Петър Волгин за Кирил Петков и Румен Радев
Петър Волгин попиля Кирил Петков заради Румен Радев

Петър Волгин сечé: На нефелния психопат без едно смислено изречение, Радев му е виновен!

Петър Волгин буквално „отряза главата“ на Кирил Петков!

Петър Волгин взриви мрежата след обвиненията на Кирил Петков към Румен Радев, че президентът нарочно бави и протака нещата, за да не може да се създаде работещ кабинет. Волгин директно обвини бившия премиер в тотална некадърност.

Петър Волгин за Кирил Петков и Румен Радев
Петър Волгин попиля Кирил Петков заради Румен Радев

„Колкото си по-некадърен – не само като политик, но и като човек, толкова повече президентът ти е виновен. Ама как няма да е виновен Радев затова, че не можеш да вържеш и две изречения, в които да има смисъл. Какви ти две – то пълно изречение нямаш.

Държиш се така, сякаш си нашмъркан психопат, обаче Радев ти е крив. Ето какво ще ти кажа, драги – не президентът има вина, че си нефелен и за нищо не ставаш. Проваляш се заради собственото ти бездарие, съчетано с болни ламтежи и амбиции.

Вярваш си, че щом целуваш задните части на кукловодите си от Запад, те моментално ще те спуснат във властта. Но и те, колкото и да се нуждаят от слуги, не искат тези слуги да са брутално некадърни и глупави. Държат да имат малко от малко мозък и капацитет. Защото нефелните няма да могат и поръчките им да изпълняват като хората.

Жалък си, а непрестанното ругаене по адрес на Радев, те прави още по-малък и жалък“, буквално го „закла“ Петър Волгин.

Още по темата четете по-долу:


Волгин: Наследниците на Киряк Стефчов да празнуват раждането на султана!

Петър Волгин изригна в мрежата. От дни той не е на себе си, заради разноборството на българите и нападките и обидите им един към друг. Войната се води в Украйна, а нашенци се псуват на живот и смърт. Типично…

Призивите за демонтиране на руски паметници не взривиха толкова Волгин, колкото предложението на една част от потребителите да не се празнува 3 март, за наказание на Владимир Путин. Е, това вече преля чашата на търпението му. И той им предложи да честват раждането на султана.

„За тези, които са явни наследници на Киряк Стефчов, ще кажа – ами чествайте рождения ден на султан Абдул Хамид Втори на 21 септември. По неговото управление България стана най-после свободна страна. Казвам ви го, защото съм сигурен, че не го знаете. Но сте от най-приказливите…

А и много от вас, така наречените „евроатлантически ориентирани“ граждани сигурно искат да не сме се освободили, а още да сме под чепика на султана, да сме поданици. Сигурно по би ви прилягало да се кланяте на тази дата, на великото раждане на султана“, гневи се Петър Волгин.

Той пита много ли им пречи Освобождението и защо тогава толкова яростно се дърлят за свободата и независимостта на чуждите народи. Разбира се, мрежата завря след този коментар, но поддръжниците на журналиста се оказаха повече.

Още по темата четете по-долу:


Волгин: Радев и Петков застават на нож!

Да се изправят на нож един срещу друг Румен Радев и Кирил Петков вещае, без да е ясновидец, журналистът Петър Волгин. И дори смята, че този разрив вече е започнал. Най-малкото, защото правителството на „Продължаваме промяната“ не предлага никаква промяна. А сякаш дълбае в нищото.

„Кирил и Асен Василев дойдоха с обещания за кардинални промени. Какво виждаме обаче – те сякаш работят по модела на ГЕРБ. Ще попитате какъв е този модел – ами такъв, по който се освобождаваме от неудобните нам хора и слагаме наши приятели на властовите позиции.

Проблемът идва оттам, че именно те говореха как няма ваши и наши, как ще се ценят кадрите, въпреки различията. А какво се получава на практика – същото като и преди. Дай да уредим вътрешен човек на сладка службица“, коментира Петър Волгин.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Той ясно заяви, че смята победата на Кирил Петков на изборите извоювана не от него или Василев, а лично от президента Румен Радев. И хората са гласували за Киро, защото е бил в служебното правителство, съставено от Радев.

„На практика българите вярват на президента си, не на хората от „Продължаваме промяната“. Ако Радев не ги беше избрал за кабинета, нямаше да спечелят и пет гласа на каквито и да било избори. Те обаче някак удобно забравят това“, казва Волгин.

И смята, че Радев вече е започнал поведение на разграничаване от Кирил Петков и партията му, заради гафовете със Северна Македония, глупостите за безплатни детски градини, когато проблемът е в липсата на достатъчно такива, закона за бюджета и още ред неща, в които властта се оплита като пате в калчища, пише bnr.bg.

Още по темата четете по-долу:


Петър Волгин: Петков и Василев не бива да приемат еврото!

Българите не искат и да чуят за въвеждане на еврото – това заяви категорично дългогодишният политически журналист Петър Волгин. Той посочва извадки от всички социологични агенции, от които става ясно, че народът масово е против смяната на валутата ни.

„Българинът уважава и цени лева си и в никакъв случай не иска да го замени. Още повече, когато всички сме наясно до какво ще доведе това – до още по-голяма бедност и криза, от която няма да излезем години наред.

Само че има огромна разлика между желанията на суверена и тези на родните политици. Последните се надпреварват да говорят с патос и да тръпнат от нетърпение за смяната на лева.

Затова ако Кирил Петков и Асен Василев, които спечелиха парламентарните избори още с първата си поява, искат да се докажат като истински лидери, то трябва да послушат народа си. И в никакъв случай да не позволят еврото в България“, убеден е Петър Волгин.

Той смята, че това е огромната пропаст между избирателите и политиците, както и основна причина толкова малко българи да отидат и да дадат гласа си на изборите. Те просто не вярват на никого вече и имат основателна причина за това, коментира Петър Волгин.

Още по темата четете по-долу:


Волгин: Не ни дрънкайте глупости, а направете хората по-богати!

Журналистът Петър Волгин буквално насмете бившите и бъдещи управници, изричайки на глас мислите на всеки българин. Дни преди поредните парламентарни избори на 11 юли, той заяви простичкото желание на хората – да живеят нормално.

„Скъсват се да ни приказват за еврозоната. Еврозоната това, еврозоната онова. Как трябвало да се смени лева с еврото и прочие глупости. Да, това са глупости, на фона на живота, който водим в тази държава от десетилетия.

Обичан и уважаван управник ще бъде този, който най-сетне се загрижи за битието на народа и направи така, че да го подобри реално. Евро, юан, долар, рубла – това са дрънканици…

Задължението на всяко избрано правителство е да направи така, че хората да живеят по-добре. Да ги направи по-богати. Направете ни по-богати, създайте ни условия да печелим достойни възнаграджения, пък тогава направете парите и бразилски реали ако щете“, гневи се Петър Волгин.

Журналистът, който не крие симпатиите си към левицата и особено към президента Румен Радев, е твърдо против замяната на лева с еврото през 2024-та година, както бе обещал екс премиерът Бойко Борисов.

Според него, ако това стане факт, то печеливши няма да има. Разбира се, освен крупните богаташи и олигарсите.

„Приемем ли еврото в тези кратки срокове, то един процент от българите ще е доволен и предоволен. Това ще са онези, които днес са фрашкани с пари. Всички останали ще „ядем дървото“.

Ще си останем на същото дередже, а най-вероятно ще сме и още по-зле. Като тогава ще ни е все тая в еврозона ли сме и парите в левове или в евро са ни. Тях така или иначе ще ги няма“, казва Петър Волгин.

Журналистът е категоричен, че настояването за влизането в еврозоната не почива на никакви разумни аргументи. И е убеден, че успех ще има онзи политик и партия, които осъзнаят това овреме.

Мнението на Петър Волгин е подкрепено от хиляди българи, които твърдо настояват за назначаването на референдум по темата за смяната на лева.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Проф. Иво Христов

Проф. Иво Христов

Биография на проф. Иво Христов. Книги, интервюта, видеа в Youtube. Съпруга, семейство Социолог, юрист, геополитически …

Едно мнение

  1. Гроздан Михайлов

    Искам само да напомня, че фобия значи страх. Съответно, русофобия значи страх от блондинки, съчетано или несъчетано с привличане към брюнетки. А Волгин е мръхляч.

  2. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *