Георги Изворски: биография, беседи, книги, молитви, видео и др.

Георги Изворски: биография, беседи, книги, молитви, видео и др.

Георги Изворски се появява през 2008 г. и започва да говори за нов морал и за промяна на съзнанието. Появата му е тиха. В началото малцина се докосват до него – той изнася импровизирани беседи в тесен кръг, пред приятели и техни приятели. И досега масата не знае – откъде е дошъл, какъв е бил преди това?

В текста: Разказваме историята на Георги Изворски. За неговата мисия и цели. На какво учи хората. Мнението му за поведението, мислите и отношението към живота

Георги Изворски не е разказвал подредено за себе си. В беседите си – официални и импровизирани, той дава примери от живота си, споменава случки, хора. Който го е следвал от началото, вероятно ще може да подреди фактите от неговата биография. Досега това не е правено, защото Георги не говори за себе си самоцелно.

Какво проповядва Изворски?

Той е последовател на Петър Дънов. Изцяло застъпва неговите виждания и философия. Но го прави по различен начин. В широк кръг, а не само за учениците от Бялото братство. На достъпен език, без да влиза в дълбоки философски води. Говори просто, в прав текст, с много примери.

Изворски довежда учението на Дънов до най-широк кръг хора, като обяснява разбираемо нуждата от ново съзнание, чистота и морал.

Кой е Георги Изворски?

Името му е истинско. Роден е в Божурище до София. Семейството му е било религиозно и той дълги години е бил последователен християнин. Винаги е спазвал до крайност ритуалите и обредите, наредени от църквата. И все пак по своя начин е бил опърничав и навита глава.

Завършва българска филология и дълги години преподава БЕЛ. Преподавал е нестандартно, учениците му са го обичали. В социалистическите времена си е позволявал да нарушава правилата, да извежда класовете сред природата и да преподава под открито небе. Бил е не само учител, но и наставник на душите, които са имали нужда от него.

Но тогава всичко това е било неосъзнато, просто заложба. Обръщането към Бога осъзнато предстои.

Изворски обича полетите, но последният е фатален. Той пада и той е натрошен на десетки места. С месеци лежи в гипсово корито и има време да преосмисли всичко. Тогава в него се преобръща, макар че в началото се опъва и на Бога, отказвайки да се подчини. Впрочем, Изворски нарича Бог: Тате, Татко.

Как Изворски приема Службата си към Бог?

Това разказва той в една от беседите си. Случва се не спонтанно, а при посещение при лечител. Човекът казва: Георги, Бог иска да поговори с теб. В онзи момент Георги осъществява контакт с Бог. От следващата сутрин този контакт става постоянен. Изворски започва да получава точни напътствия и указания какво да прави, до последната подробност.

Ето как Георги описва случилото се тогава:

Бог изпраща Изворски в отшелничество. Годината е 2002. Той отива в Тетевенския балкан, където живее в едно бунгало при строги лишения и точен молитвен режим точно 6 г. Бунгалото му може да се види и днес.

Георги не приема мисията си доброволно. 1 месец Небето му говори, а той „плаче“ и отказва да се подчини. Бог настоява той да поеме службата си, да стане духовен просветител. Не е искал. Не се е отказал от живота си доброволно – нито от месо, Изворски разказва, че от нищо не се е отказал доброволно. Но бива принуден да се откаже от месото, от шофирането, от лова, от риболова, нито от противоположния пол. От нищо!

Всичко с големи мъки, неволи, почукване, разпъване на железа със месеци! Без секунда сън. Трябваше да мина през тези неща, защото не исках да си приема службата! Сега вече служа с удоволствие, Слава тебе, Господи!

Изворски

Какво иска Бог от Изворски? Кратко и ясно: само да го слуша и да изпълнява напътствията му. Сега Изворски живее изцяло по указания „Отгоре“ – кога ще изнесе беседа, къде ще изнесе беседа, на кой връх и на кой нос ще направи молитвен ритуал… Каквото и да прави, той е напътстван.

Каква е мисията на Изворски?

Великата промяна! Раждането на новия човек с ново съзнание и нов морал. Преодоляване на пороците и приемане на Бог с чистота и отдаденост. Звучи простичко от устата на Изворски. Той обича да казва: искаш ли да бъдеш здрав, богат и щастлив? Тогава направи това…

„Това“ звучи просто, но се изпълнява трудно. Изворски пропагандира чисти мисли, чисти чувства, скромен живот. Да излъчваме доброта и любов към всички. Да не съдим, да не корим Господа. Да приемаме. Когато не сме доволни, да променяме себе си.

Хубаво е казано в неговия сайт, който се изработва и поддържа доброволно от негови последователи:

Силата на мисълта променя планетата и човечеството

Както казва Изворски, целта е да се сътвори Ново небе и Нова земя.

Повече за неговото учение ще чуете във видеото:

Така Изворски се оформя като духовен учител и просветител, който учи на чист живот на разбираем език, чрез достъпни примери. Той призовава да бъдем духовни и да живеем в синхрон с природата.

Присъствалите на негови беседи знаят за силата на словото на Георги. Той завладява, приковава вниманието. По време на лекция залата се изпълва с енергия, която въздейства изчистващо и зареждащо на хората. Някои заспиват, ако не успеят да издържат на интензивната енергия. Но тя променя хората и ги прави по-добри. И най-закоравелите в греховете (които той нарича опитности) стават по-чисти, по-здрави и по-добри.

Доказателството?

За материалните съзнания, които имат нужда от доказателство, Изворски го предостави. На една от последните си лекции в София през 2020 г. бе направена следната демонстрация. С аура камера беше сканирана аурата на няколко доброволци от залата – преди и след обща молитва. Разликата беше видяна от всички, прожектирана на голям екран. От молитвата аурата на доброволците се поправя и засиява в чисти, светли цветове. Тази лекция е записана и може да я видите в ютуб.

Това е ефектът от Божествено лечение, което се провежда от Силвина Белопойчева – в началото под напътствията на Изворски, а вече и самостоятелно. Нещо повече – Силвина обучава около 150 души да провеждат Божествено лечение самостоятелно, за да може да се помогне на повече хора.

Коя е Силвина Белопойчева

Духовното й име е Бел Илали. Малко след като Изворски слиза от Тетевенския балкан през 2008 г. се среща със Силвина. Двамата стават съмишленици в работата за Бога и за проповядване на божествените добродетели. Под влияние на Изворски тя се оформя като лечител, който освобождава кармата на хората.

Силата на мисълта променя планетата и човечеството

В с. Виноградец, Пазарджишко, двамата с доброволци и сподвижници изграждат духовен център, който наричат „Наш дом“. Там в началото има много беседи, а после се извършва Божествено лечение.

Книги и молитви

В времето Георги Изворски все повече се отдръпва от лично проповядване. Оставя контакта с хората на Силвина, а той пише книги и молитвеници. В книгите си казва всичко, което има да каже на хората. Молитвениците съдържат кратки молитви, от по 30 сек. Днес човек няма време за дълги молитви, казва Георги. Въпросът е да се поддържа постоянен контакт с Небето, с Бог.

Вижте ТУК основните молитви, дадени от Георги Изворски 

Видео: лекция от 2014 г., в която Изворски обяснява на хората как да възстановят връзката си с Бог:

За силата на любовта

Георги Изворски не е новатор в идеята за огромната сила на Любовта. И за способността на човека чрез осъзнаване да променя материята около себе си.

Езотерици, психолози, футуролози и различни др. специалисти говорят за това как сами чрез лоши мисли и лошо настроение се разболяваме, как си „викаме лоши неща“. Ще дадем пример с учението на д-р Брус Липтън, който призова за масово изпращане на любов и благодарност. Той казва, че така се променя съдбата на човечеството. Но преди да променим Вселената, трябва да променим собствената съдба.

Силата на мисълта – нов прочит

Модерно е да се пише за силата на мисълта. За мнозина този е празна фраза. Как да променя твърдата материална Вселена? Колко пъти сме си чупили главата в острите й ръбове? Колко пъти сме ставали жертва на обстоятелствата?!

Вратите на вселенското познание се отварят по-широко, помагайки ни да преодоляваме негативния опит от гъстата 3D реалност.

Преди 30 г. руският лекар Игор Продан оставя гинекологията и се отдава на древната Аюрведа. Чрез работата си той ни помага да разберем как силата на мисълта променя материята.

Настроение и имунитет

Силата на мисълта променя планетата и човечеството
Във всички времена се е уважавала кръвната линия

Д-р Продан разказва за следното изследване: от един човек взели капка кръв и я разгледали под микроскоп. В капката се откроявали бактерии и кръвни тела, чиято работа е да прочистват кръвта от бактериите (макрофаги).

Изследваният човек е в стандартно настроение. В кръвта му бактериите се движат, „като по булевард при вечерна разходка“, а унищожителите спят. Буквално спят и не вършат работа.

Втори етап: капката кръв още е под микроскопа, а през това време на изследвания човек пускат весели филми и го разсмиват. Настроението му се покачва и в капката настъпва оживление. Макрофагите внезапно се събуждат и започват да унищожават бактериите. Имунната система работи!

Това изследване показва на практика връзката между съзнанието и тялото. Макрофагите – „остриетата“ на нашия имунитет, спят при липсата на добро настроение и веднага се събуждат, когато тонусът се покачи. Имунитетът реагира на съзнанието.

Настроението влияе по кръвна линия

Обърнахте ли внимание на детайлите? Макрофагите се активизират от добро настроение, СЛЕД КАТО кръвта е била изведена от вените на изследвания човек.

Всичко във Вселената се намира в общо информационно поле, коментира д-р Продан. С информационни канали ние сме свързани помежду си. И най-тясно сме свързани с тези, които са „наша кръв“ – децата ни. Излиза, че когато сме тъжни, ние разклащаме своите най-любими същества.

Трети етап: капката кръв е под микроскопа. Изследваният е в другата стая. Заменят комедиите с ужасии.

Бактериите се активират. Те се оживяват и започват да се множат. Изтикват макрофагите, принуждават ги да се разбягат.

Извод: Съзнанието ни пряко влияе върху състоянието на имунната ни система. И върху състоянието на имунната система на нашите деца. Ние влияем и на най-отдалечените клети на собствената ни кръв, обяснява лекарят. И няма значение дали децата ни са в съседната стая или на друг континент. Както нямаше значение, че изследваното лице в експеримента стоеше на метри от своята капка кръв.

Бившият гинеколог говори за

Родов имунитет

Което донякъде обяснява и понятието родова карма. Както и свързаността ни с хора по кръвна линия като съдба, здравословно състояние, жизнени обстоятелства.

Връзката между щастието и имунната система е документирана научно. Щастливите хора са по-устойчиви на болести. Депресираните си „печелят“ и физиологични проблеми.

Официалната медицина говори за връзка между имунната и нервната система. Това ли е обяснението? А как ще обясни това, че децата на щастливите хора са здрави и успешни, дори и отдалечени на хиляди километри?

Астро-нумерологът Ирина Синявская подкрепя мнението на д-р Продан с една история от личната си практика. Неин пациент, часовникар, периодично не можел да работи, защото ръката му започвала да трепери. В такива моменти той вдигал телефона и звънял на майка си:

Мамо, отново се тревожиш за мен. Престани, защото ми пречиш да работя!

Майка му била на хиляди километра от него. Причина за тревога нямало. Просто през ума й минавали негативни мисли, тя се чудела: добре ли е синът ми? И ето как реагирала Вселената.

А представете си каква вреда нанасяме на децата си, когато се тревожим по реална причина?!

Хората си мислят, че са отделени и живеят сами за себе си, посочва астрологът. Но истината е, че ние влияем върху себе си и върху нас ни влияят. Ние сме свързани. За добро или за зло.

Георги Изворски за мисълта

Силата на мисълта променя планетата и човечеството
Георги Изворски говори за промяна на живота чрез следване на вродения морален кодекс, познат ни като Съвест

И понеже ние сме в единно информационно поле, ето какво изниква пред мен, докато пишех тази статия. Духовният учител Георги Изворски пише следното:

Човечност, човещина трябва на тази земя, нищо друго… Просто живейте по съвест и бъдете човечни. И тогава, колкото повече ставаме, започваме да променя цялото съзнание на земното кълбо.

Този егрегор става все по-мощен и по-мощен, и накрая всички ръководители, всички командващи тая планета, независимо какви са, ще се обърнат на сто и осемдесет градуса без да искат, и ще се чудят откъде им е дошло.

Силата на мисълта не е клише. Тя работи реално. Стига да я разберем в дълбочина и да имаме смелостта да я приложим в живота си. От личното ни отношение зависи здравето и успешността на нашите деца.

Ведите казват, чеПубликация

светът е едно семейство

А щастието е начинът за създаване на добър живот – личен, семеен, родов, дори за изграждане на световния имунитет.

Положителното мислене не е пожелание, нито теория. То е работещ начин за промяна на живота – изцяло, издъно.

ТУК: Помощ за начинаещите, как да „вкараме“ положителното мислене в собствената ни реалност и то да проработи. 

Но има нещо още по-важно от положителното мислене. Самото мислене за нищо не става, ако не е подкрепено с положително чувство.

Чувството е важно

А чувството е отношение, възприятие и излъчване едновременно. Щастието е начин на чувстване, а не начин на мислене.

Ако сме щастливи, правим и света по-добър, по-здрав, по-красив

Това не са само думи. Опитайте със себе си. С един малък отрязък от своя ден. Първото, което ще постигнете, е неразбиваем имунитет. И щастливи деца.

Видео: д-р Игор Продан обяснява защо щастливите хора са здрави и успешни.

Имате ли свои истории за силата на мисълта? Успешен опит в промяната на живота си? Вярвате ли в положителното мислене? Споделете с нас и читателите направо ТУК.

За Радост Димитрова

Прочети още

Силата на мисълта

Научете се да казвате тези думи и ще промените живота си завинаги

Не мога да променя живота си за една нощ. Но мога да променя мисленето си …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *