Йордан Лечков
Йордан Лечков отдавна е против Борисов и има защо

Йордан Лечков го смаза: Бойко топки няма! Още не е влязъл в НС, а си подаде з@дника на ЕС!

Йордан Лечков отдавна критикува Бойко Борисов и похватите му!

Големият Йордан Лечков е бесен не само от изборните резултати, на които отново ГЕРБ на Бойко Борисов бе отчетена като победител, но и на наглостта и овчедушието на човека от Банкя. Който още не е влязъл в Народното събрание, но бърза да се подмаже и да си предостави услугите на ЕС.

Йордан Лечков
Йордан Лечков отдавна е против Борисов и има защо

„Гнус ме е да ги гледам тези, които се канят да ни управляват, макар и да съм доста скептичен, че изобщо ще успеят да сформират кабинет. И особено много ме е яд на Борисов, който още не е стъпил в НС, както се казва, но вече поставя условия и реално си подава з@дника на ЕС, пък да правят с него и с нас, каквото си искат“, бесен е Йордан Лечков и с право.

Той пита най-важната тема в случая ли е дали руският посланик Елеонора Митрофанова ще бъде, или няма да бъде на откриването на Народното ни събрание. И всичката ли наша Мара е втасала, че от дни се разисква точно този казус.

„Всичко в България е уредено, хората не смогват да си похарчат високите заплати, проблем с топлото през зимата няма, цените падат ли падат, та темата Митрофанова е номер едно… Това са крайни мижитурки и лицемери, които, особено Борисов, пет пари не дават за нас.

Щял да излезе от НС, ако Митрофанова влезе. Ами излез, бе! Ти отдавна трябваше да излезеш от политиката като цяло и да влезеш – знаеш къде, на топло. Там ти е мястото“, категоричен е Йордан Лечков.

Още по темата четете по-долу:


Лечков: Хора от екипа на Радев трябва да останат в кабинета!

Времето на екс премиера Бойко Борисов в политиката свърши. Окончателно. В това е категорична футболната ни легенда Йордан Лечков, който е удивен как е възможно човекът от Банско да не проумява това. Тъкмо обратното – с все по-голяма ярост и ожесточение да досажда ката ден на хората по села, паланки и телевизии.

„Това не е нормално поведение и показва само едно – страх и слабост. Както казват на жаргон Бойко съвсем „изплиска легена“. Не усеща ли, че е смешен вече, че българите го гледат като атракция, като комедиен образ?! И това е човек, който ни е управлявал три – цели три мандата?!

Затова държавата ни е на този хал. Та ние сме най-зле в цяла Европа и то по всички показатели. Кажете ми нещо, което е наред тук?! Нещо, за което се е работело като хората?!

Смятам, че в момента е особено важно да се състави кабинет, защото пилеенето на още средства за нови избори, е гавра с положението на народа и страната“, смята Йордан Лечков.

Той е убеден, че служебното правителство, сформирано от президента Румен Радев, е в огромната си част съставено от наистина читави и кадърни хора. От можещи и работещи специалисти. И затова е важно тези хора да продължат работата си и да бъдат поканени в следващия кабинет.

Един от тях е вътрешният министър Бойко Рашков, другият е икономическият министър Кирил Петков. Защото е ясно, че хората на Слави Трифонов в лицето на Тошко Йорданов и Филип Станев не са запознати с политиката и управлението, колкото и добри сценаристи да са.

Припомняме, че вчера самият Бойко Рашков заяви в ефир, че би приел да остане на поста вътрешен министър и да продължи делото си. Но зависи от кого и под каква форма ще получи покана за това.

Той се радва на огромна подкрепа от страна на българите и се прочу като първият от редица министри, които действително се заеха да борят корупцията и мафията, а не просто да говорят за това.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Изборът на чай за отслабване може да бъде трудна задача с множеството налични опции.

Как да бъдем сигурни в качеството на избрания чай за отслабване

Изборът на чай за отслабване може да бъде трудна задача с множеството налични опции. Гарантирането, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *