Лили Игнатова
Разкошната Лили Игнатова вярва в силата и духа на българите!

Лили Игнатова: Отвратена съм! Алчни некадърници мачкат народа ни, но гневът на българина е страшен!

Обичаната от поколения Лили Игнатова признава, че й се гади от политиката!

Вечното златно момиче, прославило България по цял свят – Лили Игнатова, от години избягва медийните изяви. Прави го, защото й е омръзнало журналисти да се занимават с дребнотемия, на фона на всичко, което се случва в държавата. На кражбите, злоупотребите и бедността на народа.

Лили Игнатова
Разкошната Лили Игнатова вярва в силата и духа на българите!

Лили Игнатова не крие, че й се гади от политиката в настоящия й вид. Тя още преди години призна, че е получавала предложения да влезе с лицето и името си в различни партии. Но винаги е отказвала, пише eva.bg.

„Дори не мога да си представя как човек без нужния ценз, образование и добро познаване на законите, на икономиката в една държава, може да се съгласи да я управлява.

Жалко е това, което виждаме от толкова време насам. Как алчни хора, напълно некомпетентни и лишени дори от капка човечност, грабят, унижават и мачкат народа ни.

Затова побеснявам всеки път, когато чуя някой да казва, че българинът е изгубил духа и сърцето си. Не е така! Именно огромният български дух и сила са тези, които са ни запазили и продължават да ни съхраняват в адските условия, в които живеем. По чужда вина“, коментира чаровната гимнастичка.

Лили Игнатова е омерзена от правителството и управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ. Както и от предходните властници, докарали много от българите до просешка тояга и единствен шанс за спасение в чужбина.

Златното момиче не само твърдо подкрепя протестите, но е убедена, че съвсем скоро ще дойде Денят! Денят, в който гневът на търпеливия иначе българин ще се събуди и ще помете със страшна сила цялата престъпна върхушка у нас.

„Лесно е, когато си живял цял живот в уредена страна, с ясни и точни правила и закони. Такива са европейците или повечето от тях – заспали и охранени, защото не им липсва нищо.

Докато българинът е доведен до ръба на оцеляването и на отчаянието. Ден след ден виждаме как висшата цел на т.нар. му „ръководители“ е да го смачкат и „убият“ психически. Но няма да успеят!

Защото това, което лично съм видяла и в което съм убедена е, че именно привидно „обикновения“ човек е силният. И той ще спаси и съхрани България от мутрите и изедниците, пиещи кръвта й“, категорична е Лили Игнатова.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Виктор Орбан

Така се прави: Виктор Орбан връща евтините цени на основните продукти в Унгария!

Унгарците случиха на премиер с Виктор Орбан! Безспорно унгарците случиха на премиер в лицето на …

2 Мнения

 1. Иван Якимов

  Колко, колко е хубаво, че те има и има хора като теб, Лили!
  Правиш ни по-силни!

 2. Иван Якимов
  06.01.2021 в 21:45

  Колко, колко е хубаво, че те има и има хора като теб, Лили!
  Правиш ни по-силни!

 3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *