Нешка Робева за Кирил и Асен
Нешка Робева ги съдра

Нешка Робева към Кирил и Асен: Получихте храчка в сурата, а се облизвате! Свършени сте!

Нешка Робева е убедена, че ПП е вече история!

Партия ПП на Кирил Петков и Асен Василев вече е история. Това смята Нешка Робева и дори е готова да се закълне. Разбира се, в момента ПП си мислят, че държат юздите на управлението, заедно с ДБ и с ГЕРБ. Но само след година и половина, че и по-малко, при първите последвали избори, те ще отидат в небитието.

Нешка Робева за Кирил и Асен
Нешка Робева ги съдра

„Получихте храчка в сурата, а вие я мислите за манна небесна. Ами не, не е! Свършени сте и така ви изиграха, че съвсем скоро свят ще ви се завие. И знаете ли, много хора ви подхлъзнаха, но най-голям ви е ударът от Възраждане и от Константин Константинов. ДПС също си свършиха своето и ви показаха, че политика далеч не е равносилно на парлама. Пуснаха ви по пързалката“, коментира Нешка Робева.

Тя не крие радостта си от факта, че много й се ще да види как сега Христо Иванов ще сервилничи на и заедно с Делян Пеевски, как ще му гарантира европейско изпиране и на него. А за какво – само заради едното мнозинство. Лорер пък се гърчел и се опитвал да замаже видими неща.

„Да знаете, че ходът на Възраждане беше не умен, той беше гениален. Ако те бяха останали и бяха гласували против, Пеевски нямаше да бъде избран. Но не, Възраждане си изигра картите брилянтно и ги насади умнокрасивите на пачи яйца.

Редовно било правителството. Кое му е редовното на нередовни хора?! Сега ще видим колко време ще им изтрае гьонсуратлъка и колко още ще ги трае народът след гнусните гаври с него“, коментира Нешка Робева.

Още по темата четете по-долу:


Нешка: На маймуни ни направиха! Дреме им на тлъстия джоб!

До краен предел, повече няма накъде, е отвратена Нешка Робева. Голямата ни треньорка на златните момичета заяви, че от България скоро няма да остане нищо, освен „територия“ – останат ли днешните псевдо политици на власт, хората са загубени.

„Направиха ни на маймуни! За пореден път. Вярва ли още някой наивник в това, че Мария Габриел ще напусне топлото си и скъпо местенце в ЕС, ако няма предварително уреден пост и гаранции, че ще стане премиер?!

Има ли още глупаци, които да вярват, че всичко не е било нагласено предварително и то много отдавна, с благословията на „господарите“ от Америка и ЕС?! Врагове, които се арестуваха взаимно, плюеха се и се кълняха, сега се целунаха и ще вдигат „сватба“… Жалко, долно, мръсно!“, не се стърпя Нешка Робева.

Тя е убедена, че на нито един от търкащите банките в парламентарната сграда не му дреме нито за бюджета, нито за пенсиите, нито за заплатите, камо ли за хората.

„Сега ни остава да седим и докрай да изгледаме аматьорския моноспектакъл „Гешев“ и да се гушнем в джендърска прегръдка. Кукловодите ни водят натам, защото „територията“ България без „излишъците“ им е много интересна. А че нас на маймуни ни направиха, това е друг въпрос“, гневи се Нешка Робева.

Още по темата четете по-долу:


Нешка Робева: Има ли идиоти, които вярват, че САЩ са спасители?!

Голямата Нешка Робева не се сдържа и изригна по темата, която е номер едно у нас от години насам, много преди войната в Украйна. А именно темата за „лошата“ Русия и „добрите, мили“ Съединени щати.

Робева, както винаги, е директна и говори с думите, идващи от сърцето й, а не с премерени лицемерни фрази. Затова и попита директно – верно ли има толкова видиотени и дебилни хора, които в себе си вярват (без личен интерес), че САЩ са ни спасители, а Русия е агресорът?!

„Да, народът ни се опростачи много и това бе направено съвсем целенасочено и умишлено. Изпростяхме – факт. Но не ми се вярва да сме станали чак такива тежки олигофрени, да сме се изчистили от всякаква мозъчна дейност дотам, че да смятаме Америка за миротворител, а Русия за агресор.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Хора, адекватни ли сте?! Нормални ли сте?! Не сте ли чували за Афганистан, за Сирия, за Ирак… Какво смятате, че правиха Щатите там – помагаха ли?! Училища ли оставиха на народите на тези бедни държави, заводи ли им оставиха, читалища ли…

Не! Оставиха им оръжие за милиарди, за да се избиват един друг. Защото това е целта – намаляване на населението на земята! И трябва да си адски прост, за да не го разбираш. Това правят сега и в Украйна. И ще го правят, докато им е изгодно. Русия е единствената, която може да спре това зло, затова е толкова „вредна и опасна“, категорична е Нешка Робева. Чуйте още по горещата тема в това видео:

Още по темата четете по-долу:


Нешка Робева изригна: Съм и ще бъда русофил!

Била съм, съм и ще продължавам да бъда русофил. До мозъка на костите си. Това заяви Нешка Робева, която, винаги директна, не робува на масови истерии и манипулации, а обмисля нещата от всички страни.

Робева сподели, че това, което става от началото на войната в Украйна, та до ден днешен, щеше да бъде глупаво, ако не беше страшно. Да се отрича всичко руско, целият принос и култура на Русия от Западния свят, граничи с малоумие.

„Аз трябва ли да мразя Германия и народа й заради Хитлер и нечуваните му зверства?! Трябва ли да плюя Бах и Вагнер, да се откажа от тях?! Трябва ли да мразя италианците заради Мусолини, или Испания заради Франко?! Ами Америка – заради хилядите войни?!

Израсла съм и съм живяла с любов към всички големи, талантливи личности, дали своя принос за културата и развитието на света – без значение от националност, цвят на кожата и религия.

А към Русия отдавна питая една необяснима и огромна обич, която никой не може да изтръгне от сърцето ми. Каквото и да сквернословят днес, именно Русия е дала милиони жертви, за да избави от страдания толкова много народи.

Тъжно и страшно е ако обърнем гръб на историята и забравим поуките, които тя ни е дала. И това сме славяни, братя… Срамота! Срамота и огромен позор“, казва Нешка Робева.

Още по темата четете по-долу:


Нешка Робева към Борисов: Ти не си мъж!

Великата Нешка Робева не издържа и публично изригна срещу екс премиера Бойко Борисов. Направи го чрез социалната мрежа след третото подред изказване на лидера на ГЕРБ в ефир вчера.

Нешка Робева
Нешка Робева се срамува от цялата тази злоба към Русия

Както знаем, той не спря да дава брифинги, на които да „реве“ колко онеправдан и изтормозен се чувства. А, разбира се, виновните за това, „палачите“ му, са Румен Радев и Бойко Рашков, които, видиш ли, целяли да го унищожат…

„Да обемаш ефира ежедневно, макар народът да ти е изкрещял, че не те иска. Да висиш там – груб, разпищолен, арогантен, безпардонен, надянал жълтата фланелка на победител. Да сипеш ругатни и клевети, да говориш на министър на „ти“ и на „бе“… И да разсмиваш лигави баби с тъпи шеги…

Гледах те и това, което виждах, е страх, огромен, чудовищен страх. Нечовешки ужас. Това е ужасът на слабия, на посредствения. На тиранина, облечен във власт много дълго време. Не си Бог, макар да се мислеше за такъв. Време е да го разбереш по трудния начин“, заяви в прав текст към Борисов Нешка Робева.

Треньорката на златните момичета не скри и срама си от избора на толкова много българи, които отново са дали гласа си за ГЕРБ. „Не сме народ, а мърша“, припомни тя думите на великия Петко Славейков.

Робева категорично заяви, че е съгласна с едно – това „нещо“ трябва да се изстърже из основи. „За това обаче, трябват мъже. Мъже като Румен Радев, които могат да надделеят над егото си, в името на държавността, в името на България.

Борисов, плюя ти на 50-то лева пенсионерски. Мъже ни трябват в управлението, а ти не си такъв. Казвам го като една блага и политически неангажирана възрастна жена, пенсионерка, гледаща си кротко старините“, заключи Нешка Робева.

Тя и преди е казвала, че в днешното управление на страната симпатизира и вярва на малко хора, един от които безспорно е президентът Румен Радев, пише novostibg.eu.

Още по темата четете по-долу:


Нешка Робева: В комунизма е спасението ни! Борисов знае себе си

Легендата на художествената ни гимнастика Нешка Робева рядко изказва мнението си по политически теми. Още повече след като преди време порица самата себе си за доверието, което е имала в партията на Николай Бареков „България без цензура“.

Голямата ни треньорка обаче е човек с мисъл и непримиримост към неправдите. А тъкмо тях вижда в управлението на ГЕРБ и премиера Бойко Борисов вече толкова години. Тя е категорична, че министър-председателят отдавна няма място на политическата сцена.

С риск да бъде намразена и оплюта, Нешка Робева казва, че според нея комунизмът е спасението и алтернативата на държавата ни. И като пример посочва Китай – страна с комунистическо управление и капиталистическа икономика, пише сайтът tribune.bg.

„Твърдя го, защото аз бях една от онези хиляди глупаци, които осъдиха комунизма и изпаднаха в демократичната еуфория преди години. Имахме огромни илюзии, които до една се сринаха пред очите ни. И вече усещам нещата по коренно различен начин“, споделя Робева.

Тя е категорична, че дори и някои да живеят по-добре днес, в управлението на Борисов, то те са от столицата. А за жалост София не е България. Навсякъде другаде, особено по малките градчета и селца, населението отдавна изнемогва.

„Борисов познава само себе си, той знае само „АЗ“. Навремето точно прекаленото му тщестлавие попречи на Цецка Цачева по време на президентските избори. Все той беше пред камерите, все той се хвалеше“, коментира треньорката, пише агенция Пик.

За нея президентът Румен Радев е над всички останали, които можеха да заемат поста на „Дондуков“ 2. Робева определя държавния глава като един от най-сериозните, отговорни и интелигентни хора, които управлението на България е познавало в последните 30 и повече години.

И е твърдо зад недоволството и протестите на българите вече толкова месеци подред. Именно те били мерилото за управническите способности на настоящата власт, каквито и постижения да си преписва тя.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Проф. Иво Христов

Проф. Иво Христов

Биография на проф. Иво Христов. Книги, интервюта, видеа в Youtube. Съпруга, семейство Социолог, юрист, геополитически …

15 Мнения

 1. Браво госпожо Робева! Всички трябва да имаме чест и достойнство и да не позволяваме повече да ни унижават и управляват некадърници! Браво за истините които казахте бъдете сигурна че много хора мислят като вас!

 2. Нешка ти имаш огромна вина за бойковото съществуване ти си едната която искаше хора като Бареков в управлението ни Сега разбра че грешна

  • Няма безграшни хора.

   • Борисъ

    От мръсни „велики“ болшевики какъв коментар да очакваш…

    • Паскал

     Англия и Германия родиха едно дете и го дадоха на Русия да го отгледа и с това забавиха много развитието и. Тя ще им го върне но рано е още, още не е проходило. Казано от Учителя Беинса Дуно. Както виждам в днешно време западните държави се държат все по болшевишки със санкции,забрани,ограничения и може и до ГУЛАГ да стигнат. А САЩ може вече и да ги имат.

  • ElenaDimitrov

   ТОЧНО В ЦЕЛТА. БРАВО Г-жа РОБЕВА. А “родните” русофоби са обикновени продажни сметкаджии. Те затова пляскат обвинения баляво и надясно и се държат за ЕС- от там грабят народните пари. ЕС ни загроби държавата, а хората оглупяват все по-бързо. Децата ни загиват. Здравеопазването го няма, нема човечност в новото поколение.
   Пълна разруха и оскотяване. Сърцето минплаче за всичко хубаво което загубихме заради фалшивата демокрация

  • Петър Бачев

   Делчо,много си малък да критикуваш великанът Нешка.Ти толкова жалък,че не можеш да си представиш.Ако управниците ни бяха като Нешка,щяхме да сме на първо място в свето поБВТ на глава от населението.А ти си изтрий поста и повече не се обаждай,ако имаш някакво достойнство.Но ти го нямаш!

 3. Мария Ян

  Респект към Вас г-жо Робева! Вие сте за мен идол на красота, елегантност, смелост и отговорност!ТОВА Е РОДОЛЮБЕЦ И НЕВЕРОЯТНА БЪЛГАРКА!

  • Какви са тези коментарите подкрепа на този разрушител и разединител.Остави го ББ,той нали вече е извън играта,но ти кога ще се ориентираш в този живот.А толкова много съм те боготворял до сега Много съм разочарован от теб.Вече не си мой идол.

 4. Кет Асенов

  Точно така е Уважаема Гжо Н.Робева!! Вие сте ИМЕ в Историята на БГ! Гимнастиката дължи многоо на Вас! С..Уважение!!!..

 5. България не само може но и ще стане втора ШВЕЙЦАРИЯ с ПРЕЗИДЕНТ ГЕНЕРАЛ МАЙОР Р–УМЕН РАДЕВ и обкръжението СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО

 6. Ivan Само служ.правителство и президента могат да вдигнат държавата на крака! От ясно, по-ясно е това, само дето някои трябва да го проумеят и признаят, а не да губим време и да се мотаем в тази безизходица!

 7. Дразня се от споменаването на 50-те лв.Учителската ми пенсия от 2009г.поради високи вноски беше по- голяма от мин.раб.запл.,а сега е близо 2 пъти по- малка от нея и близо 2 пъти по- малка от тазгодишна учителска пенсия.С всички стари пенсии е така- окрадени от управляващите чрез непреизчисляване на база актуален осигурителен доход.Всички други варианти не са никакви преизчислявания,а са глупави измислени процентни увеличения,ощетяващи старите пенсии и обезсмисляне на пенс.осигуряване.В резултат криене на доходи,осигуряване на минимум,а останалото в плик.Нима управляващите не знаят това,или искат сивата икономика да набира скорост!Та кой е луд да се осигурява върху действителен доход,като знае,че ще има добра първа пенсия,но до 6-7г.пенсията му ще падне близо до минималната.И всички- поравно бедни!

 8. Пенко Димитров

  БОРИСЪ ! Имаше и друг Борис lll .който в устата се целуваше с хитлер ! Фашист N 1 на България . Ти си същата фашиска гад ! А НЕШКА е голяма не само спортистка , но и велика Българка ! Казва истината без страх : така свободно и щтастливо както е живял народа ни при комунизма . Никога няма да живее ! В комунизма е бъдещето на България ! Целувам ти ръката Нещке !

 9. ТРИФОН 14

  БРАВО НА НЕШКА !!!!!!!!!!!! НЕШКА НЯМА ГРЕШКА !!!!!!!!!!!!!!

 10. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *