Румен Радев
Ремен Радев трябва да поеме властта - това е мнението на милиони българи

Журналистка: Има вероятност Румен Радев да вземе цялата власт! Тогава на мутрите ще им се стъжни!

Президентът Румен Радев има най-висок рейтинг и подкрепа сред народа!

Държавният глава Румен Радев има огромната възможност да вземе цялата власт и управлението на държавата. Тогава, ако това стане факт, на много хора и най-вече на мутрите ще им се стъжни.

Румен Радев
Ремен Радев трябва да поеме властта – това е мнението на милиони българи

Прогнозата е на завършилата право, пиар, маркетинг и занимаващата се с журналистика Мариела Нордел, а думите й никак не са безпочвени. С наближаването на парламентарните избори през март все повече зачестяват слуховете, че генерал Радев ще създаде партия.

Генерал Радев създава партия

Разбира се, той ще я оглави след края на мандата си, но скорошната й поява е много вероятна. Още повече след категоричния отказ на премиера Бойко Борисов да подаде оставка и липсата на алтернатива при смяната му. Която народът неистово жадува от месеци.

Причината Нордел да се застъпи за Радев е интервюто му пред Бойко Василев в „Панорама“ през уикенда и буквално абсурдното поведение на водещия.

Според Мариела Нордел интервюто е било поръчково с цел да провокира и да изложи президента. Който обаче е бил отлично подготвен фактологично, за разлика от Василев и излезе триумфиращ от капана.

„Румен Радев не се вписва в клишета. Той е рядко интелигентен, умен и ерудиран мъж и политик, какъвто не сме имали досега. Човек с характер и позиция, който не се води от лични амбиции.

Да се молят всички онези, които сега се имат за всесилни, защото ако той вземе пълната власт, ще им се стъжни животът. Хората го искат, това е важното. И може би тогава България най-после ще излезе от омагьосания кръг, в който се върти от зората на демокрацията“, смята пиарката и журналист.

Още по темата за президента Румен Радев четете по-долу:


Румен Радев разкри чудовищни схеми на властта!

Смелост, откровеност и директност – за пореден път президентът Румен Радев показа, че е лидер и човек на честта. Той разкри, при това публично, чудовищни схеми на властта, а скандалът е огромен.

По-интересното обаче е как ще отговори на тези факти премиерът Бойко Борисов, който се лекува от коронавирус в къщата си в Банкя. Знаем, че преди два дни той оповести положителния си тест, а впоследствие се похвали, че не спира да работи. Въпреки заразата.

Румен Радев повдигна завесата на зверска корупция

За каква работа става дума обаче, не е ясно. При все, че държавният глава разобличи лъжите и престъпленията, ставащи в държавата ни.

След целенасочената атака към него по време на посещението му в Естония и обвиненията, че е погазил правилата за защита от Covid-19, се оказа, че това е поредният опит за отклоняване на вниманието.

Радев: Борисов разорява България напълно

„Докато медиите се занимаваха с измисления скандал в Естония, управляващите отново си купуват власт и спокойствие с парите на данъкоплатците, на всички българи.

Бюджетът, който Борисов и хората му са предложили за идната година, е потресаващ. Той е разоряващ за България! Целта е една единствена и тя е да се раздават и прибират безконтролно огромни средства без обществени поръчки“, разкри истината генерал Радев. Като даде ясен и нагледен пример с парите за строежите на язовири и магистрали.

Президентът беше категоричен, че повече няма да участва в каквито и било опити за провокации и отклоняване на погледите от същинския проблем. А именно нестихващата и разрастващата се корупция в управлението, предава istinata.net.


Журналистка: Радев да спре да храчи по властта!

Журналистката Соня Колтуклиева, която успя да осъди разследващата си колежка Маргарита Михнева, нанесе жестоки обиди на президента Румен Радев. Това се случи преди броени часове, а мнозина останаха потресени от чутото.

Соня Колтуклиева, която е работила във вестниците „Труд“, „Отечествен фронт“, в БНТ и в още редица издания, а по настоящем пребивава повечето време в Лондон, буквално окепази държавния глава. По-скоро се опита да го направи.

След визитата на Радев в Естония и доказателството, че президентът не е бил подлаган на карантина, защото не е заразен с Covid-19, Колтуклиева продължи да твърди обратното. Тя настоява, че Румен Радев е бил изгонен от Естония.

„Той и свитата му удобно мълчат за затварянето им в хотела в Талин и на практика за изгонването им от Естония, защото това беше чисто изгонване. Браво на тамошния президент! Защо мълчи къде и кога му е бил направен прословутият тест?

Срам и позор! Изложи за пореден път страната ни пред света. Всеки адекватен на негово място би се засрамил и би потънал в земята, но не и той“, нарежда Соня Колтуклиева.

След което заяви, че вместо да „храчи“ по този и онзи, Румен Радев би трябвало да погледне себе си и да обясни далаверите и корупционните скандали, в които е замесен.

„Той призна, че вярва повече на Васил Божков, отколкото на управляващите, призна го сам. А какво ще каже за случая, когато с неговите подчинени опитаха да прикрият документи? Документи, които са свързани с двата договора във ВВС на мадам Радева?

Секретари на президента ни имат обвинения за връзки с чуждото разузнаване и съмнения за търговия с влияние. Как ще се обясни това или е по-лесно да се крие“, бълва журналистката. Завършвайки с поредната обида, че дори Десислава Радева не можела да помогне на съпруга си.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Бойко Борисов

Борисов довършва България: Без избори догодина заради коронавируса!

Бойко Борисов ще продължи да си разиграва кончето, както му скимне! Пандемията от Covid-19 е …

11 коментара

 1. ВЕСЕЛЯКА

  Тази дърта злобна пачавра не е личност,с която може да се съобразяваме,още по-малко да цитирате глупостите,които дрънка.Това е една жена без собствено мнение,а злостен говорител на този,който плаща в момента,долна и мръсна поръчкова интригантка!Моля Ви неглижирайте я-тя не заслужава нашето внимание!

 2. Петър Петров

  Каквато и помия да се мъчат някой посредствени личности да изсипват върху президентът той е велик човек и досега в годините на прехода България е нямала такъв президент П

  • НЕ БИХ СЕ ЗАНИМАВАЛА С ПОДОБНИ ОТПАДЪЧНИ ДРАСКАЧКИ!
   ТЯ Е ТОЛКОВА ИЗВЕСТНА С ДАЛАВЕРИТЕ И МРЪСОТИИТЕ СИ, ЧЕ ЧОВЕК НЕ БИВА ДАЖЕ ДА СЕ СПИРА НА НЕЩО, ИЗБЪЛВАНО ОТ МРЪСНАТА И УСТА!
   ПО УДАЧНО ЗА НЕЯ Е ДА ЗАЛЕГНЕ НА СИЛИКОНОВИЯ ТУНИНГ, ЩОТО ИЗГЛЕЖДА УЖАСНО!
   ПРЕЗИДЕНТЪТ НЕ Е ЛЪЖИЦА ЗА СИЛИКОНОВАТА И УСТА!

 3. Тая крава ли е топ журналистката??Соня умрялата??отврат.На президента на едно изречение не може да върже.Да си мие клозетите в анадола тая пача.

 4. Алооо помио смотана, хвърли се от някоя висока скала надолу с глава…Пачавра шибана…

 5. иванов

  ИИИ… гази пачавра с нуула културуа и език на настъпена змия, се опитва да оппитни името на един от най- качественитеи и честни политици, и патриоти, които България е имала . Човек с огромна лична смелост, порослужил 30год. българските ВВС като летец- изтребител, една от най- опасните професий в света. И завършил с отличен 3 ВВАкадемий, една българска иоще 2 е литни американски ВВАкадемий. И ВЛАДЕЕЩ ПИСМЕНО И ГОВОРИМО 3 ЕЗИКА, ФРЕНСКИ, АНГЛИЙСКИ И РУСКИ. И човек с огромна обща и военна култура и знания. Пред когото такива влечуги като АЛГАФАРИ И ПОЛИЦЕЙСКИЯТ ПЕВЕЦ В. МАРИНОВ И КООМП. са завистливи джужета, които опитват да петнят човек като президента Радев. НЯМАТ ЩАНС ДА УСПЕЯТ… И НАПОДОБЯВАТ и са хора с нулев интелект и без ГРАМЧЕ СЪВЕСТ.
  АКО БОКО ТИКВАТА ПРИТЕЖАВАШЕ ПОНЕ 10% от знанията и културата, от смелостта на президента Радев… БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА ЕДНА ОТ НАЙ- преуспелите държави в ЕС.

 6. топжурналистът

  кое ие топа на тази гербаджисйска куртизнак, само тва не можах да рабера?

 7. София Янакиева

  Пламналата Соня Костуркова която освен голяма уста е достатъчно грозно натъпкана със силикон защото лекарите не наливат на такива МОЗЪК А пето или го имаш или не та тази куха лейка да не плюе срещу Президента който се оказа ЕДИНСТВЕНИЯ свестен през целия ми съзнателен живот оказа се честен почтен т.е МЪЖ НА ЧЕСТТА СВАЛЯМ шапка на този смел пилот който умело може да пилотира държавата и да не я оставя тъй ГАТО в момента сме на автопилот.Аз съм на 69 г. и винаги съм вярвала че ще има ЕДИН ден човек ГАТО Р.Радев да ни измъкне съгласно правомощията гоито му дава Конституцията от ДЪНОТО в прекия и преносен случай.Очаквам че най на края трябва да се СЛУЧИ НЕЩО КОЕТО да обърне живота и на работещите и най вече на нас ПЕНСИОНЕРИТЕ да доживеем в НОРМАЛНА ДЪРЖАВА С НОРМАЛЕН ВОДАЧ.

 8. Така и не разбрах кои са чудовищните схеми за корупция. Когато говориш за корупция трябва да посочиш факти а не обши приказки и клишета.Например -кандидатствах за еди какво си но г-н или г-жа /следва ИМЕТО на искателя / ми поиска еди каква си сума за да ми се изпълнят молбата. И всичко това да бъде подплатено с доказателства.Но да се повишават заплатите на учителите ,лекарите ,полицайте и т.н ,да се повишават пенсийте и на това да казваш ,че е предизборно дай боже по често избори.А колкото до корупция и аз чувам една жена на пазара да казва че Румен Радев взел милиони за да лобира за Грипените ама дали е верно? Така ,че господа журналисти и опозиционери ,когато говорите и пишете за корупция моля предоставяйте факти и документи.Иначе се уеднаквявате с онази жена от пазара.А на Президента не му отива такава роля.

  • Кака Пена

   Драги Митко, ако някой каже, както ти искаш, как са му поискали рушвет, знаеш ли какво ще стане? Този някой ще го осъдят за клевета! Защото трябва да ДОКАЖЕ, че са искали рушвет! А това как се доказва???

 9. Емилия

  Сончето както и да се врътка, би трябвало да знае, че в страната не всички са на нейното ниво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *