Калин Терзийски
Калин Терзийски не може повече да търпи абсурдите

Калин Терзийски: Ей, л@йненца, в Украйна цари насилие! И не ми говорете, че Русия е лошата!

Калин Терзийски наистина се разпени от гняв след толкова едностранчива информация!

Едностранчивата информация в медиите относно войната в Украйна, дразни все повече хора. Един от тях е Калин Терзийски, който дори леко прекали с тона, но изказа истински гневната си позиция.

Калин Терзийски
Калин Терзийски не може повече да търпи абсурдите

Той заяви, че не е фен на Русия, нито на Владимир Путин, но не е и сляп привърженик на Украйна, в която нацисти и ултранационалисти правят каквото си искат. При това в сляпо подчинение на американските олигарси, които им плащат за това.

„Глейте сега, господа интелектуалци и л@йненца! Спрете да кудкудякате като безмозъчни и платени слуги! Да, в момента Русия може и да се води агресор, но и в Украйна не са китка. И никога не са били!

В момента не понасям нито руснаци, нито украинци, защото са кочини като тази, която сме тук в България – пълна кочина! Ние даже сме и съвсем безлична такава, защото дори и най-умните ужким, се водят по чужди свирки и не мислят с мозъците си от години.

Спрете със с@ирките на Америка, как не ви омръзнаха?! В Украйна цари и то отдавна, жестоко насилие и чудовищен национализъм. Докато Русия си защитава своите интереси – по същия начин, както го правят САЩ, ама срещу тях не ревете…

И последно – хайде да не ми казвате, че руснаците са лошите, а другите добрите, защото от това по-тъпо и нелепо нещо няма. Отворете си очите тези, които още можете да мислите. А другите – продължавайте да си чакате свинските парички от Америката“, гневи се Калин Терзийски.

Още по темата четете по-долу:


Калин Терзийски: Здравният министър е фашист!

Пълно затваряне на държавата, пълен локдаун и блокаж – това се предвижда от този петък, ако Министерски съвет приеме решението на здравния министър проф. Костадин Ангелов и НОЩ утре.

Много хора, в това число и лекари, се обявиха против мерките. Но сред най-гръмките гласове бе този на Калин Терзийски.

Писателят не се задоволи само с недоволство, а стигна по-далече. Той директно нарече здравния министър, Бойко Борисов и управляващите фашисти. Фашисти, които с лекота и без да им дреме, изпращат милиони българи в Ада.

Терзийски заяви, че държава, която обрича на глад и мизерия – както физическа, така и духовна, народа си, не може да бъде държава. И се ръководи от всичко друго, но не и от политици в истинския смисъл на това понятие.

„Отнемат ни хляба, отнемат ни свободата. Имах малки надежди. Малки надежди, че управниците ни имат сърца, че имат мъничко достойнство и морал. Но уви – жестоко съм се лъгал.

Да спреш една страна, да я върнеш обратно в пещерната епоха, само че сега ще бъдем в електронна такава, това е диктатура, фашизъм. Една трета от хората ще бъдат насила спрени от работа и обречени на мизерно съществуване“, говори Калин Терзийски.

Той пита кой ще плати сметките на тези българи през зимата и кой ще нахрани тях и децата им. Това, според писателя, е престъпно погазване на човешките права, което ще доведе до нещо много по-страшно.

Припомняме, че Калин винаги е бил в подкрепа на протестите за смяна на управлението и оставката на Борисов и ГЕРБ. Той жестоко критикува властта във всичките й грешки, но смята, че локдануът е най-голямата и грубата от тях.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

„Това ще има своите последици и всички ще го осъзнаят. А здравният министър е най-вредната личност в историята ни, в новата ни история. Казвам го с пълната увереност, която мога да имам“, категоричен е писателят.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

Едно мнение

  1. Тарапонти

    -Мунчо, оти не различаваш Фашист от БОЛШЕВИК , бе ? Сега си е като в РУСИЯ , ПРЕДИ 100 години, избиване на Милиони руснаци от престъпните Орди на сифилистичния мелез с еврейска кръв Бланк-„Ленин“+ умело използваните ПЛЕНЕНИ Войници, от завършилата Първа Световна война ! герб са гъзолизци на ОНЕЗИ , наложили фалшивия „корона“-вирус !! КОЕТО ШВЕЦИЯ НЕ ДОПУСНА , но и ти си тяхно…мекере, въпреки че симулираш…“протест“- заври си езика…отзад !!! А знаеш ли, че има и „програма за ликвидацията Ни, от…мАсква 1988 г.“, бе ?? Ако – да , защо не я спомена и да сравниш …??? Мижитурки, само Б.О.ЕЦ. заслужава ДОВЕРИЕ , но вие масово Ги отбягвате – оти ви е СТРА-А-АХ – затова нека ви е…, „уфтси“ !!!!

  2. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *