Хасан Ефраимов
Д-р Ефраимов твърдо против ваксината срещу коронавирус

Д-р Ефраимов: Ще ни ваксинират на всеки 4 месеца! На никой не му пука за здравето ви!

Д-р Хасан Ефраимов е категоричен – няма да си постави ваксина срещу коронавирус!

Да, аз съм лекар, дългогодишен лекар с опит и знания. И не, няма да си поставя ваксина срещу коронавирус! Това заяви съвсем категорично д-р Хасан Ефраимов от Добрич, без да се интересува дали ще попадне на мушката на властта и какви ще са последиците за кариерата му.

Хасан Ефраимов
Д-р Ефраимов твърдо против ваксината срещу коронавирус

Д-р Ефраимов е твърд в позицията си и заявява, че огромна част от колегите му – българските медици пет пари не дават за здравето на пациентите си.

„Всичко е една огромна лъжа. Никой не се интересува, на никой не му пука за здравето ви. Самият коронавирус, този прословут Covid-19 не се изследва и управлява от лекарите, а от политиците.

Никога досега е нямало такова чудо – политиката да ръководи един вирус. Аз обаче договорки с Дявола няма да правя. Нито ще се ваксинирам, нито бих посъветвал пациентите си да го правят. Защото това е една политика, за едни огромни пари, които ще ни карат да се бодем на всеки 4 месеца“, казва лекарят, пише 24shumen.com.

И пояснява думите с факта, че никоя от ваксините не е предпазначена да защитава хората от различните щамове на коронавируса. Самите членове на НОЩ като ген. Венцислав Мутафчийски и дори здравният министър Костадин Ангелов не спират да твърдят, че ваксината пази от един щам.

„А досега имаме налични още три. Какво правим, когато станат двойно, че и тройно повече – защото това ще се случи, без значение дали е реалност, то ще ни бъде внушено. Целта е една – да се панисьосаме до лудост.

А паникьосаме ли се до степен да не мислим, ще се превърнем в бройлери. Които ще дупчат като швейцарско сирене и ще си правят експеричентите с цената на здравето и живота, те вече не струват нищо“, гневи се д-р Ефраимов.

Още по темата четете по-долу:


Антония Първанова: Хора, събудете се!

Бившият евродепутат и експерт в здравеопазването д-р Антония Първанова направи шокиращо разкритие относно все по-мащабните лъжи и спекулации по темата за „новия“ коронавирус.

Тя застана с името и честта си, призовавайки българите да не вярват на манипулациите на правителството и Щаба, който е неразривно свързан с властта.

Знаем, че от няколко дни членовете на НОЩ все по-настойчиво и упорито тръбят за трета вълна на коронавируса, за нов и тройно по-заразен щам и за необходимостта от още по-строги мерки.

Дори нормалните маски вече не се приемат и не важат, трябва да са точно определени, с FFP2 защита, която обаче излиза далеч по-скъпо на обикновения потребител. Е, оказа се, че във въпросното покачване на заразените има огромна доза фалш и целенасочено насаждана паника.

Д-р Антония Първанова обяви данни на СЗО, който официално призна PCR тестовете за неверни, тоест за такива, които категорично НЕ означават инфекция в организма на пациента.

„Казано простичко – половината и повече от хората с положителен PCR тест, които ежедневно отчитат в статистиките, не само не са болни, не само няма и да се разболеят, но и не са заразни за околните.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

И ще кажа едно – 80 процента, цели 80 процента от така наречените положителни случаи, с които пълнят статистиките и ужасяват хората, са точно такива хора. Напълно здрави! Защото количеството вирус, открито у тях, никога няма да се превърне в заплаха за никого“, обяснява Антония Първанова.

Тя твърди, че всичко е направено с ясна цел като новите маски, които ще донесат огромни печалби на определен кръг хора. Като строгите мерки, които ще са в угода на ГЕРБ за предстоящите избори… И като преспокойното крадене на държавата, което ще продължи на воля, докато народа се страхува и се крие по домовете си.

„След това, когато има вече спад на пандемията, приносът ще бъде отнесен към ваксината и разбира се, към Бойко Борисов и Щаба, които ще се самопровъзгласят за герои, успели да „спасят“ българите от гибел“, казва Антония Първанова.

Проф. Кристиан Перон: Спрете тази ваксина, хората не са домати!

„Спрете тази ваксина! Спрете този план! Луи Пастьор се обръща в гроба си! Хората не са опитни мишки и морски свинчета“, това заяви гласно прочутият проф. Кристиан Перон.

Медикът оглавява отделението по инфекциозни болести в известната френска болница „Гарчес“. И натъртва на факта, че никога в живота си досега не е бил против ваксините. Тъкмо обратното – насърчавал е хората и е настоявал за прилагането на много от тях.

Този път обаче не е така. Професорът е на коренно противоположно мнение за Ковид ваксината, последиците от която могат да бъдат фатални за много хора.

„Тези ваксини не само ще променят нашето ДНК, но ще променят и това на нашите поколения. Това са продукти за генна терапия, а не ваксини. Казвам го и заставам зад думите с името, опита и кариерата си!

Какво ще правим ако клетките на някои от хората, които бъдат ваксинирани, започнат да образуват прекалено количество вирусни съединения?! Това ще бъде кошмар!

Първите от тези ваксини ще бъдат с РНК, но са налице и проекти с ДНК. По правило в клетките на човек съобщението се праща от ДНК към РНК, но е напълно възможно да стане и обратното.

Тогава РНК, която е чужда на организма ни, но инжектирана в него, може да спокойно да кодира чужда ДНК, която да се интегрира в хромозомите ни“, обяснява проф. Кристиан Перон, предава spisanie8.bg.

И алармира, че тези, които лъжливо наричат този план „ваксина“, де факто си играят с генни терапии. „Не искаме да сме ГМО, не искаме да ни превръщат в царевица и домати. Това е позор, срам, престъпление!“, изригна лекарят.

Още по темата четете по-долу в текста:


Д-р Панчо Панайотов: Хора наплашени, лъжат ви за К-19!

Лекарят д-р Панчо Панайотов направи на пух и прах членовете на НОЩ и медиите, осъмващи всяка сутрин с апокалиптични вести за пандемията от коронавирус.

Първо – той е категоричен, че никой, абсолютно никой не може да заяви от какво е починал даден човек, освен патолозите. Аутопсии на заразени с коронавирус обаче не се правят, затова чудовищната ежедневна информация за смъртността в страната ни е напълно и нарочно подвеждаща.

„Неетично, недопустимо и дори престъпно е да се тръби всяка сутрин колко са жертвите на Covid-19, защото това е лъжа.

Заставам с името си и твърдя, че над 90 процента от починалите са с тежки хронични заболявания, с болни сърца и белодробни проблеми. Казвам го, защото имам лични наблюдения над такива пациенти, дори и на по-голяма възраст.

Две жени на 75 години – едната кара леко вируса, другата умира, но втората е имала тежка анемия още преди да се зарази с К-19“, обяснява д-р Панчо Панайотов.

Той се опитва да успокои хората като обяснява, че много от нас биха могли да развият имунитет към коронавирус, дори без да са го карали.

„Това става, когато често се срещаш с аерозоли от заразен човек във въздуха. Когато сме в затворено помещение като магазин с много хора, около нас е пълно с такива аерозоли. Въздухът, който дишаме, е наситен с тях и винаги е бил.

Ако стоим по-малко в подобно помещение и погълнем хиляди аерозолни частици, няма да се заразим, няма да се разболеем. Нещо повече – хем няма да ни повали Ковид, хем ще си изградим и имунитет, защото дозата е ниска.

Трябва да стоиш над 30 минути в помещение с болен, или да киха директно в лицето ти, за да погълнеш необходимите за разболяването си милиард аерозолни частици. Тогава вече заболяването може да се прекара тежко“, обяснява лекарят.

И повтаря, че откритите места като паркове, градини, дори улици и булеварди са напълно безопасни и там е дори противопоказно да се носят маски, пише onovini.eu.

Най-важното, според д-р Панайотов, е хората с хронични и други заболявания да не спират да следят състоянието си. Да не го загърбват заради паниката покрай коронавируса, защото това би било пагубно за тях. Така, както се получи с мнозина от март месец насам.

Още по темата четете по-долу:


Д-р Галина Ненова с лесен тест за К-19 у дома!

В тежките дни на пандемия, студено време и дълги, често пъти километрични опашки пред лабораториите за PCR тестове, д-р Галина Ненова дава полезен съвет. А именно – показва какво да направим, за да разберем дали сме заразени с коронавирус.

Тестът отнема по-малко от минута, само броени секунди, прави се у дома и е напълно безплатен. При все, че много българи не разполагат със средства, за да си платят безбожно скъпия PCR тест на цена от 120-130 лева.

За да различим коронавирус от друга вирусна инфекция или просто настинка знаем, че кашлицата при него е различна. Тя не е влажна и не е съпроводена с обичайната хрема. А и суха, дразнеща, с особен „лаещ“ звук.

А ето го и тестът, който може да си правите по всяко време, дори и да нямате кашлица. Защото Covid-19 често пъти се развива и уврежда дробовете и без симптоми. А когато те се появят, вече е късно и заболяването се е развило.

Д-р Ненова съветва следното – да поемем дълбоко въздух, може през носа или през устата, както ни е по-лесно. След това просто го задържаме и го държим за десетина секунди.

Ако издържим десет секунди със задържания въздух, без да получим пристъп на кашлица, задух или силен дискомфорт, то дробовете ни са наред. И нямаме така опасната фиброза, доказваща инфекция с коронавирус.

Д-р Ненова повтаря също, че е от особено значение да не оставяме гърлото си сухо и да пием вода или глътка чай на всеки 15-ина минути. Но не и студени напитки, които са противопоказни за здравето ни този сезон, пише sosnovini.eu.

За витамините и другите имуностимулиращи храни и добавки е говорено много, но тя припомня, че основните са витамините С и Д, както и селен, цинк и магнезий.

Още по темата четете по-долу:


Проф. Иван Козовски: 3-та вълна на Covid-19 няма да има!

Проф. Иван Козовски – уважаван и с дългогодишна практика твърди, че трета, четвърта, десета, та и стотна вълна на коронавируса няма да има. И е престъпление да се говори постоянно за това на хората. Много от които страдат не от вируса, а от последствията от страха и паниката.

„С много и какви не не пандемии сме се сблъсквали досега, по целия свят. Това не е първият случай на подобна зараза, но този път нещата ескалираха и медиите буквално побъркаха народа.

Безумие е да се прави това. Абсурдно е и да се внушава, че видиш ли, хората добивали психични проблеми от вируса на Covid-19. Болен от Ковид се самоубил, дори жената, посегнала на децата си, била извършила това заради вируса – и това четох някъде…

Хора, спрете се! Защото ако българите развиват психични проблеми и разстройства, то те не са резултат от инфекцията, а от психозата. Все повече пациенти ми казват, че не гледат телевизия освен спорт и филми. И смятам това за правилно“, заявява проф. Иван Козовски.

Той е убеден, че до март месец догодина или най-късно до лятото, от коронавируса у нас, а и по света, ще е останал само спомен. Заключенията му не се базират на нищо друго, освен на досегашния му опит. И сам е предизвикал себе си, за да се увери, че това ще е точно така.

Колкото до ваксините, проф. Иван Козовски не смята, че те са вредни, отровни, убийци и прочие. Но е категоричен, че трябва да са напълно доброволни и по желание. Както и закупени от реномирани и напълно проверени фирми, с доказано име.

„И още нещо – нека политиците първи да си направят ваксинацията, ако искат да успокоят народа. Но да я направят в ефир, пред медиите. Защото с цялата тази празна какофония не постигнаха нищо друго, освен да настроят още повече хората срещу себе си“, смята лекарят, пише trud.bg.

Още по темата за коронавируса:


Инфекционистът проф. Марияна Стойчева: Гответе се за военно положение!

Страшни, зловещи думи прозвучаха в публичното пространство днес. И то излезли от устата на един от топинфекционистите у нас – проф. Марияна Стойчева. Шефът на катедрата по инфекциозни болести в Медицинския университет в Пловдив се произнесе рязко и ужасяващо по темата коронавирус.

„Да не мислите, че това е някаква игра, шега?! Отсега нататък се гответе за най-голямата активност на Covid-19 като цяло. И не говоря за дни и седмици, става дума за година или година и половина напред.

Топинфекционист иска военно положение

Военно положение е това. Действително е необходимо военно положение и жестока мобилизация! Лекарите се борим да спасяваме животи, така че не очаквайте условия от типа хотел в болниците. Това не са хотели, това е последната надежда за болните“, заяви проф. Марияна Стойчева.

Това беше нейният доста стряскащ коментар на въпросите, свързани с разпространението на пендемията, както у нас, така и по света, предава plovdiv24.bg.

Здравният министър се разгневи, ще затваря!

По същото време, на редовния брифинг на здравния министър Костадин Ангелов и представителите на НОЩ се каза ясно, че народът трябва да е подготвен за нови и този път драстични мерки. Което ще рече затваряне на държавата – нашумелият напоследък локдаун.

Самият министър не успя да сдържи нервите и гнева си като заяви, че му е омръзнало да слуша конспиративни теории на хора. И че българинът все още не проумява за каква катастрофа става дума, не носейки и маските си, за да се предпази.

„Ако това продължи, рязко ще обърнем страницата и ще приложим другите мерки“, гарантира и доц. Ангел Кунчев.

Още по темата:


Какви безумни мерки готвят от НОЩ

Пандемията от коронавирус завладява света с нова сила, още по-мощна от тази в началото на годината. България не прави изключение като само за няколко седмици случаите на покосени от заразата преминаха чудовищните 1000 бройки на ден.

Никой обаче не обяснява колко от тези тестове са на нови хора, колко от тях са правени на едни и същи лица, клъстерно ли е разпространението, или е дифузно. Факти, които са от първостепенно значение за проследяване на ситуацията.

И докато премиерът Бойко Борисов намали карантината от 14 на 10 дни и се кълнеше, че видиш ли, нови мерки не са необходими, то „вятърът тотално смени посоката си“.

Днес, по настояване на здравния министър Костадин Ангелов и членовете на Националния оперативен щаб, ще бъде разгледано предложението за задължителното носене на предпазни маски на открито.

Ако не от утре, то тази мярка ще бъде въведена категорично най-късно до ноември, разкриха лекари, настояващи за същото от седмици. С това обаче нещата няма да спрат.

От началото или средата на идния месец се готви въвеждането на отделен час за пазаруване за възрастни и хронично болни, както беше по време на карантината. Предвиждат се и отделни коридори в магазинната мрежа за разделение на купувачите.

В магазините ще бъдат пускани малко на брой хора, както и в заведенията. Ресторанти и барове ще отчетат сериозни финансови загуби при невъзможността да запълнят капацитета на залите си.

Предвижда се и намаляване на работното време на заведенията. Това вече се прави в Италия и в още няколко европейски държави. Кметовете на населените места ще имат правомощията да затварят ресторанти и в 21 часа ако броят на заразените се увеличи.

„Напълно възможно е и го очаквайте – в разгара на зимата отново да се окажем затворени по домовете си. Тогава ще се срещнат коронавирус с грип и други респираторни заболявания, така че карантината отново не ни мърда. Добре е да сме подготвени психически“, категорични са лекарите.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Проф. Иво Христов

Проф. Иво Христов

Биография на проф. Иво Христов. Книги, интервюта, видеа в Youtube. Съпруга, семейство Социолог, юрист, геополитически …

4 Мнения

 1. Валентина Христова

  Удивих се, колко много простотия може да се събере на едно място!

 2. Цялата патаклама из Фейсбук е да коментират „вирусите“ наред с (полу)истините за ваксините, все повече ни набиват в главите, че имало вируси, ама те не били така опасни (както казва Мангъров). А ИСТИНАТА е, че ВИРУСИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ. Или по-точно, „вземат ни за канарчета“, набеждавайки за „вируси“ нормални наши структури и клетки, части от клетки и остатъци от разложено. Само и само да ОПРАВДАЯТ тезата, че нещо ни НАПАДАЛО ОТВЪН. А истината е, че НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НИ НАПАДНЕ ОТВЪН, а САМИ си правим НОРМАЛНИТЕ клетки в патогенни, като ядем МЕСО в комбинация с въглехидрати и пр. Т.е. ОТРОВИТЕ, на които се кефим, ПРЕОБРАЗУВАТ нормалните ни клетки в патогенни. Когато ПРЕЧИСТИМ организма си, патогенние клетки се ПРЕВРЪЩАТ ОТНОВО в нормални. Процесът е ДОКАЗАН категорично и се нарича „ПЛЕОМОРФИЗЪМ“. Това означава, че СТРАТЕГИЯТА на лечението и профилактиката е ПЪЛЕН ОТКАЗ от лекарства, операции и пр. щуротии и изключително ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА. Т.е. лечението е равносилно на ПРЕЧИСТВАНЕ, докато официалните докторя само ДОПЪЛНИТЕНО НИ УВРЕЖДАТ с лекарства така, че НИКОГА да не сме здрави, трансформирайки една болест в друга, докато силите и имунитетът ни напуснат, т.е. дкато умрем. ПРЕЧИСТВАЙТЕ организма си и това ще ви позволи да игнорирате докторите ЗАВИНАГИ. Като мен. От 33 години не съм стъпвал при доктор и аптека. Няма и да стъпя. Докторите са ЗОМБИТА. Тяхното е РЕЛИГИЯ за пари, а не наука.
  https://www.new-civilization.com/bg/virusnata-teoriq-e-falshifikat

  • Вие ни кажете с какво да се храним,от къде да си докараме чист въздух,чиста вода и всичко,което ни затлачва организма.Не ми се вярва със сонда да Ви се пуска от друга планета,защото на нашата няма чисто кътче.

   • Ако поддържате вътрешна чистота, т.е. ако не ядете месо и особено белтъчини в комбинация с въглехидрати, тялото САМО ще се справя с ВЪНШНИТЕ отрови. Но вие освен външни отрови, ги приемате и вътрешно. Така че ползвате отровените въздух, земя и вода като ОПРАВДАНИЕ за разврата си. И още – ако хората не се тровеха сами от лакомия, щяха да имат АКЪЛ да решават и другите проблеми като социалните. Месото трови най-много мисленето. Затова хората не само НЕ НАМИРАТ решения на проблемите, но и НЯМАТ СИЛИ ДА ТЪРСЯТ решения. Аз ви казвам истината за ваше добро, но вие ме МРАЗИТЕ пак по същата причина – гузна съвест от развратно хранене. Това, което човек си направи сам, не може да му го направи и най-големит му враг.

 3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *