Проф. Евгений Дайнов
Проф. Евгений Дайнов размаза Бойко Борисов като муха

Проф. Дайнов за Борисов: Некадърник с лоясал поглед, превърна ни във феодална държава!

Проф Евгений Дайнов не спести нищо на премиера Бойко Борисов!

Най-големият наш политолог проф. Евгений Дайнов размаза като муха с един удар премиера Бойко Борисов. Който продължава да се „бие в гърдите“, продължава да отваря и затваря държавата и продължава да тръби, че единствената му мисъл е за здравето и благото народно.

Проф. Евгений Дайнов
Проф. Евгений Дайнов размаза Бойко Борисов като муха

Е, очевидно не само според болшинството българи, но и според изявения политолог проф. Евгений Дайнов това не е точно така (меко казано)… Дайнов открито заяви, че Борисов и свитата около него, чиято единствена мисъл и задача е да му козирува, са превърнали държавата ни във феодална конструкция.

„Една държава се ръководи и упрявлява посредством закони, протоколи, институции. Ние обаче не. Нашата се управлява според волята и желанията на определените феодали. Чиито желания са и тотално непредвидими всеки път.

Главатари на банди, нагли феодали и наказателни отряди – те смазаха закона и препречиха пътя на инвестициите в България. Отдавна вече у нас хаосът стана норма“, заявява проф. Евгений Дайнов.

Той не може да проумее как един въздебел мъж с лоясал поглед дирижира от години друга група мъже със същите тези лоясяла погледи. И как всички те вкупом се отнасят със страната ни така, сякаш е тяхна законна собственост или още повече – сякаш е лична плячка.

„Проблемът обаче е, че освен зли, подли и алчни, Борисов и управляващите ни са и двойно по-некадърни. Просто са некадърни. Не биха могли да свършат едно полезно нещо, дори и да се напънат.

Те действат не с разум, а с „хрумвания“. Нещо, което наблюдаваме през цялото време на пандемията от Covid-19 досега. Хрумне им едно, направят го. След два дни им хрумне друго и хоп – всичко се обръща на 180 градуса“, коментира проф. Дайнов, пише dw.com.

Според него единственият, който не е подчинен никому и действа като истински държавник, е президентът Румен Радев. Той е основната и единствена заплаха за Бойко Борисов, който трепери от него. И по всички възможни начини се опита да го дискредитира и ликвидира преди изборите.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Тялото започва да губи мускулна маса, силата на мускулните влакна намалява, костите стават по-крехки.

Проблеми със ставите, костите и мускулите с напредване на възрастта

С напредването на годините в човешкото тяло настъпват различни промени на обмяната на веществата и …

5 Мнения

 1. Даниел Й.

  Да не ревете после насилствено ни отнемат децата (някой българи вече го усетих), принудителна ваксинация (изчакайте само алчни продажник взел комисионна да спечели изборите) , цените, данъците и таксите скачат а заплатите не, ще се пенсионирам на 75 години ако доживея (по Живково беше на 50 години и 100% сигурно), всеки другомислещ извън американо турския интетес го грозни опастноста да бъде изкаран руски шпионин – ловът на вещици започна(или педофил любимия метод на службите да съсипят някой неудобен) . Целта на ГЕРБ е да ни държат разединени, зависи от вашия интелект и воля….Когато правим едно и също е глупаво да очакваме различен резултати… Ако искате промяна този път трябва да направим нещо различно трябва всички да се обединим около най силната опозиционна партия а после властта според гласовете… .. Трябва да загърбим вечният си инат и чувство на безгрешност и ако искате да преборим мафията ГЕРБ на всяка цена гласовете ни да отидат за най голямата опозиционна партия дали ще е коалиция или директно… Не съм член на БСП но те са единствената алтернатива и ако моя лидер не се коалира с тях срещу мафията то моят глас отива за тях, простичко срещу ГЕРБ съм това ми е целта…. Накрая всеки решава за себе си но всеки разпиля глас е срещу победата на опозицията и за партията ГЕРБ… Техните патерици и ушета са навсякъде ще вадя вода от 9 кладенеца за да ви убедят да не се коалирате и не гласувате за БСП понеже са единствената реална алтернатива, защо иначе герб 10 години ни управляват използваики принципа разделяй и владей…

 2. Паулина Дж.

  Хайде,казвайте каде е президента ?.!ИЗбяга ,ха ,при Божков ,в Дубай ,или се крие в Руското посолство.!?много ,знаете ,ами сега ,ами сега ,ами сега..? ,Още нещо искате ли да ви питам ,?Пак ви питам-вие патриоти ли сте.? В коя държава сте се родили.?На какъв език говорите.?кой е майчиният ви език.!?

 3. Поля Иванова

  дайнов ,ти си говедо,и то долно говедо,Виж се колко си грозоват,повлякъл си се със пет парцала отдолу се показват.!УФ ,мислиш се за професор.!Кой ти каза,че си професор.?Не знам да има професори да си служат със такива цинизми и грозовати думи по адрес на хора.А,ти си позволяваш да се обръщаш към министър председателя на страната ни. със завидни за тебе за професора в тебе цинизми !!ЗАвиждаш ,проклетнико,нещастнико.!

 4. Лиляна Тодорова

  Може да е всякакъв в очите на другите, но това, което казва, е самата истина!
  Вярно, че държавата я имат за бащиния и се разпореждат като у тях си!!!

 5. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *