Мажд Алгафари
Мажд Алгафари попиля ЕС и взриви мрежата

Мажд Алгафари: Боцкането беше по желание, после задължително! Същото ще е с хлебарките!

Мажд Алгафари е потресен от новата одобрителна наредба за консумация на насекоми!

Мажд Алгафари взриви нета с изказването си за новата лудост на ЕС, а именно – яденето на насекоми. Щото, видиш ли, били много полезни и пълни с протеин. За уточнение ще кажем, че кило „безценно“ брашно от насекоми в Румъния вече удари 300 евро. Ако щете…

Мажд Алгафари
Мажд Алгафари попиля ЕС и взриви мрежата

Алгафари, в типичния си стил, разкритикува желанията на евролидерите, които отдавна май не мислят друго, освен глупости. То не бяха нам колко вида полове, то не бяха задължително боцкане, то не са и насекоми… Не му се вижда краят.

„Да знаете, че както при в@ксините, които първо бяха само препоръчителни, но после рязко станаха задължителни, сега същото ще стане и с хлебарките. Няма не искам, няма не мога – ще ядеш!

Няма да слушаме вече Лили Иванова, защото щурчето няма да свири, а ще „тропа в тенджерата“, заедно с цяла популация. Знаете ли колко невинни насекоми ще се избият, за да се добие едно кило брашно, ама това е то – и хлебарка да не си вече“, коментира Мажд Алгафари.

Братът на Нидал Алгафари уточни и че както навремето Урсула фон дер Лайен ни е показвала нагледно как требе да си мием ръцете, сега трябва да ни покаже и нагледно как да ядем буболечки. „Щото, нали… ние сме си прости балканци, не разбираме от тези изтънчени ястия“, смее се Мажд Алгафари.

Още по темата четете по-долу:

Мажд Алгафари: Дошла Урсулата да учи бедния българин да пести?

Бесен от лицемерието и наглостта на евролидерите и особено на Урсула фон дер Лайен е Мажд Алгафари. Знаем, че за разлика от брат си – Нидал Алгафари, Мажд е върл защитник на Русия и не се страхува да изобличава неправдите на ЕС и на САЩ, колкото и това да се счита за „политически некоректно“ в момента.

В този ред на мисли Мажд не скри презрението и гнева си от факта, че госпожата фон дер Лайен си позволява да учи не западняците, а бедните българи на това как да пестят, за да изкарат зимата. Защото ЕС продължава да упорства и да тропа с крак, че не ще евтин руски газ, иска скъп и то по малко…

„Тази женица да вземе да се обърне и марш оттук, че като хванем една сопа! Българинът, госпожо ти Урсула, е свикнал да пести от мноого време. Просто, защото му се е налагало, защото от 30 години случва на „великолепни“ управници.

Хората по бай Тошово време се радваха, че имат парно, а онези, дето нямаха, завиждаха на рахата на първите. Знаете ли Вие, че отдавна вече много от тези „късметлии“ с парното, сами си го изключиха и се отказаха от него, щото цената му е непосилна?!

А сега ще им говорите още да пестят… Ами направо ни закарайте зимата в Африка, че там и топло, и банани има, пък и животни се намират – за лов и папкане. Върхът на цинизма сте! И да знаете, че и Вие, и целият Ви ЕС може да ни дишате прахта по темата за пестенето. Иде ми да кажа нещо не особено цензурно, но няма да го направя, щото… възпитание“, заключва Мажд Алгафари.

Още по темата четете по-долу:


Алгафари към Лена: Като лъжеш за Русия, барем вкарай мозък!

Устатият Мажд Алгафари просто попиля хубавото Ленче, както вече насмешливо наричат Лена Бориславова. Причината бе изказването на брюнетката днес, когато се изцепи, че Владимир Путин – сиреч Русия, плащали от години на нашенски политици и журналисти по 4000 лева, за да ги хвалят.

Изказването на Лена се превърна в тема номер едно в мрежата и разбира се, Мажд Алгафари не закъсня да се изкаже и той. Като директно попита близката приятелка на Кирил Петков защо не се научи първо да мисли, а после да приказва.

„Лено ма, Ленче ма, вземи поне една лъжа като хората да засучеш ма, булка! Толкова си за’лупена, че и това не ти се получава. Путин ще върви да раздава по 4000 лева на калпак, че да му правят проруската пропаганда… Какви ти лева, ма?! Ако беше вярно, щяха да са рубли.

Щото, ако не си запозната, от месеци Путин се разплаща и му се разплащат само в рубли. Той човекът долара го няма за нищо, ти за левове хортуваш. Милата тя душичка непоръбена“, направи я на нищо Алгафари.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Знаем, че той е твърдо и против правителството на ПП – без значение дали ще е с премиер Кирил Петков, или ще е с Асен Василев на неговото място. Алгафари е изявен и откровен русофил, който отдавна е категоричен, че България ще е добре и ще преуспее само ако спаси партньорството си със страната на Путин. А да не се кланя и да робува на НАТО и на ЕС.

Братът на Нидал Алгафари е на коренно различна позиция от собствената си кръв и плът, защото онзи подкрепя Запада и мрази Русия. Мажд обаче смята, че страната ни трябва да има лидери, които да защитават действително и на практика интересите на народа – така, както прави Виктор Орбан.

А всички знаем, че политиката на Унгария е в тясна връзка с тази на Русия. Орбан не си даде з@дните части на ЕС, въпреки недоволството и натиска.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *