Веселин Марешки
Веселин Марешки беше смазан след обидите към президента Румен Радев

Марешки, безгръбначен селтак и духовен трипер! Ти си евтина джапанка, дори не си чехъл!

Веселин Марешки беше така накован, че сигурно му пищят ушите!

На лидера на Воля Веселин Марешки определено му пищят ушите, след като тези дни отнесе толкова попръжни и обиди, колкото не е и сънувал досега. При това съвсем заслужено.

Веселин Марешки
Милионерът Веселин Марешки беше смазан след обидите към президента Румен Радев

След жестоките обиди, които той нанесе на президента Румен Радев, без капка свян и възпитание, ударите се върнаха и се стовариха върху него подобно на бумеранг.

„Веселин Марешки е духовен трипер. Този човек, тази еманация на селяндур, е толкова прост и елементарен, но това не е всичко. Той събира в себе си най-отвратителното в едно човешко същество.

Той е неграмотен, алчен, мазен, бедпринципен, страхлив, самовлюбен, арогантен безгръбначен селяк. Той дори не е чехъл, защото е евтина джапанка. Грозен, както отвън, така и отвътре, той не спира да мачка всичко, до което се докосне“, така го насоли публично разследващият журналист Васил Петев.

Без окото му да мигне и да се притесни от евентуална реакция на Веселин Марешки, Петев продължи. Той е категоричен, че хигиената днес е от особено значение за държавата и хората, защото духовният трипер не спира да шета и да заразява всичко наоколо.

„Не забравяйте да си носите маски, ръкавици и други предпазни средства, хора. Дори и в моментите, в които гледате телевизия. И нека Господ да ни пази от разрастващата се пандемия на вселенската тъпота. Амин!“, заключи Петев.

Стотици потребители го подкрепиха в мрежата, потресени из основи от бруталното поведение и мерзост на Марешки пред държавния ни глава.

Припомняме, че той си позволи да нарече Румен Радев случайно попаднал на поста и в политиката. Както и да го обвини в лично отношение и гадни номерца към всеки, който не му хареса.

Марешки отиде и по-далеч като заяви, че Радев ще си отиде с камъни от „Дондуков“ 2 и хората лично ще го натирят от поста му.

Да се чуди човек откъде излязоха всички тези глупости, след като преди дни Алфа Рисърч публично обяви рейтингът на генерал Радев за доста по-висок от този на Бойко Борисов и останалите ни управленци.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Бойко Рашков

Бойко Рашков: С шутове бих изритал Борисов и Карадайъ от страната! Те предадоха България!

Бойко Рашков е категоричен, че на България не са й нужни предатели! България е имала …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *