Силата на мисълта променя планетата и човечеството

Лошото настроение разболява мен и децата ми. За силата на мисълта реално

Защо д-р Брус Липтън призова за масово изпращане на любов и благодарност? Как това ще промени съдбата на човечеството? Вижте доказателство, че преди Вселената променяме собствената ни съдба.

Силата на мисълта – нов прочит

Модерно е да се пише за силата на мисълта. За мнозина този е празна фраза. Как да променя твърдата материална Вселена? Колко пъти сме си чупили главата в острите й ръбове? Колко пъти сме ставали жертва на обстоятелствата?!

Вратите на вселенското познание се отварят по-широко, помагайки ни да преодоляваме негативния опит от гъстата 3D реалност.

Преди 30 г. руският лекар Игор Продан оставя гинекологията и се отдава на древната Аюрведа. Чрез работата си той ни помага да разберем как силата на мисълта променя материята.

Настроение и имунитет

Силата на мисълта променя планетата и човечеството
Във всички времена се е уважавала кръвната линия

Д-р Продан разказва за следното изследване: от един човек взели капка кръв и я разгледали под микроскоп. В капката се откроявали бактерии и кръвни тела, чиято работа е да прочистват кръвта от бактериите (макрофаги).

Изследваният човек е в стандартно настроение. В кръвта му бактериите се движат, „като по булевард при вечерна разходка“, а унищожителите спят. Буквално спят и не вършат работа.

Втори етап: капката кръв още е под микроскопа, а през това време на изследвания човек пускат весели филми и го разсмиват. Настроението му се покачва и в капката настъпва оживление. Макрофагите внезапно се събуждат и започват да унищожават бактериите. Имунната система работи!

Това изследване показва на практика връзката между съзнанието и тялото. Макрофагите – „остриетата“ на нашия имунитет, спят при липсата на добро настроение и веднага се събуждат, когато тонусът се покачи. Имунитетът реагира на съзнанието.

Настроението влияе по кръвна линия

Обърнахте ли внимание на детайлите? Макрофагите се активизират от добро настроение, СЛЕД КАТО кръвта е била изведена от вените на изследвания човек.

Всичко във Вселената се намира в общо информационно поле, коментира д-р Продан. С информационни канали ние сме свързани помежду си. И най-тясно сме свързани с тези, които са „наша кръв“ – децата ни. Излиза, че когато сме тъжни, ние разклащаме своите най-любими същества.

“Фигурин

Трети етап: капката кръв е под микроскопа. Изследваният е в другата стая. Заменят комедиите с ужасии.

Бактериите се активират. Те се оживяват и започват да се множат. Изтикват макрофагите, принуждават ги да се разбягат.

Извод: Съзнанието ни пряко влияе върху състоянието на имунната ни система. И върху състоянието на имунната система на нашите деца. Ние влияем и на най-отдалечените клети на собствената ни кръв, обяснява лекарят. И няма значение дали децата ни са в съседната стая или на друг континент. Както нямаше значение, че изследваното лице в експеримента стоеше на метри от своята капка кръв.

Бившият гинеколог говори за

Родов имунитет

Което донякъде обяснява и понятието родова карма. Както и свързаността ни с хора по кръвна линия като съдба, здравословно състояние, жизнени обстоятелства.

Връзката между щастието и имунната система е документирана научно. Щастливите хора са по-устойчиви на болести. Депресираните си „печелят“ и физиологични проблеми.

Официалната медицина говори за връзка между имунната и нервната система. Това ли е обяснението? А как ще обясни това, че децата на щастливите хора са здрави и успешни, дори и отдалечени на хиляди километри?

Астро-нумерологът Ирина Синявская подкрепя мнението на д-р Продан с една история от личната си практика. Неин пациент, часовникар, периодично не можел да работи, защото ръката му започвала да трепери. В такива моменти той вдигал телефона и звънял на майка си:

Мамо, отново се тревожиш за мен. Престани, защото ми пречиш да работя!

Майка му била на хиляди километра от него. Причина за тревога нямало. Просто през ума й минавали негативни мисли, тя се чудела: добре ли е синът ми? И ето как реагирала Вселената.

А представете си каква вреда нанасяме на децата си, когато се тревожим по реална причина?!

Хората си мислят, че са отделени и живеят сами за себе си, посочва астрологът. Но истината е, че ние влияем върху себе си и върху нас ни влияят. Ние сме свързани. За добро или за зло.

Георги Изворски за мисълта

Силата на мисълта променя планетата и човечеството
Георги Изворски говори за промяна на живота чрез следване на вродения морален кодекс, познат ни като Съвест

И понеже ние сме в единно информационно поле, ето какво изниква пред мен, докато пишех тази статия. Духовният учител Георги Изворски пише следното:

Човечност, човещина трябва на тази земя, нищо друго… Просто живейте по съвест и бъдете човечни. И тогава, колкото повече ставаме, започваме да променя цялото съзнание на земното кълбо.

Този егрегор става все по-мощен и по-мощен, и накрая всички ръководители, всички командващи тая планета, независимо какви са, ще се обърнат на сто и осемдесет градуса без да искат, и ще се чудят откъде им е дошло.

Силата на мисълта не е клише. Тя работи реално. Стига да я разберем в дълбочина и да имаме смелостта да я приложим в живота си. От личното ни отношение зависи здравето и успешността на нашите деца.

Ведите казват, че

светът е едно семейство

А щастието е начинът за създаване на добър живот – личен, семеен, родов, дори за изграждане на световния имунитет.

мнения, отзиви, коментари, форум

Положителното мислене не е пожелание, нито теория. То е работещ начин за промяна на живота – изцяло, издъно.

ТУК: Помощ за начинаещите, как да „вкараме“ положителното мислене в собствената ни реалност и то да проработи. 

Но има нещо още по-важно от положителното мислене. Самото мислене за нищо не става, ако не е подкрепено с положително чувство.

Чувството е важно

А чувството е отношение, възприятие и излъчване едновременно. Щастието е начин на чувстване, а не начин на мислене.

Ако сме щастливи, правим и света по-добър, по-здрав, по-красив

Това не са само думи. Опитайте със себе си. С един малък отрязък от своя ден. Първото, което ще постигнете, е неразбиваем имунитет. И щастливи деца.

Видео: д-р Игор Продан обяснява защо щастливите хора са здрави и успешни.

Имате ли свои истории за силата на мисълта? Успешен опит в промяната на живота си? Вярвате ли в положителното мислене? Споделете с нас и читателите направо ТУК.

За Радост Димитрова

Прочети още

Кирил и Методий , азбука

Истината за българската азбука е още по-велика. Тя идва от първия език – на Адам

Кирил и Методий нямат общо с азбуката, на която пишем днес. Истината е по-грандиозна! Тя …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *