Нешка Робева
На Нешка Робева й дойде до гуша от Борисов

Нешка Робева към Борисов: Плюя ти на 50-то лева! На България й трябват мъже като Радев! Ти не си мъж!

Нешка Робева не сдържа гнева си към Бойко Борисов, който всеки ден е на екран!

Великата Нешка Робева не издържа и публично изригна срещу екс премиера Бойко Борисов. Направи го чрез социалната мрежа след третото подред изказване на лидера на ГЕРБ в ефир вчера.

Нешка Робева
На Нешка Робева й дойде до гуша от Борисов

Както знаем, той не спря да дава брифинги, на които да „реве“ колко онеправдан и изтормозен се чувства. А, разбира се, виновните за това, „палачите“ му, са Румен Радев и Бойко Рашков, които, видиш ли, целяли да го унищожат…

„Да обемаш ефира ежедневно, макар народът да ти е изкрещял, че не те иска. Да висиш там – груб, разпищолен, арогантен, безпардонен, надянал жълтата фланелка на победител. Да сипеш ругатни и клевети, да говориш на министър на „ти“ и на „бе“… И да разсмиваш лигави баби с тъпи шеги…

Гледах те и това, което виждах, е страх, огромен, чудовищен страх. Нечовешки ужас. Това е ужасът на слабия, на посредствения. На тиранина, облечен във власт много дълго време. Не си Бог, макар да се мислеше за такъв. Време е да го разбереш по трудния начин“, заяви в прав текст към Борисов Нешка Робева.

Треньорката на златните момичета не скри и срама си от избора на толкова много българи, които отново са дали гласа си за ГЕРБ. „Не сме народ, а мърша“, припомни тя думите на великия Петко Славейков.

Робева категорично заяви, че е съгласна с едно – това „нещо“ трябва да се изстърже из основи. „За това обаче, трябват мъже. Мъже като Румен Радев, които могат да надделеят над егото си, в името на държавността, в името на България.

Борисов, плюя ти на 50-то лева пенсионерски. Мъже ни трябват в управлението, а ти не си такъв. Казвам го като една блага и политически неангажирана възрастна жена, пенсионерка, гледаща си кротко старините“, заключи Нешка Робева.

Тя и преди е казвала, че в днешното управление на страната симпатизира и вярва на малко хора, един от които безспорно е президентът Румен Радев, пише novostibg.eu.

Още по темата четете по-долу:


Нешка Робева: В комунизма е спасението ни! Борисов знае себе си

Легендата на художествената ни гимнастика Нешка Робева рядко изказва мнението си по политически теми. Още повече след като преди време порица самата себе си за доверието, което е имала в партията на Николай Бареков „България без цензура“.

Голямата ни треньорка обаче е човек с мисъл и непримиримост към неправдите. А тъкмо тях вижда в управлението на ГЕРБ и премиера Бойко Борисов вече толкова години. Тя е категорична, че министър-председателят отдавна няма място на политическата сцена.

С риск да бъде намразена и оплюта, Нешка Робева казва, че според нея комунизмът е спасението и алтернативата на държавата ни. И като пример посочва Китай – страна с комунистическо управление и капиталистическа икономика, пише сайтът tribune.bg.

„Твърдя го, защото аз бях една от онези хиляди глупаци, които осъдиха комунизма и изпаднаха в демократичната еуфория преди години. Имахме огромни илюзии, които до една се сринаха пред очите ни. И вече усещам нещата по коренно различен начин“, споделя Робева.

Тя е категорична, че дори и някои да живеят по-добре днес, в управлението на Борисов, то те са от столицата. А за жалост София не е България. Навсякъде другаде, особено по малките градчета и селца, населението отдавна изнемогва.

„Борисов познава само себе си, той знае само „АЗ“. Навремето точно прекаленото му тщестлавие попречи на Цецка Цачева по време на президентските избори. Все той беше пред камерите, все той се хвалеше“, коментира треньорката, пише агенция Пик.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

За нея президентът Румен Радев е над всички останали, които можеха да заемат поста на „Дондуков“ 2. Робева определя държавния глава като един от най-сериозните, отговорни и интелигентни хора, които управлението на България е познавало в последните 30 и повече години.

И е твърдо зад недоволството и протестите на българите вече толкова месеци подред. Именно те били мерилото за управническите способности на настоящата власт, каквито и постижения да си преписва тя.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Анастас Герджиков

Анастас Герджиков с публично харакири: Не ме интересува дали Борисов е корумпиран!

Анастас Герджиков буквално се самоуби в интервю! Кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков си направи …

9 Мнения

 1. Браво госпожо Робева! Всички трябва да имаме чест и достойнство и да не позволяваме повече да ни унижават и управляват некадърници! Браво за истините които казахте бъдете сигурна че много хора мислят като вас!

 2. Нешка ти имаш огромна вина за бойковото съществуване ти си едната която искаше хора като Бареков в управлението ни Сега разбра че грешна

 3. Мария Ян

  Респект към Вас г-жо Робева! Вие сте за мен идол на красота, елегантност, смелост и отговорност!ТОВА Е РОДОЛЮБЕЦ И НЕВЕРОЯТНА БЪЛГАРКА!

 4. Кет Асенов

  Точно така е Уважаема Гжо Н.Робева!! Вие сте ИМЕ в Историята на БГ! Гимнастиката дължи многоо на Вас! С..Уважение!!!..

 5. България не само може но и ще стане втора ШВЕЙЦАРИЯ с ПРЕЗИДЕНТ ГЕНЕРАЛ МАЙОР Р–УМЕН РАДЕВ и обкръжението СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО

 6. Ivan Само служ.правителство и президента могат да вдигнат държавата на крака! От ясно, по-ясно е това, само дето някои трябва да го проумеят и признаят, а не да губим време и да се мотаем в тази безизходица!

 7. Дразня се от споменаването на 50-те лв.Учителската ми пенсия от 2009г.поради високи вноски беше по- голяма от мин.раб.запл.,а сега е близо 2 пъти по- малка от нея и близо 2 пъти по- малка от тазгодишна учителска пенсия.С всички стари пенсии е така- окрадени от управляващите чрез непреизчисляване на база актуален осигурителен доход.Всички други варианти не са никакви преизчислявания,а са глупави измислени процентни увеличения,ощетяващи старите пенсии и обезсмисляне на пенс.осигуряване.В резултат криене на доходи,осигуряване на минимум,а останалото в плик.Нима управляващите не знаят това,или искат сивата икономика да набира скорост!Та кой е луд да се осигурява върху действителен доход,като знае,че ще има добра първа пенсия,но до 6-7г.пенсията му ще падне близо до минималната.И всички- поравно бедни!

 8. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *