Виктор Орбан
Виктор Орбан призова нормалните европейци на бунт

Виктор Орбан: Време е европейците да се събудят и да се борят срещу тиранията!

Виктор Орбан е убеден, че през комунизма е било много по-добре!

Унгарският премиер Виктор Орбан е категоричен, че днешното време е в пъти по-лошо и страшно за народите, от това на комунизма. И е готов да се закълне в това.

Виктор Орбан
Виктор Орбан призова нормалните европейци на бунт

„Преди 30 години, когато уж бяхме хванати в капана на комунизма, си мислехме, че това е нещо страшно. Е, оказа се, че няма нищо подобно, а комунизмът е бил цвете пред настоящата реалност.

В момента така нареченият елит на света извършва престъпление като заразява нациите. Заливат ни изкуствено създадени вълни, за да може дадени кръгове да богатеят с чутовните печалби от трилиони долари.

Скоро всички пак ще се събудим затворени и ще бъдем заложници на собствените си домове. Това не може да продължава така. Хората, европейците трябва да се събудят и да въстанат срещу тиранията на тези чудовища, да се борят срещу глобалистите“, призова Виктор Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Велик Виктор Орбан подписа договор с Путин!

Едно име е в състояние да доведе до истеричен пристъп не само шефовете на ЕС, но и самия американски президент – и това е името на Виктор Орбан. Унгарският премиер отдавна го играе „лошото момче“ на Евросъюза и не смята да спре. Защото следва железни принципи в управлението си.

Поредният шамар на Орбан към Запада е подписването на 15-годишен договор с Владимир Путин и Русия за доставката на газ. Договорът с „Газпром“ влиза в сила още от 1 октомври и остави с отворени усти много от опонентите му в Брюксел.

На всичко отгоре Виктор Орбан е успял да договори за Унгария много ниска и атрактивна цена за доставката на газ – нещо, което е кауза пердута за повечето политици (нашите дори не ги причисляваме към тази категория, по обясними причини).

Другото, което продължава да прави и за което настоява Виктор Орбан, е да се прекратят санкциите към Русия, наложени от Запада. Те бяха приложени след като през 2014-та година се анексира Крим, но според Орбан са напълно безсмислени и глупави, пише banker.bg.

Още по темата четете по-долу:


Чудото Орбан в Унгария: Свали цените, вдигна заплатитe!

Безапелационен, понякога груб, но винаги мислещ за държавата и народа си, затова и Унгария го обожава. Това е премиерът Виктор Орбан, чието управление може да се определи като цяла една златна ера.

Знаем, че още 2018-та беше обявена за годината на унгарското семейство, след като сватбите и раждаемостта скочиха с цели 45 процента. Това, разбира се, не се случи току-така, а благодарение на политиката на Орбан.

През 2012-та година Виктор Орбан прави това, с което малко премиери, еле пък родният Бойко Борисов, могат да се похвалят. Той успява да свали цената на тока, газта, водата и другите консумативи с цели 11 процента за фирми и рекордните 25 процента за домакинствата.

Великото му постижение е и да затвори големите усти на монополистите и да спре банките, които досущ като в България заробваха потребителите с непосилни кредити и лихви.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Е, при нас още е така и промяна скоро не се очертава. Орбан обаче спаси около милион семейства от фалит и конфискуване на домовете им от същите тези банки…

Той насочи усилията си изцяло в посока на раждаемостта и семейството, което за него е основна ценност на всяко уважаващо себе си и стабилно общество, пише sosnovini.eu.

Ако в страната на Орбан имаш трето дете и работиш, разбира се, то държавата моментално ти дава 33 000 евро на ръка, съвсем безвъзмездно. Подарък, какъвто други дори не са и сънували.

Отпускът за майчинство при Виктор Орбан е цели шест години и да, той е платен. През първата половин година майките взимат 70% от своята заплата. Още година и половина след това получават половината си заплата, а после по сто евро на месец ако не поикат да се върнат на работа.

И още, и още, и още… Приносът на Орбан за държавата му е колосален и не можем да кажем нищо повече от едно „Респект“! Пък дано такова чудо да се случи и на нас, българите!

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан сече: Презирам „ценностите“ на Европа!

Никой не може да пипне с пръст Унгария, камо ли да я „изгони“ от Евросъюза. Това заяви категорично унгарският премиер Виктор Орбан, след като призна на всеослушание, че презира новите европейски „ценности“ и не смята да робува на нито една от тях.

Припомняме, че премиерът на Нидерландия Марк Рюте предложи съвсем сериозно държави като Унгария, които не приемат и не се съобразяват с новата ЛГБТ политика, да бъдат изключвани от ЕС.

От своя страна Виктор Орбан неведнъж натърти, че за него хомосексуализмът не е много по-различен от посегателството върху деца. И за нищо на света няма да позволи учениците в страната му да бъдат „образовани“ по подобни теми и казуси.

„Нито едно дете в тази страна няма да чуе с ушите си безумния въпрос – като какво се самоопределя. И няма да разбере, не и в училище, че видиш ли, можело да си смени пола и да мине на другия бряг.

Няма да нарича родителите си с номер, а ще им казва мама и тате, баба и дядо. И ако някой намира това за ненормално, то самият той има спешна нужда от продължително лечение в психиатрия“, посече ги Виктор Орбан.

Оказва се, че реалността и законът на ЕС е напълно идентичен с думите на унгарския премиер. Държавите, които не се подчиняват сляпо на разпорежданията на Съюза, по никакъв начин не могат да бъдат отстранени от него. И това е неоспорим факт!

Още по темата четете по-долу:


Велик! Виктор Орбан отказа 7 милиарда евро от ЕС

Унгария може да се справи и без вас, ако това е цената, която трябва да платим за „помощта“ ви. Аз пари от извратеняци не искам, задръжте си ги – това заяви категорично и гневно Виктор Орбан на партньорите си от ЕС.

Причината за яда му е условието на Европейския съюз да отпусне на Унгария финансова помощ за справяне с последиците от пандемията в размер на близо 7,2 милиарда евро.

За да я получи обаче, Унгария ще трябва да приеме ценностите на ЛГБТ общността и да се откаже от наскоро приетия закон, който ограничава разпространението на всякаква информация за различните ориентации в страната.

Виктор Орбан остава непреклонен и заяви в прав текст, че хлапета в детски градини, ученици и средностатистическите граждани на държавата му няма да бъдат тормозени с подобни безумия и скверности.

„Това някой да седне и да разправя на учениците в училище, че видиш ли, те не били момченца и момиченца, а можели да сами да си избират пола. Ами дай и на животни да ги пишем, натам е тръгнало.

Нямало родители, мама и татко, имало номер едно и номер две. Да се пръждосват оттук с тези престъпни идеи, това трябва да бъде подсъдимо. Към унижожението на света ли се стремят някои хора, че не осъзнават в какви мръсни води нагазват“, бесен е Виктор Орбан.

Унгарският премиер за пореден път потвърждава, че се отказва доброволно от парите на Европа в името на страната и народа си, пише novini.bg. Постъпка, за която беше аплодиран от болшинството унгарски граждани.

Още по темата четете по-долу:


Орбан побесня: ЕС ще задължи мъжете да носят рокли!

Анти-ЛГБТ законът, приет в Унгария, остава! Каквито и неприятности в отношенията с ЕС да донесе. Това е категоричната позиция на премиера Виктор Орбан, който не дава и дума да се издума за отмяната му.

Както знаем, въпросният закон забранява в унгарските училища да се изнася информация за нестандартно ориентираните хора, камо ли учениците да се учат на това в часовете, а още по-малко да бъдат питани като какви се самоопределят.

„Никой не отнема свободи. Всеки възрастен гражданин има правото да живее така, както пожелае. На децата и семейството обаче няма да позволим да се посегне. Защото в един момент ограничените ще бъдем всички ние – хората, които ценят и пазят християнските изконни ценности и морал.

Безумията на някои хора в Европа са ескалирали дотам, че ако не им се противопоставим и ако не ги спрем, то като нищо в скоро време ЕС ще задължи мъжете да носят рокли. Чия свобода ще бъде отнета тогава – нашата или тяхната?!“, бесен е Виктор Орбан.

Причина за гнева му са заплахите от Европейския съюз, че въпросният закон, наложен от Орбан, ще влоши отношенията между Унгария и Европа. А можело и да доведе до неразбории между други европейски държави.

Самият Орбан счита това за нелогично и за явен натиск върху суверенитета и независимостта на страната му. „Вместо ЕС да се занимава с тези глупости, защото това са откровени глупости, да вземе да си оправи отношенията с Путин и Русия.

Само тогава ще можем наистина по един сигурен начин да подпомогнем развитието на икономиките си след цялостния срив покрай пандемията. Диалогът с Путин трябва незабавно да бъде подновен и да се спрат абсурдните санкции срещу Русия“, категоричен е Орбан.

Позицията му явно не е никак за пренебрегване, тъй като тези дни самите Ангела Меркел и Емануел Макрон заявиха, че Европа и Русия трябва да се помирят и да седнат на масата за партньорски разговори, цитира investor.bg. А дано!

Още по темата четете по-долу:


Орбан: Добър премиер няма да позволи на ЕС да действа в неин ущърб!

Унгарският премиер Виктор Орбан за пореден път доказа, че има защо да бъде ценен и уважаван не само от собствените си избиратели, но и от много европейци. В това число и българи, които не крият симпатиите си към него.

Орбан неведнъж се осмелява да противоречи на Европейския съюз и САЩ, ако действията на последните са в противоречие с интереса на собствената му държава.

Последният пример за това е категоричният отказ на Виктор Орбан да вдигне ставката на корпоративния данък, както настоява ЕС. Знаем, че се заговори за налагането на минимална ставка от 15% за данъка, което според Орбан, е абсурдно и недопустимо.

В Унгария той въведе 9% за корпоративния данък и отказва да помръдне от тях с цената на всичко, пише investor.bg.

„Това е нелепо и би било пагубно за държавата, защото ще доведе до рязък спад на инвестициите. А и откъде накъде някой ще налага на Унгария какви данъци трябва или не трябва да имаме. Няма да я бъде тая“, отсече в типичния си стил Виктор Орбан.

Той допълни, че не се чувства бунтовник, нито пък „лошото момче“ на ЕС, а е просто държавник, който милее и работи за държавата си. И приема единствено това, което е добре за нея.

„Никой премиер, никой политик, който е на поста си с единствената цел да работи за своя народ, няма да позволи на ЕС или който и да било друг, да действа в ущърб на този народ и на страната. Това ще го направят онези, които искат лична облага“, категоричен е Орбан.

Орбан: Президентът Радев е спасението за страната ви!

Унгарският премиер Виктор Орбан не скри адмирациите и доверието си към българския президент Румен Радев.

След санкциите, които САЩ наложи у нас преди дни и все по-разрастващият се скандал около чутовните размери на корупцията в страната ни, България се превърна във водеща тема и на Запад.

Главният прокурор на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши наскоро изрази мнението си, че има достатъчно доказателства за кражби и злоупотреби в големи размери. И пълно основание да се повдигнат обвинения срещу екс премиера Бойко Борисов и управлението му, пише narodenudar.com.

Кьовеши заяви открито, че единствен държавният глава Румен Радев полага нечовешки усилия да се справи и да пребори престъпността и мафията в държавата ни. На същото мнение е и Виктор Орбан.

Премиерът на Унгария, в типичния си откровен стил заявява пълната си подкрепа към генерал Румен Радев и правителството, което е сформирал.

„Ако има честен човек, който направи много за страната ви, това е той. И продължава да го прави. Българите осъзнават, че за първи път от доста време имат личност като президента. Такъв човек е спасението на държавата и нацията, но в никакъв случай не го губете“, категоричен е в мнението си Виктор Орбан.

Знаем, че той, както и Румен Радев никога не са спирали да работят единствено за доброто на държавите и народа си като всичките им решения са продиктувани от това. Редица пъти Орбан е скачал директно против политиката на ЕС и САЩ.

Унгарският премиер е и един от доказаните приятели и поддръжници на Владимир Путин и Русия, като твърдо се противопоставя на намесата на НАТО в руска таритория.

За близки и партньорски отношения с Русия е и винаги е бил и президентът Радев, който настоява Европа да установи мирни и приятелски отношения със страната на Путин.

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан кресна на евродепутатите: Вие сте бита карта!

Унгарският премиер Виктор Орбан размаха пръст към евродепутатите в Брюксел и се закани, че лично се заема да върне Европа там, където й е мястото. А именно към великата й и славна история, и към нормалността.

„Вие сте бита карта – вие и вашите извратени идеи за джендърство, липса на семейни ценности, отказ от изконните и прекрасни думи „мама“ и „татко“ и побъркване на децата от мънички.

Всичко това е към своя край. Няма да преборите нормалното, никой не е по-голям от християнския морал“, заявява Виктор Орбан. Който е решил да сформира нов алианс.

Заедно с полския премиер Матеуш Моравицки и лидера на партия „Лига“ в Италия – Матео Салвини, Орбан ще сформира на европейско ниво нов десен политически съюз.

Тримата вече обсъдиха подробностите, а този месец ще се срещнат във Варшава, за да изпълнят мисията си. Всичко зависи от развитието на пандемията в трите държави, пише investor.bg.

На срещата ще бъдат обсъдени и въпроси за приятелските отношения с Русия, към която всички те са изключително добре настроени. И категорични, че всяка намеса на Запада и НАТО в териториите на Русия и Украйна, е груба и дори престъпна атака.

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан бесен: Все повече глупаци имат власт в ЕС!

Унгарският премиер Виктор Орбан е категоричен, че в скоро време Унгария може да последва примера на Великобритания и да напусне ЕС. Той е възмутен и потресен от факта, че все повече глупаци имат власт в Съюза и взимат решения за бъдещето на Европа. Или по-скоро за разрушаването й.

Виктор Орбан е твърдо против безумните санкции срещу Русия и гоненето на руски дипломати от страните, членки на ЕС. Той смята това за безумие и отказва да участва в това фиаско.

Орбан е наясно, че бъдещето на икономиката идва именно от Изток, откъдето са 58% от инвестициите в момента. И без да му мигне окото, не спира да тръби, че разпада на Стария континент ще се случи заради две основни неща.

Първото от тях е алчността на Америка и плана на Джордж Сорос за тотално унищожение на древна Европа. А второто е лекомислието, моралната деградация и промитите мозъци на политиците в Брюксел.

„Първо беше огромната мигрантска вълна, която заля цяла Европа и то с благословията на нейните политици. Колко безредици донесе това, колко безчинства?!… После насилственото налагане на идеите за „новото нормално“, сега и тази война с Русия и Изтока.

Защото това, което правят европейските страни в момента срещу Владимир Путин и Кремъл, е точно война. Война, която още е в зародиш, но рискуваме скоро да избухне със страшна сила и да ни отнесе всички.

Нито аз, нито Унгария ще участва в тези безумия. Да, ние сме част от Европа и се гордеем с това, но по никакъв начин няма да направим компромис със себе си и ценностите си, за да угаждаме на нечия лудост“, отсича Виктор Орбан.

Орбан: Ще се боря с изродщината на Запада, докато съм жив!

Унгарският премиер Виктор Орбан за пореден път смачка Запада като хлебарка, заявявайки, че докато е жив няма да се поддаде на изнудване от ЕС. Без значение, че Унгария е страна членка, както и член на НАТО.

„Това не ни прави роби и не ни задължава да влизаме в ролята на безмозъчните послушни овце. Не смятам да блея щастливо, когато виждам, че ЕС се превръща в чудовище, той се изроди. Аз обаче на изнудване и заплахи няма да се поддам“, отсече Виктор Орбан.

Думите му са предизвикани от непрестанните опити на Запада да наложи „новото нормално“ във всички сфери на живота – ако трябва и чрез „извиване на ръце“ и строги санкции за „непослушните“.

„На няколко пъти вече се опитаха да ни сплашат, че ЕС няма да отпуска финансиране на държавите, които отказват да подкрепят тази извратена ЛГБТ култура. Те чуват ли се изобщо?!

Значи, за да получим средства за борбата с пандемията, за икономиката и за всичко останало, трябва да „целуваме ръцете“ на обратните и онези, дето не знаят хора ли са, жаби ли са, мъже ли са, жени ли са. Е, няма да я бъде! Трябва да ме убият, за да го направя“, бесен е унгарският премиер.

Виктор Орбан е категоричен, че по начина, по който ЕС действа в момента, се превръща в близнак на някогашния СССР, срещу чиято политика толкова разпалено протестира, пише focus-news.net.

„Дори и в Съветския съюз обаче е нямало подобни мерки и мераци, противодействащи на природата и всичко човешко.

Много пъти съм писал и съм говорил по темата с Ангела Меркел. Всички отлично знаят позицията ми, от която няма да мръдна и на йота. Трябва да ме убият, за да ме спрат“, кълне се Орбан.

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан ги попиля: Няма да позволя война с Русия!

С твърда позиция относно все по-нарастващото напрежение между САЩ и Русия е унгарският премиер Виктор Орбан. Човекът, който за няколко години успя да подобри в пъти живота на народа си, е категоричен – няма да позволи война с Русия.

Знаем, че международните отношения и сътрудничеството на Унгария и Русия е по-добро от когато и да било. И това се дължи само и единствено на политиката на Орбан.

Виктор Орбан беше първият, който реши да внесе руската ваксина срещу Covid-19 и да я предложи на народа си, въпреки шушукането и недоволството на ЕС.

Той бе и премиерът, който гласно се обяви против „новото нормално“ и извращенията на ЕС и САЩ относно подкрепянето на гей обществата, джендър идеологиите и опасното пренебрегване на християнските ценности.

Днес той е убеден в едно – Америка и НАТО са тези, които внасят напрежение и заплаха за мира в целия свят. Защото евентуална война с Русия ще засегне не само воюващите, а цяла Европа.

„Пръв ще се изправя срещу ЕС и НАТО ако се наложи, но Унгария няма да позволи война с Владимир Путин и Русия. Проблемите с Украйна не касаят Щатите. Украйна и Русия могат и трябва да си ги решат сами, в състояние са да го направят.

Подобна намеса на териториите им е явна заплаха от размирици с нечувани размери. А нашият свят, още повече в толкова тежък момент на пандемия и кризата от нея, няма нужда от това“, твърди Виктор Орбан.

Припомняме, че още преди няколко години той заяви публично, че Унгария може да е член на ЕС и на НАТО, но НЕ е техен подчинен. И че лично той, в ролята си на премиер, ще направи всичко по силите си, за да подобри отношенията между Военната организация и Русия, писа dunavmost.com.

Още по темата четете по-долу:


Виктор Орбан с нов удар по ЕС: Плюя ви на „демокрацията“!

Премиерът на Унгария Виктор Орбан за енти път показа какво е да си истински политик, който милее за народа си и не си дава задницата пред „силните на деня“. Той отново „застреля“ ЕС и показа на цял свят, че така наречената „демокрация“ на Запада е пълен фалш и измама.

Преди ден стана ясно, че Виктор Орбан е решен да присъедини Унгария към Евразийската банка за развитие. Така страната ще получи достъп до нови финансови източници, подкрепящи техни компании в Азия.

Това е поредният ход на Орбан за отваряне на Унгария на изток и все по-близки отношения с Русия и Китай. Знаем, че през 2006-та година Евразийската банка е създадена именно от Русия и Казахстан. А в нея са още Таджикистан, Беларус, Армения, Киргизия.

Напук на критиките от другите западни страни, Унгария е член и на Международната инвестиционна банка, която също е предвождана от управляваната от Владимир Путин Русия, пише eurocom.bg.

Все повече и все по-често чуваме унгарският премиер Виктор Орбан да подкрепя и защитава руснаците. Които, според него, са далеч по-демократична държава като начин на живот, отколкото Западна Европа.

„Ценностите на Запада се разпадат една по една. ЕС и страните в него се превърнаха в зомбита, в изродени същества. На мода тук отдавна са перверзиите, извратеното – джендъри, мендъри…

Къде отидоха християнските ценности, накъде отива семейството като основна и най-важна структура на обществото?! В Русия още държат на тези неща. Русия е една от най-силно християнските държави и това ще остане така, защото никой не разклаща основите й“, коментира Виктор Орбан, пише dw.com.

Министър-председателят на Унгария не крие симпатиите и респекта си от руския президент Владимир Путин и е категоричен – добрите отношения и партньорство с Русия са богатство и цел на държавата му.

Припомняме, че Орбан беше и един от първите, одобрили руската ваксина Спутник V в Унгария, въпреки че Западът се дърпаше и умишлено налагаше своите и американските експерименти.

„Не ми пука от никого. Моят народ ще получи наистина качествена и добра ваксина, каквато е Спутник V. Като малки сме ваксинирани с руски ваксини и ето ни днес – живи и здрави сме. А който иска, нека се подчинява и да се превръща в опитна мишка“, беше заявил твърдо Виктор Орбан.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Васил Михайлов

Васил Михайлов към Борисов: Плюя на лъжите ви! Няма да ми затворите устата, продажници!

Васил Михайлов не се страхува от нищо и никого! Великият и обичан актьор Васил Михайлов, …

24 Мнения

 1. Василка Гюрджеклиева

  Орбан си е Орбан !Важно е народа му да е добре !

 2. Браво на Орбан!А на нашите не им стиска да признаят,че прекъснаха пътищата към Русия и ние,заедно с ЕС затъваме.

  • Христо

   ВИКТОР ОРБАН МИСЛИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА УНГАРИЯ.И М ИСЛИ НАЙ ВЕЧЕ ЗА ЗД ПРАВИЛНАПОСКА ПОЕЛ…АВЕТО НА ХОРАТА СИ..

  • Бай Оня

   Орбан е истински държавник. Човек с ясни позиции. Можем ли да го сравним с нашите страхливи и жалки отрепки които изпълняват като малоумни каквото им кажат западните евродебили. Утре и енергетиката ще унищожат заради кефа на евродебилската зелена екоизмет. Този гнусен съюз трябва да се разпадне. Нашето място е при Унгария а не при западните дегенерати.

 3. Не е важно с кого си, важното е пука ли ти за народа и какво вършиш той да е добре

 4. Петрус

  А, Искате желязната завеса отново ли? Да си орете с “беларус“, да се редите за бнани, да си кареате москвича“/искате ли?

  • веселин костов

   Ей Петрус,искам да си карам Москвича и да ми е спокойно,и да сме хора-не,човеци както преди,а не вълци-единаци както сега,и да не ме ебават разни псевдобизнесмени които ми дават трохи за да оцелявам! Когато нямаше банани по магазините за което всички ревяхте като вдовица за х@й,тока беше 2ст.нощна и 4ст.дневна при 240лв.заплата,а сега е 20/40ст.-а сметни!Значи сега трябва да взимам 2400лв.-нали? За образование,здравеопазване и т.н. няма да говоря!Май не си живял по онова време!!! А,и не карах Москвич а Вартбург,ама си го купих чисто нов от Мототехника със найлоните на седалките,а не си купих втора употреба таралясник! А,и го карах 10г.без да знам какво е ремонт! Да не говорим колко се обичахме и уважавахме и то безкористно-ей така щото се обичаме като хора,а не като банкнотоприносители!Хората работеха а не както сега-ИТ,НR секо седнало на бюро и чака заплата 5 цифри,а един пирон не може да забие!Спирам дотук-лекция мога да ти изнеса,но усещам че няма нужда-вие вече сте под хамерикански модел-меркантилни същества-консуматори!!!Със здраве-чичо ти Веско!!!

  • Е сиромашията по голяма завеса няма,, в Русия карат повече супер и скъпи автомобили от навсякъде,, хората коментират премиер който е за пример,, а ти говориш за Беларус,, тук има още с рало работят ДРУГАРЮ…

  • Радева

   Стига с тези банани и коли! Бананите съдържат серотонин, който предизвиква алергии,по добре яжте пъпеши и ябълки.А колкото до колите-най-качествена е новата кола. Ценностната система промениха и заживяхме като скотове-банани, коли, наркотици, болести,пари. Подкрепям Орбан.

  • А , Вие ИСКАТЕ ЛИ ЕВРО – ДЖЕНДЪРИТЕ ДА ВИ НАПРАВЯТ ПЕДЕРАСТИ И ЛЕСБИЙКИ – С ЗАКПН. ПРЕДИ ДА ВИ УБИЯТ С ОТРОВНИТЕ ВАКСИНИ ??? А , ОВЦЕ , ПРОСТИ..? НЕ ВИ СТИГНА 30 ГОДИНИ АМЕРИКАНСКИ ГРАБЕЖ В БЪЛГАРИЯ. Е. С. се Разпада след Нова Година. България и Цяла Източна Европа – Отиват при РУСИЯ. Русия е По – Развита Страна от САЩ. Това , Не Ти е Съветския Съюз , навремето…Мнохо Си Прост.

  • Бай Оня

   Да по-добре желязна завеса отколкото разлагащия диктат еврогейската пенделска измет.

 5. Рядко срещано явление в съвременния политически свят. Политик и държавник,който може да мисли и да милее за развитието на държавата си.

 6. Има го и в България, той каза същото, като Орбан, но някои се опитват да го оплюят по най – малоумен начин. Това е България. Човеци без собствено мнение, влияещи се от чуждото такова. Жалко, винаги съм си мислил, че моят народ е трезво мислещ и ще избере правилният човек. Умишлено не споделям имена. Умните и ителигетни човеци знаят за кого става въпрос.

 7. Браво на Орбан! ТОВА Е СЪЩО ЕДИН ГОЛЯМ ДЪРЖАВНИККОЙТО МИСЛИ МНОГО ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА СИ И НА ДЪРЖАВАТА! ТОЙ Е ВЕЛИК ЗАЩОТО ТОЙ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА С ЕС КОГАТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ДОБРОТО ЗА НАРОДА МУ! ОЩЕ ЕДИН ПЪТ БРАВО ОРБАН!!!!!!

 8. Елин Арсов

  Велик ама много ВЕЛИК- В.Орбан !

 9. Станка

  Огромни адмирации за големия Виктор Орбан !Силно го приветствам !.Благодаря за голямата му подкрепа към нашия Президент Румен Радев.Изказвам огромната си подкрепа в отношението Ви към джендърския ЕС и съответно към предателите- евродепутати ,които заработиха против род и Родина, заблудени от охолство и самодоволство и решиха , че няма да има някога видовден и за тях.Не искаме ЕС и НАТО , нито съюз със САЩ. нито еврозоната им .Настояваме за съюз с братска Русия , Китай и членство в Евразийския съюз.Това е нашето бъдеще начело с нашия президент Румен Радев.Настояваме да се премахнат всички партии в България.Те непрекъснато се роят ,особено срещу избори и с нищо не допринасят за добруването на народа ни ,а напротив само ни ощетяват.Достатъчно сме се наслушали и нагледали на междупартийни боричкания за власт, а никакви резултати от никоя партия досега.

 10. Николай

  Браво г-н Орбан!

 11. Бронхилда

  Браво на Орбан! Велик е!

 12. Бронхилда

  ОРБАН Е ВЕЛИК !!!

 13. иванчо

  това е истински държавен глава!
  това е истински родолюбец!

 14. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *