Мажд Алгафари
Мажд Алгафари направи на нищо хубавото Ленче

Мажд Алгафари към Лена Бориславова: Лено ма, за’лупена, като лъжеш за Русия, барем вкарай мозък!

Мажд Алгафари попиля Лена Бориславова!

Устатият Мажд Алгафари просто попиля хубавото Ленче, както вече насмешливо наричат Лена Бориславова. Причината бе изказването на брюнетката днес, когато се изцепи, че Владимир Путин – сиреч Русия, плащали от години на нашенски политици и журналисти по 4000 лева, за да ги хвалят.

Мажд Алгафари
Мажд Алгафари направи на нищо хубавото Ленче

Изказването на Лена се превърна в тема номер едно в мрежата и разбира се, Мажд Алгафари не закъсня да се изкаже и той. Като директно попита близката приятелка на Кирил Петков защо не се научи първо да мисли, а после да приказва.

„Лено ма, Ленче ма, вземи поне една лъжа като хората да засучеш ма, булка! Толкова си за’лупена, че и това не ти се получава. Путин ще върви да раздава по 4000 лева на калпак, че да му правят проруската пропаганда… Какви ти лева, ма?! Ако беше вярно, щяха да са рубли.

Щото, ако не си запозната, от месеци Путин се разплаща и му се разплащат само в рубли. Той човекът долара го няма за нищо, ти за левове хортуваш. Милата тя душичка непоръбена“, направи я на нищо Алгафари.

Знаем, че той е твърдо и против правителството на ПП – без значение дали ще е с премиер Кирил Петков, или ще е с Асен Василев на неговото място. Алгафари е изявен и откровен русофил, който отдавна е категоричен, че България ще е добре и ще преуспее само ако спаси партньорството си със страната на Путин. А да не се кланя и да робува на НАТО и на ЕС.

Братът на Нидал Алгафари е на коренно различна позиция от собствената си кръв и плът, защото онзи подкрепя Запада и мрази Русия. Мажд обаче смята, че страната ни трябва да има лидери, които да защитават действително и на практика интересите на народа – така, както прави Виктор Орбан.

А всички знаем, че политиката на Унгария е в тясна връзка с тази на Русия. Орбан не си даде з@дните части на ЕС, въпреки недоволството и натиска.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Владимир Путин

Владимир Путин: Западът е постигнал много, ограбвайки други народи! Идва нова ера!

Владимир Путин е категоричен, че новата ера вече е напът! Идва нова ера, нов етап …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.