Петър Волгин
Петър Волгин насмете бивши и бъдещи управници

Петър Волгин: Не ни дрънкайте глупости за еврозони, а направете хората по-богати! Това ви е работата!

Петър Волгин насмете бивши и бъдещи управници!

Журналистът Петър Волгин буквално насмете бившите и бъдещи управници, изричайки на глас мислите на всеки българин. Дни преди поредните парламентарни избори на 11 юли, той заяви простичкото желание на хората – да живеят нормално.

Петър Волгин
Петър Волгин насмете бивши и бъдещи управници

„Скъсват се да ни приказват за еврозоната. Еврозоната това, еврозоната онова. Как трябвало да се смени лева с еврото и прочие глупости. Да, това са глупости, на фона на живота, който водим в тази държава от десетилетия.

Обичан и уважаван управник ще бъде този, който най-сетне се загрижи за битието на народа и направи така, че да го подобри реално. Евро, юан, долар, рубла – това са дрънканици…

Задължението на всяко избрано правителство е да направи така, че хората да живеят по-добре. Да ги направи по-богати. Направете ни по-богати, създайте ни условия да печелим достойни възнаграджения, пък тогава направете парите и бразилски реали ако щете“, гневи се Петър Волгин.

Журналистът, който не крие симпатиите си към левицата и особено към президента Румен Радев, е твърдо против замяната на лева с еврото през 2024-та година, както бе обещал екс премиерът Бойко Борисов.

Според него, ако това стане факт, то печеливши няма да има. Разбира се, освен крупните богаташи и олигарсите.

„Приемем ли еврото в тези кратки срокове, то един процент от българите ще е доволен и предоволен. Това ще са онези, които днес са фрашкани с пари. Всички останали ще „ядем дървото“.

Ще си останем на същото дередже, а най-вероятно ще сме и още по-зле. Като тогава ще ни е все тая в еврозона ли сме и парите в левове или в евро са ни. Тях така или иначе ще ги няма“, казва Петър Волгин.

Журналистът е категоричен, че настояването за влизането в еврозоната не почива на никакви разумни аргументи. И е убеден, че успех ще има онзи политик и партия, които осъзнаят това овреме.

Мнението на Петър Волгин е подкрепено от хиляди българи, които твърдо настояват за назначаването на референдум по темата за смяната на лева.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Анастас Герджиков

Анастас Герджиков с публично харакири: Не ме интересува дали Борисов е корумпиран!

Анастас Герджиков буквално се самоуби в интервю! Кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков си направи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *