Йордан Лечков
Йордан Лечков заяви директна и ясна позиция

Йордан Лечков: Бойко изплиска легена! Хора от екипа на Радев трябва да останат в кабинета!

Йордан Лечков е категоричен, че времето на Бойко Борисов в политиката окончателно свърши!

Времето на екс премиера Бойко Борисов в политиката свърши. Окончателно. В това е категорична футболната ни легенда Йордан Лечков, който е удивен как е възможно човекът от Банско да не проумява това. Тъкмо обратното – с все по-голяма ярост и ожесточение да досажда ката ден на хората по села, паланки и телевизии.

Йордан Лечков
Йордан Лечков заяви директна и ясна позиция

„Това не е нормално поведение и показва само едно – страх и слабост. Както казват на жаргон Бойко съвсем „изплиска легена“. Не усеща ли, че е смешен вече, че българите го гледат като атракция, като комедиен образ?! И това е човек, който ни е управлявал три – цели три мандата?!

Затова държавата ни е на този хал. Та ние сме най-зле в цяла Европа и то по всички показатели. Кажете ми нещо, което е наред тук?! Нещо, за което се е работело като хората?!

Смятам, че в момента е особено важно да се състави кабинет, защото пилеенето на още средства за нови избори, е гавра с положението на народа и страната“, смята Йордан Лечков.

Той е убеден, че служебното правителство, сформирано от президента Румен Радев, е в огромната си част съставено от наистина читави и кадърни хора. От можещи и работещи специалисти. И затова е важно тези хора да продължат работата си и да бъдат поканени в следващия кабинет.

Един от тях е вътрешният министър Бойко Рашков, другият е икономическият министър Кирил Петков. Защото е ясно, че хората на Слави Трифонов в лицето на Тошко Йорданов и Филип Станев не са запознати с политиката и управлението, колкото и добри сценаристи да са.

Припомняме, че вчера самият Бойко Рашков заяви в ефир, че би приел да остане на поста вътрешен министър и да продължи делото си. Но зависи от кого и под каква форма ще получи покана за това.

Той се радва на огромна подкрепа от страна на българите и се прочу като първият от редица министри, които действително се заеха да борят корупцията и мафията, а не просто да говорят за това.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Боян Чуков

Проф. Боян Чуков: Битката в България вече е само за едно – Сорос срещу антиСорос!

Боян Чуков е убеден, че битката утре ще бъде само с една цел! Сорос срещу …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.