Калин Терзийски
Калин Терзийски нарече фашисти управниците заради пълния локдаун

Калин Терзийски: Здравният министър е фашист! Изпрати милиони българи в Ада!

Калин Терзийски хвърли тежки обвинения към здравния министър и управляващите!

Пълно затваряне на държавата, пълен локдаун и блокаж – това се предвижда от този петък, ако Министерски съвет приеме решението на здравния министър проф. Костадин Ангелов и НОЩ утре.

Калин Терзийски
Калин Терзийски нарече фашисти управниците заради пълния локдаун

Много хора, в това число и лекари, се обявиха против мерките. Но сред най-гръмките гласове бе този на Калин Терзийски.

Писателят не се задоволи само с недоволство, а стигна по-далече. Той директно нарече здравния министър, Бойко Борисов и управляващите фашисти. Фашисти, които с лекота и без да им дреме, изпращат милиони българи в Ада.

Терзийски заяви, че държава, която обрича на глад и мизерия – както физическа, така и духовна, народа си, не може да бъде държава. И се ръководи от всичко друго, но не и от политици в истинския смисъл на това понятие.

„Отнемат ни хляба, отнемат ни свободата. Имах малки надежди. Малки надежди, че управниците ни имат сърца, че имат мъничко достойнство и морал. Но уви – жестоко съм се лъгал.

Да спреш една страна, да я върнеш обратно в пещерната епоха, само че сега ще бъдем в електронна такава, това е диктатура, фашизъм. Една трета от хората ще бъдат насила спрени от работа и обречени на мизерно съществуване“, говори Калин Терзийски.

Той пита кой ще плати сметките на тези българи през зимата и кой ще нахрани тях и децата им. Това, според писателя, е престъпно погазване на човешките права, което ще доведе до нещо много по-страшно.

Припомняме, че Калин винаги е бил в подкрепа на протестите за смяна на управлението и оставката на Борисов и ГЕРБ. Той жестоко критикува властта във всичките й грешки, но смята, че локдануът е най-голямата и грубата от тях.

„Това ще има своите последици и всички ще го осъзнаят. А здравният министър е най-вредната личност в историята ни, в новата ни история. Казвам го с пълната увереност, която мога да имам“, категоричен е писателят.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Виктор Орбан

Така се прави: Виктор Орбан връща евтините цени на основните продукти в Унгария!

Унгарците случиха на премиер с Виктор Орбан! Безспорно унгарците случиха на премиер в лицето на …

Едно мнение

  1. Тарапонти

    -Мунчо, оти не различаваш Фашист от БОЛШЕВИК , бе ? Сега си е като в РУСИЯ , ПРЕДИ 100 години, избиване на Милиони руснаци от престъпните Орди на сифилистичния мелез с еврейска кръв Бланк-„Ленин“+ умело използваните ПЛЕНЕНИ Войници, от завършилата Първа Световна война ! герб са гъзолизци на ОНЕЗИ , наложили фалшивия „корона“-вирус !! КОЕТО ШВЕЦИЯ НЕ ДОПУСНА , но и ти си тяхно…мекере, въпреки че симулираш…“протест“- заври си езика…отзад !!! А знаеш ли, че има и „програма за ликвидацията Ни, от…мАсква 1988 г.“, бе ?? Ако – да , защо не я спомена и да сравниш …??? Мижитурки, само Б.О.ЕЦ. заслужава ДОВЕРИЕ , но вие масово Ги отбягвате – оти ви е СТРА-А-АХ – затова нека ви е…, „уфтси“ !!!!

  2. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *