Христо Стоичков
Христо Стоичков се моли да не се върне Борисов

Христо Стоичков: Киро направи голяма глупост с Русия, но върне ли се Бойко, ще дадем фира!

Христо Стоичков не иска и да помисли за връщането на ГЕРБ!

Големият Христо Стоичков може да прекарва повече време извън България, но съдбата на родината не спира да го вълнува. Той следи политическата обстановка у нас и е на мнение, че не е моментът за нови избори. Особено при липса на подходяща алтернатива на сегашния кабинет.

Христо Стоичков
Христо Стоичков се моли да не се върне Борисов

Стоичков смята, че Кирил Петков е направил огромна глупост с руските дипломати, а преди това със спирането на руския газ и тези неща тепърва ще дават страшни поражения върху държавата и най-вече народа ни, защото политиците са си изплели кошниците.

„Тия вътре в парламента са добре, няма да ги мислим. Хората да му мислят! Много ме е яд, че за 32 години не се намери един читав и смислен държавник. Не знам какво ще става сега и дали кабинетът, начело с Асен Василев, ще успее да изкласи, но знам, че и алтернатива няма. Поне аз не я виждам.

Защото, не искам и да помисля какво ще стане, ако Бойко и хората му се върнат на власт. А има голяма вероятност да се върнат на власт, под ръчица с ДПС. Е, тогава вече оправия няма и не искам да го казвам, но държавата ще даде фира… Отвсякъде!

Докато корупцията продължава да си играе игрите и да е вързана със съдебната система, както видяхме, че беше повече от десетилетие, ще вървим надолу и то стремглаво. А се опасявам, че вече няма много накъде още…“, убеден е Христо Стоичков.

Още по темата четете по-долу:


Христо Стоичков: Цялата Мара втасала, та за еврото се хванали!

Тая страна оправия няма и няма да има, докато българите, народът, не бъдат поставени на преден план. Това смята големият Христо Стоичков, който макар да стои настрани от политиката, следи за всичко, което се случва в родината ни.

Камата не е против България да въведе еврото като парична единица, но е категоричен, че сега не е моментът. Не и докато всичко у нас е на „вили и могили“, хората масово изнемогват, а инфлацията ни стиска за гушите все по-силно, всеки ден.

„Както му казват – цялата Мара втасала, че за еврото се хванали. Видяла жабата как подковават коня… Първо оправете живота на българите, преборете тази пуста корупция, която ни изяде главите вече толкова години и тогава мислете как да се наредите редом до европейците.

Защото никъде в Европа няма заплащане като в България, никъде трудът не е оценяван толкова ниско – това е жива гавра и не знам колко още ще търпят хората.

Аз може и да живея повече време навън, но постоянно общувам с българи. И много от тях плачат, че едва сколасват тук, а други искат да се върнат от емиграция, но знаят, че няма как да живеят нормално в собствената си родина. Срамота е това, срам за всички управляващи“, казва Христо Стоичков.

Камата следи също и войната в Украйна, но е на мнение, че не бива за нищо на света да изпускаме руския газ. Защото това ще навреди не на Владимир Путин, не на Русия, а само на нас самите.

Още по темата четете по-долу:


Христо Стоичков: Радев обедини ограбвания народ!

Легендата на футбола Христо Стоичков не отстъпва от позициите и мнението си относно политиката и политическите лица у нас. Преди време той яростно скачаше против екс премиера Бойко Борисов,       чието място, според Камата, е твърдо зад решетките.

Вижте тези материали по темата, преди да продължите с четенето по-надолу:

Днес, когато Бацинка вече не е на власт и не може да си разиграва коня, той продължава да плюе настървено по президента Румен Радев. Сякаш има нещо, което го яде отвътре и с което не може да се примири. И това е обичта на българите към държавния глава.

„Румен Радев е личността, която успя да спечели симпатиите на болшинството българи и да ги обедини. Най-сетне някой да ги обедини. Президентът направи това с ограбваните в течение на десетилетия българи – обедини ги срещу предателите и грабителите“, категоричен е Христо Стоичков.

Камата е убеден, че няма място за никакво притеснение относно предстоящите президентски избори и победата от страна на Румен Радев. Той твърди, че няма и скоро няма да има достойна конкуренция и съперник на генерала.

„Ако искаме стабилност, сила и решителност в страната, а хората искат това, няма друг вариант, ще подкрепят президента си. Спокоен съм, че добрите времена за България предстоят“, казва Стоичков.

Христо Стоичков: Бацинка ще му яде ушите!

Големият Христо Стоичков буквално попари надеждите на екс премиера Бойко Борисов и феновете му, а именно банкялията да се върне триумфално във властта.

След целия цирк, който вече втори поред избори разиграват хората на Слави Трифонов от ИТН, Демократична България и партията на Мая Манолова, Борисов доволно потрива ръце отстрани. И дори не се опитва да го скрие.

Идеята е ясна – трети избори след броени месеци, наказателен нисък вот за Слави и компания, и човекът от Банкя отново на трона. Е да, ама не, поне според Камата.

„Все едно го виждам пред себе си, толкова е прозрачен. Сигурен съм, че Бойко сега седи и хвърля боб и леща, само и само да се върне обратно с фанфари. И да се бие у гърдите колко е велик. Тая обаче няма да я бъде, Бацинка, ще си ядеш ушите“, с усмивка коментира Христо Стоичков.

Знаем, че футболната ни легенда уважава и подкрепя президента Румен Радев като един от най-стабилните, уравновесени и кадърни лидери.

Той не крие надеждите си, че държавният глава, заедно с още няколко можещи и честни хора, ще обърнат ситуацията в България в полза на държавата и хората.

„А Борисов да не се надява, вече няма кой да допусне недоразумение като него да дърпа конците. Дори и да са отново първи на трети избори, вариантите са два – или няма да успеят да сформират кабинет, или ще избухне революция. В съвсем буквален смисъл“, убеден е Камата.

Още по темата четете по-долу:


Стоичков: Борисов ще влезе през парадния вход, но в затвора!

Времето на Бойко Борисов, а и на цялата партия ГЕРБ, в управлението на страната, беше дотук. В това е убеден големият Христо Стоичков, който от години не крие антипатията си към екс премиера.

„Борисов не спря да обикаля из села и паланки, да говори глупости против Румен Радев и лицемерно да целува и прегръща моми и баби. Тая работа обаче отдавна не върви и целият му зор ще отиде напразно.

Да, смятам, че Борисов ще влезе през парадния вход – но не в парламента, а в затвора. Там му е мястото от много години. Българинът е търпелив, но не е чак толкова прост, че да го изкачи отново на „трона“, след като видя сметката на държавата ни“, смята Христо Стоичков.

Той продължава да твърди, както и преди години, че ГЕРБ е една партия, създадена изкуствено. А хората са я подкрепяли през годините не, защото вярват в нея или Борисов, а защото са нямали алтернатива, припомня skandalno.net.

С появата на президента Румен Радев на политическата сцена, с фурора, който направи партията на Слави Трифонов и всички останали кандидати, напъните на Борисов вече бият на кухо, категоричен е Камата.

„Лошото за Бойко не е само, че ще изгуби властта. Ужасяващото е, че ще остане сам като куче. Но той все още не го осъзнава, защото е вкопчен в ролята си на месия, фанатично драпа да се разпорежда с всичко тук.

Е, надявам се, че ще има доста време за размисъл, когато след него си замине и Иван Гешев, а прокуратурата си свърши работата. Там, където отиват хора с престъпления като неговите, има цялото време за размишляване“, коментира Христо Стоичков.

Модерния ляв съветва всички българи да излязат в неделя и да гласуват, за да може България най-после да смени курса си и да тръгне нагоре.

Разбира се, за целта е необходимо този път да се сформира истински добър кабинет, който да работи за интересите на държавата. Така, както правеше досега служебният кабинет на генерал Радев.

Христо Стоичков към Слави Трифонов: Политик ли – алчен г*з!

Слави Трифонов на върха на управлението в държавата?! Да, ама друг път. Не и според великана на футбола Христо Стоичков, който не крие насмешката си от случващото се с партията на Дългия у нас.

Знаем, че „Има такъв народ“ спечели над 500 000 от гласовете на българите и се нареди на второ място след Бойко Борисов и ГЕРБ. На 4 април избирателите у нас и в чужбина гласуваха така, че смаяха дори самия Трифонов и хората му.

Които още си натискат парцалите и не обелват и дума след очевидния триумф. Нещо, което все повече изнервя привържениците им и не е изключено да им изиграе лоша шега на евентуални нови избори през лятото.

За Камата обаче нещата са ясни още от сега. Христо Стоичков не вижда и минимален шанс шоуменът да се превърне в реален и достоен политик. Още по-малко да го играе основна движеща сила в управлението.

Защото да правиш шоу и политика са две коренно различни неща. А Слави хал хабер си няма от последното, нито пък сценаристите му.

Стоичков е доволен, че народът най-после сви перките на премиера Бойко Борисов, който пада от „трона“ си, но и в най-големите си кошмари не е предполагал, че Слави Трифонов ще е негов заместник.

„Какъв политик е този, бе – алчен г*з! Дай му да се подиграва с хората и да се прави на велик. Спомням си как преди години го видях в Барселона в един ресторант и бях на косъм да го омаам. Едва се сдържах“, спомня си Христо Стоичков.

Той и Дългия не са приятели от много години и това си има основателна причина. Тя е именно лакомията на Трифонов, който поискал цели 20 000 евро, за да пее с бенда си на бенефиса на Камата в Барселона.

Невремето мнението си за Слави Христо Стоичков разкри на общ брифинг с тогавашния социален министър Тотьо Младенов. На тази пресконференция тогава стана ясно и че великата левачка ще лобира за страната ни в Европейския съюз.

Тогава именно се разбра за искането на Дългия Камата да му плати 20 бона в евро, за да уважи бенефиса му. Стоичков никога не е бил стиснат, но това дълбоко го обидило и огорчило. При все, че всички световни звезди, уважили празника му, го направиха безплатно и от сърце.

Въпреки че в крайна сметка тогава президентът Георги Първанов изпратил Слави на бенефиса и той не взел и стотинка от футболиста, огорчението останало.

Христо Стоичков никога не можа да се примири и с факта, че Трифонов си правеше предаванията на гърба на неговата добра приятелка Лили Иванова.

„Абе, „коминочистач“ какво само се вреш при богаташите, ще вземеш да ги изцапаш“, подиграл го Камата на вечерята след бенефиса си на стадион „Камп Ноу“. Да, враждата между двамата далеч не е от днес, но продължава, пише marica.bg.

Христо Стоичков закопа Борисов: Цървул!

Най-известната и уважавана левачка в света Христо Стоичков винаги е показвал, че е българин. Дори и да не живее у нас от дълги години, той е човек патриот и милеещ за родината и народа си. Затова и не пропуска случай да критикува властта, когато тя си го е заслужила.

А какво по-голяма „заслуга“ за острия език на Камата, от дългогодишното съсипване на България от така наречените ни управляващи. Начело с премиера Бойко Борисов, който въпреки категоричните и гневни протести, тъпо и упорито продължава да стиска кокола. И да се бори за четвърти мандат.

„Това е цървул, бе! Да миришеш на овча тор, а да се мислиш за Господ. Да, ама не! Имам правото да критикувам и да тегля не една, а сто майни на Борисов и останалите. Защото те си го просят.

Моята е най-лесна, аз живота съм си го оправил и то сам. От много неща съм се лишавал, но съм имал здраво и хубаво семейство. Лишавал съм се, но съм постигнал много и сега мога да си живея живота така, както ми скимне.

А не като тези, които идват ей така – от никъде, искат да се повъртят във властта я за три, я за четири години, я за няколко мандата и да се облажат. До вчера ми ходил с цървулите, а днес му хрумнало да сложи трандафори. Е, не става така тая пущина“, в типично своя си стил коментира Христо Стоичков.

И продължава с цветните си сравнения: „Не може да си се пръскал до вчера с мухозол, а днес да искаш парфюм. Миришеш на овча тор, бе. Знаете, че волът има един чифт, няма два… А те го мислят за крава и искат да го доят. Сори, ама стига толкова“.

Камата е категоричен и му е много болно затова, че България от години тъпче на едно място и оправа няма. Напротив – става все по-зле заради алчността и корумпираността на управниците. Които са станали толкова нагли да се мислят за богоизбрани и недосегаеми.

Христо Стоичков е убеден, че нещата могат да се променят и България може да тръгне нагоре, само ако хората вземат контрола в свои ръце. Да гласуват и да обърнат играта.

„Ние сами трябва да си го „насадим“, да си го „полеем“ и да си го отгледаме. Да се погрижим за нас и за онези, които идват след нас. Не става с чакане и не става наготово“, казва Стоичков.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? Бeбе, деца. Биография и образование

Мика Стоичкова. Съпруг, гадже, бебе. Биография

Кой е съпругът на Мика Стоичкова (Михаела Стоичкова)? Има ли брак и развод, актуално гадже? …

12 Мнения

 1. Маргарита Гео

  Хубаво е това че Христо Стоичков говори за границите които са били затворени за запада,Но още едно нещо което искам да попитам,той знаели България от този запад сега дето са отворени границите,от към България,че много хора са стигнали до плачевно състояние,и как обират от контейнерите храна защото народа не му стига пенцията за илачи само,камули за друго.И още нещо,бай Тошко зле ли беше при Тоталитаризма,имаше ли гладни хора,имаше ли хора да бъркат по контейнерите гладни,имаше ли хора без работа,нямаше ли по удовлетворение в живота ни и към децата и народа ни,имаше ли тогава разделяй и владей???????Само това се моля да ми отговори г-н.Стоичков,мене добре ли ми е сега, когато получавам една малка заплата и гледам болен човек,мене пита ли ме някой,как пък други хора дето живеят в Мелани и са много доволни аз пък Не….защото ако всичко беше по Бай Тошково време хората щяха да имат работа и по спокоен живот,а не да сидиш на тръни заради един фалшив Вирус и да те заплашват че ще дойдат Ваксините и който не си бие Ваксините и ще го вкарат в затвора,това имаше ли го едно време г-н.Стоичков,Вас питам Аз????

  • Георги

   За да си в това положение на загниващ плод помисли и сама стигни до извода каква е причината.

  • Стоичков не го питай питай народа българския,защо избраха Слави сега,какви топки ще оправи Слави на кого на гърба ще се носи???

  • Не питай Стоичков,той нее виновен,той нее отворил границите и нее изгонил никого на вън от държавата,питай мутрите за това…
   А за Слави Трифонов питай всички българи защо гласуваха за него,какви топки ще оправи той и кой ще го носи на гърбъси,това интерисувалите мадам,нашти българи прости които не знаят на кого да се оповават ,избраха една тиква която осра България 11години,сега избират втора че да я довършат напълно вече….

 2. И нашият Свищов гасне и за това имат виновни няколко личности.Бяха унищожени страхотни заводи ,за които само можем да мечтаем ,нищо хубаво не се случи в нашият град след демокрацията ,пълен крах,сега кмета се моли да дарения за болница ,която беше построена през онези мръсни социалистически години. Рядко биеше камбаната и всички живеещи в града се радваха на добро здраве и всеотдайни грижи от лекарските екипи в загиващата сега болница .Къде си вярна ,ти любов народна ?

  • „ВСИЧКИ СА МАСКАРИ“…
   ГЛАДНИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ.
   АМА ГОЛИ СА ДОШЛИ НА ТОЗИ СВЯТ..
   И ТАКА ЩЕ СИ ОТИДАТ…
   ЗЛОБА И ЗАВИСТ БЪЛГАРСКА….
   НЯМАТ КРАЙ….

 3. Малко се разминава тази статия . Кога боко беше бодигард на Тато и от какъв зор Камата ще ходи при него заради трансфера в Барса . От какъв зор като Тато по това време беше под дом. арест и боко го пазеше да не избяга !?!?!?

 4. Добрева

  Браво земляк
  Този човек ни сьблече голи пред целият свят и ни предаде
  Бьлгария не е същата
  Бьлг народ мизерства Живеят добре само крадците и някои покрай тях
  Бьди жив и здрав
  Ти прослави Бьлгария но този башибозук още повече ни прецака

 5. Христомир

  Адашче дай да те направим министър. С 2 ръце ще гласувам за теб. Ти си човек който е допринесъл много за майка БЪЛГАРИЯ

  • С какво? С голове? Как помогна Стоичков на Б-я? Помогна на деца в нужда ли? Какво направи освен да си дари топката на ЦСК голяааама работа направил няма що…. с какво е по-добър от Трифонов? И да .. в бизнеса няма приятели на теб хубаво ли ще ти е да имаш магазин за дрехи да речем и хора които имат пари ама нали са ти авери да им подаряваш. Брат са имаш е богатство,но брат брата не храни нали знаете!!! Няма нищо безплатно на този свят разберете го… всички хора и Стоичков …

 6. И аз като Стоичков не смятам, че Слави може да се превърне в реален и достоен политик. Още по-малко да го играе основна движеща сила в управлението.

 7. Хубаво.Ама кой да е от всичките дето са се накачулили и чакат да видят накъде ще задуха вятъра.

 8. Вижте и тези материали по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *