кухня 02 есен
кухня 03 есен

Как да внесем есента в своята кухня този сезон?

Интериорният дизайн далеч не се вдъхновява и ръководи само от наложените вече тенденции.

Буквално всичко, което ни заобикаля, може да подейства като идея или подтик за внасяне на определено настроение в дадено помещение. Говорейки за реалността около нас, какво по-добро вдъхновение от текущия сезон? Безспорно асоциираме есента с нашата кухня – именно това е стаята, която сякаш най-лесно и бързо би могла да се сдобие с изцяло нов облик само с няколко нововъдения в дизайна.

Ако сте заинтригувани и желаете да внесете малко есенно настроение в своята кухня, то сте попаднали на правилното място. В днешната статия ще предоставим няколко лесни трика и идеи, които бързо ще превърнат любимото ви помещение от дома в едно своеобразно райско есенно кътче.

Вкарайте малко цвят в интериора на своята кухня

Дори и кухнята ви да е издържана в светли, неутрални или земни тонове, това никак не означава, че винаги трябва да следва този облик единствено. С помощта на правилно подбраните аксесоари можете лесно да подмените настроението, което излъчва помещението.

В случая, говорейки за есенен облик, изцяло в унисон с природата и времето навън, съвсем естествено ще се обърнем към цветове като червено, жълто, оранжево, кафяво. Акцентни цветове бихте могли да вкарате чрез аксесоари. Купете си натюрмортна картина на есенна тематика и я окачете в своята кухня.кухня 01 есен

Разположете красива купа със сезонни плодове като ябълки, круши и грозде на трапезарната си маса. Заложете на подправките – създайте си кътче, в което да съхранявате бурканчета с различни ароматни добавки към вкусните ястия, които създавате ежедневно. Тези, макар и на пръв поглед малки добавки, са всъщност достатъчни за придаване на есенно настроение на вашата кухня. Не е необходимо тотално да променяте интериора – често само няколко нововъведения са напълно достатъчни.

Не забравяйте подовите настилки и възглавниците

Есенното време асоциираме с домашен уют и топлина. Какъв по-добър начин за постигане на това усещане чрез добавянето на килими или възглавници по столовете в трапезарията? Не забравяйте, че домашната и предразполагаща обстановка във всяка кухня не се постига само чрез мебелировката и функционалността. Често добавянето на текстилни акценти спомагат за това да се почувстваме още повече у дома си.

Заложете и на чая – едва ли има по-подходящо време за консумацията му от есенно-зимния сезон. Добавете към съдовете и приборите в своята кухня красив и изискан комплект за чай – понякога е достатъчно да изложите във витрината си красив чайник с две порцеланови чаши, за да завършите цялостния есенен облик на любимата си стая от дома. Вашата кухня е сърцето на жилището – отдайте й заслуженото внимание.

За Гроздан Михайлов

Прочети още

Пръскане на доматите след засаждане със суперфосфат, с калциев хлорид и борна киселина. Как се пръскат? Кога се пръскат? Фунгуран, Шампион,

С какво се пръскат доматите след засаждане?

Пръскане на доматите след засаждане със суперфосфат, с калциев хлорид и борна киселина. Как се …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *