Нидал Алгафари
Нидал Алгафари твърдо зад политиката на Борисов

Нидал Алгафари: Само простите българи вярват на Радев! Бойко ще го смаже с един шамар!

Нидал Алгафари е луд привърженик на политиката на Бойко Борисов и не крие антипатиите си към Румен Радев!

Върл фен и защитник на политиката на Бойко Борисов и ГЕРБ е режисьорът и писател Нидал Алгафари. Съпругът на психоложката Мадлен Алгафари, който е наполовина сириец, се слави с един от най-острите езици сред т.нар. интелигенция в държавата ни. И като такъв си позволява да раздава щедри определения и коментари, включително за родната политика.

Нидал Алгафари
Нидал Алгафари твърдо зад политиката на Борисов

Още от началото на протестната вълна в страната, Нидал Алгафари застана твърдо зад управлението на Борисов. Той е категоричен, че не се е родил човекът, който да упрявлява по-добре и по-умело България от него.

„Нито Нинова, нито Мая Манолова, нито Румен Радев, нито никой, успяха да защитят и подкрепят с реални действия думите и напъните си. Не предложиха нищо по-различно от познатото ни вече до втръсване политиканстване и заучени фрази.

Всички заедно или всеки един поотделно Борисов може да ги смаже с един шамар. Защото зад гърба си има реални действия и реални постижения, а не само реки от думи“, убеден е Нидал Алгафари.

Конкретно за държавния глава Румен Радев той твърди, че за него генералът не е президент и никога не е бил такъв.

„Поведението му го доказа, не аз. Като първият мъж в държавата той беше длъжен да спазва установен морален кодекс, а не го направи. Размахваше юмруци сред келеши и бабаити, което много се хареса на по-ниско интелигентните хора у нас“, коментира Алгафари.

И без никакво колебание заявява, че истински интелигентни, мислещи и образовани хора не биха подкрепили политик като Радев, цитира Пик.

„Много е лесно и той, и Нинова, и Елена Йончева да развяват нацапаните ни гащи пред света и да резилят България. Трябваше да отстояват и да показват хубавото, да се стремят към него – така, както прави Борисов вече толкова години“, смята Алгафари, предава агенцията.

И на последно място съветва протестиращите да не си правят илюзии с Априлското въстание, преди да си спомнят колко зле е завършило то.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Петър Волгин за Кирил Петков и Румен Радев

Петър Волгин сечé: На нефелния психопат без едно смислено изречение, Радев му е виновен!

Петър Волгин буквално „отряза главата“ на Кирил Петков! Петър Волгин взриви мрежата след обвиненията на …

2 Мнения

  1. как Сийка

    ГНУСЕН МАНГАЛ ТИ ЗАЩО НЕ СИ ОТИДЕШ В РОДИНАТА СИ ЧЕ Я ЗАТРИХА ИСЛЯМИСТИТЕ !оСТАВИ НА НАС НИЕ ДА СИ РЕШИМ КОЙ Е ДОБЪР И КОЙ Е ЛОШ ЗА БЪЛГАРИЯ !

  2. Станински

    А ти,като гледам,си доста „сложен “ !? Най-обикновен тъпак и скагач !? Мутрофил !?

  3. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *