Виктор Орбан
Виктор Орбан и Вучич са на едно мнение относно политиката на ЕС

Орбан в Белград: Някакви джудженца скачат срещу гигант, това е ЕС! Жалко и смешно!

Виктор Орбан заяви мнението си пред Вучич!

Виктор Орбан не се поколеба да изрази мнението си за политиката на ЕС спрямо Русия като го направи и по време на визитата си в Белград. Там той бе на среща със сръбския държавен глава – Александър Вучич, който също заяви, че Сърбия няма да подкрепи безумието на Европа и то преди зимата.

Виктор Орбан
Виктор Орбан и Вучич са на едно мнение относно политиката на ЕС

„Как не разбират някои хора, при това наречени „политици“, че решенията и цялостната им политика от доста време насам, са безумни и нелепи. Европейският съюз досущ прилича на джудженце, което се перчи и скача на гигант. Защото Русия е енергиен гигант, от когото ние сме зависими, без значение дали ни харесва, или не.

Къде се е чуло и видяло това, което става днес?! Обикновено, в цялата досегашна политическа история, силните налагат санкции на слабите, а ние правим точно обратното. При това сме съвсем близо до страната, която санкционираме – на някакви си около 2000 километра.

Не ме интересува какво ще гласуват останалите държави членки на ЕС, ние искаме да осигурим и ще осигурим топли бъдещи дни за народа си“, заяви Виктор Орбан, на когото Вучич връчи почетния за Сърбия орден „Голяма огърлица“. Той се присъжда за големи заслуги при поддържането на мира и приятелството между двете държави.

Още по темата четете по-долу:


Съдържание:

Орбан побърка ЕС: Ходете си некъпани и миризливи!

За пореден път Виктор Орбан постави в шах и мат лидерите на ЕС и буквално ги разтрепери. Премиерът на Унгария оповести твърдо, че ще блокира всяка една санкция срещу Русия, защото е крайно време някой да „озапти тази лудост“.

Орбан само се изсмя на клюките, че прави това, за да защити и да се постави в услуга на няколко руски олигарси в страната си, чиито сметки и имоти са запорирани. Той заяви, че няма намерение да оставя страната си да мизерства и да студува през зимата, а мисли и за целия континент.

„Очевидно няма кой друг да го направи. Европа, нашата древна и мъдра Европа, се превръща в чучело, управлявано от тотално изперкали хора, които защитават външни интереси, за сметка на самите себе си. Това ще приключи, пък хайде да видим как ще ме спрете!

Ако искате не се къпете, ходете вмирисани, стойте на тъмно и на студено, ваш избор. Унгарците обаче не искат това и аз няма да го позволя. Докато съм начело на държавата, няма да получите одобрението ми за нито една санкция срещу Руската федерация“, отсече Виктор Орбан, с което буквално сащиса колегите си.

Както знаем, той се радва на абсолютната подкрепа на собствения си народ, който го издига на поста за вече четвърти мандат. А и как да бъде иначе, след като лидерът им отдавна е доказал, че не поставя нищо друго на преден план, освен националните си интереси.

Орбан кресна: Вървете по дяволите, джендъри смешни!

На висок глас се изсмя Виктор Орбан и посочи с пръст като джендъри половината от евролидерите. Той направи това публично, в типичния си смел и безкомпромисен стил, що се касае до ценносттите и морала на собствената му държава и на цяла Европа.

Пред редица политици, властници и знакови фигури в Америка той вдигна юмрук и се закани, че ще брани християнството с цената на всичко. Защото, по думите му, днешните либерасти, както ги нарече, се стремят да унищожат точно това – християнството в света.

„Тези сатани, защото това са сатани, изчадия, искат да сринат цялата ни вековна история. Искат да се подиграват с християнството, с най-ценното, което имаме. Искат да затрият морала ни, дома ни, семействата ни. Ние това няма да позволим. Вървете по дяволите с вашите джендърства и странни полове“, отсече Орбан.

А на тези, които обвиняват Русия единствено за войната с Украйна заяви, че са слаби лидери. Защото според него, само силните лидери не биха наложили тъпи санкции към Путин, а биха направили така, че да седнат на преговори и войната да спре.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

„Но са толкова глупави, че не усещат, не проумяват как новите рестрикции ще доведат до продължаване на войната. И не само. Ще доведат до глад, студ и бедност в иначе богатата преди Западна Европа“, заяви Виктор Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Орбан: Тъпи ли сте?! Карате кола, на която и четирите гуми са спукани!

На посещението си днес в Румъния, Виктор Орбан изнесе реч, с която попиля евролидерите от Брюксел за ината им към Русия. Той директно ги попита дали са глупави и тъпи, та не разбират, че се возят или по-скоро се опитват да се возят в кола, на която и четирите гуми са спукани.

„Не виждат ли, че започват да падат един след друг, досущ като ефекта на доминото?!“, каза Виктор Орбан по адрес на същите тези лидери, които като Борис Джонсън започнаха да сдават постовете си скорострелно.

„Те не могат да проумеят, че война така не се печели и че единственият шанс за добър изход за всички, е Русия и Америка да се разберат. Няма друг начин. И ще ви кажа, че ако още бяха на власт Доналд Тръмп и Ангела Меркел, тази война нямаше да се случи“, заяви категорично Орбан.

Той пак повтори, че не се интересува дали някой ще е против него, но ще продължи да гледа само националните си интереси и да работи с Русия.

„Нито газ ще спирам, нито нефт, нито нищо! Зимата ще е тежка за много европейски държави, но не искам Унгария да е сред тях. И тя няма да бъде. Поне доколкото зависи от мен“, отсече Виктор Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан пред Ройтерс: ЕС се гръмна в гърдите!

Виктор Орбан даде интервю за Ройтерс, в което, без да си поплюва разкри, че ЕС си е направил публично харакири и продължава да се ръга. Той използва дори израза, че Европа се е гръмнала сама, но не в крака или в рамото, а директно в гърдите. И положението става нетърпимо.

„Санкциите против Русия ще доведат Европа до икономически колапс и това вече се случва. Има недостиг на доставките на газ, цените са в пъти по-високи, икономиката не издържа, еврото се срина. Какво още трябва да стане, че Брюксел да признае идиотщината си?!

Да, на Украйна трябва да се помогне, но не и по този начин. Тези наказания ни най-малко не помагат на Зеленски и народа му, а вредят зловещо на европейските страни“, заяви Орбан.

Унгарският премиер призна, че се е принудил дори да махне тавана на цените на тока и газа за домакинствата в страната – политика, която беше запазената му марка и която го направи премиер за рекордния четвърти мандат.

„Непоносимо е това, което се случва сега, а си представете зимата какво ще е! Та ние се убиваме сами, що за абсурд и безумие е това?!“, ядосва се Виктор Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан обяви: Либерастите могат да се хапят отзад!

Виктор Орбан извоюва поредната победа за народа и страната си. Унгарският премиер се похвали официално, че е победил Брюксел, а либералните му евролидери могат и да се „хапят отзад“ от яд, ако предпочитат.

Орбан успя в битката, която водеше доста време, предвид всепоглъщащата омраза на Запада към Русия. Той обаче остана твърд и непреклонен и спаси, както икономиката си, така и нормалния живот на унгарците във времена на дива световна криза.

Виктор Орбан победи на срещата на върха на ЕС и успя да извоюва правата на унгарската фирма за петрол MOL да продължи и занапред да получава евтин руски нефт от петролопровода, наречен „Дружба“. Край ще бъде сложен на транспорта с танкери, но това ще стане в началото на идната година.

Другото, в което Орбан успя, е да попречи да бъде поставен краен срок на доставките на руския газ по тръбопровода, а и наложи още едно условие, което е полезно за Унгария. А именно – ако има някаква повреда по петролопровода, който минава през територията на Украйна, то да има възможност за подновяване на доставките с танкери.

Унгарците са в еуфория от премиера си, който им гарантира спокойни дни и показа нагледно на всички лидери как се прави и как се отстояват позиции, когато си истински държавник.

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан: САЩ и ЕС ще пълзят в краката на Русия!

Лошото момче на ЕС Виктор Орбан отново показа характер като рязко се противопостави на евролидерите. Унгарският премиер отсече, че категорично спира да подкрепя каквито и да било нови санкции срещу Русия. През него това нямало да мине!

„Край! Дотук беше с глупостите и измислените наказания, които досега са единствено в ущърб на самата Европа. Това е нелогично, а вече и малоумно поведение, което в крайна сметка изписва вежди на Русия, а вади вашите очи – как не го разбирате?!

Със санкции няма да стане нищо! Унгария е заявила, че не одобрява действията на Русия в Украйна, но знам, че няма друг път за постигане на мир и добро за всички страни, освен диалога и нормалните преговори. Със заплахи, обиди, санкции не правим нищо.

Всъщност правим – вредим си. И ще дойде ден, много скоро, в който САЩ и ЕС ще пълзят в краката на Русия. Особено сега, когато упорито се заговори по темата за ядреното оръжие. Русия няма да се съгласи да намали своето, напротив. Тя иска мир, но чака и ние да го поискаме“, заяви Виктор Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан посече ЕС: Само през трупа ми!

Премиерът на Унгария Виктор Орбан успя да спре новите санкции срещу Русия и вдигна буквално на крак целия Брюксел. Знаем, че наказанията предвиждат ембарго над руския петрол и още редица забрани за страната на Владимир Путин.

Те обаче няма как да станат факт, защото в решителния момент на събранието в Брюксел, Орбан отказа да даде съгласието си. И е категоричен, че няма да сложи подписа си под нещо толкова безумно и нелепо.

„Само през трупа ми! Край! Повече тази тема не се коментира! Достатъчно вреди нанесе ЕС на самия себе си и на всички европейски държави, че да продължаваме самоубийството си и то с мое съгласие. Няма да стане! Няма да се налага никакво ембарго над руския петрол и точка“, в типичния си стил се произнесе Виктор Орбан.

Той заяви още, че евролидерите са толкова глупави, че не си дават дори малка сметка затова, че не вадят очите на Путин с тези санкции, а своите собствени.

„Русия не е изгубила нищо досега, Европа изгуби и продължава да затъва яко в кризата. Рублата не е спаднала, Русия не е във финансов колапс. Тя има шансове за много добри пазари за петрола и газта си и просто ще ги пренасочи натам. Само кръгли идиоти няма да осъзнаят това, събудете се и прогледнете“, заяви Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Орбан: Отказвам конфликт с Русия, защитавам народа си!

Твърдо и категорично „Не“, на какъвто и да било конфликт с Русия, каза Виктор Орбан днес. Унгарският премиер заяви, че е напът да обяви извънрeдно положение в държавата си и се закле да направи всичко, но да защити финансовата сигурност на народа си.

„Светът и особено Европа са изправени пред страшна, пред нечувана досега икономическа криза, която вече е на прага ни. Не знам само аз ли го виждам това и какво правят всички в Брюксел, че си затварят очите?!

Виктор Орбан
Виктор Орбан окончателно попречи на санкциите

Едно обаче ще кажа сега и няма да повтарям – Унгария ще стои настрани от войната, каквото и да ми коства това. Ние няма да влезем нито в пряк, нито в косвен сблъсък с Русия, защото не сме самоубийци.

Това, което е мой дълг, е да спася парите и да защитя бита на унгарските семейства. Това и ще направя. Затова са ме избрали хората, а не, за да браня чужди интереси и да работя за благото на тлъсти чиновници“, разгневи се Виктор Орбан.

Той поясни, че цените в Унгария никога не са били толкова високи и заяви, че правителството ще вземе спешни мерки, за да облекчи положението на гражданите.

По всяка вероятност това ще се изрази в отпускане на солидни парични помощи, въпреки че страната никога не е спирала и няма да спре доставките на руски газ. И това отново само благодарение на желязната ръка и позиция на Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Орбан плю на ЕС: Глупаци, самоубивате Европа!

Виктор Орбан отново показа, че е голям и че не коленичи пред никого, за да изпълнява нареждания и да л@же з@дници. Още по-малко на Европейския съюз. Орбан буквално плю на ЕС за пореден път като заяви, че Унгария е все по-далеч от Западна Европа, по начина, по който върви животът там.

„Отдалечаваме се от Брюксел, от това мислене, което ще съсипе цялата наша Европа. Ние не го толерираме и няма да го направим никога. Заради джендърските ви тъпотии, заради криворазбраната ви русофобия и чисто човешките християнски ценности, които поругавате от години, сами си правите харакири.

Толкова ли сте глупави, за да не разберете, че цялата ви тази изкривена, малодушна и просташка политика, ви самоубива?! Самоубивате себе си и този стар наш континент. Унгария обаче няма да участва в нито едно от тези извратени действия“, категоричен е Виктор Орбан.

Премиерът на Унгария пак декларира, че страната му продължава с пълна сила своите партньорски отношения с Русия и с Владимир Путин.

„Против войната сме, но Украйна няма да види оръжия от нас. Ние никога няма да обявим война на руския народ. А знаем отлично, че и Володимир Зеленски никак не е светец и не прави нищо единствено в ползу роду“, заяви Виктор Орбан.

Виктор Орбан в ефир: Зеленски обслужва САЩ за много пари!

Премиерът Виктор Орбан направи нещо нечувано и то в ефир. След като бе избран от народа си за четвърти мандат, лидерът на Унгария отново доказа, че мисли само за доброто на родината и няма да лиже чужди з@дници, каквото и да му струва.

Това, което заяви сега обаче, със сигурност ще предизвика нечуван скандал, защото засяга името на Володимир Зеленски и Украйна, които са се превърнали в месии за половин свят.

Орбан заяви в интервюто си открито, че смята Джордж Сорос за враг номер едно на Унгария, заради безцеремонната политика и всички гнусотии, които върши по света. После обаче той добави и името на Зеленски към враговете на държавата си, защото той е свързан именно със Сорос, пише informaciq.eu.

„Спрете да наричате този човек – Зеленски, жертва! Каква жертва може да е някой, който прибира милиарди затова, че обслужва интересите на Щатите и е сред хората на Сорос?! Защо не излезе Зеленски и не каже колко е прибрал и продължава да прибира от САЩ, а не да продължава да се прави на невинно агне и жертва“, заяви смело Виктор Орбан.

Знаем, че преди няколко седмици пак Виктор Орбан дръзна да обяви, че зверствата в Буча не са били извършени от руснаците, а са станали по нареждане на Зеленски, който е управляван от САЩ. „Това са дяволи, това е сатаната“, категоричен е Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Орбан: Рязко отказвам спирането на газа от Русия!

Избран и преизбиран отново и отново, и отново от унгарците. Да, говорим за Виктор Орбан и да – той за енти път показа защо е премиер на държавата си вече цели четири мандата. А, да е жив и здрав, като нищо ще ги удвои.

Преди часове железният Орбан пак се изяви и си заслужи овациите от народа си като отсече, че ще отказва рязко и незабавно всяко европейско предложение за спиране на газа от Русия, пише istinata.net.

„Ще налагам вето на всяко едно подобно изказване или идея. Аз съм избран да мисля и работя за унгарците и това ще продължа да правя. А в интерес на унгарците, на работата ни, на икономиката ни, на просперитета ни, е да продължим да внасяме руски газ.

Това и ще направим. Ако трябва да се плаща в рубли, ще се плаща в рубли. Ако е нужно в йени, ще бъде в йени. Толкова! Ясно съм казвал и повтарям, че Унгария няма да подкрепя ЕС в санкциите й срещу Владимир Путин и Русия. Ние сме за мир, но така той не се постига“, категоричен е Виктор Орбан.

Отдавна той е обичан и уважаван не само от сънародниците си, но и от болшинството българи, които си мечтаят за премиер като него. Поне веднъж. Ами… а дано!!!

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан: Унгария е готова да напусне ЕС заради Русия!

Старият нов премиер Виктор Орбан взриви страшна бомба с изказването си, че страната му е готова тутакси да напусне Европейския съюз и пет пари не дава за това. Думите му са по повод на разприте между Унгария и останалите членки на Съюза по отношение на рестрикциите към Русия.

Орбан е по-твърд от всякога и заяви, че страната му разчита на повече от 85 процента на руския газ и това ще продължава да бъде така. Той посече ЕС като отказа да им играе по свирката и каза, че Унгари не само ще продължава да купува руски газ, но и ще плаща в рубли.

„За нас това не е никакъв проблем и ако трябва в рубли, то ще плащаме в рубли. Никой извън нашата страна не може и няма правото да ни държи сметка и да ни поставя условия как и какво ще правим, когато на първо място са интересите на държавата ни“, каза Виктор Орбан.

Отделно от това, премиерът на Унгария заяви, че не е съгласен с много от санкциите, налагани на Русия, а още по-малко с безумията като отричането на видни творци, спортисти, че дори и великия Юрий Гагарин като първия космонавт.

„Това минава границите на нормалността и адекватността, и аз никога няма да подкрепя, нито дори да си мълча пред подобни безумия. Мир не се постига по този дивашки начин и е време да се проумее“, смята Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан: Искам реални доказателства за клането в Украйна!

Новият стар унгарски премиер Виктор Орбан показа, че е единственият европейски лидер, който мисли с главата си, а не се поддава на сляпо доверие и не скандира по поръчка.

Той буквално постави в шах и мат Володимир Зеленски като заяви, че иска реални и неопровержими доказателства затова, че клането в Буча и още няколко престрелки в Украйна, са дело на руските военни, а не са инсценирани от украинците, за да натопят Русия и Путин.

„Лесно е в тези дни всеки да сочи с пръст и да обвинява за всичко руснаците. Всъщност за мнозина това е и основната идея, с която да постигнат по-висшите си цели. Аз обаче не вярвам на това и няма да повярвам, докато не видя истински факти и доказателства. Няма да предприема и санкции против Путин и страната му“, твърд е Орбан.

Странно защо, но ако Зеленски казва истината, то реакцията му към думите на Орбан е меко казано нелогична. Вместо да му даде исканите доказателства, президентът на Украйна атакува унгарския премиер и се направи на обиден.

Зеленски се ожали пред евролидерите, че не му вярват и се осмеляват да му искат факти. „Тази реторика обикновено идва от Кремъл, но сега… Сега съм потресен, че става дума за лидер на европейска държава, страна в ЕС. Това е недопустимо“, завайкал се Зеленски. А изводите си направете сами, нали?!

Орбан: Да приемем еврото е все едно да се качим на Титаник!

Той победи! Отново. За четвърти път. Виктор Орбан триумфира на изборите в Унгария вчера и получи своя четвърти премиерски мандат като размаза конкуренцията с невиждана преднина. Явно унгарците масово припознават в негово лице лидера, който искат да ги управлява.

И има защо. Още с преизбирането си Виктор Орбан заяви, че няма да мръдне и на йота от позициите си и няма да се съобразява с нищо, налагано от ЕС, ако то е в конфликт с интересите на собствената му държава.

Най-големият и мощен удар по самолюбието за Запада обаче е отказът на Орбан да промени валутата в родината си. Унгария продължава и ще продължи да ползва собствения си унгарски форинт и не иска да чува за еврото. Особено сега, когато кризата, вследствие на войната, става все по-голяма.

„Да приемем еврото у нас – това е все едно да драпаме да се качим на Титаник, точно в момента на потъването му. Нито сме луди, нито сме глупави, за да го направим“, отсече Виктор Орбан за радост на народа си.

Знаем и че премиерът не подкрепи някои от най-драстичните санкции на Европа срещу Русия като заяви на всеослушание, че това ще доведе до невиждана по размери катастрофа и страшен глад за Запада в 21 век. Браво на Орбан, аплодират го и милиони българи, пожелали си поне един управник като него.

Още по темата четете по-долу:


Орбан: Няма да наложим санкции на Русия и точка по въпроса!

Виктор Орбан го направи отново – доказа с действия, че не е муле, което се води по командите на ЕС и на НАТО, а мисли с главата си и за благото на народа си. Унгарският премиер буквално показа „среден“ на НАТО по време на срещата им вчера като отказа санкции за Русия.

Орбан обяви категоричното си решение и то е следното – Унгария няма да изпраща военна помощ, нито оръжия в Украйна. И не, няма да наказва Путин и страната му.

„Едно е да сме за мира – казал съм го и съм го доказал сто пъти. Да, подкрепяме Украйна дотам, че сме солидарни с жертвите и трагедията за хората в страната. Нашето най-голямо желание също е с Русия да се помирят. Но и няма да заставаме срещу Путин“, заяви Орбан.

Това беше отговорът му на личната молба на Володимир Зеленски, който чрез видео запис поиска от Унгария оръжие за боевете в родината си. Виктор Орбан моментално му отказа.

„Ние не искаме да влизаме в конфликт, а още по-малко в евентуално война с Русия, с която винаги сме били в изключително близки, топли и коректни отношения. Ние ги уважаваме.

А и аз, като премиер, съм длъжен и мисля първо за собствената си държава. Какво ще стане ако приемем санкциите и спрем да доставяме природен газ и други суровини от Русия?! Знаете ли?! Ще настане ад. Ще обречем на студ и глад собсвения си народ, а това аз няма да позволя“, отсече Виктор Орбан.

С което пак показа и даде нагледно урок на родните политици как един лидер може да е с НАТО и ЕС, но да не е мечка на повод.

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан: Санкциите срещу Русия ще ни излязат през носа!

Премиерът на Унгария Виктор Орбан винаги е бил на страната на Русия и на Владимир Путин. Двете държави се радваха на дългогодишно приятелство и тясно сътрудничество с огромни ползи за Унгария. Войната с Украйна обаче успя да обърка нещата и тук.

Виктор Орбан нямаше друг избор, освен да подкрепи наказанията на ЕС срещу Русия дни след началото на военните действия. Първоначално той се обяви категорично против тях. Всъщност обаче всичко се разви толкова бързо, че санкциите бяха предложени и гласувани буквално на един дъх, а Унгария бе притисната в ъгъла.

Но днес, когато е имал възможността да размисли и да огледа нещата от всички страни, Виктор Орбан признава, че това е било грешка. Грешка на ЕС, от която ще страдат всички западни държави, в това число и неговата.

„Тези наказания всъщност са нож с две остриета и ще ни излязат през носа. Истината е, че Европа ще плати цената на всичко това, а кризата ще е страшна. В момента ние не сме дори в началото й“, прогнозира Орбан.

Той отбеляза, че вече много унгарци и фирми са изгубили парите си, които са били в Сбербанк, след като Централната Европейска банка нареди да бъде затворена в Европа.

Инфлацията също расте с бясна скорост, заради повишаването на енергийните такси и цени.

Паралелно с това Орбан заяви, че Унгария предлага помощ на бежанци от Украйна като може да им помага безвъзмездно до три месеца. След това обаче ако някой от тях иска да остане в страната, ще трябва да работи и да заживее като останалите данъкоплатци там.

Още по темата четете по-долу:


Орбан не иска да подкрепи санкциите срещу Русия!

Голям! Огромен Виктор Орбан застана на страната на Владимир Путин и не подкрепи предлаганите санкции на ЕС срещу Русия. Всички очакваха той да се обедини със Запада, но в последния момент им показа „среден пръст“.

Премиерът на Унгария не само не одобрява и няма да се включи в санкциите срещу руската държава, но извънредно нареди Унгария да прехвърли свои войски към украинската граница.

Това хвърли в директен ступор лидерите на Европа, които обаче отдавна знаят, че с Орбан номера не минават – нито със заплахи, нито с манипулации, нито с машинации.

Виктор Орбан се доказа за пореден път като един от най-мъдрите и находчиви лидери евър. Връзката му с Русия и Владимир Путин вече става по-здрава от стомана, от което най-доволен и облагодетелстван ще е унгарският народ.

Има и още нещо – днес, когато целият западен свят се тресе и не спира да каканиже срещу Путин, кой знае защо стрелбите в Луганск и Донецк рЕзко спряха. „Що така станА? Ко ‘тана, та не вечерЯхме?“, шегуват се симпатизанти на Русия в мрежата.

Припомняме, че снощи Путин официално призна за независими двете републики и дори спомена самата Украйна като територия, а не като държава.

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан: Няма да допуснем войски на НАТО у нас!

Войски на НАТО не са добре дошли в Унгария. Това е ясната и категорична позиция на премиера Виктор Орбан, който отсече, че няма да откликне на настояването на Алианса и няма да позволи чужди военни да се настанят на територията на държавата му.

Орбан беше пределно ясен в мнението си, че Русия не е заплаха за Украйна, въпреки че Владимир Путин увеличи броя на руските войски на границата с нея.

„Действията на Путин не са своеволни. Те са адекватен отговор на това, което прави САЩ. НАТО за пореден път се меси в чужди работи и е на път да предизвика страшна беда за целия свят. Нормално е, че Путин няма да седи и да гледа как американски военни завземат границите му.

Все още се надяваме на нормален политически диалог и прекратяване на тази безумна ситуация, защото както очевидно е ясно, Русия не заплашва Украйна. Оyе по-малко пък Унгария, за да се съгласим да приемаме чуждите войски“, категоричен е Виктор Орбан, пише bultimes.bg.

Припомняме, че преди дни военният министър на България ген. Стефан Янев зае същата позиция и заяви, че ако у нас трябва да има допълнителни военни части, то те ще са само и единствено от български войници.

Чужди войски няма да се допускат на територията ни, още повече, че няма реална причина, която да налага това, заяви ген. Янев.

Още по темата четете по-долу:


Орбан връща евтините цени на основните продукти в Унгария!

Безспорно унгарците случиха на премиер в лицето на Виктор Орбан. „Лошото момче“ на Европейския съюз не спира да доказва, че единственото, което го вълнува, е доброто на народа му. Без да го е еня кой какво ще каже отвън.

Последното решение на Орбан, заради което милиони му целуват ръка, е да замрази цените на основните хранителни продукти. В рамките на три месеца (до новите парламентарни избори в страната), а по всяка вероятност и след тях, стоките ще останат непокътнати ценово.

Нещо повече – цените не само няма да се вдигат, но от февруари трябва да спаднат. И да се върнат на старите цени от септември-октомври миналата година.

Става дума за продукти като олио, захар, свински бут, брашно, пилешко месо и мляко. Това обаче далеч не е всичко като се има предвид, че още от месец ноември Виктор Орбан наложи и таван за цените на тока, ипотеките и горивата, предава btvnovinite.bg.

Премиерът на Унгария е категоричен, че в тази тежка икономическа криза и жестоките последици от пандемията за всяко едно домакинство, това е най-малкото, което може да се направи. Адмирации за такъв управник!

Още по темата четете по-долу:


Орбан: Изправите ли се срещу Русия, ще трябва да минете и през нас!

Категорично против атаките на Запада срещу Русия, при това изцяло за лични интереси, е Виктор Орбан. Премиерът на Унгария, който отдавна се е прочул като „лошото момче“ на ЕС застава зад президента Владимир Путин и руската държава.

Тези дни Виктор Орбан повтори за пореден път, без да го интересува дали някой ще му се обиди, че счита нападките и санкциите към Русия за един вид терор. Терор, целящ единствено и само съобразяване с интересите на САЩ.

Унгарският премиер държи твърдо на позицията си, че Европа трябва да бъде не само в добри, но в тесни приятелски и партньорски отношения с Русия. Защото това ще й донесе само благини в бъдещото икономическо и културно развитие.

Орбан не приема настояването на НАТО да разшири военните си части на Балканите, считайки, че подобни действия са много рискови и могат да предизвикат не само беди, но дори Трета световна война.

„Дава ли си някой в Брюксел сметка какво означава Русия и с какви войски, с какъв арсенал, с какви оръжия разполага?! Преди време самият Путин беше подметнал, че е в състояние да унищожи целите Съединени американски щати за половин час. И да, това е истина.

Това ли искаме за Европа – да я превърнем в бойно поле, което да вземе стотици хиляди, милиони жертви?! Не, Унгария няма да подкрепя подобна лудост!“, отсича Виктор Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Орбан: Германия тръгна срещу семейството и християнството!

Да следва принципите си докрай, каквото и да му коства това, се зарече за пореден път Виктор Орбан. Унгарският премиер без никакво колебание и страх заяви, че държавата му вече не играе в един отбор с Германия. Нещо повече – заема коренно различна позиция.

Орбан сподели, че през годините е бил близък с германския канцлер Ангела Меркел и дори я е убеждавал да не напуска поста си. От известно време насам обаче той вижда, че Германия е тръгнала по лош за цяла Европа път – този, приветстващ мирацията и особеностите на пола.

„Унгария и други страни от Европа държим и ще продължим да държим на изконните християнски ценности, морал и семейство. Със съжаление констатирам, че тези неща вече не са приоритет за Германия.

Това е много жалко, но още по-вредно, защото на практика, те започват една гибелна война срещу християнството и най-святите за всички нас неща. Няма да стоим и да гледаме това безумие“, категоричен е Виктор Орбан.

Той предвижда все по-дълбоки и сериозни разриви в политиките на Унгария и Германия като заяви това в статия за германския Билд.

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан: Ще променим ЕС, за да не ни затрие!

Унгария няма да излезе от ЕС, а ще продължи да държи на себе си и да му се противопоставя винаги, когато е необходимо. Това заяви премиерът Виктор Орбан като добави, че ако много неща в Брюксел не се променят, те заплашват да затрият нормалността в Европа.

Орбан беше категоричен, че държавата му ще продължи да спира мигрантите на границата си и да не ги допуска в страната. Както и че по всякакви начини ще забранява и възпрепятства промиването на мозъците на хората и най-вече на децата по темата кой мъж, кой жена, кой кон…

„Достатъчно време сме живели всички в комунистическа диктатура и си го спомняме отлично. Така че Брюксел да не се надява, че ще приемем нов диктат и ще се съгласим с него.

Но и ги уверявам, че няма да се отърват лесно от нас, ако се надяват ние просто да си излезем от ЕС доброволно. Това няма да се случи. Ще се случи обаче реформация на ЕС, която отдавна трябваше да стане“, увери Виктор Орбан, пише glasove.com.

Премиерът на Унгария заяви, че целта на държавата му е да запази своя суверенитет, а не в един момент да се превърне в част от някакви импровизирани съединени европейски щати.

Както знаем, догодина Орбан ще влезе в битка за премиерския пост, а огромна част от унгарците вече са заявили категоричната си подкрепа за него.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Христо Гърбов

Христо Гърбов: Политиците ни искат едно – да ни направят възможно най-тъпи и прости! Гади ми се!

Христо Гърбов не крие отвращението си от поредните избори! Огромно отвращение и омерзение от всичките …

30 Мнения

 1. Василка Гюрджеклиева

  Орбан си е Орбан !Важно е народа му да е добре !

 2. Браво на Орбан!А на нашите не им стиска да признаят,че прекъснаха пътищата към Русия и ние,заедно с ЕС затъваме.

  • Христо

   ВИКТОР ОРБАН МИСЛИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА УНГАРИЯ.И М ИСЛИ НАЙ ВЕЧЕ ЗА ЗД ПРАВИЛНАПОСКА ПОЕЛ…АВЕТО НА ХОРАТА СИ..

  • Бай Оня

   Орбан е истински държавник. Човек с ясни позиции. Можем ли да го сравним с нашите страхливи и жалки отрепки които изпълняват като малоумни каквото им кажат западните евродебили. Утре и енергетиката ще унищожат заради кефа на евродебилската зелена екоизмет. Този гнусен съюз трябва да се разпадне. Нашето място е при Унгария а не при западните дегенерати.

  • Алекси Асенов.

   Прочетох доста от изказванията на Орбан,и си помислих,със съжаление.Толкова ли е трудно ,поне на един,от бълг политици,да направи същото.Да преосмисли ,текста на клетвата която полагат,,в парламента,пред целият бг народ.Толкова ли трудно,освен за собственото си благоденствие,да помислиш и за народа си,който всъщност ги изкарва от калните им селца,и с един вот на доверие,ги прави милионери.А самите ТЕ ЖИВЕЯТ В МИЗЕРИЯ.Не разбирам разликата от ПОРОБЕН И ОСВОБОДЕН.

 3. Не е важно с кого си, важното е пука ли ти за народа и какво вършиш той да е добре

 4. Петрус

  А, Искате желязната завеса отново ли? Да си орете с “беларус“, да се редите за бнани, да си кареате москвича“/искате ли?

  • веселин костов

   Ей Петрус,искам да си карам Москвича и да ми е спокойно,и да сме хора-не,човеци както преди,а не вълци-единаци както сега,и да не ме ебават разни псевдобизнесмени които ми дават трохи за да оцелявам! Когато нямаше банани по магазините за което всички ревяхте като вдовица за х@й,тока беше 2ст.нощна и 4ст.дневна при 240лв.заплата,а сега е 20/40ст.-а сметни!Значи сега трябва да взимам 2400лв.-нали? За образование,здравеопазване и т.н. няма да говоря!Май не си живял по онова време!!! А,и не карах Москвич а Вартбург,ама си го купих чисто нов от Мототехника със найлоните на седалките,а не си купих втора употреба таралясник! А,и го карах 10г.без да знам какво е ремонт! Да не говорим колко се обичахме и уважавахме и то безкористно-ей така щото се обичаме като хора,а не като банкнотоприносители!Хората работеха а не както сега-ИТ,НR секо седнало на бюро и чака заплата 5 цифри,а един пирон не може да забие!Спирам дотук-лекция мога да ти изнеса,но усещам че няма нужда-вие вече сте под хамерикански модел-меркантилни същества-консуматори!!!Със здраве-чичо ти Веско!!!

  • Е сиромашията по голяма завеса няма,, в Русия карат повече супер и скъпи автомобили от навсякъде,, хората коментират премиер който е за пример,, а ти говориш за Беларус,, тук има още с рало работят ДРУГАРЮ…

  • Радева

   Стига с тези банани и коли! Бананите съдържат серотонин, който предизвиква алергии,по добре яжте пъпеши и ябълки.А колкото до колите-най-качествена е новата кола. Ценностната система промениха и заживяхме като скотове-банани, коли, наркотици, болести,пари. Подкрепям Орбан.

  • А , Вие ИСКАТЕ ЛИ ЕВРО – ДЖЕНДЪРИТЕ ДА ВИ НАПРАВЯТ ПЕДЕРАСТИ И ЛЕСБИЙКИ – С ЗАКПН. ПРЕДИ ДА ВИ УБИЯТ С ОТРОВНИТЕ ВАКСИНИ ??? А , ОВЦЕ , ПРОСТИ..? НЕ ВИ СТИГНА 30 ГОДИНИ АМЕРИКАНСКИ ГРАБЕЖ В БЪЛГАРИЯ. Е. С. се Разпада след Нова Година. България и Цяла Източна Европа – Отиват при РУСИЯ. Русия е По – Развита Страна от САЩ. Това , Не Ти е Съветския Съюз , навремето…Мнохо Си Прост.

  • Бай Оня

   Да по-добре желязна завеса отколкото разлагащия диктат еврогейската пенделска измет.

  • Я марш бе малоумнико !!!!!

  • Стефка

   И да се редихме за банани имаше с какво да си ги купим,а сега няма.Тогава нямаше много банани,но имахме работа и бъдеще,а сега има банани,но нямаме бъдеще!

  • Bo Crivilescu

   А днес имате ли пари за банани(?), това ли беше най – важното в животът ви???
   Да бяхме затворници в източна Европа почти половин век!!!- неоспорим факт !!!, а днес … имате ли пари за пътуване ????- питам обикновеният човек, а не кредитните милионери ??? Какво здравеопазване има днес ??? / пъти по лошо от “ татово време”- не казвам, че е било идеално тогава( трябваше да търсиш “ връзки” за да имаш избор/, но имаше профилактика . Човекът беше в “ по- човешки” образ от днес.// нямаше бъркащи в кофите за боклук, защото нямат пари за насъщния си хляб// да не изброявам още факти- вие ги знаете. Това ли е демокрация???- НЕ , това е Див капитализъм !!!!!!

 5. Рядко срещано явление в съвременния политически свят. Политик и държавник,който може да мисли и да милее за развитието на държавата си.

 6. Има го и в България, той каза същото, като Орбан, но някои се опитват да го оплюят по най – малоумен начин. Това е България. Човеци без собствено мнение, влияещи се от чуждото такова. Жалко, винаги съм си мислил, че моят народ е трезво мислещ и ще избере правилният човек. Умишлено не споделям имена. Умните и ителигетни човеци знаят за кого става въпрос.

 7. Браво на Орбан! ТОВА Е СЪЩО ЕДИН ГОЛЯМ ДЪРЖАВНИККОЙТО МИСЛИ МНОГО ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА СИ И НА ДЪРЖАВАТА! ТОЙ Е ВЕЛИК ЗАЩОТО ТОЙ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА С ЕС КОГАТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ДОБРОТО ЗА НАРОДА МУ! ОЩЕ ЕДИН ПЪТ БРАВО ОРБАН!!!!!!

 8. Станка

  Огромни адмирации за големия Виктор Орбан !Силно го приветствам !.Благодаря за голямата му подкрепа към нашия Президент Румен Радев.Изказвам огромната си подкрепа в отношението Ви към джендърския ЕС и съответно към предателите- евродепутати ,които заработиха против род и Родина, заблудени от охолство и самодоволство и решиха , че няма да има някога видовден и за тях.Не искаме ЕС и НАТО , нито съюз със САЩ. нито еврозоната им .Настояваме за съюз с братска Русия , Китай и членство в Евразийския съюз.Това е нашето бъдеще начело с нашия президент Румен Радев.Настояваме да се премахнат всички партии в България.Те непрекъснато се роят ,особено срещу избори и с нищо не допринасят за добруването на народа ни ,а напротив само ни ощетяват.Достатъчно сме се наслушали и нагледали на междупартийни боричкания за власт, а никакви резултати от никоя партия досега.

  • "Nil admirari!"-"На нищо не се учудвай!"

   Точно така!
   Браво на Човекът Виктор Орбан!
   Създателят на Вселената-Господ Бог здраве да му дава на него и на народа му!

 9. иванчо

  това е истински държавен глава!
  това е истински родолюбец!

 10. Николай Л.

  Желязо което неможе да се кове и емекни и при наи висока температура

 11. Елена Та

  Защитава страната и народа си…
  Ако всички европейски лидери последват примера на Орбан…ще се отървем от глобалистите – изроди

  • ПЕТЪРul

   ВСИЧКО КАЗАНО ОТ ПРЕМИЕРА.ОРБАН Е ПОЛИТИК БЕЗСТРАШЕН НА КОЙТО ДА СЕ ИЗДИГНЕ ПИЕДЕСТАЛ ПРИЖИВЕ ЗА НАШИТЕ УПРАВНИЦИ Е МИРАЖ ТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ БЪЛГАРИ ТЕ СА ПРОДАЖНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ.У ТЯХ СЕ Е НАСТАНИЛО ФАШИСТКО МИСЛЕНЕ И ПОВЕДЕБИЕ СЛЕПИ ЗА АВАНТЮРИТЕ НА САЩ И ЕВРОПА СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО

 12. Браво! Жалко, че си нямаме и ние един такъв политик! Народа има нужда някой да го поведе в правилната посока и ще пометем всички престъпници и търгаши!

  • Да помолим Орбан да ни прибере всички желаещи……да напуснем и ние които останахме, друг избор не виждам!

 13. Богдан

  Само не разбрах, какво общо има Радеффф с този велик политик?

 14. Ян Бибиян

  Орбан е велик !! И доказва колко много може да направи 1 човек , и противоположния му образ в България който доказа как се съсипва 1 държава – Бойко.

 15. Ралица Каменова

  Иска ми се, да стана унгарка, заради управлението на Орбан. Истински слуга на народа. Готов е, да поеме всякакви рискове и негативи, но народът му, да е добре. Кога, ще дочакаме и ние в България, такъв управник? Мечти, мечти…..

 16. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.