Лили Игнатова
Лили Игнатова е потресена от световната несправедливост и лицемерие

Лили Игнатова: ЕС и САЩ ли ще говорят за хуманизъм?! Руснаци лекуват украинските пленници!

Голямата Лили Игнатова не крие, че е русофил и се гордее с това!

Златното момиче и гордост за България Лили Игнатова не крие позицията си относно войната на Русия и Украйна. Нещо повече – тя открито заявява, че не може и ден повече да търпи лицемерието и фалшивата „съпричастност“ на Запада. Същият този Запад, който уж се бори против фашизма, а се държи по същия начин с всички руски граждани.

Лили Игнатова
Лили Игнатова е потресена от световната несправедливост и лицемерие

„ЕС и САЩ ли ще ни говорят за човещина, за хуманизъм?! Те, които всеки ден, с лека ръка, отказват лечение на болни хора, на деца, само защото са руснаци. Те, които отрекоха таланти на литературата, на музиката, на балета, на спорта – само, защото са се родили на руска земя и имат руска кръв. Те ще ни учат на смирение и обич към ближния…

Знаят ли същите, че докато се бият в гърдите какви са радетели за справедливост, руски военни, лекари и сестри се грижат и лично лекуват украински пленници. При това го правят тихо, без да тръбят и без да търсят похвали и ордени за постъпките си.

Защото тези хора действат по един закон и това е Законът за човещината и милосърдието. И го правят независимо от това дали ще бъдат сочени с пръст, дали ще изгубят живота си и дали ще бъдат наказани. Защото са хора. В това е „малката“ разлика между Русия и Запада“, коментира Лили Игнатова.

И добавя, че за „лошите“ руснаци, всеки човешки живот е ценен и от значение. За разлика от уж демократичния, хуманен свят, който първо гледа националността ти и тогава решава дали да ти помогне и как да се държи с теб.

„Всичко, което напоследък прави ЕС, ме навежда на мисълта, че западняците са станали досущ като родните Нане и Вуте. И онази поговорка, че не сакам на мен да ми е добре, сакам на Нане да му е зле.

Това правят по отношение на наказанията си към Русия и точно това показва колко огромен е проблемът на Европа. Който, за голямо съжаление, се отразява и все повече ще се отразява на обикновените и невинни хора“, гневи се Лили Игнатова.

Още по темата четете по-долу:


Лили Игнатова: Отвратена съм! Алчни некадърници мачкат народа ни!

Вечното златно момиче, прославило България по цял свят – Лили Игнатова, от години избягва медийните изяви. Прави го, защото й е омръзнало журналисти да се занимават с дребнотемия, на фона на всичко, което се случва в държавата. На кражбите, злоупотребите и бедността на народа.

Лили Игнатова не крие, че й се гади от политиката в настоящия й вид. Тя още преди години призна, че е получавала предложения да влезе с лицето и името си в различни партии. Но винаги е отказвала, пише eva.bg.

„Дори не мога да си представя как човек без нужния ценз, образование и добро познаване на законите, на икономиката в една държава, може да се съгласи да я управлява.

Жалко е това, което виждаме от толкова време насам. Как алчни хора, напълно некомпетентни и лишени дори от капка човечност, грабят, унижават и мачкат народа ни.

Затова побеснявам всеки път, когато чуя някой да казва, че българинът е изгубил духа и сърцето си. Не е така! Именно огромният български дух и сила са тези, които са ни запазили и продължават да ни съхраняват в адските условия, в които живеем. По чужда вина“, коментира чаровната гимнастичка.

Лили Игнатова е омерзена от правителството и управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ. Както и от предходните властници, докарали много от българите до просешка тояга и единствен шанс за спасение в чужбина.

Златното момиче не само твърдо подкрепя протестите, но е убедена, че съвсем скоро ще дойде Денят! Денят, в който гневът на търпеливия иначе българин ще се събуди и ще помете със страшна сила цялата престъпна върхушка у нас.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

„Лесно е, когато си живял цял живот в уредена страна, с ясни и точни правила и закони. Такива са европейците или повечето от тях – заспали и охранени, защото не им липсва нищо.

Докато българинът е доведен до ръба на оцеляването и на отчаянието. Ден след ден виждаме как висшата цел на т.нар. му „ръководители“ е да го смачкат и „убият“ психически. Но няма да успеят!

Защото това, което лично съм видяла и в което съм убедена е, че именно привидно „обикновения“ човек е силният. И той ще спаси и съхрани България от мутрите и изедниците, пиещи кръвта й“, категорична е Лили Игнатова.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Петър Волгин за Кирил Петков и Румен Радев

Петър Волгин сечé: На нефелния психопат без едно смислено изречение, Радев му е виновен!

Петър Волгин буквално „отряза главата“ на Кирил Петков! Петър Волгин взриви мрежата след обвиненията на …

2 Мнения

 1. Иван Якимов

  Колко, колко е хубаво, че те има и има хора като теб, Лили!
  Правиш ни по-силни!

 2. Иван Якимов
  06.01.2021 в 21:45

  Колко, колко е хубаво, че те има и има хора като теб, Лили!
  Правиш ни по-силни!

 3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *