Фигурин за бързо отслабване на корема и бедрата

Бързо и лесно отслабване. Сваляне на теглото до 8-10 килограма за месец с гарантирано действащата комбинация от билки

За да поръчате Фигурин, посочете офис на Еконт, на който да го получите до поискване, или адрес, на който има човек в работно време (куриерите идват в работно време). Дайте номер на телефон за връзка и посочете целта, с която поръчвате чая.

Той струва 49 лева, като доставката е за сметка на изпращача. При поръчка на 2 кутии има отстъпка от 8 лева. Също можете да се обадите на телефон 0896 85 97 67, но за да получите отстъпката, кажете, че се обаждате от обявата в сайта „Паралел 42“. Можете да го купите и на място в избрани аптеки. Вижте кои са те ТУК!

Отзиви на хора, ползвали „Фигурин“ ще намерите по-долу в този текст, под формата за контакт:

  Доказан продукт, повече от 10 години на пазара!

  • Съдържа 28 ценни билки по тайна рецепта.
  • Разгражда мазнините
  8-10 килограма на месец надолу Помага при лечението на над 150 болести Отличен при менопауза и хормонален дисбаланс
  Само еко и натурални съставки, 100% родни билки, без вредни примеси Премахва мазнините, сваля корема, паласките и бричовете.

  Защо напълняваме?

  Постоянно ни внушават, че напълняването идва от некачествена храна, малко движение и прием на всякакви отрови. Това е истина, но тези причини не са от най-главните.

  95% от случаите на натрупване на килограми над нормата се дължат на лоша обмяна на веществата!

  Ние напълняваме, защото задържаме в себе си всичко вредно, което се трупа по корема, паласките, бричовете и т.н. под формата на тлъстини. Организмът не успява да изхвърли веществата, които водят до наднормено тегло. Това се дължи на повредената обмяна на веществата. Тя от своя страна е резултат от душевни процеси като пристрастяване, прекомерен апетит, постоянна депресия и липса на енергия за предприемането на радикални действия в живота.

  Нашият организъм има нужда от засилване

  Коментар на лекар, специалист по диетология

  “За да започне да отслабва и да връща нормалните си килограми, тялото на човек се нуждае от подобряване на обмяната на веществата (метаболизма) и от пречистване на кръвта от всички вредни натрупвания. За целта е необходимо три пъти на ден около половин час преди ядене да приемате чая “Фигурин”, който започва да действа почти веднага. Истинските темпове на отслабването се постигат обаче едва след като мине първата седмица на редовен прием. Заедно с това намалява зависимостта към честото ядене, частично се убива апетитът и се ускорява изхвърлянето на вредните вещества, заедно с бързото изгаряне на мазнините по корема и бедрата. Формулата е изготвена по древна рецепта, която е била препоръчвана от известната лечителка Л. Ковачева. Доказала е във времето своята способност за бързо отслабване и пречистване на организма. Вътре в уникалния чай няма никаква химия и действието му е било научно констатирано от множество изследвания. Но едно от най-сериозните доказателства за това са стотиците хора, които са отслабнали с Фигурин и са споделили отзивите си. Много от тях публикуват мненията си заедно със своите снимки.”

  Д-р Петър Василев, д.м.н.

  ФИГУРИН
  е изцяло природен
  и ЧИСТ продукт
  в екологично отношение
  В него няма никакви:
  – химикали
  – консерванти
  – оцветители и т.н.
  Това е уникална комбинация от 28 насочени към отслабването билки, сред които:
  Майчин лист (Cassia angustifolia) Горски слез (Malva sylvestris) Вербена официналис (Verbena officinalis)
  Лечебен бутрак (Agrimonia eupatoria) Ето какво включва Фигурин! Блага трева или пчелинок (Marrubium vulgare)
  Корени от гръмотрън (Ononis arvensis) Шишарки от хмел (Humulus lupulos) И още 21 ценни въздействащи билки!
  Фигурин е регистриран от Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ). Произвежда се по съвременна европейска технология
  Няма йо-йо ефект!

  Нарушената обмяна на веществата води до покачване на килограмите!

  Вие може би смятате, че билките не са достатъчно способни, за да стопяват мазнините и да ги изгарят… Но научните изследвания и категоричните доказателства сочат на някои абсолютно неопровержими факти като:

  Кое как действа във Фигурин
  Майчиният лист или сената Вербената Шишарките от хмел Гръмотрънът
  Стабилизира хормоналния дисбаланс в тялото Забързва обмяната на веществата и гори мазнините Помагат за изхвърляне на вредните вещества Разгражда захарите и мазнините

  Какъв резултат се постига:

  Само след 1 седмица прием на чай Фигурин
  вие започвате да усещате
  процесите на бързо и приятно отслабване!
  При редовен прием се свалят:
  – до 0.286 – 0.357 кг на ден
  – до 2-2.5 кг на седмица
  – до 8-10 килограма на месец

  Мнения за Фигурин

  Отслабнах без спорт
  Пепа Георгиева 03 Фигурин за отслабване
  Пепа Георгиева

  Всичко, което съм ползвала за отслабване досега, е вървяло с изискването за диети и спортуване. Скъсваш се от спорт и изнемощяваш от глад и в крайна сметка не отслабваш. Докато при “Фигурин” нямаше такива условия и отслабването започна почти веднага. За месец и нещо свалих първите 4-5 килограма, а след два месеца прием на чая вече имах 13.5 кг отслабване. От тогава минаха 3 години и не съм качила нищо, а не се лишавам от ядене, нито спортувам кой знае колко. Препоръчвам на всички, които са като мен.

  Пепа Георгиева, 28 г., Разград

  Свалих 18 кг за 3 месеца
  01 Фигурин за отслабване
  Явор Данчев

  Имах повече от 18 килограма наднормено тегло, което се дължеше изцяло на хормонален дисбаланс, съчетан с постоянен глад на нервна почва, който ме караше да ям често и по много. След като започнах курса с “Фигурин” в началото нямах никакъв ефект, но към края на месеца започнах да чувствам как организмът се пречиства. На втория месец, в края му бях свалил 9 килограма и продължавах да отслабвам. За 3 месеца се освободих от всичките си излишни килограми. Това е невероятен чай и наистина много лесно и бързо се отслабва с него! Опитайте и ще започнете да го хвалите и вие!

  Явор Данчев, 32 г., Смолян

  Диетите не са задължителни
  Малина Петрова 02 Фигурин за отслабване
  Малина Петрова

  Изпробвала съм всичко, което се препоръчва за отслабване по интернет – от китайските хапчета до фетбърнърите. Почитателка съм и на диетата на Атанас Узунов, която е наистина прекрасна. Но открих, че с Фигурин, когато го комбинирам с нисковъглехидратната диета, имам по-добри успехи. Преди лятото започвам с чая от март и докато стане време за море, съм с поне 7-8 килограма надолу. Хубавото му е, че намалява корема и паласките. Гарантирано няма йо-йо ефект. Отслабва се и без диети, разбира се.

  Малина Петрова, София

   

  Отслабналите с Фигурин са около вас!

  Фигурин е продукт на пазара повече от 10 години. Със сигурност ще намерите познати, които са го ползвали и са останали доволни от него. Употребява се не само за отслабване, но и при хормонален дисбаланс, при хроничен запек, при менопауза, подуване на корема, камъни в жлъчката, проблеми с бъбреците, нервен стомах, Хашимото, за нормализиране на цикъла, при панически атаки и тревожност и още повече от 150 симптоми и болести.

  Успейте да го поръчате сега на цена от 49 лева с включена доставка!

  Възползвайте се от промоцията! Като поръчате 2 кутии Фигурин, ще получите отстъпка от 8 лева и вместо 98 лева ще платите само 90.

  Само след няколко седмици редовен прием на чая ще усетите първите признаци на бързото и трайно отслабване без усилия!

  ПОРЪЧАЙ СЕГА!

  Поръчка на Фигурин: