Румен Радев
Президентът Румен Радев не изключва по-дълъг живот на този кабинет

Румен Радев: Ще повишим доходите на българите! Царството на олигарсите свърши!

Когато парите се разпределят правилно, тогава има за хората, твърди Румен Радев!

Царството на олигарсите свърши! Оттук нататък ще се мисли и работи за хората. В това е категоричен президентът Румен Радев, който каза „Баста!“ на мафията и корупцията, прояла държавата ни до дъното.

Румен Радев
Президентът Румен Радев не изключва по-дълъг живот на този кабинет

Генерал Радев се е заел да повиши жизнения стандарт на българите като основното за това е покачването на доходите. Държавният глава вече е разпоредил на служебния кабинет преизчисление на пенсиите, следва повишаване работната заплата на гражданите.

Според Радев е огромна вероятността това служебно правителство да постигне набелязаните цели и да управлява страната много повече от три месеца.

„Ако на предстоящите избори резултатите не се различават особено много от предходните, то сформирането на кабинет отново може да се окаже невъзможно. И настоящото служебно правителство да продължи управлението си.

В момента ние работим точно така – не временно, а по съвест и с реални планове и решения за бъдещето. Казваме край на бедността, на мизерията, в която тънат родителите ни. Казваме край на своеволията на олигарсите, тънещи в разкош на гърба на цяла една нация“, заявява Румен Радев.

И допълва, че когато парите в една държава се разпределят правилно, а не потъват в нечии джобове, тогава има за хората. Тогава страната върви напред.

Както вчера стана ясно, още на първия ден от управлението си, служебният кабинет на Радев, с премиер ген. Стефан Янев, реши да продължи да отпуска по 50 лева месечно на всеки пенсионер.

Както и да продължи икономическите мерки за обезщетяване на хората по време на кризата, пише istinata.net.

Още по темата четете по-долу:


Румен Радев: Служебния кабинет ще разследва Борисов!

Не се поддаде и дори не трепна пред натиска, заплахите и опитите за фалшиви компромати президентът Румен Радев. Всички те дойдоха от тези, които народът буквално изрита от управлението – Бойко Борисов и ГЕРБ.

Премиерът в оставка обаче трепери не за изплъзналия му се пост, а за нещо много по-страшно – разследване на кражбите за милиарди по време на управлението му.

И реалната заплаха да прекара доста години в централния софийски затвор. Или да бъде принуден да офейка зад граница по примера на доста олигарси.

След като нито една от партиите в 45-то Народно събрание не успя да сформира кабинет и светкавично върна мандата на президента Румен Радев, то той ще назначи служебен такъв до броени дни.

Вече ясно, че служебен премиер ще бъде генерал Стефан Янев, а вътрешен министър Бойко Рашков, пише standartnews.com. Държавният глава Румен Радев с подкрепата на тези и останалите имена от служебния кабинет ще направи най-важното.

А именно да продължи работата на парламентарната комисия за разследването на кражбите и корупционните сделки за милиарди на ГЕРБ.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

„Това е основна задача на кабинета, наред с подготовката на новите избори. Проверките и сигналите, изпратени до ДАНС, КП КОМПИ, прокуратурата и всички разследващи органи обаче, ще са приоритет. И ще изискаме конкретни действия и наказания.

Няма как мафията да се измъкне чиста този път. Трябва да има възмездие и справедливост за народа. Както и да разберат хората защо и кой е причината България да се превърне в най-изостаналата и бедна държава. И трябва да се знае, че никой и нищо няма да ни спре“, категоричен е Румен Радев.

Още по темата четете по-долу:


Румен Радев: Нито един българин няма да мизерства с 300 лв!

Надъхани от Бойко Борисов и свитата му хора протестираха днес пред президенството, искайки оставката на Румен Радев. Не повече от стотина души се събраха да крещят и да играят хора под прозореца на държавния глава, ръководени от небезизвестния Станислав Недков – Стъки.

Жалките опити да „изплашат“ президента обаче, бяха по-скоро смешни. А генерал Румен Радев е още по-категоричен – хората искат правосъдие и нормален живот. Крайно време е да ги получат.

„Всичко, което се случва от изборите на 4 април насам, не се харесва на мафията. Разбираемо е защо. Българите казаха: „Баста“! Българите показаха, че повече няма да търпят тази мафия в управлението на родината си. Но искат не само смяна на правителството, искат и възмездие.

Трябва да има и ще има разследване, съд и присъди за виновниците, заради които много хора са принудени да мизерстват с 250-300 лева на месец.

Това, което аз мога да обещая е, че ще направя и невъзможното, всичко, което е по силите и правомощията ми, за да няма повече и един мизерстващ българин“, категоричен е Румен Радев.

След като днес и БСП скоростно върна мандата – буквално за 14 секунди, държавният глава е готов за съставянето на служебен кабинет и определяне на дата за нови парламентарни избори.

Този „служебен кабинет“ обаче не боде, а направо вади очите на Бойко Борисов, министрите и депутатите от ГЕРБ. Защото именно той ще подеме щателното разследване на корупционните сделки и кражбите за милиарди, докарали държавата ни до фалит. А стане ли това, ду*е да им е яко!

Още по темата четете по-долу:


Радев: Искат оставката ми, за да спасят Борисов от затвора!

Президентът Румен Радев не се бои от протеста, който се готви утре срещу него. Още по-малко се притеснява от оставката, която смятат да му искат с крясъци хора като Станислав Недков – Стъки, призовал на бунт пред президенството.

Държавният глава е уверен в това, което прави и решенията, които трябва да се вземат за дължавата. Най-важното от които е съставянето на служебен кабинет. Именно от този служебен кабинет треперят депутатите от ГЕРБ, начело с премиера в оставка Бойко Борисов.

Ясно е, че още от първия ден на работата си, кабинетът на Румен Радев ще започне щателно и прозрачно разследване на всички далавери и корупционни скандали, свързани с Борисов и партията му през годините.

За повечето от тях Баце и хората му вече са си гарантирали не една, а няколко присъди в централния столичен затвор. Това е и най-големият им ужас, от който се опитват да избягат, клеветейки генерал Радев.

„Това е причината тези хора да искат оставката ми. Да се опитват по всякакви начини да ме дискредитират, да ме очернят като президент. Едно обаче пропускат и то е, че най-великият и най-справедливият съдник в случая е българският народ.

Тези хора, тази мафия няма да получи оставката ми, колкото и известни лица да привлече на своя страна. И не, защото съм човек, поблазнен от пост или власт, а защото ще остана в служба на хората, докато знам, че мога да им бъда в полза с това“, достойно завършва Румен Радев.

Още по темата четете по-долу:


Румен Радев: Моля се този Великден да е първият без мафия!

Надеждите си за една наистина „нова“ България, България без мафия, лъжи, кражби, корупция и бедност, сподели президентът Румен Радев. Той се помоли този Великден да бъде двойно по-велик ден за родината ни, а оттук насетне страната да тръгне нагоре.

Според държавния глава най-важното за тази цел вече се случи и е факт. Народът масово показа, че не иска ГЕРБ и Бойко Борисов в управлението на държавата. И каквито и обиди да хвърлят те, каквито и доводи да изтъкват, с властта им е свършено.

На 5 май Румен Радев ще даде мандата за съставяне на правителство на БСП. Той заяви, че се надява България да получи своя редовен и добре управляван кабинет. Ако това обаче не стане, той е готов да състави служебно правителство, както го изисква законът и Конституцията.

Генерал Радев не пропусна да изрази възмущението и омерзението си от искането на ГЕРБ да наложи вето. „Това е нечувана наглост. Честните и прозрачни избори са приоритет и аз взех решение за скоростното обнародване на промените в Изборния кодекс.

Правителството на Бойко Борисов толкова години протакаше машинното гласуване и пречеше на българите зад граница да дадат своя вот. Толкова нереални бюлетини имаше, толкова измами. Затова да се бавят промените в Изборния кодекс е равносилно на безумие“, заяви президентът Румен Радев. И пожела светли, благословени, здрави и щастливи празници на всички българи.

Още по темата четете по-долу:


Радев: Пред конфликт с Русия избирам да напуснем НАТО!

Държавният глава Румен Радев отново се доказа като силен, мъдър и непоклатим лидер. Той е категоричен, че докато е на поста си, никога няма да позволи България да влезе в конфликт с Владимир Путин и Русия. Дори и ако това ще ни струва членството в НАТО.

„Пред влошаване на вековните ни братски отношения с Русия, камо ли мисълта да се превърнем във врагове, моментално бих избрал да напуснем НАТО. При това без да се замисля“, уверява Румен Радев.

Президентът не крие, че като летец той е бил именно генерал от НАТО. И отлично осъзнава важността и значението на членството ни в организацията за сигурността на страната. Не одобрява и открито осъжда обаче намесата на САЩ в работите на Русия.

„Единствената заплаха пред света в момента, е международният тероризъм и Ислямска държава. С тях трябва да се борим, но това не може да стане без помощта на Русия. Важно е да обединим усилията си, НАТО и Русия трябва да са от един отбор, за да успеем да се преборим с глобалния тероризъм.

Русия никога не е била заплаха за никого, а диалогът и приятелството с нея са единствено в плюс на всички нас. Неразбирателството ни вреди“, смята президентът Радев, пише bnt.bg.

Той е на мнение, че военните части, които биват изпращани на границите на Русия, трябва да бъдат отзовани незабавно. И САЩ няма право да се намесва в спора между Русия и Украйна, защото единственото, което постига, е засилване на напрежението.

Още по темата четете по-долу:


Румен Радев: Милиардите, откраднати от ГЕРБ, ще се върнат!

Президентът Румен Радев е напълно готов да сформира служебно правителство, ако настоящите партии в парламента не успеят да се спогодят и да излъчат кабинет.

Много вероятно е да се опре до помощта на държавния глава, след като ГЕРБ връща мандата си, а партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ намекна, че ще стори същото. Днес Тошко Йорданов заяви, че клонят към нови избори.

След като и БСП очевидно няма да получи подкрепата на Слави, Мая Манолова и Христо Иванов, то е ясно – всичко сега е в ръцете на генерал Румен Радев.

За ужас на премиера в оставка Бойко Борисов и членовете на ГЕРБ, които треперят не за постовете си, а за последиците от разследването на генерала.

Президентът Румен Радев от години се бори с корупцията в България, която е прояла всичко – от най-долното до най-горното стъпало в държавата.

И днес той е категоричен – не трябва само слизане от властта на тази или онази партия, не трябва само съд… Трябва незабавно конфискуване на всичко присвоено от Борисов и ГЕРБ по време на трите им мандата!

„Да се върне всичко откраднато, това е задължителния ход сега. Милиардите, които бяха заграбени по време на управлението на Борисов, трябва да се върнат на България. Защото те са на държавата, на народа.

Казвал съм го и преди – не знам как аз бих се справил с управлението на страната, но знам едно – нямаше да се краде!

Мащабите на корупцията у нас личат ясно по срива на чуждите инвестиции, по срива на икономиката ни. Това ще се отсече из корен“, категоричен е президентът Румен Радев, пише vesti.bg.

Още по темата четете по-долу:


Космонавтът Георги Иванов: Румен Радев е лидер и Мъж!

Първият български космонавт Георги Иванов не крие политическите си пристрастия и адмирациите си към държавния глава Румен Радев. Вчера той отбеляза своя професионален празник. Вече на 80 години (да е жив и здрав), Иванов се шегува, че не се вълнува само от темите за Космоса и песнионните реформи.

Георги Иванов е бил депутат в далечните години още преди 10 ноември 89-та и признава, че все още се интересува от политика. Няма как да е безучастен пред бъдещето родината си, на децата и внуците си.

За жалост той намира положението на държавата ни за меко казано нестабилно. Твърдо одобрява протестите на гражданите, които се вдигнаха, за да изметат веднъж завинаги премиера Бойко Борисов от управлението.

„Радвам се за това. Радвам се, защото българинът става все по-беден, правата му се зачитат все по-малко. Корупцията и алчността на т.нар. ни „водачи“ е прояла всичко наоколо и просто не виждам накъде повече можем да затъваме“, с болка споделя космонавтът Георги Иванов.

Ако обаче той може да се „закълне“ в някого и да настоява този и точно този човек да управлява България, то това е президентът Румен Радев. Защото той е повече лидер и Мъж (с главна буква), отколкото болшинството в парламента някога е било и ще бъде.

„Той ще успее! Убеден съм, че Румен Радев ще успее и ще възроди страната ни, защото го познавам лично. Той е тази фигура, с която България може да се гордее и да се чувства благословена.

А враговете му нека да знаят, че Радев не е просто летец. Той е най-добрият, най-виртуозният летец на България. Никой друг не е изпълнявал толкова виртуозни фигури в небето, като него.

Той е завършил с отличие математическа гимназия, после Военното училище, учил е два пъти в САЩ и дори там е единственият чужденец, чието име е поставено на таблото на първенците.

Хайде помислете малко и ще си отговорите сами каква личност е и на какво е способен този мъж. А останалото – клеветите и обидите по негов адрес, са от хорица, които не са достойни и да му лъскат обувките“, категоричен е първият ни космонавт, пише plovdiv24.bg.

Колкото до премиера Бойко Борисов, Георги Иванов е пестелив в думите си. Той живее близо до него в Банкя, но казва само, че го е срещал няколко пъти на спортни площадки. И веднъж, доста отдавна, докато охранявал някаква известна личност. Толкова…

Още по темата четете по-долу:


Румен Радев триумфира в България, Борисов изгуби битката!

По единствения възможен за него начин, а именно честния, президентът Румен Радев победи дългогодишния премиер Бойко Борисов. Държавният глава триумфира в България, докато министър-председателят напуска битката унизен и смачкан.

Всичко това е пределно ясно и е обществена тайна, но Бойко се е закучил да чака изборите. Че и се заканва, заедно с „любимата“ си ПКП Цвета Караянчева да направят всичко по силите си, за да отстранят Румен Радев на идните президентски избори.

Само че това не само няма да се случи, ами отстранените ще бъдат те – Боко, барабар с цялата му свита, която хич не е малка. С присъщото си достойнство и чест, генерал Румен Радев доказа пред целия народ, че е президент на всички българи, без значение от партията им.

Той доказа, че не му е нужна партия, която да подкрепя кандидатурата му за втори мандат. И не му е нужна, защото той има нещо много по-силно и голямо – любовта на българите. Които масово, буквално масово ще гласуват за него.

Разбира се, президентът е възпитан и коректен човек, който показа, че не е забравил факта, че навремето БСП му помогнаха и застанаха зад него при издигането на кандидатурата му, пише и alarmanews.com.

В заключение и казано накратко – досега Борисов се опитваше да внуши, че той е десният, който се бори с левия (разбирайте президента). Е, Радев категорично не е нито ляв, нито десен, нито среден. Той е президент на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ. Точка по въпроса!

Още по темата четете по-долу:


Орлин Горанов ги разби: Да, липсва ми соцът!

Орлин Горанов си е заслужил честта да бъде един от най-уважаваните и обичани родни изпълнители през годините. Една от причините е неговата класа и директността, с която винаги назовава нещата. Без да му пука дали е удобен, или не.

Като например откровението, че му липсва соца и много симпатизира на президента Румен Радев, а не на Бойко Борисов.

Орлин Горанов заяви на всеослушание, че днешната „демокрация“ не е демокрация. И че все повече му липсват годините на социализма, когато българският народ наистина е живеел добре.

„Да, соцът ми липсва и не, не ме е срам или страх да го призная. Разбира се, че всеки един режим си има и своите недостатъци, аз не го отричам. Но и дума не може да става за сравнение на онова време и настоящото, в което сме подложени на геноцид.

От сутрин до вечер медиите ни тормозят и ни съсипват, изпълнявайки заповедите на властта. Постоянно сме заливани от помия и лоши новини, всява ни се страх и ужас. Това го няма никъде по света, а престъпното е, че се прави нарочно и целенасочено“, коментира певецът.

Орлин Горанов с удоволствие си спомня времето преди 1989-та година, когато по думите му – имаше едно истинско спокойствие у хората, те живееха добре, нямаше бедност, нищета и мизерия, всеки работеше, пише bgdnes.bg.

„Най-доброто тогава беше, че имаше правила. И те се спазваха. Имаше отговорности, както трябва да бъде, особено в дни на така наречената демокрация, но за жалост сега го няма.

Защото демокрацията не означава само права, означава и задължения, отговорности. По времето на соца живеех в една чиста, спокойна и красива София. Цялата ни страна беше такава. И който твърди друго, чисто и просто лъже“, категоричен е Горанов, предава tvevropa.com.

Той не крие симпатиите си към поведението и личността на президента Румен Радев и уважението към каузата, която е поел пред народа.

Самият Орлин признава, че е играл президент в киното, но не би се нагърбил с подобна отговорност в реалния живот. Не би влязъл и в политиката, защото силата му е другаде. Браво, Орлин Горанов!

Още по темата четете по-долу:


Борисов: Радев ще окраде народа

След като премиерският стол изстине под задника му, Бойко Борисов явно е решил да се пренасочи към комедианството. Току-виж станал конкуренция на Шкумбата или Комиците, защото вицовете са му слабост.

Министър-председателят успя да „разсмее“ цяла България (къде с весели, къде с трагични усмивки) след като заяви, че президентът Румен Радев в никакъв случай не бива да печели повече избори – за каквото и да било.

„Радев не бива да бъде отново президент. А недай си Боже да стане премиер… Аз съм човек разумен и отлично разбирам нещата, но хората, те трябва да се събудят.

Трябва да осъзнаят, че Радев се познаваше отлично с мутрите от недалечното минало, познаваше се с Васил Илиев и с Георги Илиев. Как мислите, защо с очите си съм виждал мутри пред неговия кабинет?!“, уж риторично пита премиерът Борисов.

И допълва, че държавният глава в схема с въпросните мутри обмисляли как да окрадат и да оберат държавата. И това щяло да се случи моментално, ако той има власт в следващия кабинет, пише dailystandart.com.

Вицът на Борисов обаче някак не се връзва с емоциите и настроенията на милионите българи. Докато президентът Румен Радев е аплодиран и благославян със здраве и дълголетие, където и да се появи, то при Баце е коренно различно.

Онзи ден Борисов беше освиркан жестоко във Варна и избяга от „народната любов“ със скоростта на светлината. Докато хората го чакаха пред входа, откъдето влезе, той се изсули през страничния. Е, изводите всеки може да си ги прави сам!

Още по темата четете по-долу:


Румен Бояджиев: Докога Борисов ще яде Радев

Синът на големия Румен Бояджиев от ФСБ скочи разярен в защита на държавния глава Румен Радев. Младият Румен Бояджиев – син е отвратен от гнусните и долни клевети по адрес на президента и семейството му.

Знаем, че преди ден гръмна „новината“, че синът на президента – Георги Радев е бил задържан в полицията за нарушаване на мерките. Момчето уж пирувало на незаконен купон, където се вихрели пиене и хулигански изцепки.

Самият здравен министър проф. Костадин Ангелов вчера потвърди ареста на Георги Радев, макар часове по-късно това да се оказа пълна и абсурдна лъжа!

От полицията и от президентството излязоха с официално съобщение, че такова нещо няма и момчето не е извършило нищо нередно през въпросната вечер.

„Целта на цялото това отвратително нещо, е да съсипят Румен Радев. И да го ударят там, където боли най-много – по честта и семейството му. Чудя се колко още ще търпи този силен и умен човек?! И кога ще си отмъсти на тази долна сган?!

Трябва да има възмездие за тази проказа, която от години разяжда душата му“, гневи се Румен Бояджиев, визирайки премиера Бойко Борисов и шайката му, взели на прицел обичания от народа президент.

„Румен Радев е един от най-силните и достойни мъже, които познавам. Такъв е не само в политиката, но и в живота си. И ще остане такъв винаги. Аз на негово място не бих издържал тази паплач, никой не би издържал“, категоричен е Бояджиев.

Още по темата четете по-долу:


Ясновидка: Радев триумфира над Борисов

Президентът Румен Радев не само ще има втори мандат, но победата му ще е размазваща и ще триумфира за България. Оттам насетне за страната ни ще започне промяната към по-добър живот. Това заяви категорично топ ясновидката от палестински произход Фидес Хюсеин.

Тя е прочута с предсказанията си, които в над 90 процента от случаите се сбъдват изцяло, а клиентите й са хора от няколко континента, сред тях и много заможни.

Хюсеин е убедена, че държавният глава Румен Радев е най-доброто, което е спохождало България през последните повече от 30 години. И че именно той, с помощта на Владимир Путин и Русия, ще извади държавата и народа от блатото.

„Радев не бива да се тревожи изобщо за президентските избори. Той е човекът и това ще стане ясно с гласовете на почти всички българи. Толкова ясна и категорична победа няма да е имало на никои избори досега“, заяви ясновидката.

Колкото до премиера Бойко Борисов, с него е свършено, прогнозира тя. Но той не просто ще изгуби поста си на министър-председател, а ще си плати прескъпо за всичко, окрадено и разрушено по време на управлението му.

Според нея Борисов го чака сигурен затвор, както и отнемане на придобитото по нечестен път, което е в размер на милиарди левове. Затворът дори ще е по-добрата перспектива за него, пред алтернативата му…

„Защото тази алтернатива е гибел. Борисов е нарочен от много, наистина много и влиятелни хора. И в мига, в който падне от власт, тези хора ще поискат главата му. Така че до голяма степен присъдата и затворът биха го спасили чисто физически“, пропокува Хюсеин, пише liberta.bg.

Не на последно място тя е убедена, че в близките години Америка ще изгуби напълно силата и позицията си на „властелин“ на света. Всичко, което Щатите са причинили на природата и хората по земята ще се върне с пълна сила към тях и справедливостта ще възтържествува.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Виктор Орбан

Виктор Орбан кресна на евродепутатите: Европа отново ще бъде нормална, вие сте бита карта!

Виктор Орбан размаха пръст към евродепутатите в Брюксел! Унгарският премиер Виктор Орбан размаха пръст към …

23 коментара

 1. ВЕСЕЛЯКА

  Тази дърта злобна пачавра не е личност,с която може да се съобразяваме,още по-малко да цитирате глупостите,които дрънка.Това е една жена без собствено мнение,а злостен говорител на този,който плаща в момента,долна и мръсна поръчкова интригантка!Моля Ви неглижирайте я-тя не заслужава нашето внимание!

 2. Петър Петров

  Каквато и помия да се мъчат някой посредствени личности да изсипват върху президентът той е велик човек и досега в годините на прехода България е нямала такъв президент П

  • НЕ БИХ СЕ ЗАНИМАВАЛА С ПОДОБНИ ОТПАДЪЧНИ ДРАСКАЧКИ!
   ТЯ Е ТОЛКОВА ИЗВЕСТНА С ДАЛАВЕРИТЕ И МРЪСОТИИТЕ СИ, ЧЕ ЧОВЕК НЕ БИВА ДАЖЕ ДА СЕ СПИРА НА НЕЩО, ИЗБЪЛВАНО ОТ МРЪСНАТА И УСТА!
   ПО УДАЧНО ЗА НЕЯ Е ДА ЗАЛЕГНЕ НА СИЛИКОНОВИЯ ТУНИНГ, ЩОТО ИЗГЛЕЖДА УЖАСНО!
   ПРЕЗИДЕНТЪТ НЕ Е ЛЪЖИЦА ЗА СИЛИКОНОВАТА И УСТА!

  • Миндилй

   Соня да връща парите

   • Е как да върне парите тая соня,като неможе да ги носи жената – „горката“ ??? Срамувам се,че съм жена,като има такива като соня !!! Такива малки човечета,които са затънали до върхът на косата си,нямат думата ,да коментират,който и да е !!! Мижитурки с ПАРИ !!!

  • Валери Дончев

   Боже помогни им!Да си взимат президента и да се махат в Русия!
   Халал да им е!!!

  • Свилен

   Бившият пилот – пенсионер, според мен, няма как да триумфира над ПП ГЕРБ, но както и да е…

 3. Тая крава ли е топ журналистката??Соня умрялата??отврат.На президента на едно изречение не може да върже.Да си мие клозетите в анадола тая пача.

 4. Алооо помио смотана, хвърли се от някоя висока скала надолу с глава…Пачавра шибана…

 5. иванов

  ИИИ… гази пачавра с нуула културуа и език на настъпена змия, се опитва да оппитни името на един от най- качественитеи и честни политици, и патриоти, които България е имала . Човек с огромна лична смелост, порослужил 30год. българските ВВС като летец- изтребител, една от най- опасните професий в света. И завършил с отличен 3 ВВАкадемий, една българска иоще 2 е литни американски ВВАкадемий. И ВЛАДЕЕЩ ПИСМЕНО И ГОВОРИМО 3 ЕЗИКА, ФРЕНСКИ, АНГЛИЙСКИ И РУСКИ. И човек с огромна обща и военна култура и знания. Пред когото такива влечуги като АЛГАФАРИ И ПОЛИЦЕЙСКИЯТ ПЕВЕЦ В. МАРИНОВ И КООМП. са завистливи джужета, които опитват да петнят човек като президента Радев. НЯМАТ ЩАНС ДА УСПЕЯТ… И НАПОДОБЯВАТ и са хора с нулев интелект и без ГРАМЧЕ СЪВЕСТ.
  АКО БОКО ТИКВАТА ПРИТЕЖАВАШЕ ПОНЕ 10% от знанията и културата, от смелостта на президента Радев… БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА ЕДНА ОТ НАЙ- преуспелите държави в ЕС.

 6. топжурналистът

  кое ие топа на тази гербаджисйска куртизнак, само тва не можах да рабера?

 7. София Янакиева

  Пламналата Соня Костуркова която освен голяма уста е достатъчно грозно натъпкана със силикон защото лекарите не наливат на такива МОЗЪК А пето или го имаш или не та тази куха лейка да не плюе срещу Президента който се оказа ЕДИНСТВЕНИЯ свестен през целия ми съзнателен живот оказа се честен почтен т.е МЪЖ НА ЧЕСТТА СВАЛЯМ шапка на този смел пилот който умело може да пилотира държавата и да не я оставя тъй ГАТО в момента сме на автопилот.Аз съм на 69 г. и винаги съм вярвала че ще има ЕДИН ден човек ГАТО Р.Радев да ни измъкне съгласно правомощията гоито му дава Конституцията от ДЪНОТО в прекия и преносен случай.Очаквам че най на края трябва да се СЛУЧИ НЕЩО КОЕТО да обърне живота и на работещите и най вече на нас ПЕНСИОНЕРИТЕ да доживеем в НОРМАЛНА ДЪРЖАВА С НОРМАЛЕН ВОДАЧ.

  • Ангел Балджиев

   Заставам до Румен Радев!
   Имам му по-голямо доверие от това на себе си!

  • Гергов

   И на нея ще осигурим място в Сливенския женски затвор.журналистиката трябва да отразява действителноста а не лъжи и кондурми. Лъже свидетелството както и разпространение на лъжи е наказуемо.

 8. Така и не разбрах кои са чудовищните схеми за корупция. Когато говориш за корупция трябва да посочиш факти а не обши приказки и клишета.Например -кандидатствах за еди какво си но г-н или г-жа /следва ИМЕТО на искателя / ми поиска еди каква си сума за да ми се изпълнят молбата. И всичко това да бъде подплатено с доказателства.Но да се повишават заплатите на учителите ,лекарите ,полицайте и т.н ,да се повишават пенсийте и на това да казваш ,че е предизборно дай боже по често избори.А колкото до корупция и аз чувам една жена на пазара да казва че Румен Радев взел милиони за да лобира за Грипените ама дали е верно? Така ,че господа журналисти и опозиционери ,когато говорите и пишете за корупция моля предоставяйте факти и документи.Иначе се уеднаквявате с онази жена от пазара.А на Президента не му отива такава роля.

  • Кака Пена

   Драги Митко, ако някой каже, както ти искаш, как са му поискали рушвет, знаеш ли какво ще стане? Този някой ще го осъдят за клевета! Защото трябва да ДОКАЖЕ, че са искали рушвет! А това как се доказва???

 9. Емилия

  Сончето както и да се врътка, би трябвало да знае, че в страната не всички са на нейното ниво.

 10. А толкова е просто, напускаш президентският пост, правиш партия и управляваш, но не самолет, а народ.

 11. Венета

  Това са хората достойни за България Летец изтребител и космонавт български Драги депутати учете се на чест и достойнство от тези велики хора Георги Иванов космонавт и РуменРадев президент и летец изтребител!

 12. Предсказвам…. не съм сигурен и аз какво да предскажа…. ама ша са управя….

 13. Портал 21
  Само вие ги пишете……………..
  Това вярно ли е или го искате..
  И на мен ми се иска да е вярно……….

 14. Василка Гюрджеклиева

  Бог да пази президента и България !

 15. МАРИЯ АЛЕКСИЕВА

  Браво на Ст. Янев и всички останали!!
  Щастлива съм, че отношенията ни с,, братушките“ ще се възстановят. Крайно време е!! Успех!!
  ВЯРВАМЕ ВЪВ ВАС! ВЯРВАМЕ, ЧЕ СКОРО ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕМ В РОДИНАТА СИ ОТ КОЯТО НИ ПРОПЪДИХА, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ОЦЕЛЕЕМ!

 16. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *