Виктор Орбан
Виктор Орбан ги нареди добре

Орбан: Женчовците от ЕП, които не си вдигат задниците от креслата, няма да ни замесят във война с Русия!

Виктор Орбан даде интервюто си преди дни!

Преди дни Виктор Орбан за пореден път заяви твърдата си позиция за отношенията си с Русия и с Владимир Путин, а повод за това бе изказването на кмета на Будапеща – Гергей Карачон. Последният се беше произнесъл, че Унгария вече била в състояние на война с Руската федерация.

Виктор Орбан
Виктор Орбан ги нареди добре

Е, както и се очакваше, Орбан избухна – и срещу Карачон, и срещу Европейския парламент, който, по думите му, става все по-смахнат и взема все по-самоубийствени решения.

„Докато аз съм на власт, докато нашето правителство е на власт, няма да позволя дори дума за война с Русия. Унгария няма да бъде въвлечена в безумния конфликт с Украйна и ми омръзна разни женчовци от ЕП, които не си вдигат задниците от креслата, да ми говорят за война.

Тези хорица, подкрепящи джендърството и които в живота си не са виждали пушка на живо, сигурно и за Втората световна не са чували, ще имат наглостта да говорят и да подстрекават към война. И то война с Русия, това е нечувана идиотия и дебилност.

Първо се осведомете за силата на Русия, за мощта й и тогава тръгвайте да скачате срещу мечката, която ще ви унищожи само с леко замахване на лапата си. Безумци слабоумни!“, типичния си стил се взриви Виктор Орбан.

Съдържание:

Още по темата четете по-долу:


Орбан за Украйна в НАТО: Какво?! Тая няма да я бъде!

„Какво?! Тая няма да я бъде!“ – така реагира Виктор Орбан на скорошното уверение на Йенс Столтенберг (генералния секретар на НАТО), че Украйна скоро ще бъде приета в Алианса и всички държави – членки са съгласни с това.

„По-добре не можете ли да лъжете?! Всички били съгласни?! Ами не, ние не сме. Аз не съм съгласен, Унгария не е съгласна и няма да дадем положителен вот, за нищо на света. Каква работа има Украйна в НАТО?! Да продължи да разлайва кучетата и да ожесточи още повече войната ли?!

Нито ще приемаме членството й, нито ще се съгласим с даването на оръжия на Володимир Зеленски, нито ще подкрепяме безумни ходове срещу Владимир Путин и Русия. Казвал съм го и преди, омръзна ми да го повтарям. Не съм от хората, които сменят позициите си през ден. Това е решението ми, такова и ще остане“, заяви твърдо Виктор Орбан.

Само можем да предполагаме каква е била реакцията на Володимир Зеленски след тези думи на унгарския премиер. Знаем, че президентът на Украйна дава мило и драго да се набута не само в НАТО, но и в ЕС – той настоява, умолява и дори се кара за това от години, но кой знае защо още не получава желаното.

Каква е причината ли?! Добре е да се замислим и да си отговорим сами – защо Западът уж подкрепя Украйна, а продължава да бави тези две неща…

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан: ЕС се превърна в клоака и вони!

Виктор Орбан е бесен и надигна глас, макар да е глас в пустиня, срещу поредното и според него последно безумие на ЕС. А именно – заповедта за ареста на Владимир Путин, издадена от съда в Хага. Премиерът на Унгария е непоклатим в позицията си и заяви, че това е капката, която може не само да прелее чашата, но и да унищожи цяла Европа.

„Разбират ли тези ненормалници какво направиха и на каква заплаха излагат континента ни?! Осъзнават ли, че това е повече от обявяване на война срещу Русия и че ако Путин само си мръдне пръста, може да им отнесе главите за един миг?!

Европа достигна своето дъно – от манията й по джендърството, та до глупостта с ареста на Путин. ЕС се превърна в клоака и това го виждат всички хора с две гънки в мозъка. ЕС вони, та се не трае и се опасявам, че сам ще се затрие. Няма кой да попречи на разпадането на Съюза. Това може да не стане днес или утре, но денят със сигурност наближава“, заяви Виктор Орбан.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Лидерът на Унгария има огромната подкрепа на народа си и продължава да отстоява позициите си за приятелство и партньорство с Русия. Той се обяви против задържането на Путин, както и продължава да е категоричен, че не бива да се изпраща дори една пушка повече в Украйна.

„Ако е останал и грам мозък в нечия тиква, трябва незабавно тази заповед за арест да бъде оттеглена. Путин още ви се смее, но тежко ви ако спре да му е смешно“, предупреди Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Орбан смрази: Български политици са взели милиард евро!

Смразяващо изказване на унгарския премиер Виктор Орбан срещу български политици беше цитирано от CNN и несъмнено ще донесе неприятни последици. Орбан директно обвини и посочи бившите премиери и партийни лидери Бойко Борисов и Кирил Петков в престъпни договорки с ЕС.

„Да, това е престъпление. Престъпление, за което народът им не е уведомен и не е поискано неговото съгласие. Разполагаме с документи, които доказват, че Борисов и Петков са получили много милиони… да го кажем направо – близо 1 милиард евро, за да изпратят войска в Украйна.

Парите са за това да се вкара страната им в реален конфликт с Русия, да й обявят война. Ясно е, че България не може да изплаши нито Русия, нито Путин, това е смешно само по себе си. Но целта е друга. Целта е да се скъса окончателно с приятелството между двете страни, които са били братя десетилетия наред.

Между България и Русия има особени отношения и това датира още от Освобождението. Затова САЩ и ЕС ще направят всичко, за да скъсат тази връзка, помен да не остане от нея. Народът трябва да е наясно с това, защото подозирам, че когато научи, съдбата на въпросните политици няма да е особено добра“, казва Виктор Орбан, пише dailystandart.com.

Още по темата четете по-долу:


Орбан взриви света: Пари от извр@теняците в ЕС не искам!

Няма втори като Виктор Орбан и това се доказва всеки Божи ден. Последно премиерът на Унгария взриви света и докара евролидерите до истерия като отказа да получи седем милиарда евро от ЕС. Нещо повече – той не само не взима парите, но и обяснява цветисто защо!

„Аз пари от извр@теняците от ЕС не искам и няма да взема. Страната ми не ги иска. Нямаме нужда от тях, както нямаме нужда от вас, от простотията и новите ви „свински ценности“. Идеологиите, които се опитвате да прокарате и с които целите разрухата на християнския свят и семейство, при нас не минават.

Никога в унгарско училище няма да се преподават безумията, с които промивате мозъците на вашите деца – горките! Обърквате главите им, обърквате животите им, погубвате бъдещето им. Не! Мръсните ви пари няма да влязат в Унгария, защото това ще значи, че Унгария ви подкрепя, а тя няма да направи това никога“, заяви Виктор Орбан.

Помощта от 7 милиарда, която ЕС трябваше да отпусне на държавата му, бе заради инфлацията и кризата, породени още от пандемията, а след това и от войната.

 

Още по темата четете по-долу:


Орбан: Днес ЕС влезе във война с Русия!

Премиерът Виктор Орбан активира бомбата като заяви, че реално от днес Германия и много други европейски страни могат да считат, че са във война с Русия. Напълно официално и по своя вина. А последиците за тях ще бъдат катастрофални.

Причината е, че тези държави изпратиха оръжия и боеприпаси на Украйна, задоволявайки щенията на президента й Володимир Зеленски. А с тези си действия не правят друго, освен да нагнетят допълнително конфликта и да предизвикат страна, която може да ги смаже с един удар.

„Не осъзнават какво правят и това е най-лошото. Русия може да унищожи цяла Европа за един час. Защо го правят?! Защо не мислят за народите си, а изпълняват чужди команди за чужди интереси. Защото това не е дори интерес на Украйна и всички знаем това. Но тези, които дърпат конците, са далеч и реално Европа е тази, която ще отнесе ударите“, гневи се Виктор Орбан.

И се закле, че докато той е министър-председател на Унгария, то към Украйна няма да се запъти нито едно оръжие – не танк, не самолет, дори и ножче няма да им изпратят.

„Моят народ ще бъде защитен, защото ние се борим за мир. Не подстрекаваме военните действия, както правят другите. Мир не се търси с оръжие и не се постига със заплахи“, смята Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Орбан: Корупцията и малоумието в ЕС трябва да бъдат унищожени!

Лошото момче на ЕС – Виктор Орбан отново скандализира евролидерите като им заяви право във физиономиите какво мисли за тях и за настоящото управление на Европейския парламент. Той не се поколеба да ги нарече дори малоумници, водещи най-древния континент към разруха.

„Корупцията, която е едно разрастващо се блато, извр@теността и пълното малоумие в ЕС трябва да бъдат унищожени из корен. Пет пари не давам дали някой ще се ядоса на думите ми и дали отново ще ни вземат на прицел – мен и страната ми.

Интересува ме икономическият растеж на Унгария, добрият живот на унгарците и моралът, традициите, които ще съхраним с цената на всичко. А вашите нови „евроценности“ си ги заврете… знаете къде“, разпени се в своя си стил Орбан.

Той за пореден път повтори, че държавата му досега не е взела, а и няма да вземе страна във войната с Украйна. „Дали сме подслон на много бежанци и смятам, че е човешко. Но да заклеймяваме Владимир Путин и цяла Русия, както и да си затваряме очите, вярвайки, че нещата са само черно и само бяло, няма да стане“, каза Виктор Орбан.

Припомняме, че той е и единственият европейски лидер, който получи поздравителен адрес от Путин за празниците.

Още по темата четете по-долу:


Велик Орбан даде доживотна 13-та пенсия на всички пенсионери!

Абсолютно сме убедени, че унгарците искат Виктор Орбан да е техен премиер до живот. И като нищо и това ще стане. Пък и има си хас, след всичко, което този лидер направи за родината и народа си през изминалите си мандати. А тези дни се превърна и в същински Дядо Коледа за пенсионерите – на които в България редовно показват съответния пръст… сещате се кой!

Голямата новина е, че Виктор Орбан увеличи всички пенсии на възрастните хора с 15 процента като увеличението ще бъде получено до 31 декември. Това обаче му се видя малко и въведе – четете добре – 13-та доживотна пенсия за всички пенсионери.

Да, можело значи. Можело да се мисли и работи за хората, въпреки кризата, въпреки войната, въпреки „горките“ украинци и още „по-горкия“ Володимир Зеленски. Орбан показа, че не дава и петак за нищо друго, освен за собствената си държава – за което са го и избрали.

И за капак, същият този Орбан, се опули на Брюксел и отказа твърдо да въведе глобалния минимален данък в страната си… Толкова за Унгария и за Орбан. Въпросът е в България кой и кога ще предприеме нещо подобно?! О, да. Забравихме, че още правителство не можем да сформираме…

Съдържание:

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан ги смълча: Винаги ще заставам зад Русия!

Премиерът на Унгария – Виктор Орбан смълча Запада в лицето на ЕС и на САЩ като направи поредното си гръмко, но категорично изявление. Той заяви, че много пъти, да не кажем постоянно, е „ухажват“ от същия този Запад и приканян да взима позиции срещу Русия. Това се е случвало и като увещания, и като заплахи дори, но той няма да „клекне“.

„Как ли не съм бил „въртян на шиш“, за да приема безумните предложения на западняците и да предам собствените си принципи и разбирания. Е, не стана и няма да стане и занапред. Колкото и да ме увещават, колкото и да ме заплашват, винаги ще застана зад Путин и Русия.

Виктор Орбан
Унгарците целуват ръцете на Виктор Орбан и с право

И не, защото съм някакъв фанатик, а защото към този момент разбирам с цялото си същество и разум, че правотата и трезвата мисъл са на тяхна страна. Не може ЕС да си играе на тото с живота и оцеляването на цял един континент, само за да начеше егото на САЩ и на украинския лидер. Всъщност по-скоро само на САЩ, защото Украйна задоволява техните интереси, на никого нямаше да му пука за нея, ако не беше така.

Само че, за да работят за чуждите интереси, колегите ми от ЕС масово предават националните си такива. Нещо, което аз не бих направил, по-скоро ще си отрежа собственоръчно ръката! В крайна сметка знам, че правдата ще победи и това ще стане скоро. Дано да е скоро, защото иначе милиони ще страдат, заради егото на неколцина фанатици“, заяви Виктор Орбан.

Съдържание:

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан спря потока от милиарди евро към Зеленски!

Виктор Орбан се изправи в може би най-сериозния си и тежък двубой и то срещу три страни – ЕС, САЩ и Украйна. Премиерът на Унгария сложи чертата и спря огромна помощ за държавата на Володимир Зеленски, с което хвърли в шок всички. На практика цели 18 милиарда евро няма да потекат към Украйна, защото Унгария, с решението на Орбан, ги блокира.

„Свърши се! Това е моето решение и няма да се отдръпна и на крачка. Няма да подпиша, няма да подкрепя този пакет и тези пари няма да отидат при Зеленски. А също така няма и да дам съгласието си за нито една допълнителна санкция срещу Владимир Путин и Русия.

Идва зима, тежка зима и ако на вас ви е все тая как ще я изкарат народите ви, на мен не ми е. Унгарците няма да стоят на тъмно и няма да си миришат един на друг, защото трябва да се къпят веднъж месечно и в масови бани“, иронично заяви Виктор Орбан, с което си навлече първо изумлението, а после гнева на евролидерите, да не говорим за Джо Байдън.

Нещо повече – в отговор ЕС се опита да посегне на 7,5-те милиарда евро, предназначени за Унгария, но въпреки това Орбан не поддаде. „Сега какво?! И по нашата старана ли ще стреляте с тези санкции?! Толкова ли сте безсилни, смешно е вече“, не се пречупи Виктор Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан: Зеленото джудже няма да се види в НАТО и в ЕС!

Твърдо „Не“ на стремежите на Володимир Зеленски към НАТО заяви и Виктор Орбан. Премиерът на Унгария, в типичния си стил, отсече, че ако има и един адекватен мозък в НАТО, то исканията на украинския президент ще бъдат отхвърлени.

„Това зеленото джудже, заради което целият свят може да „хвръкне“, няма да се види нито в НАТО, нито в ЕС, пък ако ще и да се пръсне от злоба. Хората, много от тях, още са объркани и в неприязънта си към Русия, не виждат истината за Украйна. Но лека полека, ще дойде времето, в което всичко ще се разбере.

От това се бои Зеленски. Че колкото повече време минава, толкова повече истини излизат наяве за това, което той и страната му са причинявали на невинни хора. И не Русия, не Путин е този, който е затрил хиляди, в това число и невинни деца и жени. Тези хора настояват за правата си, искат сега да бъдат част от Руската федерация, кой е Зеленски, че да не им го позволи?! Редно ли е да се противопоставиш на референдум с официално обявеното народно решение“, пита бесен Виктор Орбан.

И повтаря, че дори да си навлече гнева на колегите си от ЕС, няма да се съгласи с исканията на Зеленски.

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан в Белград: Жалко и смешно!

Виктор Орбан не се поколеба да изрази мнението си за политиката на ЕС спрямо Русия като го направи и по време на визитата си в Белград. Там той бе на среща със сръбския държавен глава – Александър Вучич, който също заяви, че Сърбия няма да подкрепи безумието на Европа и то преди зимата.

„Как не разбират някои хора, при това наречени „политици“, че решенията и цялостната им политика от доста време насам, са безумни и нелепи. Европейският съюз досущ прилича на джудженце, което се перчи и скача на гигант. Защото Русия е енергиен гигант, от когото ние сме зависими, без значение дали ни харесва, или не.

Къде се е чуло и видяло това, което става днес?! Обикновено, в цялата досегашна политическа история, силните налагат санкции на слабите, а ние правим точно обратното. При това сме съвсем близо до страната, която санкционираме – на някакви си около 2000 километра.

Не ме интересува какво ще гласуват останалите държави членки на ЕС, ние искаме да осигурим и ще осигурим топли бъдещи дни за народа си“, заяви Виктор Орбан, на когото Вучич връчи почетния за Сърбия орден „Голяма огърлица“. Той се присъжда за големи заслуги при поддържането на мира и приятелството между двете държави.

Още по темата четете по-долу:


Орбан побърка ЕС: Ходете си некъпани и миризливи!

За пореден път Виктор Орбан постави в шах и мат лидерите на ЕС и буквално ги разтрепери. Премиерът на Унгария оповести твърдо, че ще блокира всяка една санкция срещу Русия, защото е крайно време някой да „озапти тази лудост“.

Орбан само се изсмя на клюките, че прави това, за да защити и да се постави в услуга на няколко руски олигарси в страната си, чиито сметки и имоти са запорирани. Той заяви, че няма намерение да оставя страната си да мизерства и да студува през зимата, а мисли и за целия континент.

„Очевидно няма кой друг да го направи. Европа, нашата древна и мъдра Европа, се превръща в чучело, управлявано от тотално изперкали хора, които защитават външни интереси, за сметка на самите себе си. Това ще приключи, пък хайде да видим как ще ме спрете!

Ако искате не се къпете, ходете вмирисани, стойте на тъмно и на студено, ваш избор. Унгарците обаче не искат това и аз няма да го позволя. Докато съм начело на държавата, няма да получите одобрението ми за нито една санкция срещу Руската федерация“, отсече Виктор Орбан, с което буквално сащиса колегите си.

Както знаем, той се радва на абсолютната подкрепа на собствения си народ, който го издига на поста за вече четвърти мандат. А и как да бъде иначе, след като лидерът им отдавна е доказал, че не поставя нищо друго на преден план, освен националните си интереси.

Орбан кресна: Вървете по дяволите, джендъри смешни!

На висок глас се изсмя Виктор Орбан и посочи с пръст като джендъри половината от евролидерите. Той направи това публично, в типичния си смел и безкомпромисен стил, що се касае до ценносттите и морала на собствената му държава и на цяла Европа.

Пред редица политици, властници и знакови фигури в Америка той вдигна юмрук и се закани, че ще брани християнството с цената на всичко. Защото, по думите му, днешните либерасти, както ги нарече, се стремят да унищожат точно това – християнството в света.

„Тези сатани, защото това са сатани, изчадия, искат да сринат цялата ни вековна история. Искат да се подиграват с християнството, с най-ценното, което имаме. Искат да затрият морала ни, дома ни, семействата ни. Ние това няма да позволим. Вървете по дяволите с вашите джендърства и странни полове“, отсече Орбан.

А на тези, които обвиняват Русия единствено за войната с Украйна заяви, че са слаби лидери. Защото според него, само силните лидери не биха наложили тъпи санкции към Путин, а биха направили така, че да седнат на преговори и войната да спре.

„Но са толкова глупави, че не усещат, не проумяват как новите рестрикции ще доведат до продължаване на войната. И не само. Ще доведат до глад, студ и бедност в иначе богатата преди Западна Европа“, заяви Виктор Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Орбан: Тъпи ли сте?! Карате кола, на която и четирите гуми са спукани!

На посещението си днес в Румъния, Виктор Орбан изнесе реч, с която попиля евролидерите от Брюксел за ината им към Русия. Той директно ги попита дали са глупави и тъпи, та не разбират, че се возят или по-скоро се опитват да се возят в кола, на която и четирите гуми са спукани.

„Не виждат ли, че започват да падат един след друг, досущ като ефекта на доминото?!“, каза Виктор Орбан по адрес на същите тези лидери, които като Борис Джонсън започнаха да сдават постовете си скорострелно.

„Те не могат да проумеят, че война така не се печели и че единственият шанс за добър изход за всички, е Русия и Америка да се разберат. Няма друг начин. И ще ви кажа, че ако още бяха на власт Доналд Тръмп и Ангела Меркел, тази война нямаше да се случи“, заяви категорично Орбан.

Той пак повтори, че не се интересува дали някой ще е против него, но ще продължи да гледа само националните си интереси и да работи с Русия.

„Нито газ ще спирам, нито нефт, нито нищо! Зимата ще е тежка за много европейски държави, но не искам Унгария да е сред тях. И тя няма да бъде. Поне доколкото зависи от мен“, отсече Виктор Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан пред Ройтерс: ЕС се гръмна в гърдите!

Виктор Орбан даде интервю за Ройтерс, в което, без да си поплюва разкри, че ЕС си е направил публично харакири и продължава да се ръга. Той използва дори израза, че Европа се е гръмнала сама, но не в крака или в рамото, а директно в гърдите. И положението става нетърпимо.

„Санкциите против Русия ще доведат Европа до икономически колапс и това вече се случва. Има недостиг на доставките на газ, цените са в пъти по-високи, икономиката не издържа, еврото се срина. Какво още трябва да стане, че Брюксел да признае идиотщината си?!

Да, на Украйна трябва да се помогне, но не и по този начин. Тези наказания ни най-малко не помагат на Зеленски и народа му, а вредят зловещо на европейските страни“, заяви Орбан.

Унгарският премиер призна, че се е принудил дори да махне тавана на цените на тока и газа за домакинствата в страната – политика, която беше запазената му марка и която го направи премиер за рекордния четвърти мандат.

„Непоносимо е това, което се случва сега, а си представете зимата какво ще е! Та ние се убиваме сами, що за абсурд и безумие е това?!“, ядосва се Виктор Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан обяви: Либерастите могат да се хапят отзад!

Виктор Орбан извоюва поредната победа за народа и страната си. Унгарският премиер се похвали официално, че е победил Брюксел, а либералните му евролидери могат и да се „хапят отзад“ от яд, ако предпочитат.

Орбан успя в битката, която водеше доста време, предвид всепоглъщащата омраза на Запада към Русия. Той обаче остана твърд и непреклонен и спаси, както икономиката си, така и нормалния живот на унгарците във времена на дива световна криза.

Виктор Орбан победи на срещата на върха на ЕС и успя да извоюва правата на унгарската фирма за петрол MOL да продължи и занапред да получава евтин руски нефт от петролопровода, наречен „Дружба“. Край ще бъде сложен на транспорта с танкери, но това ще стане в началото на идната година.

Другото, в което Орбан успя, е да попречи да бъде поставен краен срок на доставките на руския газ по тръбопровода, а и наложи още едно условие, което е полезно за Унгария. А именно – ако има някаква повреда по петролопровода, който минава през територията на Украйна, то да има възможност за подновяване на доставките с танкери.

Унгарците са в еуфория от премиера си, който им гарантира спокойни дни и показа нагледно на всички лидери как се прави и как се отстояват позиции, когато си истински държавник.

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан: САЩ и ЕС ще пълзят в краката на Русия!

Лошото момче на ЕС Виктор Орбан отново показа характер като рязко се противопостави на евролидерите. Унгарският премиер отсече, че категорично спира да подкрепя каквито и да било нови санкции срещу Русия. През него това нямало да мине!

„Край! Дотук беше с глупостите и измислените наказания, които досега са единствено в ущърб на самата Европа. Това е нелогично, а вече и малоумно поведение, което в крайна сметка изписва вежди на Русия, а вади вашите очи – как не го разбирате?!

Със санкции няма да стане нищо! Унгария е заявила, че не одобрява действията на Русия в Украйна, но знам, че няма друг път за постигане на мир и добро за всички страни, освен диалога и нормалните преговори. Със заплахи, обиди, санкции не правим нищо.

Всъщност правим – вредим си. И ще дойде ден, много скоро, в който САЩ и ЕС ще пълзят в краката на Русия. Особено сега, когато упорито се заговори по темата за ядреното оръжие. Русия няма да се съгласи да намали своето, напротив. Тя иска мир, но чака и ние да го поискаме“, заяви Виктор Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан посече ЕС: Само през трупа ми!

Премиерът на Унгария Виктор Орбан успя да спре новите санкции срещу Русия и вдигна буквално на крак целия Брюксел. Знаем, че наказанията предвиждат ембарго над руския петрол и още редица забрани за страната на Владимир Путин.

Те обаче няма как да станат факт, защото в решителния момент на събранието в Брюксел, Орбан отказа да даде съгласието си. И е категоричен, че няма да сложи подписа си под нещо толкова безумно и нелепо.

„Само през трупа ми! Край! Повече тази тема не се коментира! Достатъчно вреди нанесе ЕС на самия себе си и на всички европейски държави, че да продължаваме самоубийството си и то с мое съгласие. Няма да стане! Няма да се налага никакво ембарго над руския петрол и точка“, в типичния си стил се произнесе Виктор Орбан.

Той заяви още, че евролидерите са толкова глупави, че не си дават дори малка сметка затова, че не вадят очите на Путин с тези санкции, а своите собствени.

„Русия не е изгубила нищо досега, Европа изгуби и продължава да затъва яко в кризата. Рублата не е спаднала, Русия не е във финансов колапс. Тя има шансове за много добри пазари за петрола и газта си и просто ще ги пренасочи натам. Само кръгли идиоти няма да осъзнаят това, събудете се и прогледнете“, заяви Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Орбан: Отказвам конфликт с Русия, защитавам народа си!

Твърдо и категорично „Не“, на какъвто и да било конфликт с Русия, каза Виктор Орбан днес. Унгарският премиер заяви, че е напът да обяви извънрeдно положение в държавата си и се закле да направи всичко, но да защити финансовата сигурност на народа си.

„Светът и особено Европа са изправени пред страшна, пред нечувана досега икономическа криза, която вече е на прага ни. Не знам само аз ли го виждам това и какво правят всички в Брюксел, че си затварят очите?!

Виктор Орбан
Виктор Орбан окончателно попречи на санкциите

Едно обаче ще кажа сега и няма да повтарям – Унгария ще стои настрани от войната, каквото и да ми коства това. Ние няма да влезем нито в пряк, нито в косвен сблъсък с Русия, защото не сме самоубийци.

Това, което е мой дълг, е да спася парите и да защитя бита на унгарските семейства. Това и ще направя. Затова са ме избрали хората, а не, за да браня чужди интереси и да работя за благото на тлъсти чиновници“, разгневи се Виктор Орбан.

Той поясни, че цените в Унгария никога не са били толкова високи и заяви, че правителството ще вземе спешни мерки, за да облекчи положението на гражданите.

По всяка вероятност това ще се изрази в отпускане на солидни парични помощи, въпреки че страната никога не е спирала и няма да спре доставките на руски газ. И това отново само благодарение на желязната ръка и позиция на Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Орбан плю на ЕС: Глупаци, самоубивате Европа!

Виктор Орбан отново показа, че е голям и че не коленичи пред никого, за да изпълнява нареждания и да л@же з@дници. Още по-малко на Европейския съюз. Орбан буквално плю на ЕС за пореден път като заяви, че Унгария е все по-далеч от Западна Европа, по начина, по който върви животът там.

„Отдалечаваме се от Брюксел, от това мислене, което ще съсипе цялата наша Европа. Ние не го толерираме и няма да го направим никога. Заради джендърските ви тъпотии, заради криворазбраната ви русофобия и чисто човешките християнски ценности, които поругавате от години, сами си правите харакири.

Толкова ли сте глупави, за да не разберете, че цялата ви тази изкривена, малодушна и просташка политика, ви самоубива?! Самоубивате себе си и този стар наш континент. Унгария обаче няма да участва в нито едно от тези извратени действия“, категоричен е Виктор Орбан.

Премиерът на Унгария пак декларира, че страната му продължава с пълна сила своите партньорски отношения с Русия и с Владимир Путин.

„Против войната сме, но Украйна няма да види оръжия от нас. Ние никога няма да обявим война на руския народ. А знаем отлично, че и Володимир Зеленски никак не е светец и не прави нищо единствено в ползу роду“, заяви Виктор Орбан.

Виктор Орбан в ефир: Зеленски обслужва САЩ за много пари!

Премиерът Виктор Орбан направи нещо нечувано и то в ефир. След като бе избран от народа си за четвърти мандат, лидерът на Унгария отново доказа, че мисли само за доброто на родината и няма да лиже чужди з@дници, каквото и да му струва.

Това, което заяви сега обаче, със сигурност ще предизвика нечуван скандал, защото засяга името на Володимир Зеленски и Украйна, които са се превърнали в месии за половин свят.

Орбан заяви в интервюто си открито, че смята Джордж Сорос за враг номер едно на Унгария, заради безцеремонната политика и всички гнусотии, които върши по света. После обаче той добави и името на Зеленски към враговете на държавата си, защото той е свързан именно със Сорос, пише informaciq.eu.

„Спрете да наричате този човек – Зеленски, жертва! Каква жертва може да е някой, който прибира милиарди затова, че обслужва интересите на Щатите и е сред хората на Сорос?! Защо не излезе Зеленски и не каже колко е прибрал и продължава да прибира от САЩ, а не да продължава да се прави на невинно агне и жертва“, заяви смело Виктор Орбан.

Знаем, че преди няколко седмици пак Виктор Орбан дръзна да обяви, че зверствата в Буча не са били извършени от руснаците, а са станали по нареждане на Зеленски, който е управляван от САЩ. „Това са дяволи, това е сатаната“, категоричен е Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Орбан: Рязко отказвам спирането на газа от Русия!

Избран и преизбиран отново и отново, и отново от унгарците. Да, говорим за Виктор Орбан и да – той за енти път показа защо е премиер на държавата си вече цели четири мандата. А, да е жив и здрав, като нищо ще ги удвои.

Преди часове железният Орбан пак се изяви и си заслужи овациите от народа си като отсече, че ще отказва рязко и незабавно всяко европейско предложение за спиране на газа от Русия, пише istinata.net.

„Ще налагам вето на всяко едно подобно изказване или идея. Аз съм избран да мисля и работя за унгарците и това ще продължа да правя. А в интерес на унгарците, на работата ни, на икономиката ни, на просперитета ни, е да продължим да внасяме руски газ.

Това и ще направим. Ако трябва да се плаща в рубли, ще се плаща в рубли. Ако е нужно в йени, ще бъде в йени. Толкова! Ясно съм казвал и повтарям, че Унгария няма да подкрепя ЕС в санкциите й срещу Владимир Путин и Русия. Ние сме за мир, но така той не се постига“, категоричен е Виктор Орбан.

Отдавна той е обичан и уважаван не само от сънародниците си, но и от болшинството българи, които си мечтаят за премиер като него. Поне веднъж. Ами… а дано!!!

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан: Унгария е готова да напусне ЕС заради Русия!

Старият нов премиер Виктор Орбан взриви страшна бомба с изказването си, че страната му е готова тутакси да напусне Европейския съюз и пет пари не дава за това. Думите му са по повод на разприте между Унгария и останалите членки на Съюза по отношение на рестрикциите към Русия.

Орбан е по-твърд от всякога и заяви, че страната му разчита на повече от 85 процента на руския газ и това ще продължава да бъде така. Той посече ЕС като отказа да им играе по свирката и каза, че Унгари не само ще продължава да купува руски газ, но и ще плаща в рубли.

„За нас това не е никакъв проблем и ако трябва в рубли, то ще плащаме в рубли. Никой извън нашата страна не може и няма правото да ни държи сметка и да ни поставя условия как и какво ще правим, когато на първо място са интересите на държавата ни“, каза Виктор Орбан.

Отделно от това, премиерът на Унгария заяви, че не е съгласен с много от санкциите, налагани на Русия, а още по-малко с безумията като отричането на видни творци, спортисти, че дори и великия Юрий Гагарин като първия космонавт.

„Това минава границите на нормалността и адекватността, и аз никога няма да подкрепя, нито дори да си мълча пред подобни безумия. Мир не се постига по този дивашки начин и е време да се проумее“, смята Орбан.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

45 Мнения

 1. Василка Гюрджеклиева

  Орбан си е Орбан !Важно е народа му да е добре !

  • София Янакиева

   БРАВО НА УНГАРИЯ И ОРБАН,ЧЕ СЛОЖИ НА МЯСТО ИДИОТИТЕ ОТ ЕС,И НАТО И НЕ ИСКА ПАРИТЕ ИМ С КОИТО СА ГО МАМЕЛИ ЗА ДА ВКАРА УНГАРИЯ ВЪВ ЧУЖДАТА ВОЙНА.НАС КОЙ ЩЕ НИ ЗАЩИТИ КЪДЕ Е НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ ДО КОГА ЩЕ ИЗПЪЛНЯВА ЧУЖДИ ЗАПОВЕДИ СЕГА Е ВРЕМЕ ДА ПОКАЖЕ СМЕЛОСТ АКО Е МЪЖ И ДЪРЖАВНИК ЗАЩО ДРУГИТЕ МОГАТ А ТОЙ Е СТРАХЛИВ,КАКВО ЧАКА ДА СКЪСАМЕ ВСИЧКИ ВРЪЗКИ С РУСИЯ ЛИ,ИСКА СЕ МОЗЪК ЯСНО Е ЧЕ БОРИСОВ И ТЪПАКА ПЕТКОВ СА ПРОДАЛИ В САЩ ПОСОЛСТВОТО БЪЛГАРИЯ,КАКВО ЧАКАМЕ ОЩЕ ПОКАНА ЛИ !

 2. Браво на Орбан!А на нашите не им стиска да признаят,че прекъснаха пътищата към Русия и ние,заедно с ЕС затъваме.

  • Христо

   ВИКТОР ОРБАН МИСЛИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА УНГАРИЯ.И М ИСЛИ НАЙ ВЕЧЕ ЗА ЗД ПРАВИЛНАПОСКА ПОЕЛ…АВЕТО НА ХОРАТА СИ..

  • Бай Оня

   Орбан е истински държавник. Човек с ясни позиции. Можем ли да го сравним с нашите страхливи и жалки отрепки които изпълняват като малоумни каквото им кажат западните евродебили. Утре и енергетиката ще унищожат заради кефа на евродебилската зелена екоизмет. Този гнусен съюз трябва да се разпадне. Нашето място е при Унгария а не при западните дегенерати.

  • Алекси Асенов.

   Прочетох доста от изказванията на Орбан,и си помислих,със съжаление.Толкова ли е трудно ,поне на един,от бълг политици,да направи същото.Да преосмисли ,текста на клетвата която полагат,,в парламента,пред целият бг народ.Толкова ли трудно,освен за собственото си благоденствие,да помислиш и за народа си,който всъщност ги изкарва от калните им селца,и с един вот на доверие,ги прави милионери.А самите ТЕ ЖИВЕЯТ В МИЗЕРИЯ.Не разбирам разликата от ПОРОБЕН И ОСВОБОДЕН.

  • Орбан и ти сте руски педали, като джендъра Путкин

 3. Не е важно с кого си, важното е пука ли ти за народа и какво вършиш той да е добре

 4. Петрус

  А, Искате желязната завеса отново ли? Да си орете с “беларус“, да се редите за бнани, да си кареате москвича“/искате ли?

  • веселин костов

   Ей Петрус,искам да си карам Москвича и да ми е спокойно,и да сме хора-не,човеци както преди,а не вълци-единаци както сега,и да не ме ебават разни псевдобизнесмени които ми дават трохи за да оцелявам! Когато нямаше банани по магазините за което всички ревяхте като вдовица за х@й,тока беше 2ст.нощна и 4ст.дневна при 240лв.заплата,а сега е 20/40ст.-а сметни!Значи сега трябва да взимам 2400лв.-нали? За образование,здравеопазване и т.н. няма да говоря!Май не си живял по онова време!!! А,и не карах Москвич а Вартбург,ама си го купих чисто нов от Мототехника със найлоните на седалките,а не си купих втора употреба таралясник! А,и го карах 10г.без да знам какво е ремонт! Да не говорим колко се обичахме и уважавахме и то безкористно-ей така щото се обичаме като хора,а не като банкнотоприносители!Хората работеха а не както сега-ИТ,НR секо седнало на бюро и чака заплата 5 цифри,а един пирон не може да забие!Спирам дотук-лекция мога да ти изнеса,но усещам че няма нужда-вие вече сте под хамерикански модел-меркантилни същества-консуматори!!!Със здраве-чичо ти Веско!!!

  • Е сиромашията по голяма завеса няма,, в Русия карат повече супер и скъпи автомобили от навсякъде,, хората коментират премиер който е за пример,, а ти говориш за Беларус,, тук има още с рало работят ДРУГАРЮ…

  • Радева

   Стига с тези банани и коли! Бананите съдържат серотонин, който предизвиква алергии,по добре яжте пъпеши и ябълки.А колкото до колите-най-качествена е новата кола. Ценностната система промениха и заживяхме като скотове-банани, коли, наркотици, болести,пари. Подкрепям Орбан.

  • А , Вие ИСКАТЕ ЛИ ЕВРО – ДЖЕНДЪРИТЕ ДА ВИ НАПРАВЯТ ПЕДЕРАСТИ И ЛЕСБИЙКИ – С ЗАКПН. ПРЕДИ ДА ВИ УБИЯТ С ОТРОВНИТЕ ВАКСИНИ ??? А , ОВЦЕ , ПРОСТИ..? НЕ ВИ СТИГНА 30 ГОДИНИ АМЕРИКАНСКИ ГРАБЕЖ В БЪЛГАРИЯ. Е. С. се Разпада след Нова Година. България и Цяла Източна Европа – Отиват при РУСИЯ. Русия е По – Развита Страна от САЩ. Това , Не Ти е Съветския Съюз , навремето…Мнохо Си Прост.

  • Бай Оня

   Да по-добре желязна завеса отколкото разлагащия диктат еврогейската пенделска измет.

  • Я марш бе малоумнико !!!!!

  • Стефка

   И да се редихме за банани имаше с какво да си ги купим,а сега няма.Тогава нямаше много банани,но имахме работа и бъдеще,а сега има банани,но нямаме бъдеще!

  • Bo Crivilescu

   А днес имате ли пари за банани(?), това ли беше най – важното в животът ви???
   Да бяхме затворници в източна Европа почти половин век!!!- неоспорим факт !!!, а днес … имате ли пари за пътуване ????- питам обикновеният човек, а не кредитните милионери ??? Какво здравеопазване има днес ??? / пъти по лошо от “ татово време”- не казвам, че е било идеално тогава( трябваше да търсиш “ връзки” за да имаш избор/, но имаше профилактика . Човекът беше в “ по- човешки” образ от днес.// нямаше бъркащи в кофите за боклук, защото нямат пари за насъщния си хляб// да не изброявам още факти- вие ги знаете. Това ли е демокрация???- НЕ , това е Див капитализъм !!!!!!

  • Владимир Иванов

   Искам да отида на фронта с борисов и петков ! Те ще са първите с отрязани тикви !

  • София Янакиева

   ТИ ЛУД ЛИ СИ БЕ КАКВО ИСКАШ АМИ ХОДИ В УКРАЙНА ДА ТЕ ЗАСТРЕЛЯТ КАТО КУЧЕ ЩОМ НЯМАШ МОЗЪК!

 5. Рядко срещано явление в съвременния политически свят. Политик и държавник,който може да мисли и да милее за развитието на държавата си.

  • Абе, путки, да бяхте дали и линк към CNN, да видим или прочетем и техния материал.

 6. Има го и в България, той каза същото, като Орбан, но някои се опитват да го оплюят по най – малоумен начин. Това е България. Човеци без собствено мнение, влияещи се от чуждото такова. Жалко, винаги съм си мислил, че моят народ е трезво мислещ и ще избере правилният човек. Умишлено не споделям имена. Умните и ителигетни човеци знаят за кого става въпрос.

 7. Браво на Орбан! ТОВА Е СЪЩО ЕДИН ГОЛЯМ ДЪРЖАВНИККОЙТО МИСЛИ МНОГО ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА СИ И НА ДЪРЖАВАТА! ТОЙ Е ВЕЛИК ЗАЩОТО ТОЙ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА С ЕС КОГАТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ДОБРОТО ЗА НАРОДА МУ! ОЩЕ ЕДИН ПЪТ БРАВО ОРБАН!!!!!!

 8. Станка

  Огромни адмирации за големия Виктор Орбан !Силно го приветствам !.Благодаря за голямата му подкрепа към нашия Президент Румен Радев.Изказвам огромната си подкрепа в отношението Ви към джендърския ЕС и съответно към предателите- евродепутати ,които заработиха против род и Родина, заблудени от охолство и самодоволство и решиха , че няма да има някога видовден и за тях.Не искаме ЕС и НАТО , нито съюз със САЩ. нито еврозоната им .Настояваме за съюз с братска Русия , Китай и членство в Евразийския съюз.Това е нашето бъдеще начело с нашия президент Румен Радев.Настояваме да се премахнат всички партии в България.Те непрекъснато се роят ,особено срещу избори и с нищо не допринасят за добруването на народа ни ,а напротив само ни ощетяват.Достатъчно сме се наслушали и нагледали на междупартийни боричкания за власт, а никакви резултати от никоя партия досега.

  • "Nil admirari!"-"На нищо не се учудвай!"

   Точно така!
   Браво на Човекът Виктор Орбан!
   Създателят на Вселената-Господ Бог здраве да му дава на него и на народа му!

 9. иванчо

  това е истински държавен глава!
  това е истински родолюбец!

 10. Николай Л.

  Желязо което неможе да се кове и емекни и при наи висока температура

 11. Елена Та

  Защитава страната и народа си…
  Ако всички европейски лидери последват примера на Орбан…ще се отървем от глобалистите – изроди

  • ПЕТЪРul

   ВСИЧКО КАЗАНО ОТ ПРЕМИЕРА.ОРБАН Е ПОЛИТИК БЕЗСТРАШЕН НА КОЙТО ДА СЕ ИЗДИГНЕ ПИЕДЕСТАЛ ПРИЖИВЕ ЗА НАШИТЕ УПРАВНИЦИ Е МИРАЖ ТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ БЪЛГАРИ ТЕ СА ПРОДАЖНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ.У ТЯХ СЕ Е НАСТАНИЛО ФАШИСТКО МИСЛЕНЕ И ПОВЕДЕБИЕ СЛЕПИ ЗА АВАНТЮРИТЕ НА САЩ И ЕВРОПА СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО

 12. Браво! Жалко, че си нямаме и ние един такъв политик! Народа има нужда някой да го поведе в правилната посока и ще пометем всички престъпници и търгаши!

  • Да помолим Орбан да ни прибере всички желаещи……да напуснем и ние които останахме, друг избор не виждам!

 13. Богдан

  Само не разбрах, какво общо има Радеффф с този велик политик?

 14. Ян Бибиян

  Орбан е велик !! И доказва колко много може да направи 1 човек , и противоположния му образ в България който доказа как се съсипва 1 държава – Бойко.

 15. Ралица Каменова

  Иска ми се, да стана унгарка, заради управлението на Орбан. Истински слуга на народа. Готов е, да поеме всякакви рискове и негативи, но народът му, да е добре. Кога, ще дочакаме и ние в България, такъв управник? Мечти, мечти…..

 16. Пепа Иванова

  Това е политик!

 17. Аз съм Васко Далаверата тираджия и съм Путин Ердоган Орбан и Тръмп защото съм за патреотите

 18. Омръзна ми от шибаните български Евро курви!

 19. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *