тогава – нашата или тяхната?!“, бесен е Виктор Орбан.

Причина за гнева му са заплахите от Европейския съюз, че въпросният закон, наложен от Орбан, ще влоши отношенията между Унгария и Европа. А можело и да доведе до неразбории между други европейски държави.

Самият Орбан счита това за нелогично и за явен натиск върху суверенитета и независимостта на страната му. „Вместо ЕС да се занимава с тези глупости, защото това са откровени глупости, да вземе да си оправи отношенията с Путин и Русия.

Само тогава ще можем наистина по един сигурен начин да подпомогнем развитието на икономиките си след цялостния срив покрай пандемията. Диалогът с Путин трябва незабавно да бъде подновен и да се спрат абсурдните санкции срещу Русия“, категоричен е Орбан.

Позицията му явно не е никак за пренебрегване, тъй като тези дни самите Ангела Меркел и Емануел Макрон заявиха, че Европа и Русия трябва да се помирят и да седнат на масата за партньорски разговори, цитира investor.bg. А дано!

Още по темата четете по-долу:


Орбан: Добър премиер няма да позволи на ЕС да действа в неин ущърб!

Унгарският премиер Виктор Орбан за пореден път доказа, че има защо да бъде ценен и уважаван не само от собствените си избиратели, но и от много европейци. В това число и българи, които не крият симпатиите си към него.

Орбан неведнъж се осмелява да противоречи на Европейския съюз и САЩ, ако действията на последните са в противоречие с интереса на собствената му държава.

Последният пример за това е категоричният отказ на Виктор Орбан да вдигне ставката на корпоративния данък, както настоява ЕС. Знаем, че се заговори за налагането на минимална ставка от 15% за данъка, което според Орбан, е абсурдно и недопустимо.

В Унгария той въведе 9% за корпоративния данък и отказва да помръдне от тях с цената на всичко, пише investor.bg.

„Това е нелепо и би било пагубно за държавата, защото ще доведе до рязък спад на инвестициите. А и откъде накъде някой ще налага на Унгария какви данъци трябва или не трябва да имаме. Няма да я бъде тая“, отсече в типичния си стил Виктор Орбан.

Той допълни, че не се чувства бунтовник, нито пък „лошото момче“ на ЕС, а е просто държавник, който милее и работи за държавата си. И приема единствено това, което е добре за нея.

„Никой премиер, никой политик, който е на поста си с единствената цел да работи за своя народ, няма да позволи на ЕС или който и да било друг, да действа в ущърб на този народ и на страната. Това ще го направят онези, които искат лична облага“, категоричен е Орбан.

Орбан: Президентът Радев е спасението за страната ви!

Унгарският премиер Виктор Орбан не скри адмирациите и доверието си към българския президент Румен Радев.

След санкциите, които САЩ наложи у нас преди дни и все по-разрастващият се скандал около чутовните размери на корупцията в страната ни, България се превърна във водеща тема и на Запад.

Главният прокурор на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши наскоро изрази мнението си, че има достатъчно доказателства за кражби и злоупотреби в големи размери. И пълно основание да се повдигнат обвинения срещу екс премиера Бойко Борисов и управлението му, пише narodenudar.com.

Кьовеши заяви открито, че единствен държавният глава Румен Радев полага нечовешки усилия да се справи и да пребори престъпността и мафията в държавата ни. На същото мнение е и Виктор Орбан.

Премиерът на Унгария, в типичния си откровен стил заявява пълната си подкрепа към генерал Румен Радев и правителството, което е сформирал.

„Ако има честен човек, който направи много за страната ви, това е той. И продължава да го прави. Българите осъзнават, че за първи път от доста време имат личност като президента. Такъв човек е спасението на държавата и нацията, но в никакъв случай не го губете“, категоричен е в мнението си Виктор Орбан.

Знаем, че той, както и Румен Радев никога не са спирали да работят единствено за доброто на държавите и народа си като всичките им решения са продиктувани от това. Редица пъти Орбан е скачал директно против политиката на ЕС и САЩ.

Унгарският премиер е и един от доказаните приятели и поддръжници на Владимир Путин и Русия, като твърдо се противопоставя на намесата на НАТО в руска таритория.

За близки и партньорски отношения с Русия е и винаги е бил и президентът Радев, който настоява Европа да установи мирни и приятелски отношения със страната на Путин.

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан кресна на евродепутатите: Вие сте бита карта!

Унгарският премиер Виктор Орбан размаха пръст към евродепутатите в Брюксел и се закани, че лично се заема да върне Европа там, където й е мястото. А именно към великата й и славна история, и към нормалността.

„Вие сте бита карта – вие и вашите извратени идеи за джендърство, липса на семейни ценности, отказ от изконните и прекрасни думи „мама“ и „татко“ и побъркване на децата от мънички.

Всичко това е към своя край. Няма да преборите нормалното, никой не е по-голям от християнския морал“, заявява Виктор Орбан. Който е решил да сформира нов алианс.

Заедно с полския премиер Матеуш Моравицки и лидера на партия „Лига“ в Италия – Матео Салвини, Орбан ще сформира на европейско ниво нов десен политически съюз.

Тримата вече обсъдиха подробностите, а този месец ще се срещнат във Варшава, за да изпълнят мисията си. Всичко зависи от развитието на пандемията в трите държави, пише investor.bg.

На срещата ще бъдат обсъдени и въпроси за приятелските отношения с Русия, към която всички те са изключително добре настроени. И категорични, че всяка намеса на Запада и НАТО в териториите на Русия и Украйна, е груба и дори престъпна атака.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Ясновидката Николета Йорданова

Ясновидката Николета Йорданова: Петков ще е добър премиер, но спасението идва от Русия!

Ясновидката Николета Йорданова вярва, че Кирил Петков ще си върши добре работата! Че Кирил Петков …

26 Мнения

 1. Василка Гюрджеклиева

  Орбан си е Орбан !Важно е народа му да е добре !

 2. Браво на Орбан!А на нашите не им стиска да признаят,че прекъснаха пътищата към Русия и ние,заедно с ЕС затъваме.

  • Христо

   ВИКТОР ОРБАН МИСЛИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА УНГАРИЯ.И М ИСЛИ НАЙ ВЕЧЕ ЗА ЗД ПРАВИЛНАПОСКА ПОЕЛ…АВЕТО НА ХОРАТА СИ..

  • Бай Оня

   Орбан е истински държавник. Човек с ясни позиции. Можем ли да го сравним с нашите страхливи и жалки отрепки които изпълняват като малоумни каквото им кажат западните евродебили. Утре и енергетиката ще унищожат заради кефа на евродебилската зелена екоизмет. Този гнусен съюз трябва да се разпадне. Нашето място е при Унгария а не при западните дегенерати.

  • Алекси Асенов.

   Прочетох доста от изказванията на Орбан,и си помислих,със съжаление.Толкова ли е трудно ,поне на един,от бълг политици,да направи същото.Да преосмисли ,текста на клетвата която полагат,,в парламента,пред целият бг народ.Толкова ли трудно,освен за собственото си благоденствие,да помислиш и за народа си,който всъщност ги изкарва от калните им селца,и с един вот на доверие,ги прави милионери.А самите ТЕ ЖИВЕЯТ В МИЗЕРИЯ.Не разбирам разликата от ПОРОБЕН И ОСВОБОДЕН.

 3. Не е важно с кого си, важното е пука ли ти за народа и какво вършиш той да е добре

 4. Петрус

  А, Искате желязната завеса отново ли? Да си орете с “беларус“, да се редите за бнани, да си кареате москвича“/искате ли?

  • веселин костов

   Ей Петрус,искам да си карам Москвича и да ми е спокойно,и да сме хора-не,човеци както преди,а не вълци-единаци както сега,и да не ме ебават разни псевдобизнесмени които ми дават трохи за да оцелявам! Когато нямаше банани по магазините за което всички ревяхте като вдовица за х@й,тока беше 2ст.нощна и 4ст.дневна при 240лв.заплата,а сега е 20/40ст.-а сметни!Значи сега трябва да взимам 2400лв.-нали? За образование,здравеопазване и т.н. няма да говоря!Май не си живял по онова време!!! А,и не карах Москвич а Вартбург,ама си го купих чисто нов от Мототехника със найлоните на седалките,а не си купих втора употреба таралясник! А,и го карах 10г.без да знам какво е ремонт! Да не говорим колко се обичахме и уважавахме и то безкористно-ей така щото се обичаме като хора,а не като банкнотоприносители!Хората работеха а не както сега-ИТ,НR секо седнало на бюро и чака заплата 5 цифри,а един пирон не може да забие!Спирам дотук-лекция мога да ти изнеса,но усещам че няма нужда-вие вече сте под хамерикански модел-меркантилни същества-консуматори!!!Със здраве-чичо ти Веско!!!

  • Е сиромашията по голяма завеса няма,, в Русия карат повече супер и скъпи автомобили от навсякъде,, хората коментират премиер който е за пример,, а ти говориш за Беларус,, тук има още с рало работят ДРУГАРЮ…

  • Радева

   Стига с тези банани и коли! Бананите съдържат серотонин, който предизвиква алергии,по добре яжте пъпеши и ябълки.А колкото до колите-най-качествена е новата кола. Ценностната система промениха и заживяхме като скотове-банани, коли, наркотици, болести,пари. Подкрепям Орбан.

  • А , Вие ИСКАТЕ ЛИ ЕВРО – ДЖЕНДЪРИТЕ ДА ВИ НАПРАВЯТ ПЕДЕРАСТИ И ЛЕСБИЙКИ – С ЗАКПН. ПРЕДИ ДА ВИ УБИЯТ С ОТРОВНИТЕ ВАКСИНИ ??? А , ОВЦЕ , ПРОСТИ..? НЕ ВИ СТИГНА 30 ГОДИНИ АМЕРИКАНСКИ ГРАБЕЖ В БЪЛГАРИЯ. Е. С. се Разпада след Нова Година. България и Цяла Източна Европа – Отиват при РУСИЯ. Русия е По – Развита Страна от САЩ. Това , Не Ти е Съветския Съюз , навремето…Мнохо Си Прост.

  • Бай Оня

   Да по-добре желязна завеса отколкото разлагащия диктат еврогейската пенделска измет.

  • Я марш бе малоумнико !!!!!

  • Стефка

   И да се редихме за банани имаше с какво да си ги купим,а сега няма.Тогава нямаше много банани,но имахме работа и бъдеще,а сега има банани,но нямаме бъдеще!

 5. Рядко срещано явление в съвременния политически свят. Политик и държавник,който може да мисли и да милее за развитието на държавата си.

 6. Има го и в България, той каза същото, като Орбан, но някои се опитват да го оплюят по най – малоумен начин. Това е България. Човеци без собствено мнение, влияещи се от чуждото такова. Жалко, винаги съм си мислил, че моят народ е трезво мислещ и ще избере правилният човек. Умишлено не споделям имена. Умните и ителигетни човеци знаят за кого става въпрос.

 7. Браво на Орбан! ТОВА Е СЪЩО ЕДИН ГОЛЯМ ДЪРЖАВНИККОЙТО МИСЛИ МНОГО ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА СИ И НА ДЪРЖАВАТА! ТОЙ Е ВЕЛИК ЗАЩОТО ТОЙ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА С ЕС КОГАТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ДОБРОТО ЗА НАРОДА МУ! ОЩЕ ЕДИН ПЪТ БРАВО ОРБАН!!!!!!

 8. Станка

  Огромни адмирации за големия Виктор Орбан !Силно го приветствам !.Благодаря за голямата му подкрепа към нашия Президент Румен Радев.Изказвам огромната си подкрепа в отношението Ви към джендърския ЕС и съответно към предателите- евродепутати ,които заработиха против род и Родина, заблудени от охолство и самодоволство и решиха , че няма да има някога видовден и за тях.Не искаме ЕС и НАТО , нито съюз със САЩ. нито еврозоната им .Настояваме за съюз с братска Русия , Китай и членство в Евразийския съюз.Това е нашето бъдеще начело с нашия президент Румен Радев.Настояваме да се премахнат всички партии в България.Те непрекъснато се роят ,особено срещу избори и с нищо не допринасят за добруването на народа ни ,а напротив само ни ощетяват.Достатъчно сме се наслушали и нагледали на междупартийни боричкания за власт, а никакви резултати от никоя партия досега.

 9. иванчо

  това е истински държавен глава!
  това е истински родолюбец!

 10. Николай Л.

  Желязо което неможе да се кове и емекни и при наи висока температура

 11. Елена Та

  Защитава страната и народа си…
  Ако всички европейски лидери последват примера на Орбан…ще се отървем от глобалистите – изроди

 12. Браво! Жалко, че си нямаме и ние един такъв политик! Народа има нужда някой да го поведе в правилната посока и ще пометем всички престъпници и търгаши!

  • Да помолим Орбан да ни прибере всички желаещи……да напуснем и ние които останахме, друг избор не виждам!

 13. Богдан

  Само не разбрах, какво общо има Радеффф с този велик политик?

 14. Ян Бибиян

  Орбан е велик !! И доказва колко много може да направи 1 човек , и противоположния му образ в България който доказа как се съсипва 1 държава – Бойко.

 15. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *