Яков Кедми
Яков Кедми - Зеленски трябва да бъде спрян!

Яков Кедми: Зеленски превърна страната си в чудовище и я продаде! Трябва да бъде спрян!

Яков Кедми е категоричен, че за няколко само злоти, Володимир Зеленски погуби родината си!

Володимир Зеленски превърна собствената си страна в чудовище, а сега я продаде за шепа злоти. Това заяви Яков Кедми, който е един от най-уважаваните и почути международни анализатоли в политиката. Той е категоричен, че украинският лидер трябва да бъде спрян, преди да погуби не само държавата си, но и да нанесе непоправими щети на половината свят.

Яков Кедми
Яков Кедми – Зеленски трябва да бъде спрян!

Яков Кедми коментира безумния факт, че Зеленски е натиснал парламента си да приеме решението за особения правен статут, който могат да имат полски граждани в Украйна. Както и улесненото преминаване на границата между двете държави.

С това решение се дава позволение на поляци да заемат челни постове в държавната администрация, в правната система и дори в управлението на Украйна. А целта е ясна – с тези си права Полша да се реши на най-безумния ход – да изпрати войската си на украинска територия, за да воюва срещу Русия.

„Това е пъкленият план на Зеленски, но нищо от него няма да се получи. Владимир Путин го каза ясно – още в мига, в който полската армия прекрачи украинската граница, тя ще бъде спряна от руснаците. И унищожена. Той е в пълното си право да го стори и вярвайте, ако го нападнат, ще си го върне.

Полша още помни последиците от война с Русия и надали иска те да се повторят. Така че поляците със сигурност няма да поемат този риск, няма да си дадат животите за Зеленски. Който на практика предаде и продаде Украйна за няколко си злоти“, казва Яков Кедми.

Той обаче не защити и позицията на Полша, която, според него, се държи като пълен помияр откакто е започнал конфликтът с Русия. Но и ги попари като ги посъветва да внимават много с подлите атаки към Руската федерация, защото Щатите никога няма да рискуват себе си и война с Путин, за да ги защитят, пише trud.bg.

„В момента с руснаците се прави това, което преди години се правеше и с моя народ – смятаха ни и се държаха с нас като с долна ръка хора. Това е мерзко и отвратително, това е своего рода геноцид към руския народ и ще дойде ден, в който злосторниците ще си платят. Ще си го получат в тройна доза“, убеден е Яков Кедми.

За Виктория Стоянова

Прочети още

Изборът на чай за отслабване може да бъде трудна задача с множеството налични опции.

Как да бъдем сигурни в качеството на избрания чай за отслабване

Изборът на чай за отслабване може да бъде трудна задача с множеството налични опции. Гарантирането, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *