Мажд Алгафари
Мажд Алгафари направи фон дер Лайен на две стотинки

Мажд Алгафари: Дошла Урсулата да учи бедния българин да пести? Я марш оттук, че…!

Мажд Алгафари е бесен от наглостта на Запада и особено на Урсула фон дер Лайен!

Бесен от лицемерието и наглостта на евролидерите и особено на Урсула фон дер Лайен е Мажд Алгафари. Знаем, че за разлика от брат си – Нидал Алгафари, Мажд е върл защитник на Русия и не се страхува да изобличава неправдите на ЕС и на САЩ, колкото и това да се счита за „политически некоректно“ в момента.

Мажд Алгафари
Мажд Алгафари направи фон дер Лайен на две стотинки

В този ред на мисли Мажд не скри презрението и гнева си от факта, че госпожата фон дер Лайен си позволява да учи не западняците, а бедните българи на това как да пестят, за да изкарат зимата. Защото ЕС продължава да упорства и да тропа с крак, че не ще евтин руски газ, иска скъп и то по малко…

„Тази женица да вземе да се обърне и марш оттук, че като хванем една сопа! Българинът, госпожо ти Урсула, е свикнал да пести от мноого време. Просто, защото му се е налагало, защото от 30 години случва на „великолепни“ управници.

Хората по бай Тошово време се радваха, че имат парно, а онези, дето нямаха, завиждаха на рахата на първите. Знаете ли Вие, че отдавна вече много от тези „късметлии“ с парното, сами си го изключиха и се отказаха от него, щото цената му е непосилна?!

А сега ще им говорите още да пестят… Ами направо ни закарайте зимата в Африка, че там и топло, и банани има, пък и животни се намират – за лов и папкане. Върхът на цинизма сте! И да знаете, че и Вие, и целият Ви ЕС може да ни дишате прахта по темата за пестенето. Иде ми да кажа нещо не особено цензурно, но няма да го направя, щото… възпитание“, заключва Мажд Алгафари.

Още по темата четете по-долу:


Алгафари към Лена: Като лъжеш за Русия, барем вкарай мозък!

Устатият Мажд Алгафари просто попиля хубавото Ленче, както вече насмешливо наричат Лена Бориславова. Причината бе изказването на брюнетката днес, когато се изцепи, че Владимир Путин – сиреч Русия, плащали от години на нашенски политици и журналисти по 4000 лева, за да ги хвалят.

Изказването на Лена се превърна в тема номер едно в мрежата и разбира се, Мажд Алгафари не закъсня да се изкаже и той. Като директно попита близката приятелка на Кирил Петков защо не се научи първо да мисли, а после да приказва.

„Лено ма, Ленче ма, вземи поне една лъжа като хората да засучеш ма, булка! Толкова си за’лупена, че и това не ти се получава. Путин ще върви да раздава по 4000 лева на калпак, че да му правят проруската пропаганда… Какви ти лева, ма?! Ако беше вярно, щяха да са рубли.

Щото, ако не си запозната, от месеци Путин се разплаща и му се разплащат само в рубли. Той човекът долара го няма за нищо, ти за левове хортуваш. Милата тя душичка непоръбена“, направи я на нищо Алгафари.

Знаем, че той е твърдо и против правителството на ПП – без значение дали ще е с премиер Кирил Петков, или ще е с Асен Василев на неговото място. Алгафари е изявен и откровен русофил, който отдавна е категоричен, че България ще е добре и ще преуспее само ако спаси партньорството си със страната на Путин. А да не се кланя и да робува на НАТО и на ЕС.

Братът на Нидал Алгафари е на коренно различна позиция от собствената си кръв и плът, защото онзи подкрепя Запада и мрази Русия. Мажд обаче смята, че страната ни трябва да има лидери, които да защитават действително и на практика интересите на народа – така, както прави Виктор Орбан.

А всички знаем, че политиката на Унгария е в тясна връзка с тази на Русия. Орбан не си даде з@дните части на ЕС, въпреки недоволството и натиска.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Виктор Орбан

Виктор Орбан ги смълча: Западът ме „ухажва“ постоянно, но винаги ще заставам зад Русия!

Виктор Орбан не се страхува от последиците за себе си и за страната си! Премиерът …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *